![]() |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Tuğan halay çekerek geliyosun yardıma saol yanii:)) merak etme sessiz ben şöle şralara bakim sessiz sessiz bulurum bişeler sen sesini çıkarma:)) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) zeynepcim konuyu dağıtmak için demedim yaw aşkolsun smiliyface tekrar hoşgeldin smiliyface iyi bir dinleyiciyimdir her zaman dinlemeye hazırım haberin olsun 12389 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Ölemiiiii:)) Bak bunu dediğine pişman olma sonra fatma:)) Yok yaa ben zaten fazla konuşmam merak etme sevincli)) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) canım pişman olmam ben merak etme. istediğin kadar anlatabilirsin smiliyface |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) hoşgeldin zeynep.herşey gönlünce olsun |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Benden günah gitti fatma smil56 Saol Nilgün seninde gönlünce olsun :) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) ne anlatılıyor bakim bana da söyleyin çatlarım meraktan blissy |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) zeynepcim benden günah gitti diyosun da bişy de anlatmıosun ki şekerim. gözümü korkutmaya mı çalışıosun canım ya aşkolsun yani smiliyface |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) hoş geldin ben bu sitenin psikosuyum(psikolojik deli) hpm1 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Meraklı burcuuuuuu:)) Anlatıcam fatma bekle:))) Hoşbulduk pisiko:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:41 PM. |