![]() |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Niyet ettiğiniz an uyumlama başlayacak gönderdiğim arkadaşlar. Çünkü ben uyumlamaya niyet ederken saat belirtmedim. Hayırlı olsun. Bana geri bildirimde bulunan arkadaşların yorumlarına göre değerlendirme yaparız tekrarı konusunda.Sevgiler... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI bitti sanırım.. başım ağrıyor... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI yarım saat sürüyor deniz8nisan niyet edeceksin ve yarım saat gözlerin kapalı uzanacaksın |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI mesajlarda sorun olduğunda ve uyumlamayı kabül etmeden uyumlama başladığnda sol kolumda yoğun bir enerji akışı ve ağrı hissetmiştim.. uyuymlamadan haberim olduğunda ve niyet ettiğimde her hangi bir şey hissetmedim... bir gariplik yoktur umarım... yine de uyumaya başlerken uyumlanma isteği ile yatacağım ... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI belki uyumlama seni bulmuştur gökksu:) |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI belki de :) şimdilik çıkmam gerek ... teşekkür ederim:) sevgi ile... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ikinci kez denedim ama hiç bişi hissetmedim :(:( kadersizim.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI yatacağım ben artık hala geçerli mi acaba.?? iyi geceeler.. teşekkürlerr...... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI mesaj gelmedi ama ben niyetlenmiştim,yalnız enteresan birşey oldu sol kolumdan enerji girmek istiyorda sani bir güç ona engel oluyormuş gibi bir direnç oluştu hani avucunuzun içiyle birşey itersiniz ya onun gibiydi sevgili ecemre bunun bir anlamı varmı ben pek birşey anlamadım ama hissettiklerim çok yoğundu |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Bende birşeyler hissettim, inisiye oldummu olmadımmı emin değilim. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:17 AM. |