Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-05-2008, 01:39 AM   #9 (permalink)
peacemaker
Üsteğmen
 
peacemaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2008
Bulunduğu yer: In a world
Mesajlar: 216
Tesekkür: 347
149 Mesajinıza toplam 1,006 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
peacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to allpeacemaker is a name known to all
Standart Ynt: Satış PAZARLAMA İşinde olan var mi?

oyyy ne güzel diyorsunuz öyle çocuklarınıza civcivlerim diye dünyanın en güzel canlıları çocuklar ! umm çok seviyorum onları.ben de birgün çocuk sahibi olacağım umarım.fikirlere gelince fikirler güzel ve çekim yasası ile ilgili olarak, bilinçli yaratma sürecinden bahsedilir ve bunun püf noktasından biride zihinde canlandırmadır.gözümüzün önüne getirebilmektir.einstain şöyle demiş(ti birebir doğru olmayabilir kelimeler) ''düşünebildiğin herşey gerçektir.'' bu tip hayalleri daha eğlenceli ve gerçekçi kılmak için ... birşey yapılıyordu ama hatırlayamıyorumm sanırım hareket katılıyordu.yani hayal kurarken o hayalin içinde birebir varmışız gibi gerçek zamanlı olarak olaya dahil olmaktı.örneğin mutfakta et kestiğimizi hayal ediyosak.sanki o mutfaktaymışız gibi yürüyoruz çekmeceyi açıyoruz bıçağı alıyoruz eti dolaptan çıkartıyoruz ve kesiyoruz gibi.bunu öğrendiğim kişiye mail aracılığı ile sorup tekrar buraya yazayım ben dusun.
Evet ben de geçen sene yazmış nurhanza bu yazıyı dedim.acaba görürmü diye düşündüm. sonra bu mesajı kısa zamanda göreceğinizi hissettim.yanlış değilmiş düşünce üretmek güzel şey.
sevgiler
peacemaker isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla