Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumsuz Düşünceyi Dışarıda Tutun! (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/)
-   -   The secret i izledikten sonra (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumsuz-dusunceyi-disarida-tutun/6835-secret-i-izledikten-sonra.html)

monange 30-07-2008 01:12 PM

Ynt: The secret i izledikten sonra

Fundas cim filmi asagidaki verecegim linkten online izleyebilirsin... Sevgiyle Kal..

http://www.izlesene.com/video/tv-the...26?ref=embedv2

ceren18 30-07-2008 01:17 PM

[quote=monange ]
Fundas cim filmi asagidaki verecegim linkten online izleyebilirsin... Sevgiyle Kal..

http://www.izlesene.com/video/tv-the...26?ref=embedv2
süpersin aradıgım link super

fundas 31-07-2008 07:26 PM

tesekkur ederim arkadasim izledim filmi sonunu izlemedim ama simdi sonunu da izliycem acaba ne kadar dogrudur bu film
aslinda bu filmi izledikten sonra yarari da oldu bi partinin kapanmasiyla ilgili bisey istedim cok istedim oldu 44

optumm kiss3

siyah_inci 29-08-2008 07:17 PM

bende izledim...kitabınıda okumuştum..hatta tekrar okuycam... u859

ve ben bikaç gündür mesela internette başka yerlere bakarken arka planda bu video açık oluyor ve dinliyorum bi yandan...telkin hesabı thumbsanim

ben uygulamayada başladım orda anlatılanları...ve çok umutluyum... wave

YESHAPPY 26-10-2008 07:53 PM

vauvvvvvvvv inanamıyorum ekinoksal süper şeyler yaşamışsın f678h Ben de bu aralar bi laptop istiyorum.Kursta iki kişi bir bilgisayara oturuyoruz ihtiyacım var gerçekten.Olumlu düşünüp bana ulaşmasını diliyorum. Söylediklerin gerçekten mucize diye adlandırılan şeylerden, sevincini gerçekten anlayabiliyorum. Allah dilediğinin de daha çoğunu hayırlısını verir inşallah sana.(her isteyene ve istemesini bilene)Seni tanımamama rağmen gerçekten sevincini paylaşıyorum emin olabilirsin.

İnsan beyninin sınırsızlığı,pozitif enerji,olumlu düşünce bunların farkında olmak çok güzel.Allah'a şükürler olsun farkına varabildiğimiz için.

Maşallah yaşadıklarına ttli3 mlk34

Siyahça 01-04-2009 06:09 PM

Cevap: The secret i izledikten sonra

Alıntı:

ekinoksal Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 47969)
merhaba sevgili dostlar.
ben bu siteye yaklaşık 1 aydır üyeyim. Ve ilk girdiğim sıralarda ritmotransların güvenliğinden tereddütlü idim.. Hatta kabuslar falan görmeye başlayınca Atakan beye bunun güvenli olup olmadığını nerden bilebiliriz diye onu zora sokacak bir sorum bile olmuştu. Şimdi huzurlarınızda ondan özür diliyorum. Bana verdiği cevaplarda the scret filminden söz etmişti. Araştırıp izledim. Ve içimde sanki 60 kilo uranyumdan elde edilmiş bir atom gücü hissettim ki (bu arada 60 kilo idim) 1 kilosu hiroşimaya neler yaptı bilirsiniz , sanki bütün hücrelerimdeki moleküllerin atom çekirdeklerinden devasal bir güç sızıntı yapmaya başlamıştı . Artık kendimi çok farklı hissediyordum. Gözlerimi kapayıp vücudumda yolculuğa çıkabiliyorum. hücrelerimin efendisi olduğumu ve onları istediğim gibi yönlendirebileceğimi hissediyordum. İşe ilk fazla kilolarımdan kurtulmakla başlamaya karar verdim ve artık sağlıklı bir bedenimin olmasını fiziğimin düzgün olmasını ve bunun yada daha iyisinin kabulüm olduğunu diledim. Ve bana bu olağan üstü gücü veren Allah' a teşekkür ettim (bu taktiği shamanic arkadaşımızın yazılarından okumuştum) artık hedefime ulaşmak için sadece zaman gerekiyordu bekleyip görmek yani. Ama bu arada boş durmadım . Bu olağan üstü güç bende olduğu için başka dileklerde de bulunabilirim diye düşündüm. Ve hayatımda bana ağır bedeller ödeterek tecrübelenmemi sağlayan tüm olumsuzlukların iyi yönlerini düşündüm ve teşekkür ettim ama artık bazı problemlerin çözülmesi gerektiğini ve bende bu gücün saklı olduğunu düşündüm ve sadece diledim önce 30 milyar sonra 100 :) bütün ekonomik sıkıntılarımın yok olduğunu hayal ettim inanın sevincimden anlatamıyorum bile ellerim titriyor 3 gün sonra hiç hesapta olmayan bir mirasçı olduk 50 milyar geleceğini öğrendik ve kardeşime 500 milyar piyangodan çıktı 50 milyarda bize verme sözü verdi. yani şu anda 100 milyar gelecek ve arkama yaslanıp hayal kurmaya başladım. tıpkı gerçekleşmiş gibi.

hüff nasıl oluyor da yapıyorsunuz kardeşim? ben beceremiyorum bir türlü...dilim olmuş gibi konuşabiliyor, teşekkür de ediyorum peşinen, ama içimdeki o şom ağızlı siyahça tersini söyleyip dururken nasıl olacak?? ağla2

kayrasu 01-04-2009 08:25 PM

Alıntı:

Siyahça Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 338078)
hüff nasıl oluyor da yapıyorsunuz kardeşim? ben beceremiyorum bir türlü...dilim olmuş gibi konuşabiliyor, teşekkür de ediyorum peşinen, ama içimdeki o şom ağızlı siyahça tersini söyleyip dururken nasıl olacak?? ağla2

Öyle olduğu anda hemen kocaman bir iptal yazılı balon oluştur zihninde ve elinde toplu iğne farzet akçam hemen balonu patlat sonra da olumlu düşünceyi yerine geri getir kabul ilk başlarda zor oluyor ama sonradan bu otomatige geçiyor bir bakıyorsun olumsuz cümle söylediğin an ardına iptal diyorsunaa34 bari bişeyler başardın mı kayrasu dersen şimdilik ufak şeyler denedim ve oldu ama artık büyük düşünmeye geçme vakti geldi ttli3

Siyahça 01-04-2009 08:42 PM

teşekkür ederim kayrasu, seni seviyorum...ttli3

Siyahça 01-04-2009 10:18 PM

az önce izledim..hüfff ne feci birşey! anlatmaya kelime de bulamıyorum ki!..

izlerken 'HAYATIN ANLAMINI ÇÖZDÜM!' diye bağırmışım..
y789

durun oyalamayın beni, daha hayal panosu yapıcem kendime..sevincliuy897k8908ice1

sulara 01-04-2009 11:48 PM

Siyahca imzan cok güzell :) Valla bayıldımmm ınsallaah yazdıklarına sahıpsındır yada en kısa zamanda olurrr :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 AM.