![]() |
The secret i izledikten sonra merhaba sevgili dostlar. ben bu siteye yaklaşık 1 aydır üyeyim. Ve ilk girdiğim sıralarda ritmotransların güvenliğinden tereddütlü idim.. Hatta kabuslar falan görmeye başlayınca Atakan beye bunun güvenli olup olmadığını nerden bilebiliriz diye onu zora sokacak bir sorum bile olmuştu. Şimdi huzurlarınızda ondan özür diliyorum. Bana verdiği cevaplarda the scret filminden söz etmişti. Araştırıp izledim. Ve içimde sanki 60 kilo uranyumdan elde edilmiş bir atom gücü hissettim ki (bu arada 60 kilo idim) 1 kilosu hiroşimaya neler yaptı bilirsiniz , sanki bütün hücrelerimdeki moleküllerin atom çekirdeklerinden devasal bir güç sızıntı yapmaya başlamıştı . Artık kendimi çok farklı hissediyordum. Gözlerimi kapayıp vücudumda yolculuğa çıkabiliyorum. hücrelerimin efendisi olduğumu ve onları istediğim gibi yönlendirebileceğimi hissediyordum. İşe ilk fazla kilolarımdan kurtulmakla başlamaya karar verdim ve artık sağlıklı bir bedenimin olmasını fiziğimin düzgün olmasını ve bunun yada daha iyisinin kabulüm olduğunu diledim. Ve bana bu olağan üstü gücü veren Allah' a teşekkür ettim (bu taktiği shamanic arkadaşımızın yazılarından okumuştum) artık hedefime ulaşmak için sadece zaman gerekiyordu bekleyip görmek yani. Ama bu arada boş durmadım . Bu olağan üstü güç bende olduğu için başka dileklerde de bulunabilirim diye düşündüm. Ve hayatımda bana ağır bedeller ödeterek tecrübelenmemi sağlayan tüm olumsuzlukların iyi yönlerini düşündüm ve teşekkür ettim ama artık bazı problemlerin çözülmesi gerektiğini ve bende bu gücün saklı olduğunu düşündüm ve sadece diledim önce 30 milyar sonra 100 :) bütün ekonomik sıkıntılarımın yok olduğunu hayal ettim inanın sevincimden anlatamıyorum bile ellerim titriyor 3 gün sonra hiç hesapta olmayan bir mirasçı olduk 50 milyar geleceğini öğrendik ve kardeşime 500 milyar piyangodan çıktı 50 milyarda bize verme sözü verdi. yani şu anda 100 milyar gelecek ve arkama yaslanıp hayal kurmaya başladım. tıpkı gerçekleşmiş gibi. |
Ynt: The secret i izledikten sonra bu yazdıkların doğru mu canım yoksa ben mi yanlış okudum blissy |
Ynt: The secret i izledikten sonra ağla bunlar senin için yüreğimden akan mutluluk gözyaşları.. http://tbn0.google.com/images?q=tbn:...2LI924_250.jpg brawo diyorum tatlım 25889 hep güzel ve mutlu günleri sevdiklerinle huzrla yaşaman dileklerimle.. blissy thumbsanim sevgiler.. kiss3 |
Ynt: The secret i izledikten sonra Alıntı:
Alıntı:
|
Ynt: The secret i izledikten sonra bu yazdıkların çok güzel super devamı gelsin 8977 |
Ynt: The secret i izledikten sonra selam yazdiklarini okudum ve senin adina cok sevindim mutlulugunun devamini dilerim her sey cok daha güzel ve diledigince olmasi temennimle kiss3 |
clapping |
Ynt: The secret i izledikten sonra belgesel tadında hazırlanmış secret i mi izledin yoksa başka da var mı? bende belgesel tadında olan var da. |
|
Ynt: The secret i izledikten sonra bende epey aradıktan sonra nihayet bulabildim ve birkaç gün önce indirdim. http://rapidshare.com/files/31809856/Secret.rar.html buradan indirebilirsin. rar şifresi www.hayatimdegisti.com iyi seyirler hismiley |
Ynt: The secret i izledikten sonra Sayın ekinoksal vurmuşunuz voleyi s45apk hayırlısı olsun smil56 |
