Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2008, 03:05 AM   #2 (permalink)
monange
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jul 2008
Mesajlar: 199
Tesekkür: 0
105 Mesajinıza toplam 445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
monange is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

Ikinci gönderdigi metinde asagidaki gibidir...


GMA yı göz önünde canlandırma...ellerimizi kullanma...bedende ki hisleri takip etme yolu ile kullanabiliriz.
Asagıda bir takım örnekler hazırladım..bunlardan faydalanabilirsiniz .
benligimi, GMA yı kullanmak icin ,önce enerjiyi davet etmek gerekir.Bunun icin;"kalbimi, bedenimi ,bilincimi ve ruhumu GMA enerjisine acıyorum."...enerji birkac sn icinde akmaya baslayacaktır.

Örnekler:
*Cakraları sifalandırmak:Ellerinizi sıra ile her cakranıza yerlestirerek" bu bölgedeki tüm olumsuz duygu,his,ve anıların GMA ile dönüsüme ugratılması,arıtılması ve sifalandırılmasına niyet ediyorum " dersiniz.Her cakrada 5 dakika kalınız...daha fazla kalmak geregi hissederseniz kalınız.

*"Falanca " hastalığıma neden olanduygu,his ve anının GMA ile dönüsüme ugraması ve sifa bulması niyeti ile diyerek ,bir elinizi basınızın üstüne,bir elinizi hasta olan bölgeye lokal olarak koyunuz.10 dakika yeterli...gerek hissederseniz daha fazla olabilir.Bu uygulamayı istediginiz sıklıkta yapabilirsiniz.

*Bilic ve bilincaltındaki olumsuz kalıpları arındırmak:Bunun icin

"Bilinc ve bilincaltımdaki "falanca "korkumdan arınmak niyeti ile GMA gönderiyorum. "
Bu korkular farklı konular icerebilir.Örnegin: güvensizlik korkusu,degersizlik korkusu,sevilmeme korkusu,terkedilme korkusu,parasızlık korkusu....vs. .Simdi ellerinizi kullanarak;bir elinizi (avuc ici basa degecek )basın arkasına ,beynin alt kısmına ,diger elinizibasın tam üstüne,aynı anda koyarak10 dakika GMA veriniz.Bunu 7 gün tekrar ediniz.

*Falanca kisi ile aramızdaki sorunun (is ,es ,arkadaslık ),her iki tarafın da hayrına olacak sekilde GMA ile dönüsüme ugratılması ve sifalandırılması niyeti ilediyerek bir elinizi kendi basınızın arkasına ,diger elinizi de üstüne koyarak 10 dakika gma veriniz.

*Karma ile ilgili:
a) falanca hastalıgım ile ilgili karmamın,gecmis ve simdiki bedenimden cözülmesini,Gma ile dönüsüme ugratılarak,olumlu hale getirilmesine ,şifalandırılmasına niyetleniyorum ,tesekkür ederim...sessiz kalın...dikkatinizi bedeninize verin...cözülmelere tanık olun..5,10 dakika sürebilir..bittigine emin olun ve tesekkür edin.

b)"sürekli olumsuz giden is durumumla ilgili karmamın gecmis ve simdiki bedenimden ,bilic ve bilincaltımdan cözülerek GMA ile dönüsüme ugratılması ve sifalandırılmasına niyet ediyorum.".. sessizce kalın ..bedeninizdeki ve basınızdaki cözülmelere tanık olun.(bunları hissetmesenizde gerceklesir. ....mühim olan niyettir.1 kez yeterli.

c)Örnek; "aldatılma ile ilgili olumsuz karmamın,gecmis ve simdiki beden kayıtlarımdan ,bilinc,bilincaltı kayıtlarımdan cözülmesini, GMA ile dönüsüme ugratılarak olumlu hale getirilmesine niyet ediyorum"... .sessiz kalın...bedeninizdeki ve basınızdaki cözülmelere tanık olun...tesekkü r edin....1 kez yeterli

d)Esimle aramdaki müsterek karmanın gecmis ve simdiki beden hafızamdan ve zihin hafızamdan cözülmesi GMA ile dönüsüme ugratılması ve sifalandırılmasına niyet ediyorum"..sessiz kalın...basınızın arka kısmına ve bedeninize dikkatini verin....cözülmelere tanık olun...5,10 dakika...1 kez yeterli.

*Tanrısal benligimle aramda perde yaratan tüm olumsuzluklarımın GMA ile arıtılmasını dönüsüme ugratılmasına niyetleniyorum. ...ve bir elinizi basınızın üstüne bir elinizi kalbinizin üstüne koyarak 10 dakika GMA veriniz.İstediginiz sıklıkta yapabilirsiniz. ..

*Flanca kisiye olan öfkemin,nefretimin GMA ile dönüsüme ugratılarak affetme haline dönüstürülmasine niyet ediyorum.Gecmis ve simdiki beden hafızamdan ve zihin hafızamdam çözülmesine niyet ediyorum...sessiz kalın....izleyin. .tesekkür edin..

* Bulundugunuz ortamda negatif enerji hissediyorsanız,GMA yı cagırarak ,ortamı arıtmasını,dönüstürmesini isteyebilirsiniz.

*Belli bir bölgeye belli bir durum icin;Deprem, Sel,Salgın,Huzursuzluk. ..vs..
O bölgeyi zihinde canlandırarak GMA ile sarabilirsiniz. Veya ellerinizi karşıya dogru tutarak o bölgeye gitmesi için GMA gönderebilirsiniz.

*Tüm dünyaya GMA gönderebilirsiniz.

*Ülkenize GMA gönderebilirsiniz.

*Kendiniz sık sık, Gma ile dus yapmayı deneyebilirsiniz.

__________________
Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer, sen bana bir yumurta verirsen, ben sana bir yumurta verirsem, yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet, sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem, sen bana bir bilgi verirsen, sende iki bilgi, Bende iki bilgi olur. KONFİCYUS
monange isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla