Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Reiki

Uyarılar

Reiki reiky, reiki, reiki chakra, reiki hand, reiki inisiyasyonu, reiki masterları, reiki uyumlanma, reiki 4, reiki 5, reiki i, money reiki, park reiki, reiki level, reiki 3a, luck reiki,

GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Gümüş Mor Alev, binlerce yıldan beri bilinen bir spiritüel enerjidir. Yükselmiş Ustat Saint Germain tarafından yeniden ortaya konulmuştur. Tanrı bilincinin yedinci ışınıdır. Gümüş Mor Alev, topluluğun çağrısını ya da insanoğluna spiritüel hizmet çağrısını duyanlar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi

GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-07-2008, 03:04 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 199
Tesekkür: 0
105 Mesajinıza toplam 445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
monange is an unknown quantity at this point
Standart GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Gümüş Mor Alev, binlerce yıldan beri bilinen bir spiritüel enerjidir. Yükselmiş Ustat Saint Germain tarafından yeniden ortaya konulmuştur. Tanrı bilincinin yedinci ışınıdır. Gümüş Mor Alev, topluluğun çağrısını ya da insanoğluna spiritüel hizmet çağrısını duyanlar içindir. Hayatımızdaki bencillikleri aşabilmemizi sağlayacak erdemi bize kazandırır. Bu bilgilerin bize ulaşmasına kanallık eden Hari Des Melchizedek olup, John Armitage olarak da tanınır.
Saint Germain yükselmiş üstatlar denilen, yani bedeninin titreşim frekansını yükselterek ölüm dediğimiz fiziksel bedenden ayrılma olayından geçmeden ebedileşen kişilerden biridir, Asırlardan beri zaman zaman fiziksel bedenine dönerek dünyaya geri geldiğine, bazı si_asal akımları etkilediğine, kötü olayları önlediğine inanılır. Fransız ihtilalinden önce Kral 16'ncl Louis ve MarieAntoinette'i olacak hadiseler konusunda uyardığı fakat sözünü dinletemediği söylenir. O zamanlar Kont St Germain olarak bilinen bu kişinin sarayı Fransa'da hala mevcut olup, bu aristokrat ailenin Üstat St Germain ile ilişkisi olduğu rivayet edilir. Bilgilere kanal olma olayının ilkieri St Germain ile yaşanmaya başlamıştır. 1934 yılında, St Germain Amerika'da yasayan Godfre Ray King adlı kişi ve kansına gözükmüş ve Ben'im Öğretileri olarak bilinen tebliğleri vermeye başlamıştır. Verdiği mesajlarda, insanların binlerce yıldır yarattığı negatif enerjinin dünyayı çok olumsuz olarak etkileyeceği, Tanrı 'nın ışığının ve yükselmiş üstatların enerjisinin, insanlığı aydınlığa çıkaracağı ve Tanrı 'ya yaklaştıracağı belirtilmektedir. Godfre King'iu evinde verilen tebliğler sırasında St Germain'in kendi eterik bedeni ile dokunulabilecek şekilde gözüktüğüne yüzlerce kişi şahit olmuştur. St Germain bütün ahenksizliği, rahatsızlığı, hastalığı eriten ve enerjiyi rafine eden Mor Alev enerjisinin kaynağı olarak bilinir. Birçok problem St Germain'in adına Mor Alev ve Gümüş Mor Alev'in kullanılmasıyla ortadan kaldırılabilir.

Saint Germain'in verdiği tebliğlerden bir tanesine göre, onun enerjisi altında.olan Mor Alev ve Gümüş Mor Alev ile bütün negatifliği eriterek enerjimizi yeniden saflaştırabiliriz. Mor Alev'i kendimize, başkalarına ve hatta mekanlara uygulayarak negatifliği ortadan kaldırabiliriz, hastalıkları iyileştirebiliriz. Mor Alev ve Gümüş Mor Alev Saint Germain ve diğer üstatlar tarafından programlanmış temizleyici bir enerji frekansıdır.

Gümüş Mor Alev, mantra olarak bilinen özel dualarla çağrılabilir, meditasyon ve göz önünde canlandırmayla birleştirildiğinde Gümüş Mor Alev'in fiziksel, zihinsel, duygusal ve spiritüel düzeylerde tezahür eden negatif enerjiyi değiştirme, ya da dönüştürme gücü vardır. Bu negatif enerji hastalık, stres, endişe, korku, kuşku, nefret, öfke ya da istenmeyen alışkanlıklar gibi formlarda olabilir, bunların hepsi bizim normal yapımızdaki güzelliği ve sevinci yaşayabilmemize engeldirler.

Gümüş Mor Alev'in nitelikleri özgürlük, simya, adalet, sevinç, bağışlama ve merhamettir. Mantraları kendinizi vererek söylediğinizde Gümüş Mor Alev, bedeninizin, zihninizin, duygularınızın, hatta bilinçaltı hafızanızın her hücresine, her atomuna girer. Elektronlann titreşimini yükseltir, böylece biz de, Tanrıdan bize gelmiş olan saf kozmik enerjiyle daha çok yankı yaparız.

Gümüş Mor Alev fiziksel organlarımıza yerleşmiş toksinleri atmanın yanı sıra eterik, zihinsel, duygusal ve fiziksel bedenlerimize kaydedilmiş olan şimdiki yaşamımızın ve geçmiş yaşamlarımızın travmalarını ve karmalarını da değiştirir. Kimi kez karmamız kendini ağır bir yük gibi hisseder ama Mor Alev'i davet ettiğimizde kendimizi daha hafif ve daha az bir yükün altında hissederiz, çünkü o, kişisel sorunlarımızın nedenini, kelimenin tam anlamıyla yakar.
Başka bir deyimle Gümüş Mor Alev geçmiş yaşamlarımızın kayıtlarını siler, dolayısıyla özsaygımızı artırır, kendimizi daha çok sevmemize yardım eder.