Ynt: The secret i izledikten sonra The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun! You have requested http://rapidshare.com/files/31809856/Secret.rar (82268 KB). Download via Level(3) Download via Level(3) #4 Download via GlobalCrossing #2 Download via Level(3) #3 Download via Cogent #2 Download via Cogent Download via TeliaSonera Download via GlobalCrossing Download via TeliaSonera #2 Download via Level(3) #2 Download via Teleglobe alk78 alk78 alk78 rapid beni çokmu seviyor anlamadım akşam yatmadan önce indirmek için link e tıkladım ve şanslı dakikadasınız dedi, kodu girmeden indirmeye başladım. fakat akşam indirdiğimi açamadım. yine indirmek için rapid e tıklamadan 1 yada 2 saniye önce yine şanslı dakikadayım dedim ve link e tıkladım. rapid de benim şanslı dakikada olduğumu teyid etti, yine kodu girmedim. şimdi iniyor. ewet çağırıyoruz. inanıyoruz. ve oluyor. ama içinizde bir yudum şüphe olmadan kendinizinmiş gibi düşünün. oluyor. bu kanım sadece rapid örneğinide içine almakla beraber gerçekten yaşanmıştır ve sadece ben yaşamadığımı da biliyorum. sanırım büyük miktarları çağıramıyorum. ama olacak. eminim. son bi kaç gündür anlamsız sıkıntılar ve anlamsız mutluluklar yaşyorum. artık sıkıntılarla başedebiliyorum. hiçbirşey yapamazsam derin nefes alıp veriyorum. yüzümü yıkıyorum. mutluluklara diyecek bişey yok zaten anlamsız olmaları daha mutluluk verici. güzel haber duyma dileklerimizle. alk78 |
Ynt: The secret i izledikten sonra ben indiremedim bana free user olarak limiti aşmışsınız diyor,premium user olmam gerekiyormuş :((( ben istediğim halde benim istekleim neden olmuyor:(( şu küçücük istek bile.. |
Ynt: The secret i izledikten sonra tatlım gece saatlerinde dene... bazı bilgiler hazır olduğumuzda bize ulaşır.. ben forumumuza bilinçaltı temizliği ile ilgili araştırmalar yaparken secret i alt yazılı izlemek için geldim.. üye olduğum gün secret kaldırılmıştı.. sevincli server problemlerinden dolayı.. sonra izmirden bir arkadaştan dvd sini aldık.. evde olduğu halde seyretmek kısmet olmadı bi türlü günlerce.. bunu şanssızlık olarak değil öğrenebileceğim bilgileri tam idrak için tamamlanma süreci olarak gördüm.. okumayı çok isteyerek aldığım kitaplar ve aldığım halde seyredemediğim bazı filmler var hala.. onların üzerine bir sürü kitap okuyup film seyretmiş olmama rağmen.. mutlaka içlerinde benim almam gereken ders ile ilgili ulaşmam gereken bir farkındalık var ki erteleniyorlar.. ark5 pamukcum her istediğimiz olacak tatlım yeter ki içindeki güzelliğe ve senin için en doğru zamanı ayarladığına inan.. sevgiler.. kiss3 |
Ynt: The secret i izledikten sonra art56art56 evet sevgili shamanic ben bu fikrinize sonuna kadar katılıyorum. Çektiğimiz düşüncelerden ders almalıyız. Başımıza gelen aksiliklerin iyi yönünü görüp ders alabilirsek kendimizi suçlamak yerine saygı duyarız. Ben kendime şu anda gerçekten saygı duyuyorum. Çevremde ki diğer insanların hiç birşeyin farkında olmamaları hatta kuantumu hiç duymamaları bana çok garip geliyor artık. Anlattığım zaman sanki haşa Allah'ı inkar ettiğimi falan düşünmeye başlıyorlar. Ama ben gerçek farkındalığı yaşamaya başladım. Çünkü benim inancıma göre yani islama göre aslında sırrı bize zaten söylemişti Allah. Kuran ayetlerinde hep sabırdan dua etmekten ve isyan etmemekten bahseder. Benim yaptığım dualarda değişen tek şey artık dileklerimin kabul olacağına tamamen güvenip inanmak oldu. yani aslında eskisinden daha inançlı oldum. Bence bunda ters olan hiçbirşey yok ama devrin HALLAC-I MANSUR u gibi oldum. Arkadaşlar ne insanlar gelmiş geçmiş saygıyı sonuna kadar hakeden. Öyle anlaşılıyor ki şehit Hallac-ı Mansur sırra vakıf olmuştur. Ne dersiniz ? alk78 |
Ynt: The secret i izledikten sonra hmmm tamam şamancım evet olumlu düşünmeyi bırakmıyorum inadına ttli3 canım benim iyiki varsın sen her insanın sahip olması gereken bir sağduyusun ttli3 |
