Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-10-2012, 02:10 AM   #18 (permalink)
FishTechEng
Teğmen
 
FishTechEng - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2012
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 23
Tesekkür: 9
16 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
FishTechEng is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
FishTechEng ben goomass'ı biraz araştırdımda kafama yattı aslında. İnternetten para kazanma ile ilgili. Bu konuda bana birşey söylemek ister misin ? Sonuçta satış ve pazarlama işindesiniz ve goomass'da hemen hemen bu sisteme benziyor.
İnternette ve bu benzeri para kazanma amaçlı eğitim kitlerine pek itibar etmemenizi tavsiye ederim. İnternetten para kazanılmaktadır ve hatta ben de bir dönem para kazandım.. Daha sonra vaktim olmadığı için uğraşamadım.. Ama öyle eğitim kitleri satın alarak falan değil.. Biraz araştırdım ki bu Goomass eğitim kitlerinde yayınlanan bilgilerin çoğu zaten internette olan bilgilerden derlenmiştir.. İnternetten para kazanmak istiyorsanız iyi bir internet kullanıcısı olmanız, biraz ingilizce bilmeniz ve sağlam bir araştırma yapmanız yeterlidir. Size en uygun şekli bulduktan sonra para kazanabilirsiniz. Ama çok da fazla para kazanmayı ümit etmeyin.. Eğer başlangıç yatırımı için ortaya koyacağınız birkaç bin dolar paranız varsa evet iyi para kazanabilirsiniz ama bu ciddi bir risktir ve Türkiye şartlarında herkes bu riski göze alamıyor.. Eğer sermayesiz veya düşük sermayeli yöntemler seçecekseniz kazancınız çok yüksek olmayacaktır.
İllaki internetten para kazanmak istiyorsanız bir web sitesi açıp, çeşitli yerli ve güvenilir firmalarla anlaşarak onların ürünlerini bu siteye koyup satışlarından çeşitli komisyonlar elde etmek üzere anlaşabilirsiniz. Eğer koyduğunuz ürünler kaliteli, talep edilen ürünler olup uygun fiyatta başarılı olabilirsiniz. Bunun için geriye kalan sadece web sitenizin reklamını çok iyi yapmak ve google da yükseltmek olacaktır. Bunun içinde en fazla 200-300 lirayı gözden çıkarmanız yetecektir ilk başta.. Daha sonra para kazandıkça web sitenizi ve reklamlarlarınızı geliştirebilir ve kazandıkça daha çok kazanabilirsiniz. Ama bu iş de diğer helal yoldan yapılan her iş gibi emek isteyen bir iş olmakla beraber bana göre internetten para kazanma konusundaki en mantıklı ve en iyi yoldur.
FishTechEng isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla