![]() |
Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Ben de bu haftasonu GMA ya uzaktan uyumlandım. Harika bir histi. Uyumlama sırasında gözlerimi kapadım ve sanki uçuyordum. Bir ara sanki ışıkla bütünleştim. Müthiş bir duyguydu. Şimdi ur1 ile beraber uygulamaya çalışıyorum. s456 blissy blissy |
Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI benim bir sorum olucak bende reikiye başlamak istiyorum.istanbul da iki yer buldum ama kafam karıştı.ilk yerin eğitimi 2,5 yıl sürüyor.bu süre zarfında ancak master olabiliyoruz.ikincisi ise ilk uyumlama bir iki gün sürüyormuş.sonra bir kaç aydan sonra istiyorsan iki ve üçüde alabiliyorsun tabi hazırlık derecene göre.hangisine gitsem şaşkın gerçi kısa süreli daha ilgimi çekti. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Evett artık uyumlama yapmaya burdan devam edebiliriz:) Zaman zaman burdan gün belirtip sizleri uyumlayacağım. Katılmak isteyenler sayfaya istediklerini belirtsin, gün kararlaştıralım. Daha sonra bana özelden ad soyad ve şehirlerinizi yazın.Ben de size özelden bilgi vereceğim.Sevgiler... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Alıntı:
Reikiden önce gma uyumlanmanda bir sorun olurmu?. Aslında istanbulda reiki öğretecek güvenilir birini bulamadığımdan reiki öğrenemedim hala.. :( Eğer burdan uyumlayabilirsen bende gma ya uyumlanmaya katılmak çok isterim. Hatta en kısa zamanda.. 956k Sevgiler.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ecemre merhaba, daha önce de mesaj atmıştım fakat bir türlü zamanı denk getirememiştik, gma uyumlamasını bende almak istiyorum, ancak elisya'nın dediği gibi ben de reiki bilmiyorum. Işıkla ve sevgiyle |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Merhaba sevgili elisya ve bartun06 Genel olarak usui1 uyumlaması olmadan GMA yı önermiyorlar. Ancak geçenlerde bir arkadaşımızı reiki olmamasına rağmen uyumladım ve sorun yaşanmadı.Tabi tamamen kendi isteğiyle. Bence GMA farklı bir enerji ve Usu1 olması şart değil.Bana göre tabi. Araştırın eğer üst benliğiniz almayı çok isterse ona göre kararınızı verin derim. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI bende katılmak istiyorum sitenin msn grupunda birleşe biliriz.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI tabi ben yine groubun adresini yazmayı unuttum group1159186@groupsim.com keyifli sohbetlerin olduğu bir grup herkesi bekleriz.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Alıntı:
Evet ben tüm benliğim ile GMA ya uyumlanmayı istiyorum, nasip olursa eğer reikiyede uyumlanmak istiyorum. Şimdiden teşekkürlers456 Işık ve sevgi ile |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ecemre, bütün benliğimle gma yı almak istiyorum ben... :)) sorun olup olmayacağını nasıl anlıcaz ki..? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 AM. |