benimde sn. shamanic' in gibi olmasını istediğim ama bir türlü olmayan durumlarım var. elimde yaklaşık 150 tane film ve hatta lost 3 sezon var. her hafta sonu bi film izlemeyi planlıyordum ama her hafta sonu bişey çıkıyor. bazılarında çalışıyorum ama bu ve benzeri durumlar üzücü değil. + bu şekilde düşünmemelisiniz. "ben istediğim halde benim istediklerim neden olmuyor" sende çok iyi biliyorsun ki negatif düşünceler daha güçlü. ve bir sonrakini çok hızlı olarak hayatına sokar. ben orta okul lise yıllarında fena halde arabesk takılırdım. ve bu durum belirli bir zaman sonra beni yorar hale geldi. hep kötü düşüncelere dalıyordum, sıkıldım. ama şimdi her tür müziği dinliyorum. ve moralimi yüksek tutmanın, günü yaşayıp daha mutlu olacağıma inanıyorum. aklımıza hep üzücü durumlar gelir çünkü sağlam yer kaplarlar zihnimizde. biraz iyi yaşanmışlıkları düşün ve yaşanılan her ne olursa olsun kesinlikle senin iiliğin için yaşanmıştır. yeterki bardağın dolu tarafından bakalım. üzülünce günlerin kötü geçeceğine, seni mutlu eden iki satır iş yap ve günün mutlu geçsin. sağlıcakla ve ışıkla kal... |
Ynt: The secret i izledikten sonra mumin okan çok teşekkür ederim =) actionsmile tender45 lost için belki yardım edebilirim, ben de lostu indiremedikçe sinir krizlerine girecektim ama sonra indirmden online izleme siteleri buldum :))) istersen (yani online izleyebilirim indirmeme gerek yok dersen altyazılı site adresi vereyim :)) www.lostseyret.tr.gg/ |
|
Ynt: The secret i izledikten sonra ayyy biri lost'mu dedi... sevincli nerde kim hangi link...heyecan yaptım bak du bi daha okuyayım... coffe2 biz eşimle 3 sezonuda kısa zamanda izleyip yuttuk resmen...her akşam 4-5 bazen 6 bölüm falan izler olmuştuk...çılgın gibi...sabah işe göz altlarım morarma aşamasında gidiyordum...lostzedeler olarak... girlhaha şimdi yeni sezonun dvd'lerinin çıkmasını bekliyoruz bakalım.... dusun ay bende bakiim şu adrese sağolun arkadaşlar... wave |
Ynt: The secret i izledikten sonra ayy arkadaşlar bu güzel bir diziye benziyor ya hangi kanalda çıkıyordu ben neden kaçırmışım bunu hayret. neyse linkler için teşekkürler pamukcum. |
Ynt: The secret i izledikten sonra lostu şimdi sizden duydum arkadaşlar hemen baktım ilk fırsatta izleyecem hatta az önce biraz bakabildim merak ettim doğrusu iyi seyirler herkese hismiley |
|
Ynt: The secret i izledikten sonra khkh56 konu başlığını değiştirelimmm, "LOST u izledikten sonra" cilgin897 Yeni başlayanlara özeniyorum, ne güzel günlerdi. Şimdi milyarlarca soru var 4. sezonda.... tuh788 |
Ynt: The secret i izledikten sonra arkadaşlar 2004 den beri bu dizi amerikada oynuyor,ben diziden haberdardım hatta bütün arkadaşlarım seyrediyordu internetten indirip,bana kızıyorlardı sen de seyretsene dizinin dedikodusunu yapalım diyorlardı ttli3 ben dedim ya nasıl indiricem internetten o kadar megabyte diziyi seyredemem dedim,sonra bu siteyi buldum ve nihayet tam 4 senelik diziyi 1 hafta içinde seyredip bitirdim,sabahlardan akşamlara kadar.. diziye bir başladınız mı bırakamayacaksınız :))) ve anlayacaksınız ki seyrettiğimiz diğer filmler ve diziler ne kadar basit kaçabiliyor bu dizinin yanında.... dizide karakterlerin uçak kazasından sonra adadaki yaşadıklarını verirken aralarda farkedeceksiniz onların hatırlarına geri dönüşler yapılıyor,ve o karakterlerin de geçmişiyle olan hesaplaşmaları sorunları,adadaki yaşadıklarıyla akıllarına geliyor ,veya adada yaptıklarına neden öyle tepki verdiklerini biz izleyenlere anlatmak için o hatırlarını görüyoruz..bu hatırları izledikçe sonra farkedeceksiniz ki hayatlarımız aslında birbirlerini ne kadar etkiliyor biz farketmeden bazen..çok ama çok ilginç bir dizi ...daha fazla ipucu vermeyeyim çok seveceksiniz emininm :))) ekinoksal ve asalett begendiğinize çok sevindim kiss3 çok sevgilerimle hismiley |
