![]() |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR ben de 2 günden beri defterime yazıyorum ruyalarımı.. hatta dün gece kedim beni uyandırdığında yoğun rüyalar görüyordum hemen yazdım... sabah kalktığımda unutmuştum, bugün defterimi açtığımda yazılmış olduğunu gördüm... f678h |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR Ben de yazmaya başladım rüyalarımı sağol Hayal abla hismiley |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR ben bugün Işıl Elçinin kitabını aldım, hemen bugün okuyarak 2 gün önce yazmaya başladığım rüyalarımda bir aşama daha kaydetmek için sabırsızlanıyorum... hepinize teşekkürler wave |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR Işık Elçi benim favori kitaplarımdan biri olan Rehber Rüyalar isimli kitabın yazarıdır.Kendisiyle tanışıp,seminerlerinden birine katılmayı çok isterim.Rehber Rüyalar kitabıyla ,oradaki olumlamalarla harika netlikte rüyalar görüyordum.Her gece yatağa girerken acaba bu gece beni neler bekliyor deyip sabırsızlanıyordum.Son zamanlarda olumlamaları ihmal ettiğim için(izmir'de ailemin yanındayım.şu an hareketli bir hayatım var,disiplinimi gevşettim biraz) aynı sıklıkta ve netlikte rüyalar görmüyorum.Bu akşamdan itibaren tekrar kitabı çalışmaya başlıyorum... Rüyalarla ilgilenen herkese de bu kitabı tavsiye ederim.. super |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR ya ben bide rüyanın içindeyken onun rüya olduğunu biliyorumm sizdede oluyomu yoksa ben üstün zekamıyım cat22 gogogo |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR Benim de oluyor öyle hatta uykuda anlatıyorum bile gördüğüm rüyayı bilinçli bir şekilde nası bişi anlamadım ben de, yalnız yine bir rüya gördüm ki Allahım bu kadar olur, herşeyi çok net açıklıyor rüyalarım blissy |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR dün Işık Elçi'nin rehber rüyalar isimli kitabını okumaya başladım, zaten birkaç gündür buradan öğrendiklerimle beraber rüya günlüğü tutmaya başlamıştım... dün gece rüyamda gördüğüm arkadaşımı düşünürken, sayfayı çevirdim ve "rüyada tanıdıklarını görmek" bölümüne geldim... ruyada arkadaşınızı görüyorsanız, uyanık yaşamda o arkadaşınızla ilgili ne olduğuna dikkat edin diyor... ama eğer uyandığınızda kötü hissediyorsanız telepatik rüya olabilir ve arkadaşını bir arayın diyor.. hemen arkadaşımı aradım, bana "dün zehirlendiğini ve bugün işe gitmediğini" söyledi... ağla inanılır gibi değil.... |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR Esra yanlış bilmiyorsam rüya içinde rüyada olduğunu anlamaya lucid rüyalar deniyor.Site içersinde de bu konu bu başlık altında anlatılıyor. İzumi bence gayet de inanılır,neden olmasın? |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR foruma çok yeni bir üyeyim ve kendimi bu konularda geliştirebileceğimi düşünüyorum.Bu konulardan biri de rüyalar. Rüyalar benim için çok önemlidir,normal hayatta nasıl yaşıyorsam rüyalarda da yaşadığımı biliyorum,evet gerçekten de rüyalarda yaşıyorum.23 yaşındayım bu yaşıma kadar rüyalarda beni etkileyen ve benim bilmediğim ben olan özellikleri keşfettim.açıkçası bu konuyu çok fazla insanla da paylaşmadım. Rüyalarda sanki normal bir hayatta yaşıyormuşçasına yaşıyorum ve bilmiyorum herkesin başına gelmişmidir rüyalarımı kontrol edebiliyorum.bunun için herhangi birşey yapmadım oysa,sadece canımı sıkan ve korku öğeleri barındıran birçok olayı müdahele ederek bitirebiliyor ve ayılabiliyorum.Bu bi dönem çok sık oldu sürekli korku öğeleri içeren rüyalar görüyor ve o anda kendimdeymiş gibi bunun bir rüya olduğunu ve bu rüyadan uyanmak istediğimi söylüyor,kendime gelecek birkaç sözle uyanabiliyorum.Bu bi dönem böyle süregeldi ve sonunda da son buldu,çok uzun yıllardır korku öğeleri içeren rüyalar görmüyorum.Beni mutlu eden film gibi diyebileceğim rüyalar görüyorum ve bu açıdan mutluyum krz56 Buna benzer birçok olay var rüyalarımda ve artık Rüyalar benim ikinci hayatım gibi... bu konuda eğer bilgileriniz varsa paylaşırsanız mutlu olurum bu rüya işine ciddi anlamda takığım ve kendimi geliştirebilirim dusun |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR hoşgeldn seckin, rüyaları kontrol edebilmek çok güzel, ben hala bunu yapmıyorum... ama bahsettiğimiz Işık Elçinin kitabını tavsiye ederim. 12389 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 AM. |