![]() |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI evet online görünüyor. ecemre hanım kimi uyumluyor biz uyumlanmıyorsak :S :S |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Şu anda off oldu. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Banada mesaj gelmedi arkadaşlar... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Sanıyorum gerçekleşmiyecek.Bir terslik var ama çözemedim.Sizlere iyi geceler diliyorum. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI ağlamak üzereyim. kaç gündür bunu bekliyordum . annem de alacaktı uyumlama . 8 de yatan kadın saat 22:20 ye kadar bekledi. ve az önce gidip yattı.. :( ben olmayacağından korkuyorumm.. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Ben umutluyum hala, birazdan sorunun çözüleceğini düşünüyorum. |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Üzülmeyin yarın ecemre bir açıklama yapar sanırım. Bir sorun vardır mutlaka üzülmeyin... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI Alıntı:
üzme kendini bu kadar..vardır bir sebebi... zamanı ve uygun frekansı geldiğinde seni/bizi sarıp sarmalayacaktır GMA... |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI bartun hepimiz umutluyuz .. zaten öyle olmasa beklemezdik.. bence ecemre hanım hepimizi uyumladıktan(!) sonra yani 22:30 da aramıza dönecek.!! |
Cevap: GÜMÜŞ MOR ALEV ŞİFA ENERJİSİ INSIYESI göksuu teşekkürler.. |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:18 AM. |