![]() |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Rata333 ve emel saolun:) Emel Allaha şükür çok iyim saol :) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Hos geldin aramiza Zeynepcim kiss3 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Hoşbuldum ferya:) Fatma sorma çok işim var yaaaaaa:))) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Fatma nerde?:( Ona anlatcaklarım var:) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) dertyben istabuldan ikimizde hoş geldik :D thumbsanim sung66 clapping u859 partysmiley guitar guitar guitar 2600 gulensmiley wave ifadeler çok güzel gssmile gssmile gssmile gssmile gssmile |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) hoşgeldizzz art56art56 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Fark var şimdi ikimizde deme lütfen ark5 aramızda fark var:)) Şaka bi yana hoşgeldin farklı:) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) hoşgeldin farkvar... çok anlamlı ve sitemizin misyonuna uygun bir ismin var... senin isminle güzel sloganlar yapabiliriz... ee bu kadar farklı bir isim buldun... katlanacaksın artık bize... biz böyle sevdiklerimize latife yaparız habire... girlhaha dimi zeynep ay ay ayyy ark5 bunu söylerken bi farkvar ona göre ... ttli3 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Evet hepimizin farkı var farklı:)) Evet cınım madaratörüm:) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) yeraltından çıktım ben çoktan fareydim çok yol aldım, korktum bazen bende herkes gibi umudum kalmadı, fakat sabrımsa aramızdaki en büyük farktır benimle senın aranda kocaman bi farkvar!!!!!!!!!! CEZA |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:36 AM. |