![]() |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? bir gece sıkıntıdan patlamış vaziyette tv açtım birden çekim yasası isminde bir program çıktı karşıma Nil Gün diye biri program yapıyor ilgimi çekti,izlemeye başladım ertesi gün nette çekim yasası isimli kitabı araştırırken site çıktı karşıma hayatım değişti isim inanılmaz ilgimi çekti çünkü değişime inanılmaz ihtiyacım vardı,bir haftadır suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerini dinliyorum,değişimin olacağına inancım tam,umarım en kısa zamanda paylaşırım sizinle. |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? oelma bahsettiğin program cine5 çarşamba akşamları mı |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? evet burcucum hatta pazar günleri de tekrarı oluyormuşta henüz denk gelmedi cıne 5 te, |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? S.A. Çalıştığım şirketin, çalışanları motive etmek için bir npl uzmanı eşliğinde gerçekleştirdiği seminerde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu siteye üye oldum. Yeni yeni beynimin yapabileceklerini yani gücünü keşfediyorum , bilinç altına fena halde takılmış durumdayım. Bu siteden çok şey öğreneceğimi sanıyorum. Atakan bey sizi de canı gönülden tebrik ediyorum. Allah razı olsun sizden... |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Adaşım gelmişşşşşş f678h Hoşgeldin Burcu emin ol burada huzuru yakalayacaksın super |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Ben öncelikle Secret kitabı ve filmi ile ilgil araştırma yaparken bu site ile karşılaştım, ancak daha sonra fark ettim ki, çekim yasası öncelikle "kendine güvenme ,kendini kabullenme" koşullarını gerektiriyor. E bende de bunlar olmayınca, öncelikli aşamanın bu koşulları sağlama ve bilinçaltındaki olumsuzlukları yok etmek olduğunu düşündüm. Bilinç altını araştırırken ,aaaa bi de ne göreyim,yine aynı site : "hayatimdegisti". O zaman anladım ki benim sorularımın cevabı burada. Sevgiler |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? cnb farkındalığı yakalmışsın devamıda gelecektir. Hoşgeldin |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? öncelikle bu bölüme katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum görüyorum ki hemen hemen herkes, her ne nedenle bulmuş olursa olsun, bulduğu için memnun aceba atakan bey neden böyle bir site kurmak ve bizleri mutlu etmek istemiş merak ettim :)) |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? :))))))))) Hoşbuldum ben de. |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? kesinlikle hoş buluştuk :) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:22 PM. |