![]() |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Uyumlamayı yarın akşama alıyorum. Talep olursa tabi... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ben uyumlanmayı istiyorum actionsmile |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI yarın akşamı yakaladımmı!!!!!!!! 14/11/2011-09:10 şu an paylaşmayı diliyorum. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI merhaba.ben GMA ya inisiye olmak istiyordum.bi sitede bi arkadasla saat belirledik uyumlama icin.ayni saatte ben niyetlendim ve uyumlamaya hazirlandim,fakat arkadas ondan sonra bana msj gondermedi ve benim icimde acaba unuttumu diye bir supe kaldi.tekrar inisiye olmama yardimci olurmusunuz lutfen. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI slm arkadaşlar bu konu burda kapandımı yoksa uyumlamalar devam ediyormu |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Sevgili gülsem uyumlamalar yukarıdaki mesajlara bakarsan o tarihlerde verilmiş çalışmalardır. Bugünlerde yeni bir çalışma yok. Uyumlama yapabilen üyeler bunu istedikleri zaman günü ve saati burada paylaşıyorlar. Bu uyumlama çalışmaları düzenli periyotlarda gerçekleştirilmiyor. Belli değil yeniden ne zaman böyle bir çalışma olacağı. Sevgiler. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:15 AM. |