![]() |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) farklı simalara alışığızda... sende gerçekten farkvar..hoşgeldin safalar getirdin..safa bulursun inşallah.. |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Alıntı:
Farkımız yok hepimiz aynı eşit kardeşiz:)) He bide yan profilimde bişeler yazıyooo niyee ben bu simgeyi beğendim amaaa:( Yoksa pisim bize sinir olduda tırmıkmı atıyo bizee:)) Stemizin değişen renkleride hoşuma gidiyor:) |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Evcil hayvan seçeneği ayridir.Avatariniz kalir ek olarak profilinizde evcil hayvan gözükür... |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) yok zeynepcim farkvar kızmamıştır.. niye kızsın yahu.. ceza grubunun dizelerini paylaşmış bizimle.. cilgin897 http://www.youtube.com/watch?v=JwKvKeRKvS4 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) Hıı anladım shamancim teşekkür ederim kiss3 ayrıca hayatım değiştyede açıklama için saolun:) |
zeyno ben sana alınmadım kızmadım da tmm blissy ama böle düşünmene kızıyorum bakk hismiley |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) ya zeynep bacım sen nie bu kadar alıngansın? dusun atakannn kardeş bizim zeynebe bir telkin ayarlasakmı acaba bu alınganlıgı sebebiyle ttli3 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) yaw nw bilim:))) Ne olucak halim böle doktoooooooor sadanim:)))) |
kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 geçicek inş y789 |
Ynt: öhe öhee şee bende yeni katıldım aranıza selam arkadaşlar:) İnşallah emel:)) Aslında iyi olur shamanik yane:)) b456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:19 AM. |