![]() |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Hoşgeldin Zeynep Ay...Seni şakacı ,esprili biri olarak algılıyorum. ben de gelmekle çok iyi yaptığın fikrine katılıyorum .. sevgiler... |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Alıntı:
uğur çok doğru algılıyorsun:)) Bende çok iyi olduğuna inanıyorum herkes gibi teşekkürler:) ya biliyomusunuz ben bu foruma üye olduğumdan beri pcye sık kulalnılanlara ekledim her geldiğimde hazır oluyorum burda yanii çıkış yapmadım hiç ..şifremi bile unuttum:)))))))) eğer pc çökerse falan yanii uraş dur geri gelmek için :)) oy ölecem derdime:)) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) kahvesmiley bende iyi bir dinleyiciyimdir zeynepcim smil56 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Ya ne güzel burda herkes birbirini dinlemeyi seviyor art56art56bu çok hoşuma gittiii:)) Nilgün saol cınımsın yaa:)) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) zeyno balım nerelerdesin sen ya kaç gündür sesin soluğun çıkmıyo yakalayamadım seni yine neyse kısa zamanda denk geliriz de uzun uzun sohbet ederiz umarım smiliyface |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) sevgili zeynep ay hoşgeldin safalar getirdin |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) sevincli hoş geldin zeynep ben sitenin kedisi memnun oldum |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Haylazayaz saolun:) Pisipisi sen ne sevimli bişesin gel bakayım yanıma:)) Bende memnun oldum pisi saol:) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Hoşgeldin zeynep..biraz geç oldu ama |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) slm zeynep umarım iyisindir hismiley |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:18 PM. |