![]() |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI İnisiye oldum evetsevincli Teşekkürler ecemre 956k |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Ben mesaj almadım ecemre son durum ne bilemiyorum.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI arcacım özeline yazdım. Dünkü aksaklık için çok üzgünüm arkadaşlar. Artık uyumlama ile ilgili gönderdiklerimi herkes aldı. Gerekirse tekrarlarız.Sevgiler actionsmile |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI :S :S uyumlandığınızı nerden anlıyorsunuz arkadaşlar.?? bende bir değişiklik yok :(:( |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Alıntı:
sanki uyumlanmamışsın gibi geldi bana. Yani gelmek istemişte gelememiş gibi olmuşy789 |
ona bir sor bir şey hissetmiş mi? tekrar uyumlarım sizi yine olmazsa artık yapacak bir şey yok.Sevgiler... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI hayır niyetlenmemiş.. :(:( çok teşekkürler size.. bizim için o kadar uğraştınızz... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ecemre hanım en azından biz sizi dün beklerken hepimiz ''teğmen'' olduk :):) bu da bir artı :):) |
|
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI günaydın ecemre :)) uyumlaman herkesin hayrına olsun... bende merakla bekliyorum notlarımıı.. :)) Bende genel internetten bulduğum notlar var ama sende farklı bilgiler varsa çok sevinirim.. sevgiler.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:18 AM. |