![]() |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI bana da mesaj gelmedi . 22:50 ta söylenen şekilde niyet edip uzandım gözlerim kapalı olarak sol kolup dirseğe kadar yoğun olarak karıncalanır şekildeydi ve sağ elimde biraz vardı ... huzur verici dingin bir haldeydim , sanırım 10 dk sonra, uyuyakaladım tuh788 ve 23:30da da aniden uyandım ... uyumlanıp uyumlanmadığımız nasıl anlaşılır ?hy789 |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI gzn sen listede yoksun ki bana özelden bilgilerini göndermemişsin.Yani sana uyumlama yapılmadı.Sevgiler... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Umarım uyumlanmışızdır ben bişey hissetmedim ama... Çok teşekkür ederim canım sağolasın.... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Bu şekilde içime sinmedi. Uyumlamayı uygun bir gün ve saatte tekrarlayacağım. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI çok mutlu oluruz.. :) |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Evet hepimiz bekliyoruz ... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI sewgili ecemre, o kadar tatlı we o kadar iyi bir insan ki hem ücretsiz uyumluyor hem de uyumlanamayanlar için tekrar fedakarlık edip uyumlama yapmak istiyor. seni çok sewiyoruz ecemre... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Alıntı:
Birşey yapıyoruz tam olsun.Sevgileractionsmile |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI artık sizden bir tarih bekliyoruz o zamaan.. ama bu defa da sizi sıkıştırmış gibi olmayalım... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Herkese merhaba, Bu akşam saat 23.00 da Gümüş Mor Alev uyumlaması yapmayı düşünüyorum. Katılmak isteyenler sayfaya adını yazsın. Sevgiler... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:16 AM. |