![]() |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR biraz geç oldu ama cent 4897 astral seyahat için adım atmışsın fakat korkundan büyük bir hızla tekrar bedenine dönmüşsün aslında tüm insanlar hayatları boyunca birkaç kez ne olduğunu anlamadan deneyimlerler bunu. keşke korkmadan ne oluyor diye etrafta biraz gezinseydin. daha sonraki bilinçli astral seyahat denemelerinde bu ilk korku oldukca büyük bir engel teşkil ediyor insanda. neyse şimdi kendi sorunuma döneyim pc05 konuyu incelerken Işık Elçinin kitabını almalıyım diye düşündüm fakat durdukca insanın aklına rehber rüyalar adlı kitap yazarın kaçıncı kitabı, bu kitap ilk kitaplarının devamı niteliğindemi yoksa başlıbaşına sadece rüya yorumlamayımı irdeliyor gibi sorular geliyor bilgisi olan arkadaşlar kitap ve yazar hakkında daha ayrıntılı bilgi verirlerse sevinirim sevgilerimle |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR keşke sorularına cevap verebilseydim ama bu konular beni aşar yrl78 bazı yetenekler kullanıldıkca gelişir vazgeçmeseydin keşke bunu bir oyun olarak kabul edip devam etseydin sana zararı yoksa tabi. bu nedir diyede çok kafaya takma hazır oldukca cevaplarıda gelecektir. hazmedemeyeceğin bilgilerle kafanı birden doldurma adım adım yap araştırmanı sevgiyle kal |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR Merhabalar.. Sitenize yeni üye oldum. İki gündür telkinleri dinliyorum ama 8 saati bulmuyor dinleme sürem. Uyurken dinliyemiyorum uykum kaçıyo çünkü.. uyumak üzereyken bile enerjik oluyorum.. Birde dikkatimi çeken şey seri halde rüya görüyorum 3-4 rüya oluyo gecede. Film şeridi gibi. Gördüğüm şeyler ya beni rahatsız eden konular oluyo yada olmasını çok istediğim şeyler.. rahatsız olduğum konularda kavga ediyorum karşımdakiyle, tanımadığım kişilerle.. Bunlar doğru yolda olduğumu mu gösteriyor? dusun Dinlemeye devam etcem. Benim esas sorunum toplum karşısında konuşmak onuda sonradan ekliycem listeme.. Şimdi ego güçlendirme ve suçluluğu sabırla dinliyorum bakalım.. Cevaplarsanız sevinirim.. Teşekkürler.. |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR merhaba arkadaşlar ben dün telkinleri bilgisayarıma indirdim ve ordan telefonuma atarak gece 10:00 dan sabah 06:00(uyurken) a kadar dinledim ve normalde rüyalarımı hatırlamayan ben rüyalarımı hatırlamaya başladım.Bende dün mesela birisiyle kavga ettiğimi ve onu yendiğimi gördüm ilginç.Bilinçaltını açığa çıkarıyor ve bilinç altındaki sorunların çözülmesine yardımcı oluyor sanıırm telkinler çok güzel elinize sağlık gerçekten çok faydalı. |
vay be haftada sadece 1 rüya görüyordum şimdi ise her gün 3 4 kere rüya görüyorum |
derty artık rüyalarımı hatırlıyorum.normalde sadece kendı kendıme uyandıgımda hatırlardım eger bırısı benı uyandırmıssa ruyalarım silinir giderdi nedense.artık hatırlıyorums456gecen gün altın bir bilezik taktım bileğime.rüya tabirlerine baktıgımda bunun bolluk bereket ve evlenmeye ısaret ettıgını okudum...nişanlıyımy789 Bu gece de siteye giriş yapıyorum . o da ne ? rumuzumun altında Mod yazısını göruyorum heheheh dertys456s456 Gecem gunduzum bu sıtede vallay789 |
Cevap: UYKU VE RÜYALAR merhaba arkadaşlar.siteye yeni oldum.fırsat buldukça formda dolaşıyorum. harika bir seite. benim rüyada gördüklerim hep gerçek çıkıyor. mesela bir akrabamın hamile olduğunu,çocuğun cinsiyetini bile görmüştüm. bu na benzer olaylar çok oluyor. bir ara ölmüş akrabalarımı çok fazla görüyordum,onlarla konuşuyordum rüyalarımda. bu bir yetenek midir sizce?öyleyse bu yeteneğimi nasıl geliştirebilir ve olumlu yönde nasıl kullanabilirim? teşekkürler... |
Cevap: UYKU VE RÜYALAR Aynen benim başımada aynı şeyler geliyor.Ne görsem çıkıyor bazı dönemler ama.Birde gördüğüm bir rüya var bir bebeğin içinden okuyarak üç harflileri çıkarıyordum.Aynı şekilde bir sıra bekliyorum bir kadın herkesi okuyor.Sıra bana gelince dur diyor aynısını sende yapabilirsin.Yani insanı düşündürüyor bu tip rüyalar.Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar,sebebi nedir? |
Cevap: UYKU VE RÜYALAR |
Cevap: UYKU VE RÜYALAR Merhabalar, rüyalar insanların bilinçaltının insanla konuşması diyebiliriz arkadaşlar. Korkularımızı, inançlarımızı heyecanlarımızı rüyalarımız aracılığıyla bilebiliriz. Sizlere rüyaları farklı bir şekilde okumayı öğrenmek amacıyla Işık Elçinin rehber rüyalar kitabını önerebilirim. Kendisi kendi tabiriyle bir rüya ustası:) Polis ve askerden kaçtığınızı yazmışsınız rüyalarınızda sizde ki polis askere karşı ne gibi inanışlarınız var onu bulmanızı öneririm. Aslan ise büyük ihtimalle gücü temsil ediyor yani yapmak isteyip de ertelediğiniz bir türlü hayata geçirmeye cesaret edemediğiniz bir takım yetenekleriniz, düşünceleriniz olabilir. Gücünüzden kaçtığınız sorumluluk almaktan korktuğunuz şeklinde de yorumlanabiliyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 AM. |