Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   The secret i izledikten sonra (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/6835-secret-i-izledikten-sonra.html)

pozitif 11-05-2008 01:02 AM

Ynt: The secret i izledikten sonra

Sayın ekinoksal vurmuşunuz voleyi  s45apk hayırlısı olsun smil56

MuminOKAN 11-05-2008 12:54 PM

The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!

You have requested http://rapidshare.com/files/31809856/Secret.rar (82268 KB).

Download via Level(3)
Download via Level(3) #4
Download via GlobalCrossing #2
Download via Level(3) #3
Download via Cogent #2
Download via Cogent
Download via TeliaSonera
Download via GlobalCrossing
Download via TeliaSonera #2
Download via Level(3) #2
Download via Teleglobe

alk78 alk78 alk78 rapid beni çokmu seviyor anlamadım akşam yatmadan önce indirmek için link e tıkladım ve şanslı dakikadasınız dedi, kodu girmeden indirmeye başladım. fakat akşam indirdiğimi açamadım. yine indirmek için rapid e tıklamadan 1 yada 2 saniye önce yine şanslı dakikadayım dedim ve link e tıkladım. rapid de benim şanslı dakikada olduğumu teyid etti, yine kodu girmedim. şimdi iniyor.
ewet çağırıyoruz. inanıyoruz. ve oluyor. ama içinizde bir yudum şüphe olmadan kendinizinmiş gibi düşünün. oluyor. bu kanım sadece rapid örneğinide içine almakla beraber gerçekten yaşanmıştır ve sadece ben yaşamadığımı da biliyorum.
sanırım büyük miktarları çağıramıyorum. ama olacak. eminim. son bi kaç gündür anlamsız sıkıntılar ve anlamsız mutluluklar yaşyorum. artık sıkıntılarla başedebiliyorum. hiçbirşey yapamazsam derin nefes alıp veriyorum. yüzümü yıkıyorum. mutluluklara diyecek bişey yok zaten anlamsız olmaları daha mutluluk verici. güzel haber duyma dileklerimizle. alk78

Pamukk 11-05-2008 03:25 PM

ben indiremedim bana free user olarak limiti aşmışsınız diyor,premium user olmam gerekiyormuş :(((
ben istediğim halde benim istekleim neden olmuyor:(( şu küçücük istek bile..

shamanic 11-05-2008 03:39 PM

tatlım gece saatlerinde dene...

bazı bilgiler hazır olduğumuzda bize ulaşır..

ben forumumuza bilinçaltı temizliği ile ilgili araştırmalar yaparken secret i alt yazılı izlemek için geldim..

üye olduğum gün secret kaldırılmıştı.. sevincli server problemlerinden dolayı..

sonra izmirden bir arkadaştan dvd sini aldık..
evde olduğu halde seyretmek kısmet olmadı bi türlü günlerce..

bunu şanssızlık olarak değil öğrenebileceğim bilgileri tam idrak için tamamlanma süreci olarak gördüm..

okumayı çok isteyerek aldığım kitaplar ve aldığım halde seyredemediğim bazı filmler var hala..
onların üzerine bir sürü kitap okuyup film seyretmiş olmama rağmen..

mutlaka içlerinde benim almam gereken ders ile ilgili ulaşmam gereken bir farkındalık var ki erteleniyorlar..

ark5 pamukcum her istediğimiz olacak tatlım yeter ki içindeki güzelliğe ve senin için en doğru zamanı ayarladığına inan..

sevgiler.. kiss3

ekinoksal 11-05-2008 04:09 PM

art56art56 evet sevgili shamanic ben bu fikrinize sonuna kadar katılıyorum. Çektiğimiz düşüncelerden ders almalıyız. Başımıza gelen aksiliklerin iyi yönünü görüp ders alabilirsek kendimizi suçlamak yerine saygı duyarız. Ben kendime şu anda gerçekten saygı duyuyorum. Çevremde ki diğer insanların hiç birşeyin farkında olmamaları hatta kuantumu hiç duymamaları bana çok garip geliyor artık. Anlattığım zaman sanki haşa Allah'ı inkar ettiğimi falan düşünmeye başlıyorlar. Ama ben gerçek farkındalığı yaşamaya başladım. Çünkü benim inancıma göre yani islama göre aslında sırrı bize zaten söylemişti Allah. Kuran ayetlerinde hep sabırdan dua etmekten ve isyan etmemekten bahseder. Benim yaptığım dualarda değişen tek şey artık dileklerimin kabul olacağına tamamen güvenip inanmak oldu. yani aslında eskisinden daha inançlı oldum. Bence bunda ters olan hiçbirşey yok ama devrin HALLAC-I MANSUR u gibi oldum. Arkadaşlar ne insanlar gelmiş geçmiş saygıyı sonuna kadar hakeden. Öyle anlaşılıyor ki şehit Hallac-ı Mansur sırra vakıf olmuştur. Ne dersiniz ? alk78

