![]() |
Ynt: The secret i izledikten sonra Fundas cim filmi asagidaki verecegim linkten online izleyebilirsin... Sevgiyle Kal.. http://www.izlesene.com/video/tv-the...26?ref=embedv2 |
Ynt: The secret i izledikten sonra [quote=monange ] Fundas cim filmi asagidaki verecegim linkten online izleyebilirsin... Sevgiyle Kal.. http://www.izlesene.com/video/tv-the...26?ref=embedv2 süpersin aradıgım link super |
Ynt: The secret i izledikten sonra tesekkur ederim arkadasim izledim filmi sonunu izlemedim ama simdi sonunu da izliycem acaba ne kadar dogrudur bu film aslinda bu filmi izledikten sonra yarari da oldu bi partinin kapanmasiyla ilgili bisey istedim cok istedim oldu 44 optumm kiss3 |
Ynt: The secret i izledikten sonra bende izledim...kitabınıda okumuştum..hatta tekrar okuycam... u859 ve ben bikaç gündür mesela internette başka yerlere bakarken arka planda bu video açık oluyor ve dinliyorum bi yandan...telkin hesabı thumbsanim ben uygulamayada başladım orda anlatılanları...ve çok umutluyum... wave |
Ynt: The secret i izledikten sonra vauvvvvvvvv inanamıyorum ekinoksal süper şeyler yaşamışsın f678h Ben de bu aralar bi laptop istiyorum.Kursta iki kişi bir bilgisayara oturuyoruz ihtiyacım var gerçekten.Olumlu düşünüp bana ulaşmasını diliyorum. Söylediklerin gerçekten mucize diye adlandırılan şeylerden, sevincini gerçekten anlayabiliyorum. Allah dilediğinin de daha çoğunu hayırlısını verir inşallah sana.(her isteyene ve istemesini bilene)Seni tanımamama rağmen gerçekten sevincini paylaşıyorum emin olabilirsin. İnsan beyninin sınırsızlığı,pozitif enerji,olumlu düşünce bunların farkında olmak çok güzel.Allah'a şükürler olsun farkına varabildiğimiz için. Maşallah yaşadıklarına ttli3 mlk34 |
Cevap: The secret i izledikten sonra Alıntı:
|
Cevap: The secret i izledikten sonra Alıntı:
|
Cevap: The secret i izledikten sonra teşekkür ederim kayrasu, seni seviyorum...ttli3 |
Cevap: The secret i izledikten sonra az önce izledim..hüfff ne feci birşey! anlatmaya kelime de bulamıyorum ki!.. izlerken 'HAYATIN ANLAMINI ÇÖZDÜM!' diye bağırmışım.. y789 durun oyalamayın beni, daha hayal panosu yapıcem kendime..sevincliuy897k8908ice1 |
Cevap: The secret i izledikten sonra Siyahca imzan cok güzell :) Valla bayıldımmm ınsallaah yazdıklarına sahıpsındır yada en kısa zamanda olurrr :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:37 AM. |