![]() |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR Teşekkürler inceliyorum... |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR kişisel gelişimle ilgili ne varsa inceliyorum ve rüyaların anlamlarını incelemek istiyorum bu konuda ayrıca çok ilgimi çekiyor geceleri çok sık uyanmama rağmen [saat başı]genede güzel ruyalar görüyor hatta bazen rüyaya kaldığım yerden devam ediyorum çok şükür ki rüyalarım korkutucu değil hatta rüya görmeyi seviyorum |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR ben de rüya görmeyi çok seviyorum.. hatta genellikle rüyalarım rehber oluyor artık.. gulensmiley |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR ben rüyamı kontrol etmek istemem çünkü onun rüya olduğunu öğrenince hemen uyanıyom gidio o gördüüm güzel rüya hih33 rüya görmek çok eğlenceli mesela ben rüyamda 8.kattan düşerken gördüm kendimi müthiş bi duygu sevincli tabi 2.kata gelince fln uyandım o dahada güzel 44 (belki birgün bungee jumping bile yaparım rüyamda sevincli) rüyamda gerçekte yaşayamadığım şeyleri yaşıyorum iyi yada kötü işte bu yüzden rüyada rüya olduğunu bilmek istemiyorum öğrenince uyanıyorum rüyamda gidiyo kizgin1 birde rüyada gördüğün şeyin sana gelecekle ilgili haber vermesi sıkıcı bşi olurdu bence. ilginç geliyo onun olcağını önceden bilmen ama onu bilince işin heyecanı kalmaz ki.. mesela sınavdan 5aldığımı rüyamda öğrensem (sevinçten havaya uçardım sevincli ) yazılılar açıklanırken hiç bi heyecan olmazdı.. yada rüyanda birinin ölceğini öğrensen fln x/ çok garip ya bu rüyanda geleceği görme smiliyface |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR Ben de telkinleri dinlediğim ilk bir kaç gün rüyamda sürekli birilerine karşı geldiğimi gördüm.(Umarım gerçek hayatta da böyle olur,kendimi daha iyi ifade edebilirim.) |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR rüyamda yatakta oturuyorum ve kör oolmuşum etraf karanlık kör oldum dıye bağrıyorum hem rüya olduğunu bılıyorum yanı bilincim açık ama hemde gozum kapalı kör dıye bağrıyorum kafam karıştı yorumlarınız için tşkrler |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR merhabalar ben de dün bir rüya gördüm rüyamda sol elimin içi yara olmuş kabuk baglamış ve kabuk elimin içine düşüyor kan felan yok acıda yok işin garip tarafı ben bunun rüya oldugunu biliyorum ve diyorum rüya biticek ve sabah kalktıgımda yara ne imiş anlamına bak diyorum gariptir böylede uyanıyorum cok mu dinledim müzikleri ne ego güçlendiriciyi dinliyorum 4 günüme girdim daha ehüehü |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR rüyaları düşündük ce daha garip rüyalar görülüyor mu acaba düşüncesi olanlar var mı |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR slm cen. sen astral seyahat yapmışın. biz onu yapmaya çalışıyoruz olmuyor. aa34 korkacak bişi yok. sitede astral seyahat bolümüne gir bak. |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR ben bunun tam olarak astral olduğunu sanmıyorum... uyumak için uzandım diyorsun cent cim ama o anki iç dünyanda tetikleyici olan bir durum olmalı.. kızgınlık öfke kendini kabullenememe.. v.b yada iyi anlamda olan aşırı bir his yoğunlaşması... benim benzer denyimlerim oldu ama astral yada lucid bağlantılı değil.. daha farklı şeylerdi.. tabiki her kişinin deneyimi kendi özelliklerini içeririr.. bu tarz değişik olaylar yaşadığınızda durumun analizini yapan notlar alın.. içsel hisleriniz.. çevresel faktörleriniz gibi.. çok fazla aydınlatıcı olamadım belki ama benim o durumu yaşarkenki sebeplerim özeleştiri kaynaklıydı diyebilirim.. sevgiler.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:52 AM. |