| ||||||||||
|
İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Satış Pazarlama Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız taaa geçen yıl yazmıştım bu yazıyı, bir yıl sonra okunduğunu ve sahip çıkalan bir konu olduğunu görmek beni çok mutlu etti. takdir edilesi kadınlar işte, bugün bir fikir daha geldi aklıma, çocuk evi projem için düşünürken, kocaman bir sinema ama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Satış Pazarlama telkin cd indir izle İstanbul Satış Pazarlama nerededir kimdir Satış Pazarlama çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Satış Pazarlama hipnoz Satış Pazarlama olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Satış Pazarlama hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Satış Pazarlama kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #8 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: tekirdağ,Çerkezköy
Tesekkür: 29
269 Mesajinıza toplam 773 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() taaa geçen yıl yazmıştım bu yazıyı, bir yıl sonra okunduğunu ve sahip çıkalan bir konu olduğunu görmek beni çok mutlu etti. takdir edilesi kadınlar işte, bugün bir fikir daha geldi aklıma, çocuk evi projem için düşünürken, kocaman bir sinema ama bahçede olacak bu sinema, park gibi yani, hayvanlar, ağaçlar, ve güzel dinlendirici bir mekan, kadınlar işletecek burayı, her ilde olsa ne güzel olur, kendi markalarımızı oluşturacağız, çocuklarımız o mekanlarda, sevgi ile doğayla iç içe büyüyecek, sinema izleyecekler, veee bugün gelen fikrim halka açık olacak olan bu mekanda kafeterya gibi ev kadınlarının ürünler satılacak, ama servisi pandomimciler yapacak, hiç konuşmadan şirin şirin hareketler eşliğinde gözümün önünde canlandırdım bugün bunu hatta kafeterya işleten bir arkadaşıma uygulamalı olarak anlattım birde çook eğlendim anlatırken bile, herkes dinleyince mutlu oldu, hayal olarak kalmamalı acilen hareketlerimi hızlandırıp ekonomik anlamda güç bulmalıyım uygulamaya geçmeliyim,, bir umutla ahhhh bir umutla olmalı bu işler, herkes duyarlı olan herkesin sahip çıkmasıyla olacak işler bunlar kalksak şu tvnin ve boş işlerin başından halk olarak bir silkelensek, acilen harekete geçmeli yoksaaaa, sevgili atam gidiyor elden vatan, bizi borçlarla yozlaşmalarla bitirecekler, marketlerde kendi markalarımız niye yokk, niye öz kaynaklarımız satılıp duruyor, neyseee fazla kaptırmayayım kendimi civcivlerimin yanına gideyim,
__________________ Neoglance Derneği -nurhanza |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
İş Dünyası ile İlgili Cd'ler ve Satış Pazarlama Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız taaa geçen yıl yazmıştım bu yazıyı, bir yıl sonra okunduğunu ve sahip çıkalan bir konu olduğunu görmek beni çok mutlu etti. takdir edilesi kadınlar işte, bugün bir fikir daha geldi aklıma, çocuk evi projem için düşünürken, kocaman bir sinema ama ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Satış Pazarlama telkin cd indir izle İstanbul Satış Pazarlama nerededir kimdir Satış Pazarlama çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Satış Pazarlama hipnoz Satış Pazarlama olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Satış Pazarlama hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Satış Pazarlama kuantum düşünce kitap haberi