Gümüş Mor Alev uyumlamasını alıp onu mantralar, meditasyon ve göz önünde canlandırmayla birleştirerek düzenli kullandığınızda dönüşüm sürecini hızlandırırsınız.

Gümüş Mor Alev uyumlaması, hem uyumlamayı alan, hem de veren için bir zevktir. Herkes, bir iç dönüşümün yanı sıra kendine özgü bir deneyim edinir. Daha sonra başkalarına karşı daha sevecen olursunuz ve kendinizden daha çok başkalarına ilgi gösterirsiniz. Sezginiz arttıkça birdenbire melekleri, ruhsal rehberleri fark edersiniz, zaten rehberlerle çalışıyorsanız, o zaman onlarla olan spiritüel bağınız daha da güçlenir.

Her birimizin, kendimizi rahat hissettiğimiz, kendimize özgü uyumlanmaya hazırlanma tarzımız vardır, banyo ya da duş yapmak, mum ya da tütsü yakmak, geri planda meditasyon türü bir müzik dinleyerek rahatlamak, dua etmek, meditasyon yapmak, şarkı söylemek gibi. Daha önce kararlaştırılmış olan zamanda bu uyumlamayı almaya niyet ederek, bir yerde bulunmanız uyumlamayı yapacak hocanız için yeterlidir, enerji kendi kendine çalışacaktır.

Hazırlıklarınız sona erdiğinde yüksek sesle ya da içinizden şunları söyleyin:
"BANA ….TARAFINDAN GÖNDERİLEN GÜMÜŞ MOR ALEV'İ ALMAYA HAZIRIM." Burada boş olan yerde hocanızın adını söyleyeceksiniz. Sonra oturun, gevşeyin ve 15 dakika ya da size bittiğine dair bir işaret gelinceye kadar enerjiyi alın.

Gümüş Mor Alev enerjileri oldukça etkili çalışır, onu hem kendiniz, hem de başkaları için kullanabilirsiniz. Uyumadan önce Gümüş Mor Alev meleklerini, rehberlerini ve St. Germain'i de çağırabilirsiniz ve onlardan şifa gereken bir konuda çalışmalarını isteyebilirsiniz. Sabah sorun serbest bırakılmış olur, yine de engelleri aşmak, bağımlılıkların ya da derinlere kök salmış korkuların üstesinden gelmek gibi, daha önemli sorunlar için arka arkaya 30 gece süreci tekrarlayabilirsiniz.

Gümüş Mor Alev kullanılarak acı veren hatıralara şifa verilebilir, hatta bozuk olan ilişkilerdeki güçlüklerin giderilmesine yardım edilebilir. İlişkilerindeki sorunlara Gümüş Mor Alev gönderen kişiler korkunç bir yükün kalktığı duygusunu yaşadıklarını ve yaşamlarında daha ileriye gitmek için kendilerini özgür hissettiklerini belirtmektedirler. Gümüş Mor Alev, her gün çağırılarak aura ve başlıca çakralar temizlenip arındırılabilir.

Başkalarına şifa vermek için Gümüş Mor Alev'i kullanırken Gümüş Mor Alev meleklerini ve St. Germain'i çağırmalısınız, sonra kendinizi onlarla beraber mor bir alevin içinde olarak zihninizde canlandırın.
Alıcıya şifa verdiğinizi zihninizde canlandırın, meleklerin ve Gümüş Mor Alev'in onların sorunlarını ya da hastalıklarını dönüştürdüğünü görün. Bu göz önünde canlandırmayı kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için değiştirebilirsiniz, bunu alıcıyla karşı karşıya ya da uzaktan yapabilirsiniz.

Yükselmiş Üstat Saint Germain, Mor Alev'in ya da Gümüş Mor Alev eklenmiş boyutuyla Mor Alev'in koruyucusu kabul edilir. Zaman değişime uğrarken ve dünyanın titreşimleri hızlanırken, eskiden beri kullandığımız şifacılık yöntemlerine yardımcı olmak üzere yeni enerji frekansları ve renkleri eklenmiştir. Gümüş Mor Alev bunlardan biridir.
Daha yüksek titreşimler farklı zamanlar anlamına gelir. Dünyanın değişik frekanslara sahip olduğu son zamanlar için, farklı tedaviler ve farklı yöntemler gerekir. Gümüş Mor Alev de bu farklı şifa yöntemlerinden biridir. Onunla birçok şey yapabilirsiniz. Yapabileceğiniz şeylerden biri, ona tüm negatif duygularınızı yaktırmaktır. Sizde rahatsızlık yaratan her şeyi, Mesih Enerjisi'nin fiziksel bedeninize akışını kesintiye uğratan düşüncelerinizi, Gümüş Mor Alev'e havale ederseniz, her şeyin daha kolay yoluna girdiğine şahit olursunuz. Bu iş için birçok kişinin çok yararlı ve kolay bulduğu mantra şudur:


BEN Gümüş Mor Alev'den bir Varlığım. BEN Tanrı'nın istediği saflığım.

