Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   The secret i izledikten sonra (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/6835-secret-i-izledikten-sonra.html)

ekinoksal 12-05-2008 09:36 AM

Ynt: The secret i izledikten sonra

ayy arkadaşlar bu güzel bir diziye benziyor ya hangi kanalda çıkıyordu ben neden kaçırmışım bunu hayret. neyse linkler için teşekkürler pamukcum.

birmutluluk 12-05-2008 11:32 AM

lostu şimdi sizden duydum arkadaşlar hemen baktım
ilk fırsatta izleyecem
hatta az önce biraz bakabildim merak ettim doğrusu iyi seyirler herkese hismiley

ekinoksal 12-05-2008 11:37 AM

Alıntı:

Asalett Nickli Üyeden Alıntı
lostu şimdi sizden duydum arkadaşlar hemen baktım
ilk fırsatta izleyecem
hatta az önce biraz bakabildim merak ettim doğrusu iyi seyirler herkese hismiley

yav ben yemek yapacaktım hep sizin yüzünüzden bilgisayarın başına çakıldım. Bu gerçekten güzel bir diziymiş. Şu an 2. bölümü izledim.

heal 12-05-2008 12:00 PM

khkh56 konu başlığını değiştirelimmm,
"LOST u izledikten sonra" cilgin897
Yeni başlayanlara özeniyorum, ne güzel günlerdi. Şimdi milyarlarca soru var 4. sezonda.... tuh788

Pamukk 12-05-2008 12:07 PM

arkadaşlar 2004 den beri bu dizi amerikada oynuyor,ben diziden haberdardım hatta bütün arkadaşlarım seyrediyordu internetten indirip,bana kızıyorlardı sen de seyretsene dizinin dedikodusunu yapalım diyorlardı ttli3 ben dedim ya nasıl indiricem internetten o kadar megabyte diziyi seyredemem dedim,sonra bu siteyi buldum ve nihayet tam 4 senelik diziyi 1 hafta içinde seyredip bitirdim,sabahlardan akşamlara kadar.. diziye bir başladınız mı bırakamayacaksınız :))) ve anlayacaksınız ki seyrettiğimiz diğer filmler ve diziler ne kadar basit kaçabiliyor bu dizinin yanında.... dizide karakterlerin uçak kazasından sonra adadaki yaşadıklarını verirken aralarda farkedeceksiniz onların hatırlarına geri dönüşler yapılıyor,ve o karakterlerin de geçmişiyle olan hesaplaşmaları sorunları,adadaki yaşadıklarıyla akıllarına geliyor ,veya adada yaptıklarına neden öyle tepki verdiklerini biz izleyenlere anlatmak için o hatırlarını görüyoruz..bu hatırları izledikçe sonra farkedeceksiniz ki hayatlarımız aslında birbirlerini ne kadar etkiliyor biz farketmeden bazen..çok ama çok ilginç bir dizi ...daha fazla ipucu vermeyeyim çok seveceksiniz emininm :)))

ekinoksal ve asalett begendiğinize çok sevindim kiss3 çok sevgilerimle hismiley

Pamukk 12-05-2008 12:14 PM

LOST hakkında konuşmak isterseniz yeni başlık açtım arkadaşlar :

Hayatimdegisti Telkinli Kisisel Gelisim CD'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hayatım Değişti Kafesi > LOST

bu başlığı lost hakkında kullanmamız belki uygun görülmezse üzülmeyelim :)

o başlığa buyrun bekleriz hismiley

heal 13-05-2008 09:09 AM

haaahhhhhhhhhhhhh cent i de kaybettik! Lost izlerken forumu falan unutucak dl78

Lier22 13-05-2008 11:10 AM

djj
secret rar dosyasını indirdim masaüstne çıkardım ama izleyemiyorum ... yardım edin nasıl izlenecek bu...
media player açarken hata veriyor...

MuminOKAN 13-05-2008 11:18 AM

k-lite codec pack bilgisayarında yüklü olmalı izleyebilmen için. son sürümünü gogul a sorabilirsin. super istersen bende upload edip link verebilirim. super

Lier22 13-05-2008 11:23 AM

yok galiba link verirsen sevinirim...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 PM.