Pamukk 11-05-2008 06:41 PM

hmmm tamam şamancım evet olumlu düşünmeyi bırakmıyorum inadına ttli3
canım benim iyiki varsın sen her insanın sahip olması gereken bir sağduyusun ttli3

MuminOKAN 11-05-2008 07:55 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
ben indiremedim bana free user olarak limiti aşmışsınız diyor,premium user olmam gerekiyormuş :(((
ben istediğim halde benim istekleim neden olmuyor:(( şu küçücük istek bile..

rapid de free user larda sınır var. aynı gün içerisinde indirdiğiniz dosya büyüklüğüne bağlı olarak, en fazla bir saat falan beklemek durumundasınız.
benimde sn. shamanic' in gibi olmasını istediğim ama bir türlü olmayan durumlarım var. elimde yaklaşık 150 tane film ve hatta lost 3 sezon var. her hafta sonu bi film izlemeyi planlıyordum ama her hafta sonu bişey çıkıyor. bazılarında çalışıyorum ama bu ve benzeri durumlar üzücü değil.
+ bu şekilde düşünmemelisiniz. "ben istediğim halde benim istediklerim neden olmuyor"
sende çok iyi biliyorsun ki negatif düşünceler daha güçlü. ve bir sonrakini çok hızlı olarak hayatına sokar.
ben orta okul lise yıllarında fena halde arabesk takılırdım. ve bu durum belirli bir zaman sonra beni yorar hale geldi. hep kötü düşüncelere dalıyordum, sıkıldım. ama şimdi her tür müziği dinliyorum. ve moralimi yüksek tutmanın, günü yaşayıp daha mutlu olacağıma inanıyorum. aklımıza hep üzücü durumlar gelir çünkü sağlam yer kaplarlar zihnimizde. biraz iyi yaşanmışlıkları düşün ve yaşanılan her ne olursa olsun kesinlikle senin iiliğin için yaşanmıştır. yeterki bardağın dolu tarafından bakalım. üzülünce günlerin kötü geçeceğine, seni mutlu eden iki satır iş yap ve günün mutlu geçsin.
sağlıcakla ve ışıkla kal...

Pamukk 11-05-2008 09:33 PM

mumin okan çok teşekkür ederim =) actionsmile tender45

lost için belki yardım edebilirim, ben de lostu indiremedikçe sinir krizlerine girecektim ama sonra indirmden online izleme siteleri buldum :))) istersen (yani online izleyebilirim indirmeme gerek yok dersen altyazılı site adresi vereyim :))

www.lostseyret.tr.gg/

MuminOKAN 11-05-2008 10:08 PM

Alıntı:

pamukk Nickli Üyeden Alıntı
mumin okan çok teşekkür ederim =) actionsmile tender45

lost için belki yardım edebilirim, ben de lostu indiremedikçe sinir krizlerine girecektim ama sonra indirmden online izleme siteleri buldum :))) istersen (yani online izleyebilirim indirmeme gerek yok dersen altyazılı site adresi vereyim :))

www.lostseyret.tr.gg/

3 sezon u elimde mp4 olarak var. 4 sezon için bu adresi kullanabilirim. ama sanırım daha çok vaktim var. şu ana kadar sadece 1. sezon 1, 2, 3, 4. bölümü izledim. adres için teşekkürler.

suzzy 11-05-2008 10:32 PM

ayyy biri lost'mu dedi... sevincli

nerde kim hangi link...heyecan yaptım bak du bi daha okuyayım... coffe2

biz eşimle 3 sezonuda kısa zamanda izleyip yuttuk resmen...her akşam 4-5 bazen 6 bölüm falan izler olmuştuk...çılgın gibi...sabah işe göz altlarım morarma aşamasında gidiyordum...lostzedeler olarak... girlhaha

şimdi yeni sezonun dvd'lerinin çıkmasını bekliyoruz bakalım.... dusun

ay bende bakiim şu adrese sağolun arkadaşlar... wave

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:40 PM.