![]() |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR :):):):) blook blissy blissy blissy blissy blissy blissy |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR Benim rüyalarım bile değişti çok güzel ve geleceğe dair mesajlar içeriyor telkinlerin ve iç telkinlerimin olumlamalarımın etkisi uykulusmile uykulusmile uykulusmile uykulusmile |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR ben de öyle, scripleri dinlemeye başladığımdan beri rüyalarım güzelleşti ve çok net hatırlayabiliryorum... bana bolluk ve bereket mesajları veren rüyalar görüyorum... u859 |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR hayalayazcım ben senın medıtasyonlarını yaparken cok fazla gevsıyorum, bahceye gırıyorum ondan sonra fılm kopuyor, son hatırladıgım yenı cıceklerı topraga ekıyordum ondan sonrası yok gozumu actıgımda nerde oldugumu bıle hatırlamıyorum, bahceden dırek ruyaya gecıyorum, gordugum ruyalar da cok enteresan, daha once bu kadar detaylı hatırlayamıyordum, ıyıce dalmak etkıyı azaltırmı dersın, ne yapayım ? |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR ben de ise tam tersi oluyor tresor. gidip yatıyorum ama uykuya dalmadan önce film fragmanları gibi kısa görüntüler görüyorum. ama çok sayıda. bunları görürken bilincim bana hala uyanık olduğumu söylüyor. bunlar imgeleme. vs diyorum. uyuduktan sonra rüya gördüğümü hatırlamıyorum ama sabah kalkınca fragmanlardan birini hatırlıyorum diğerlerini değil. |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR bn bazen rüyalarımda düşçekmiş gibii oluyorum ayaklarım oynuyo irkilerek uykudan uyanıorum sizdede oluomu gssmile |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR Rüyalarımda düşecekmiş gibi olduğum zamanları geride bıraktım sanırım ben, öyle olduğum zamanlarda ya birşeye çok üzülmüşümdür ya da çok gergin bir şekilde , aklım karışıkken uykuya dalmışımdır, uyumadan önce beynimizi , zihnimizi olumsuz düşüncelerden temizlemeli ve iyi şeyler düşünerek uykuya dalmalıyız diye düşünüyorum uykulusmile |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR evet bnde öyle yapmaloyom sanırım çnkü sık sık başıma gelio saol elif |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR Rica ederim Esra hep daha iyiye doğru blissy |
Ynt: UYKU VE RÜYALAR arkadaşlar rüyalarınızı yazarsanız birbirlerini tamamladıklarını göreceksiniz..kimseye anlatmayın en azından her kese anlatmayın....tresor koptuğunu düşündüğün yerde bilinçaltı çalışıyor...bendede aynı oluyordu..neyi yapıp neyi yapamadığınız o kadar önemli değil..yazanlardan anlaşıldığına göre bilinçaltı devreye giriyor..meditasyonda...enrji yükselttiğimiz anda isteğinizi çok net bir şekilde söyleyin...ve onu istediğinizden gerçekten emin olun.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 AM. |