![]() |
öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Selaaam arkadaşlar ben İstanbuldan Zeynep Ay:) Tanışalımmııııııı?:)) Pişaman olmazsınız inşallah beni tanıdığınıza derty |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) sung66 hoş geldin Zeynep ay partysmiley ben sitemizin kedisi olarak iyi yaptın diyorum gelmekle diom f678h |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Ay Zeynep hoşgeldin gelişinle güldürdün beni ne o mesaj öyle arkadaş sitelerinde olur ya beğendiğin birine mesaj atarsın merhaba ben İzmir'den Osman tanışalım mı pişman olmazsın derler ya aklıma onlar geldi. y789 Şaka bir yana harika yaptın gelmekle buradan çok keyif alacaksın hele o pimbat kedimizi çok seveceksin blissy |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Hoşbuldum stenin sevimli kedisiiiii sapkal89 Burcu seni güldürrebildimse gelişimlee inşallah hep güldürürüm cınım:) Hoşbuldum evet huzur veren güzel bir ortamın havasını alıyorum sankiiiii wave blissy |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) hoşgeldin hoşgeldin hoşgeldin |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) hosgeldın.. iyi eglenceler ... tresor |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Hoşbulduk hoşbulduk berk 8977 Saol tresör arkadaşım 96 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Güldür valla harika oluyor burada sende çok keyif alacaksın emin ol 44 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) İnşallah burcu 98569 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) [color=purpleHoşgeldin sefa geldin zeynep[/color] |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:49 AM. |