Bu mantra temizleyici bir etkiye sahiptir. Gümüş Mor Alev Mantralarının birer spiritüel antiseptik olduğunu söyleyebiliriz. Bu spiritüel antiseptiği bilincinize, zihninize, fiziksel bedeninize sel gibi akıtabilirsiniz, her şey temizlenir. Bu Mantra'yı sabahları banyoda ya da tuvalette şarkı olarak söylerseniz onun, bulunduğunuz mekana, oturma odanıza Gümüş Mor Rengi, Gümüş Mor Enerji 'yi getirdiğini görürsünüz, kuşkusuz bu da titreşimi yükseltir. Bu Mantra'yı günlük yaşamınızda kullanın, onu günde şarkı olarak düzinelerce kez söyleyin, her şeyin Gümüş Mor olmaya başladığını göreceksiniz. Titreşim evinizin duvarlarının, arabanızın metal aksamının, mücevherlerinizdeki madenlerin, hem fiziksel hem de spiritüel enerji sisteminizin içine ulaşır. Gerçekten de Gümüş Mor parlamaya başlarsınız!

BEN Gümüş Mor Alev'den bir varlığım.
BEN Tanrı'nın istediği saflığım.
BEN Gümüş Mor Alev'den bir varlığım.
BEN Tanrı'nın istediği saflığım.
BEN Gümüş Mor Alev'den bir varlığım.
BEN Tanrı'nın istediği saflığım.


"BEN" olumlamaları son derece güçlüdür. "BEN", "Benim Tanrı benliğim... İle tümüyle özdeşleşiyor" anlamına gelir. Yapabildiğiniz sıklıkta "BEN Gümüş Mor Alev'im" olumlamasıyla bitirin çalışmalarınızı. Bu şekilde, bastırılmış bütün negatif durumlar pozitif duruma gelirken, hayatınızın da değiştiğini fark edebilirsiniz.
Bu Mor Alev'i gittiğiniz her yerde arkanızda da bırakabilirsiniz. Alevi getirebilir ve onu birçok yere yerleştirebilirsiniz. Onu yaşadığınız şehrin sokaklarına, parklarına, enerji noktalarına yerleştirin.

O, sadece insanları değil, hayvanları, kuşları, her şeyi dönüştürmek için orada olacaktır.
Bu enerjiye uyumlama yapmak için, başlamadan önce duş yapmak ya da kendinizdeki fazla enerjileri toparlamak isteyebilirsiniz. Rahatsız edilmeyeceğinizden emin olun. Reiki uygulayıcısı, üstadı ya da spiritüel şifacıysanız kendinizi en rahat hissettiğiniz hazırlanma yöntemlerini kullanın.
Hazır olduğunuzda, uyumlama yapacağınız kişilere odaklanın, onların adlarını düşünün ya da adlanrıa bakın. Rehberlerinizden, Gümüş Mor Alev meleklerinden, uyumlanacak kişilerin rehberlerinden ve St. Germain'den yardım isteyin. Aslında bu uyumlamayı yapacak olanlar onlardır siz sadece belirli bir kişiye sinyal gönderen bir antensiniz. Daha sonra etrafınızda, içinizde ve dört bir yanınızda mor bir alevi gözünüzün önüne getirin. Aşağıdaki sözleri içinizden veya yüksek sesle söyleyin:

"Gümüş Mor Alev'in koruyuculannı çağırıyorum. St. Germain'den burada (kişinin adı, adresi) Gümüş Mor Alev'e uyumlarken bana yardım etmesini talep ediyorum."

Alevin kişinin kalbinden ve çakralarından girerek etrafını sardığını görün. Alevin bir süre bu kişinin içinden akmasına izin verin. Sonra şunu söyleyin:
"(Kişinin adı), Gümüş Mor Alev'e, koşulsuz sevginin ve spiritüel hizmetin ateşine uyumlanmış bulunuyorsun. Huzur içinde git ve sen de başkalannı, onlann spiritüel alevlerine uyumla. "

Bunu değiştirip geliştirmek isteyebilirsiniz ama gerek yoktur. Uyumlama bitmiştir.


Gümüş Mor Alev'i çağırmak için de, rahatça nefes alın ve Gümüş Mor Alev'i çağırın. Alev'in etrafınızı sardığını ve bütün düşük titreşimlerinizi yaktığını gözünüzün önünde veya zihninizde canlandırın ya da hissedin. Uyumsuzluğunuzun sürüp gittiği bir kişiyi, bir yeri ya da bir durumu gözünüzde canlandırın, arındığını hissedinceye kadar onu Gümüş Mor Alev'le sarın.
Gümüş Mor Alev'den, bütün gün boyunca önünüzdeki yola alev saçmasını isteyin. Gümüş Mor Alev'in bütün gezegeni sardığını ve olumsuzlukları yaktığını zihninizde canlandırın.

*Alintidir...

************************************************** **************************************
Bu bilgiyi Enerji calismalari yapan , özellikle GMA konusunda profesyonellesmis bir hocanin bana gönderdigi metindir.. Sizlerle paylasmak istedim... Yalniz Reiki konularinda yapilan tartismalar gibi bu insiye calismasi da uzakta olabilir mi olamaz mi tam emin degilim.. Sizde bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim...

Sevgi ve Isikla Kalin...

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS
monange isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2008, 03:05 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 199
Tesekkür: 0
105 Mesajinıza toplam 445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
monange is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Ikinci gönderdigi metinde asagidaki gibidir...


GMA yı göz önünde canlandırma...ellerimizi kullanma...bedende ki hisleri takip etme yolu ile kullanabiliriz.
Asagıda bir takım örnekler hazırladım..bunlardan faydalanabilirsiniz .
benligimi, GMA yı kullanmak icin ,önce enerjiyi davet etmek gerekir.Bunun icin;"kalbimi, bedenimi ,bilincimi ve ruhumu GMA enerjisine acıyorum."...enerji birkac sn icinde akmaya baslayacaktır.

Örnekler:
*Cakraları sifalandırmak:Ellerinizi sıra ile her cakranıza yerlestirerek" bu bölgedeki tüm olumsuz duygu,his,ve anıların GMA ile dönüsüme ugratılması,arıtılması ve sifalandırılmasına niyet ediyorum " dersiniz.Her cakrada 5 dakika kalınız...daha fazla kalmak geregi hissederseniz kalınız.

*"Falanca " hastalığıma neden olanduygu,his ve anının GMA ile dönüsüme ugraması ve sifa bulması niyeti ile diyerek ,bir elinizi basınızın üstüne,bir elinizi hasta olan bölgeye lokal olarak koyunuz.10 dakika yeterli...gerek hissederseniz daha fazla olabilir.Bu uygulamayı istediginiz sıklıkta yapabilirsiniz.

*Bilic ve bilincaltındaki olumsuz kalıpları arındırmak:Bunun icin

"Bilinc ve bilincaltımdaki "falanca "korkumdan arınmak niyeti ile GMA gönderiyorum. "
Bu korkular farklı konular icerebilir.Örnegin: güvensizlik korkusu,degersizlik korkusu,sevilmeme korkusu,terkedilme korkusu,parasızlık korkusu....vs. .Simdi ellerinizi kullanarak;bir elinizi (avuc ici basa degecek )basın arkasına ,beynin alt kısmına ,diger elinizibasın tam üstüne,aynı anda koyarak10 dakika GMA veriniz.Bunu 7 gün tekrar ediniz.

*Falanca kisi ile aramızdaki sorunun (is ,es ,arkadaslık ),her iki tarafın da hayrına olacak sekilde GMA ile dönüsüme ugratılması ve sifalandırılması niyeti ilediyerek bir elinizi kendi basınızın arkasına ,diger elinizi de üstüne koyarak 10 dakika gma veriniz.

*Karma ile ilgili:
a) falanca hastalıgım ile ilgili karmamın,gecmis ve simdiki bedenimden cözülmesini,Gma ile dönüsüme ugratılarak,olumlu hale getirilmesine ,şifalandırılmasına niyetleniyorum ,tesekkür ederim...sessiz kalın...dikkatinizi bedeninize verin...cözülmelere tanık olun..5,10 dakika sürebilir..bittigine emin olun ve tesekkür edin.

b)"sürekli olumsuz giden is durumumla ilgili karmamın gecmis ve simdiki bedenimden ,bilic ve bilincaltımdan cözülerek GMA ile dönüsüme ugratılması ve sifalandırılmasına niyet ediyorum.".. sessizce kalın ..bedeninizdeki ve basınızdaki cözülmelere tanık olun.(bunları hissetmesenizde gerceklesir. ....mühim olan niyettir.1 kez yeterli.

c)Örnek; "aldatılma ile ilgili olumsuz karmamın,gecmis ve simdiki beden kayıtlarımdan ,bilinc,bilincaltı kayıtlarımdan cözülmesini, GMA ile dönüsüme ugratılarak olumlu hale getirilmesine niyet ediyorum"... .sessiz kalın...bedeninizdeki ve basınızdaki cözülmelere tanık olun...tesekkü r edin....1 kez yeterli

d)Esimle aramdaki müsterek karmanın gecmis ve simdiki beden hafızamdan ve zihin hafızamdan cözülmesi GMA ile dönüsüme ugratılması ve sifalandırılmasına niyet ediyorum"..sessiz kalın...basınızın arka kısmına ve bedeninize dikkatini verin....cözülmelere tanık olun...5,10 dakika...1 kez yeterli.

*Tanrısal benligimle aramda perde yaratan tüm olumsuzluklarımın GMA ile arıtılmasını dönüsüme ugratılmasına niyetleniyorum. ...ve bir elinizi basınızın üstüne bir elinizi kalbinizin üstüne koyarak 10 dakika GMA veriniz.İstediginiz sıklıkta yapabilirsiniz. ..

*Flanca kisiye olan öfkemin,nefretimin GMA ile dönüsüme ugratılarak affetme haline dönüstürülmasine niyet ediyorum.Gecmis ve simdiki beden hafızamdan ve zihin hafızamdam çözülmesine niyet ediyorum...sessiz kalın....izleyin. .tesekkür edin..

* Bulundugunuz ortamda negatif enerji hissediyorsanız,GMA yı cagırarak ,ortamı arıtmasını,dönüstürmesini isteyebilirsiniz.

*Belli bir bölgeye belli bir durum icin;Deprem, Sel,Salgın,Huzursuzluk. ..vs..
O bölgeyi zihinde canlandırarak GMA ile sarabilirsiniz. Veya ellerinizi karşıya dogru tutarak o bölgeye gitmesi için GMA gönderebilirsiniz.

*Tüm dünyaya GMA gönderebilirsiniz.

*Ülkenize GMA gönderebilirsiniz.

*Kendiniz sık sık, Gma ile dus yapmayı deneyebilirsiniz.

__________________
Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS
monange isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2008, 11:03 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 73
Tesekkür: 0
16 Mesajinıza toplam 45 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
reversi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

gümüş mor alev şifa enerjisinin uyumlaması uzaktan yapılabilir mi?yapan kim,nasıl ulaşabiliriz?sevgi ile...
__________________
Size geri dönmesini en çok istediklerinizi hediye edin...
reversi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2008, 11:43 AM   #4 (permalink)
suzzy
Guest
 
Mesajlar: n/a
Standart Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Alıntı:
reversi Nickli Üyeden Alıntı
gümüş mor alev şifa enerjisinin uyumlaması uzaktan yapılabilir mi?yapan kim,nasıl ulaşabiliriz?sevgi ile...
bu konuda hayal abla size yardımcı olbilir...biliyorsunuzdur belki kendisi reiki masterimiz...yakın zamanda gümüş mor aleve beni hayal abla uyumladı....bu güzel ve dönüştürücü enerjiye uzaktan insiye oldum ....

şu an bir çok şeyde rahatlıkla kullanabildiğim bir enerji... wave

reikide önemli olan niyettir zaten...niyetinizi net bir şekilde belirterek çeşitlendirebilirsiniz enerjinizi...

bende yeni yeni oturtmaya başladım... super

en güzel deneyimide geçenlerde kedimiz üzerinde kullanarak yaşadım...eşim yanlışlıkla kedimizin karnına kötü bir şekilde basmıştı... iç kanama olma durumu vardı...tabi önce veterineri aradı eşim...kedicik sürekli yatmaya başlamıştı...o canlı kedicikten eser kalmamıştı...

aklıma geldi birden...kediyi ellerimin arasına aldım...niyetimi yaptım...bu arada eşim telefonu kapatmıştı bana bakıyordu...ne yapıyorsun sen gibilerinden... dusun

ben sessizce reiki ve gma yı uygulamaya başladım...5 dk. kadar...sonrasında kediyi yatağına bıraktım...ama iyice baygınlaştı kedicik... eyvah ben ne yaptım...ölümünümü hızlandırdım acaba derken yaklaşık beş  on dk. sonra o baygın yatan kedicik hoppidi hoppidi oynamaya ve türlü yaramazlıklar yapmaya başlamıştı...eşim hala naaptın okuyup üfledinmi der bana...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 18-07-2008, 06:49 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 199
Tesekkür: 0
105 Mesajinıza toplam 445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
monange is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Ayy canimmm kedicik... Tebrik ederim seni Suzzy.. Güzel bir deneyimini paylasmissin... Ben de bu arada Hayal ablanin bu insiyeyi yaptigini bilmiyordum... Demek uzaktan olabiliyor... Simdi hemen Hayal ablanin kapisini tiklaticam.. 96 Bakalim musait mi musaitse bende bir insiye oliyim MOr Isikla Dolayim..
__________________
Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS
monange isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2008, 03:08 PM   #6 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 6
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
qwermur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Merhaba Sevigli Dost
GMA'ya uzaktan inisiye olunabiliyor. Ben uzaktan GMA'ya inisiye olmak istiyorum.

Sevgi ve ışıkla
Murat TALİ
532 693 6919
212 438 2983



Alıntı:
monange Nickli Üyeden Alıntı
GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Gümüş Mor Alev, binlerce yıldan beri bilinen bir spiritüel enerjidir. Yükselmiş Ustat Saint Germain tarafından yeniden ortaya konulmuştur. Tanrı bilincinin yedinci ışınıdır. Gümüş Mor Alev, topluluğun çağrısını ya da insanoğluna spiritüel hizmet çağrısını duyanlar içindir. Hayatımızdaki bencillikleri aşabilmemizi sağlayacak erdemi bize kazandırır. Bu bilgilerin bize ulaşmasına kanallık eden Hari Des Melchizedek olup, John Armitage olarak da tanınır.
Saint Germain yükselmiş üstatlar denilen, yani bedeninin titreşim frekansını yükselterek ölüm dediğimiz fiziksel bedenden ayrılma olayından geçmeden ebedileşen kişilerden biridir, Asırlardan beri zaman zaman fiziksel bedenine dönerek dünyaya geri geldiğine, bazı si_asal akımları etkilediğine, kötü olayları önlediğine inanılır. Fransız ihtilalinden önce Kral 16'ncl Louis ve MarieAntoinette'i olacak hadiseler konusunda uyardığı fakat sözünü dinletemediği söylenir. O zamanlar Kont St Germain olarak bilinen bu kişinin sarayı Fransa'da hala mevcut olup, bu aristokrat ailenin Üstat St Germain ile ilişkisi olduğu rivayet edilir. Bilgilere kanal olma olayının ilkieri St Germain ile yaşanmaya başlamıştır. 1934 yılında, St Germain Amerika'da yasayan Godfre Ray King adlı kişi ve kansına gözükmüş ve Ben'im Öğretileri olarak bilinen tebliğleri vermeye başlamıştır. Verdiği mesajlarda, insanların binlerce yıldır yarattığı negatif enerjinin dünyayı çok olumsuz olarak etkileyeceği, Tanrı 'nın ışığının ve yükselmiş üstatların enerjisinin, insanlığı aydınlığa çıkaracağı ve Tanrı 'ya yaklaştıracağı belirtilmektedir. Godfre King'iu evinde verilen tebliğler sırasında St Germain'in kendi eterik bedeni ile dokunulabilecek şekilde gözüktüğüne yüzlerce kişi şahit olmuştur. St Germain bütün ahenksizliği, rahatsızlığı, hastalığı eriten ve enerjiyi rafine eden Mor Alev enerjisinin kaynağı olarak bilinir. Birçok problem St Germain'in adına Mor Alev ve Gümüş Mor Alev'in kullanılmasıyla ortadan kaldırılabilir.

Saint Germain'in verdiği tebliğlerden bir tanesine göre, onun enerjisi altında.olan Mor Alev ve Gümüş Mor Alev ile bütün negatifliği eriterek enerjimizi yeniden saflaştırabiliriz. Mor Alev'i kendimize, başkalarına ve hatta mekanlara uygulayarak negatifliği ortadan kaldırabiliriz, hastalıkları iyileştirebiliriz. Mor Alev ve Gümüş Mor Alev Saint Germain ve diğer üstatlar tarafından programlanmış temizleyici bir enerji frekansıdır.

Gümüş Mor Alev, mantra olarak bilinen özel dualarla çağrılabilir, meditasyon ve göz önünde canlandırmayla birleştirildiğinde Gümüş Mor Alev'in fiziksel, zihinsel, duygusal ve spiritüel düzeylerde tezahür eden negatif enerjiyi değiştirme, ya da dönüştürme gücü vardır. Bu negatif enerji hastalık, stres, endişe, korku, kuşku, nefret, öfke ya da istenmeyen alışkanlıklar gibi formlarda olabilir, bunların hepsi bizim normal yapımızdaki güzelliği ve sevinci yaşayabilmemize engeldirler.

Gümüş Mor Alev'in nitelikleri özgürlük, simya, adalet, sevinç, bağışlama ve merhamettir. Mantraları kendinizi vererek söylediğinizde Gümüş Mor Alev, bedeninizin, zihninizin, duygularınızın, hatta bilinçaltı hafızanızın her hücresine, her atomuna girer. Elektronlann titreşimini yükseltir, böylece biz de, Tanrıdan bize gelmiş olan saf kozmik enerjiyle daha çok yankı yaparız.

Gümüş Mor Alev fiziksel organlarımıza yerleşmiş toksinleri atmanın yanı sıra eterik, zihinsel, duygusal ve fiziksel bedenlerimize kaydedilmiş olan şimdiki yaşamımızın ve geçmiş yaşamlarımızın travmalarını ve karmalarını da değiştirir. Kimi kez karmamız kendini ağır bir yük gibi hisseder ama Mor Alev'i davet ettiğimizde kendimizi daha hafif ve daha az bir yükün altında hissederiz, çünkü o, kişisel sorunlarımızın nedenini, kelimenin tam anlamıyla yakar.
Başka bir deyimle Gümüş Mor Alev geçmiş yaşamlarımızın kayıtlarını siler, dolayısıyla özsaygımızı artırır, kendimizi daha çok sevmemize yardım eder.

Gümüş Mor Alev uyumlamasını alıp onu mantralar, meditasyon ve göz önünde canlandırmayla birleştirerek düzenli kullandığınızda dönüşüm sürecini hızlandırırsınız.

Gümüş Mor Alev uyumlaması, hem uyumlamayı alan, hem de veren için bir zevktir. Herkes, bir iç dönüşümün yanı sıra kendine özgü bir deneyim edinir. Daha sonra başkalarına karşı daha sevecen olursunuz ve kendinizden daha çok başkalarına ilgi gösterirsiniz. Sezginiz arttıkça birdenbire melekleri, ruhsal rehberleri fark edersiniz, zaten rehberlerle çalışıyorsanız, o zaman onlarla olan spiritüel bağınız daha da güçlenir.

Her birimizin, kendimizi rahat hissettiğimiz, kendimize özgü uyumlanmaya hazırlanma tarzımız vardır, banyo ya da duş yapmak, mum ya da tütsü yakmak, geri planda meditasyon türü bir müzik dinleyerek rahatlamak, dua etmek, meditasyon yapmak, şarkı söylemek gibi. Daha önce kararlaştırılmış olan zamanda bu uyumlamayı almaya niyet ederek, bir yerde bulunmanız uyumlamayı yapacak hocanız için yeterlidir, enerji kendi kendine çalışacaktır.

Hazırlıklarınız sona erdiğinde yüksek sesle ya da içinizden şunları söyleyin:
"BANA ….TARAFINDAN GÖNDERİLEN GÜMÜŞ MOR ALEV'İ ALMAYA HAZIRIM." Burada boş olan yerde hocanızın adını söyleyeceksiniz. Sonra oturun, gevşeyin ve 15 dakika ya da size bittiğine dair bir işaret gelinceye kadar enerjiyi alın.

Gümüş Mor Alev enerjileri oldukça etkili çalışır, onu hem kendiniz, hem de başkaları için kullanabilirsiniz. Uyumadan önce Gümüş Mor Alev meleklerini, rehberlerini ve St. Germain'i de çağırabilirsiniz ve onlardan şifa gereken bir konuda çalışmalarını isteyebilirsiniz. Sabah sorun serbest bırakılmış olur, yine de engelleri aşmak, bağımlılıkların ya da derinlere kök salmış korkuların üstesinden gelmek gibi, daha önemli sorunlar için arka arkaya 30 gece süreci tekrarlayabilirsiniz.

Gümüş Mor Alev kullanılarak acı veren hatıralara şifa verilebilir, hatta bozuk olan ilişkilerdeki güçlüklerin giderilmesine yardım edilebilir. İlişkilerindeki sorunlara Gümüş Mor Alev gönderen kişiler korkunç bir yükün kalktığı duygusunu yaşadıklarını ve yaşamlarında daha ileriye gitmek için kendilerini özgür hissettiklerini belirtmektedirler. Gümüş Mor Alev, her gün çağırılarak aura ve başlıca çakralar temizlenip arındırılabilir.

Başkalarına şifa vermek için Gümüş Mor Alev'i kullanırken Gümüş Mor Alev meleklerini ve St. Germain'i çağırmalısınız, sonra kendinizi onlarla beraber mor bir alevin içinde olarak zihninizde canlandırın.
Alıcıya şifa verdiğinizi zihninizde canlandırın, meleklerin ve Gümüş Mor Alev'in onların sorunlarını ya da hastalıklarını dönüştürdüğünü görün. Bu göz önünde canlandırmayı kendi ihtiyaçlarınızı karşılamak için değiştirebilirsiniz, bunu alıcıyla karşı karşıya ya da uzaktan yapabilirsiniz.

Yükselmiş Üstat Saint Germain, Mor Alev'in ya da Gümüş Mor Alev eklenmiş boyutuyla Mor Alev'in koruyucusu kabul edilir. Zaman değişime uğrarken ve dünyanın titreşimleri hızlanırken, eskiden beri kullandığımız şifacılık yöntemlerine yardımcı olmak üzere yeni enerji frekansları ve renkleri eklenmiştir. Gümüş Mor Alev bunlardan biridir.
Daha yüksek titreşimler farklı zamanlar anlamına gelir. Dünyanın değişik frekanslara sahip olduğu son zamanlar için, farklı tedaviler ve farklı yöntemler gerekir. Gümüş Mor Alev de bu farklı şifa yöntemlerinden biridir. Onunla birçok şey yapabilirsiniz. Yapabileceğiniz şeylerden biri, ona tüm negatif duygularınızı yaktırmaktır. Sizde rahatsızlık yaratan her şeyi, Mesih Enerjisi'nin fiziksel bedeninize akışını kesintiye uğratan düşüncelerinizi, Gümüş Mor Alev'e havale ederseniz, her şeyin daha kolay yoluna girdiğine şahit olursunuz. Bu iş için birçok kişinin çok yararlı ve kolay bulduğu mantra şudur:


BEN Gümüş Mor Alev'den bir Varlığım. BEN Tanrı'nın istediği saflığım.

Bu mantra temizleyici bir etkiye sahiptir. Gümüş Mor Alev Mantralarının birer spiritüel antiseptik olduğunu söyleyebiliriz. Bu spiritüel antiseptiği bilincinize, zihninize, fiziksel bedeninize sel gibi akıtabilirsiniz, her şey temizlenir. Bu Mantra'yı sabahları banyoda ya da tuvalette şarkı olarak söylerseniz onun, bulunduğunuz mekana, oturma odanıza Gümüş Mor Rengi, Gümüş Mor Enerji 'yi getirdiğini görürsünüz, kuşkusuz bu da titreşimi yükseltir. Bu Mantra'yı günlük yaşamınızda kullanın, onu günde şarkı olarak düzinelerce kez söyleyin, her şeyin Gümüş Mor olmaya başladığını göreceksiniz. Titreşim evinizin duvarlarının, arabanızın metal aksamının, mücevherlerinizdeki madenlerin, hem fiziksel hem de spiritüel enerji sisteminizin içine ulaşır. Gerçekten de Gümüş Mor parlamaya başlarsınız!

BEN Gümüş Mor Alev'den bir varlığım.
BEN Tanrı'nın istediği saflığım.
BEN Gümüş Mor Alev'den bir varlığım.
BEN Tanrı'nın istediği saflığım.
BEN Gümüş Mor Alev'den bir varlığım.
BEN Tanrı'nın istediği saflığım.


"BEN" olumlamaları son derece güçlüdür. "BEN", "Benim Tanrı benliğim... İle tümüyle özdeşleşiyor" anlamına gelir. Yapabildiğiniz sıklıkta "BEN Gümüş Mor Alev'im" olumlamasıyla bitirin çalışmalarınızı. Bu şekilde, bastırılmış bütün negatif durumlar pozitif duruma gelirken, hayatınızın da değiştiğini fark edebilirsiniz.
Bu Mor Alev'i gittiğiniz her yerde arkanızda da bırakabilirsiniz. Alevi getirebilir ve onu birçok yere yerleştirebilirsiniz. Onu yaşadığınız şehrin sokaklarına, parklarına, enerji noktalarına yerleştirin.

O, sadece insanları değil, hayvanları, kuşları, her şeyi dönüştürmek için orada olacaktır.
Bu enerjiye uyumlama yapmak için, başlamadan önce duş yapmak ya da kendinizdeki fazla enerjileri toparlamak isteyebilirsiniz. Rahatsız edilmeyeceğinizden emin olun. Reiki uygulayıcısı, üstadı ya da spiritüel şifacıysanız kendinizi en rahat hissettiğiniz hazırlanma yöntemlerini kullanın.
Hazır olduğunuzda, uyumlama yapacağınız kişilere odaklanın, onların adlarını düşünün ya da adlanrıa bakın. Rehberlerinizden, Gümüş Mor Alev meleklerinden, uyumlanacak kişilerin rehberlerinden ve St. Germain'den yardım isteyin. Aslında bu uyumlamayı yapacak olanlar onlardır siz sadece belirli bir kişiye sinyal gönderen bir antensiniz. Daha sonra etrafınızda, içinizde ve dört bir yanınızda mor bir alevi gözünüzün önüne getirin. Aşağıdaki sözleri içinizden veya yüksek sesle söyleyin:

"Gümüş Mor Alev'in koruyuculannı çağırıyorum. St. Germain'den burada (kişinin adı, adresi) Gümüş Mor Alev'e uyumlarken bana yardım etmesini talep ediyorum."

Alevin kişinin kalbinden ve çakralarından girerek etrafını sardığını görün. Alevin bir süre bu kişinin içinden akmasına izin verin. Sonra şunu söyleyin:
"(Kişinin adı), Gümüş Mor Alev'e, koşulsuz sevginin ve spiritüel hizmetin ateşine uyumlanmış bulunuyorsun. Huzur içinde git ve sen de başkalannı, onlann spiritüel alevlerine uyumla. "

Bunu değiştirip geliştirmek isteyebilirsiniz ama gerek yoktur. Uyumlama bitmiştir.


Gümüş Mor Alev'i çağırmak için de, rahatça nefes alın ve Gümüş Mor Alev'i çağırın. Alev'in etrafınızı sardığını ve bütün düşük titreşimlerinizi yaktığını gözünüzün önünde veya zihninizde canlandırın ya da hissedin. Uyumsuzluğunuzun sürüp gittiği bir kişiyi, bir yeri ya da bir durumu gözünüzde canlandırın, arındığını hissedinceye kadar onu Gümüş Mor Alev'le sarın.
Gümüş Mor Alev'den, bütün gün boyunca önünüzdeki yola alev saçmasını isteyin. Gümüş Mor Alev'in bütün gezegeni sardığını ve olumsuzlukları yaktığını zihninizde canlandırın.

*Alintidir...

************************************************** **************************************
Bu bilgiyi Enerji calismalari yapan , özellikle GMA konusunda profesyonellesmis bir hocanin bana gönderdigi metindir.. Sizlerle paylasmak istedim... Yalniz Reiki konularinda yapilan tartismalar gibi bu insiye calismasi da uzakta olabilir mi olamaz mi tam emin degilim.. Sizde bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim...

Sevgi ve Isikla Kalin...
qwermur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-07-2008, 03:39 PM   #7 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 6
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
qwermur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

hayal abla benide gma'ya inisiye edebilir mi acaba? ben tanımadığım için nereye yazacağımı bilemedim. bana bilgi verebilir misiniz

Sevgi ve ışıkla
Murat TALİ
532 693 6919
212 438 2983
qwermur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-07-2008, 05:35 PM   #8 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 199
Tesekkür: 0
105 Mesajinıza toplam 445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
monange is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Selamlar Murat , Reiki hakkinda Hayal ablanin yazdigi bir suru mesaj var.. Onlardan bir tanesinde Hayal ablayi bul.. Ve kendisine özel mesaj gönder.. Mutlaka kisa zamanda sana cevap verecektir.. Ama sana kisaca tavsiyem.. GMA ya insiye olmadan önce enerjiler üzerinde Ve Reiki hakkinda biraz bilgi edin eger önceden herhangi bir uyumlama almadiysan...

Sevgiyle Kal..
__________________
Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS
monange isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2008, 10:48 AM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 15
Tesekkür: 6
14 Mesajinıza toplam 44 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kzmk is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Gma gerçekten çok güzel bi enerji bende uzaktan uyumlanmıştım ilk başlarda bişey hissedilmeyebilir ama sonraları kullandıkca enerjiyi hissediyosn. Mesela ben gma kullandığımda zamanlarda 3.gözümde farklı bir his oluşur
kzmk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-07-2008, 11:52 PM   #10 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 6
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
qwermur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

merhaba sevgili dost
öncelikle cevabın için teşekkür ederim. ben reikide masterim zaten :-) sadece reiki ile çalışıyorum ve uygulama yapıyorum GMA yı burada okudum detaylarına inince merak ettim aslında. aslı varken diğer enerjilerle kafamı karıştırmayayım dedim. reikini sonradan o kadar çok çeşidi çıktı ki bir yerden sonra bana göre inandırıcılıklarını yitirmeye başladılar sonranda çıkanlar. reiki hocalığını ise 5 yılda ancak alabildim. şu sıralar bakıyorum bir ayda reiki hocalığı alanlar var. ben reiki'nin ikinci seviyesini 1 yılda ancak alabilmiştim 3üncü seviyesi ise yaklaşık 3 yıl sürdü sonrada hocalık için 1 yıl bekledim hocam klasik reiki öğretisi esasına göre hareket ettiği için onun yolunda devam ediyorum bende.

bilgilendirmen için teşekkür ederim.

Hayal Hoca ile mutlaka karşılacağım zamanı geldiğinde birbirimizi bulacağız. bu arada cep telefonumuda yanlış yazmışım :-) artık mesajlarla birbirimizi bulacağız bu kesin.

sevgi ve ışıkla kal



Alıntı:
monange Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar Murat , Reiki hakkinda Hayal ablanin yazdigi bir suru mesaj var.. Onlardan bir tanesinde Hayal ablayi bul.. Ve kendisine özel mesaj gönder.. Mutlaka kisa zamanda sana cevap verecektir.. Ama sana kisaca tavsiyem.. GMA ya insiye olmadan önce enerjiler üzerinde Ve Reiki hakkinda biraz bilgi edin eger önceden herhangi bir uyumlama almadiysan...

Sevgiyle Kal..
qwermur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Alternatif Kişisel Gelişim ve Reiki GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Gümüş Mor Alev, binlerce yıldan beri bilinen bir spiritüel enerjidir. Yükselmiş Ustat Saint Germain tarafından yeniden ortaya konulmuştur. Tanrı bilincinin yedinci ışınıdır. Gümüş Mor Alev, topluluğun çağrısını ya da insanoğluna spiritüel hizmet çağrısını duyanlar ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Reiki telkin cd indir izle İstanbul Reiki nerededir kimdir Reiki çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Reiki hipnoz Reiki olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Reiki hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Reiki kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.