Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-07-2008, 11:52 PM   #10 (permalink)
qwermur
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 6
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
qwermur is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI

merhaba sevgili dost
öncelikle cevabın için teşekkür ederim. ben reikide masterim zaten :-) sadece reiki ile çalışıyorum ve uygulama yapıyorum GMA yı burada okudum detaylarına inince merak ettim aslında. aslı varken diğer enerjilerle kafamı karıştırmayayım dedim. reikini sonradan o kadar çok çeşidi çıktı ki bir yerden sonra bana göre inandırıcılıklarını yitirmeye başladılar sonranda çıkanlar. reiki hocalığını ise 5 yılda ancak alabildim. şu sıralar bakıyorum bir ayda reiki hocalığı alanlar var. ben reiki'nin ikinci seviyesini 1 yılda ancak alabilmiştim 3üncü seviyesi ise yaklaşık 3 yıl sürdü sonrada hocalık için 1 yıl bekledim hocam klasik reiki öğretisi esasına göre hareket ettiği için onun yolunda devam ediyorum bende.

bilgilendirmen için teşekkür ederim.

Hayal Hoca ile mutlaka karşılacağım zamanı geldiğinde birbirimizi bulacağız. bu arada cep telefonumuda yanlış yazmışım :-) artık mesajlarla birbirimizi bulacağız bu kesin.

sevgi ve ışıkla kal



Alıntı:
monange Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar Murat , Reiki hakkinda Hayal ablanin yazdigi bir suru mesaj var.. Onlardan bir tanesinde Hayal ablayi bul.. Ve kendisine özel mesaj gönder.. Mutlaka kisa zamanda sana cevap verecektir.. Ama sana kisaca tavsiyem.. GMA ya insiye olmadan önce enerjiler üzerinde Ve Reiki hakkinda biraz bilgi edin eger önceden herhangi bir uyumlama almadiysan...

Sevgiyle Kal..
qwermur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla