![]() |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? meraba ben siteyi zayiflamak icin arastirma yaptigimda bulmustum yeme bozuklugu olanlarin telkinle felan duzeldigini duymustum gidip hipnoz yaptiramam ama kendi kendime hipnoz yapabilirim belki diye dusun dusunmustum sonra kendi kendine hipnoz yazdim sizi buldum iyiki buldumjavascript:void(0); thumsanim |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? MERHABA SİTEYİ GOOGLEDEN ARARKEN BULDUM.VE GERÇEKTEN GÜZEL Bİ SİTE ATAKAN BYE EMEKLERİNDEN DOLAYI TŞKLER 25889.MÜZİKLERİN Bİ KAÇINI İNDİRDİM.UMARIM FAYDALI OLACAK.GÖRÜŞMEK ÜZERE HOŞÇAKALIN.... hismiley |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? eyirdak aramıza hoşgeldin gulenyuzum san demiştim değil mi dusun |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? ya the secret adlı kitabı mutlaka duyanlar vardır kitabın belli bi bölümünü okudum falan bayağı hoşuma gidince araştırma yapmaya başladım bi yerde bu sitenin adı vardı girdim denedim inanılmaz etkilendim mp3lerden falan...herkese yaptıkları yapmadıkları her türlü şey için teşekkür etmek istiyorum... siirokul 25889 |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Hoşgeldin Gökçe sanırım The secret birçok insanın hayatında kalıcı bir etki bırakıyor ve bu sayede yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı buluyorum çok güzel bu enerji odaklanması burası oluyor |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? eyirdak ve gokce aramiza hos geldiniz hismiley smil56 burcu evet bana seylemistin 44 |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Tesadüfen mi oldu bilmem ama uzun zamandır rahatlama telkinleri ve mp3 leri arıyordum ama bulamıyordum.Sonunda karşıma çıktı çokda mutluyum... |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? başka bir forum sitesinde adresini gördüm dikkatimi çekti hemen üye oldum ilgimi çekebilecek bir site onayi |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Hoşgeldiniz arkadaşlar |
Ynt: Siteye neden üye oldunuz nasıl keşfettiniz? Hayatımı değiştirmeye karar verdiğim andan itibaren...herşey çorap söküğü gibi gelişti ve ben kendimi burada buldum... Bu arada "subliminal" "ritmotrans" gibi terimleri ve bunlarla ilgili detayları bu siteye üye olduktan sonra öğrendim...Daha önce hiç duymamıştım... Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:22 PM. |