Ynt: The secret i izledikten sonra LOST hakkında konuşmak isterseniz yeni başlık açtım arkadaşlar : Hayatimdegisti Telkinli Kisisel Gelisim CD'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hayatım Değişti Kafesi > LOST bu başlığı lost hakkında kullanmamız belki uygun görülmezse üzülmeyelim :) o başlığa buyrun bekleriz hismiley |
Ynt: The secret i izledikten sonra haaahhhhhhhhhhhhh cent i de kaybettik! Lost izlerken forumu falan unutucak dl78 |
Ynt: The secret i izledikten sonra djj secret rar dosyasını indirdim masaüstne çıkardım ama izleyemiyorum ... yardım edin nasıl izlenecek bu... media player açarken hata veriyor... |
Ynt: The secret i izledikten sonra k-lite codec pack bilgisayarında yüklü olmalı izleyebilmen için. son sürümünü gogul a sorabilirsin. super istersen bende upload edip link verebilirim. super |
Ynt: The secret i izledikten sonra yok galiba link verirsen sevinirim... |
Ynt: The secret i izledikten sonra bende indiremedim ya rar la ilgili bir sorun var falan diyor tuh788 |
Ynt: The secret i izledikten sonra rar sorunu için yeniden indirmeniz gerekiyor. depositfiles link i ölmüş. 10 günlük müş. rapid den yükleyebilirsiniz. bu yüzden özür dilerim. k-lite codec pack: http://depositfiles.com/files/5320697 |
Ynt: The secret i izledikten sonra Ya bu filmi ben ilk başta onlıne izleyebiliyordum. Ama sonra ne olduysa ulaşamaz ale geldim. 98569 acaba onlıne izleyebileceğimiz bir site biliyormusunuz. Yada filmi satın alabilirmiyiz acaba. geçen gün ben sordum ama pek kimse bilmiyor. |
Ynt: The secret i izledikten sonra sipritüel filmleri satın alabileceğiniz güzel bir insanın adresini verebilirim size.. super hasan bey; secret haricinde türkiyede olmayan bir çok filmide alt yazılı halde bulabilirsiniz kendisinden.. thumbsanim http://www.sinematin.com/ http://www.sinematin.com/index.php?o...d=22&Itemid=31 http://www.sinematin.com/index.php?o...d=28&Itemid=31 sevgiler.. |
Ynt: The secret i izledikten sonra Herkeze günaydın, yine sihirli bir sabaha uyanmışızdır umarım. Ben hala bu sırrı izleyemedim iyiki 3,4 defa izlemişim. Adamların beden dilini bile hatırlamaya çalışıyorum. rapid sharle aramız pek iyi değil sanırım. dusun Bir türlü indiremedim. ama yılmadım hala deniyorum. bisiklet Ya bu telkinlerin müzikleride çok önemli bence. Mesela new age dinlerken içim sevinçle doluyor ney dinlerken huzurla karışık biraz hüzün biraz telkin güven tarif edilmez bir his duyuyorum ama şu bir gerçek ki neyi çok sevmeme rağmen new ageyi tercih etmeye başladım. Sanırım ney bana hatırlayamadığım bazı anılarımın acısını hissettiriyor bu yüzden mi hüzünleniyorum acaba, Çok ilginç. |
Ynt: The secret i izledikten sonra evet ben de ney dinleyemediğimi farkettim,bazı müikler beni hüzünlendiriyor o yüzden kaçmak istiyorum böyle müziklerden. ben de bütün telkinlerin su versiyonlarını dinliyorum,hem başka müzikle de dinleyebiliyorum ve yatarken de ..öbür versiyonları denedm ama yapamadım şaşkın |
|
Ynt: The secret i izledikten sonra ya ben bu the secret'i indirdim ama ses var görüntü yok...daha doğrusu görüntüde garip garip şekiller oynuyor...hipnoz mu yapıyolar ne yapıyolar...???yardım lütfennn...kalın sağlıcakla... |
Ynt: The secret i izledikten sonra merhaba alen o muhtemelen explorer programından kaynaklanıyo bende de vardı özellikle bazı videolarda o şekilde garip garip çıkıyodu format attım explorer son sürümü falan şimdi normal sanırım ondan kaynaklanıyodur seninkide kolay gelsin hismiley |
Ynt: The secret i izledikten sonra ayy arkadasim gercekten bu kadar etkili mi oldu ooo67 ayy cok merak ettim bak simdi bu filmi wave ben de izleyim bari belki bana da misirdaki amcamdan felan miras kalir 44 hem kilo da veririm belki bisiklet |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:09 AM. |