![]() |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) tamam zeynepcim beklemedeyim smiliyface ya psiko sen psikolog musun eğer öyleysen sana soracaklarım var da. |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Hosgeldin zeyneppp hismiley |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Evet evet huzurlu ve sevimli bir yerdesin..İyiki geldin yaw.. |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) hosgeldin zeynep smiliyface |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Alıntı:
|
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Tamam fatma ecele yok:)) Denis,bukle,elif saolun arkadaşlr:) Ya bayaa kalabalıkmışız he:)) Burcu kıs ne anlatıcaktım ben sanaaa? smil56:)))))) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) acele yok mu y789 kız nerdeyse bir hafta oldu beklemedeyiz neyse benim zaten acelem olmaz acil işleri de sevmem hiç sabırlı biriyim de benim için nema problema canımcım smiliyface |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) zeynepcimm hosgeldinn canim hismiley ne iyi ettinde geldin yaff blissy |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) ooo sen unutmuşsun biel ne olduğunu ben nasıl bileyim y789 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Fatmacan bak bi konuşamaya başlarsan azıma bant yapıştırmak zorunda kalırsın:))) yeteeeeeeeeer diye:))))) Citipiti kıs saol:) he burcum yaaa:))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:25 PM. |