Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Etkisini Görürüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/)
-   -   Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/445-telkinlerin-etki-edip-etmedigini-anlamak-icin-ne-kadar-beklemek-gerekir.html)

hayatimdegisti 14-04-2008 01:21 AM

Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

Biz o şekilde öneriyoruz.Ne kadarda olsa hiç suçluluk olmasa bile bebeklikten hatta genlerimiz ile birlikte atalarımızdan gelen suçluluk duygularını taşıyoruz.
Madem böyle başladınız ve güzel gidiyorsa dinlemeden devam edebilirsiniz...

Biz önerilerde bulunuruz ancak her kişi farklıdır hangi telkini nasıl dinleyeceğinizi kendinizde belirleyebilirsiniz.

melanie87 17-04-2008 02:34 AM

bilmiyorum doğru yere mi yazıyorum ama benim sunumum yarın(sitede duymayan kalamdı herhalde her yere yazdım smil56) normalde bu gece içim içimi yemesi lazım ama 2 gündür sürekli topluluk önünde konuşma ve kendine güven dinliyorm.şu an kendimi çok rahat hissediyorm eskiden olsa uyuyamazdım sıkıntıdan ama şimdi içimde bir ferahlık duygusu var.bu kadar çabuk etki etmesine inanamıyrm.atakan bey tek kelimeyle süpersiniz başka bişey diyemiyorum.çok dua ediyoum sizin için. art56art56 mlk34

MagNetiC 18-05-2008 02:13 AM

ya uzun zaman geçtiyse ve hala hatrı sayılır bi etki göremediysek.. sad456

kübrayigit 10-06-2008 03:35 PM

bende kilo almayı dinlemeye yeni başladım bakalım etkisi olacakmı?
?

nacar 23-06-2008 09:07 PM

Merhaba,
ben 1 aydır hatta biraz daha fazla süredir telkinleri dinliyorum. Önceleri uyumadan önce dinliyordum. Sonra kulaklıkla gece boyunca uyurken dinledim. Daha sonra kulaklık rahatsız ettiği için sabaha kadar kısık sesle teypi açık bırakıp dinlemeye başladım ve devam ediyorum. Dinlediğim tüm telkinlerden beklentim var. Ayırt etmek istemiyorum fakat özellikle sigarayı bırakmak istiyorum. Hatta benim için en cazipi buydu. Hiç bir çaba göstermeden bir gün sigara içmek istemediğimi farketmeyi bekliyorum :)
Diğer arkadaşların yaşadığı deneyimleri okuyorum, bu yönteme inanıyorum da.. inanmasam bu kadar uzun süre dinleyemezdim ama neden ben de hiç bir deneyim yaşamıyorum? Önerinize ihtiyacım var.. Uygulamada bir yanlışlık mı yapıyorum bilmek istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.

hoptirikco 13-10-2008 03:33 PM

Merhabalar Atakan Bey size birşey danışmak istiyorum.
Ben 2 aydır telkinleri dinliyorum.
Gündüzleri işyerinde akşamda kısık sesle uyurken dinliyorum.Fakat herhangi bir etkisini farketmedim hala.
Acaba önerebileceğiniz birşey var mıdır?

iyi günler

Renklerin Türküsü 26-01-2009 08:37 AM

ve nihayet benim gibileri de var diye seviniyorum....ben hiç bir değişiklik başağrısı vs çekmiyorum..çok dinleyemiyorum..saınrım şimdiye dek dinlemem gerekenin yarı süresi kadar dinleyebildim..30 saat oldu belki..80 saati nasıl dolduracağım:)bu telkin içeriklerini duyabileceğimiz şekilde de ayarlasanız daha hızlı yol almaz mıyız:)imp3 lerle kisini bir dinleriz:)))

yoksa benim 1 ay dinlemem gerekiyor asıl sorunuma geçmedn önce..hiç bir değişiklik yok bende...

sadece doğa versiyolarını dinliyorum günde 2-3 saat türküler eşliğinde...yanlış mı yapıyorum?yanlış değil biliyorum da...1 günde etki görenler var ..KISKANIYORUM.

ebruayla 29-01-2009 10:45 AM

Merhaba

Günaydın, burada olmak güzel.Bugün 4.günüm.Aslında öyle forumlarda yazabilen biri değilim.Genelde sessizce okuyup,giderim.ooo67Bugün içimden yazmak geldi.Dinlediğimden beri kendimi daha iyi hissediyorum.Kendime güvensizliğim had safhada.Boynumu içeri çekerek yürürüm falan... Sürekli bir endişe hali.Bu gitmeye başladı.Ve daha da iyi olacağına inancım sonsuz
956k Atakan Bey teşekkürlert678

Haftaya evleniyorum.7 Şubatta.Önümüzdeki hafta koşuşturmakla geçecek. Ve telkinlerimden uzak kalacağım istemesemdesadanim.
Etkisini kaybetmeyeceğine inanıyorum,inanmak istiyorumu859
Görüşmek üzere sevgilerO0Ve tekrar teşekkürlerrr

hakikat1990 09-02-2009 06:55 PM

bazı telkinlerin etki etmesi biraz zaman alabilir dinlemeye davam

galanima77 15-02-2009 08:46 PM

arkadaşlar ben başlıyalı bir ay bile olmadı ve günde taş çatlasa 3-4 saat dinleyebiliyorum ancaak - ya önce Atakan Bey'e kocamaaan bi teşekkür etmem lazımalk78 zira topluluk önünde konuşmakla ilgili azımsanmıycak sıkıntılarım vardı-ve aynı ben on üç şubat itibariyle seksen yedi! kişilik bi toplantıya başkanlık yaptım(hala inanamıyoruum! )ve kayda değer bi sıkıntı da yaşamadım yahucilgin897
herkes akilli olsun dinlemeye devam etsinsmil56 valla sizi bilmem ama benim eylemlerim yine sürecekt678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 PM.