Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/774-siteye-neden-uye-oldunuz-nasil-kesfettiniz.html)

bayancasibe 29-06-2007 06:08 AM

Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz?

bir süredir kişisel gelişim olumlu düşünme ile ilgileniyordum..saglık sorunlarım oldu..bunu insanın negatif enerjiyle çagırdıgını okudum..
artık hayatımın degişme zamanı gelmişti..ve burdayım öyle degilmi?

buraya üye olalı 24 saat olmadı ama hala uyuyamadım..sabahın 6 sı ben mp3 dinlemek için uyuyamadım..çokda zindeyim..degişimi hissede biliyorum..çabuk oldugu okuduklarıma bakınca ama sanırım alma zamanım gelmiş yani ben buna hazırmışım..
bir gün bir arkadaşım daha sen hazır degilsin demişti o benden daha ileri bir durumda şimdi daha ii anlıyorum..
evet hazırım ve hayatımı degiştiriyorum..iyiki sizinle bulustum.. hiçbirşey tesadüf degil bunu biliyorum..

ZEYNEPAYY 05-07-2007 02:08 PM

eee bende dün bir arkadaşım 5 çayına gelmişti dedi bak sana harika bir ste bak bi dedii baka kaldım bende smil56işte böle:))

BURCU GELEGEN 05-07-2007 04:49 PM

Hoşgeldin tekrar f678h

ZEYNEPAYY 05-07-2007 06:25 PM

k8908 Hoşbuldum yeniden burcuu:))

asevgican 08-07-2007 07:00 PM

tavsiye üzerine geldim.ilk günüm.henüz bişi anlamadım dusun

selinarosa 07-10-2008 03:16 PM

Ben kuantum fiziği-radyonikler-paralel evrenler hakkında araştırmalar yapıyordum. Beynin gizli güçleri diye bir kitap okurken; sonra Matrixe hükmedin isimli bir kitap hakkında bir şeyler gördüm araştırma esnasında, böylece satın almaya karar verdim. Satın almadan öncede aramak istedim, hemen bu siteye rastladım; sanırım sırf ''sadece üyeler görebilir'' dendiği için üye oldum; ama iyi oldu tabii. Her türlü bilgiyi de iyi-kötü bulabiliyorum. İnternet korkunç dağınık olan devasa bir ansiklopedi seti ise burası da küçük, pratik bir ansiklopedi seti gibi, çünkü pek çok konu hakkında yazılar, yorumlar, alıntılar var.

pozitif 07-10-2008 03:47 PM

ben kişisel gelişim ile ilgili bişeyler arıyodum pc05 sonra buraya geldim iyikide gelmişim diyorum smiliyface

huzurr 07-10-2008 04:00 PM

Sanırım sf yenmek için araştırma yapıyordum bir anda çıkıverdi burası karşıma aradığım herşey bir anda yığılıverdi önüme öyle mutlu oldum ki hazine bulmuş kadar oldum girlhaha hayatımın bir parçası oldu burası benim için iyiki rastladım mlk34

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:00 PM.