Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Reiki (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/)
-   -   GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/reiki/11518-gumus-mor-alev-sifa-enerjisi-insiyesi.html)

ecemre 06-08-2008 11:54 PM

Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Ben de bu haftasonu GMA ya uzaktan uyumlandım. Harika bir histi. Uyumlama sırasında gözlerimi kapadım ve sanki uçuyordum. Bir ara sanki ışıkla bütünleştim. Müthiş bir duyguydu. Şimdi ur1 ile beraber uygulamaya çalışıyorum. s456 blissy blissy

ikizruh 08-08-2008 10:47 AM

Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

benim bir sorum olucak bende reikiye başlamak istiyorum.istanbul da iki yer buldum ama kafam karıştı.ilk yerin eğitimi 2,5 yıl sürüyor.bu süre zarfında ancak master olabiliyoruz.ikincisi ise ilk uyumlama bir iki gün sürüyormuş.sonra bir kaç aydan sonra istiyorsan iki ve üçüde alabiliyorsun tabi hazırlık derecene göre.hangisine gitsem şaşkın gerçi kısa süreli daha ilgimi çekti.

ecemre 13-11-2010 10:40 PM

Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Evett artık uyumlama yapmaya burdan devam edebiliriz:)
Zaman zaman burdan gün belirtip sizleri uyumlayacağım. Katılmak isteyenler sayfaya istediklerini belirtsin, gün kararlaştıralım. Daha sonra bana özelden ad soyad ve şehirlerinizi yazın.Ben de size özelden bilgi vereceğim.Sevgiler...

elisya 14-11-2010 12:28 AM

Alıntı:

ecemre Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778638)
Evett artık uyumlama yapmaya burdan devam edebiliriz:)
Zaman zaman burdan gün belirtip sizleri uyumlayacağım. Katılmak isteyenler sayfaya istediklerini belirtsin, gün kararlaştıralım. Daha sonra bana özelden ad soyad ve şehirlerinizi yazın.Ben de size özelden bilgi vereceğim.Sevgiler...

Merhaba ecemre.. Bende gma ya uyumlanmak istiyorum. Ama önce şunu belirteyim. ben reiki de bilmiyorum ama öğrenmek çok istiyorum..
Reikiden önce gma uyumlanmanda bir sorun olurmu?. Aslında istanbulda reiki öğretecek güvenilir birini bulamadığımdan reiki öğrenemedim hala.. :(
Eğer burdan uyumlayabilirsen bende gma ya uyumlanmaya katılmak çok isterim. Hatta en kısa zamanda.. 956k
Sevgiler..

bartun06 14-11-2010 02:05 PM

ecemre merhaba,

daha önce de mesaj atmıştım fakat bir türlü zamanı denk getirememiştik, gma uyumlamasını bende almak istiyorum, ancak elisya'nın dediği gibi ben de reiki bilmiyorum.

Işıkla ve sevgiyle

ecemre 14-11-2010 04:11 PM

Merhaba sevgili elisya ve bartun06
Genel olarak usui1 uyumlaması olmadan GMA yı önermiyorlar. Ancak geçenlerde bir arkadaşımızı reiki olmamasına rağmen uyumladım ve sorun yaşanmadı.Tabi tamamen kendi isteğiyle. Bence GMA farklı bir enerji ve Usu1 olması şart değil.Bana göre tabi. Araştırın eğer üst benliğiniz almayı çok isterse ona göre kararınızı verin derim.

bluegirlx 14-11-2010 04:15 PM

bende katılmak istiyorum sitenin msn grupunda birleşe biliriz..

bluegirlx 14-11-2010 04:36 PM

tabi ben yine groubun adresini yazmayı unuttum
group1159186@groupsim.com keyifli sohbetlerin olduğu bir grup herkesi bekleriz..

bartun06 14-11-2010 09:55 PM

Alıntı:

ecemre Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 778704)
Merhaba sevgili elisya ve bartun06
Genel olarak usui1 uyumlaması olmadan GMA yı önermiyorlar. Ancak geçenlerde bir arkadaşımızı reiki olmamasına rağmen uyumladım ve sorun yaşanmadı.Tabi tamamen kendi isteğiyle. Bence GMA farklı bir enerji ve Usu1 olması şart değil.Bana göre tabi. Araştırın eğer üst benliğiniz almayı çok isterse ona göre kararınızı verin derim.

Evet ben tüm benliğim ile GMA ya uyumlanmayı istiyorum, nasip olursa eğer reikiyede uyumlanmak istiyorum. Şimdiden teşekkürlers456

Işık ve sevgi ile

elisya 14-11-2010 10:09 PM

ecemre, bütün benliğimle gma yı almak istiyorum ben... :)) sorun olup olmayacağını nasıl anlıcaz ki..?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 AM.