Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Etkisini Görürüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/)
-   -   Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/445-telkinlerin-etki-edip-etmedigini-anlamak-icin-ne-kadar-beklemek-gerekir.html)

hayatimdegisti 27-11-2006 01:28 AM

Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

Telkinlerde ille çabuk etki etsin diye bir çaba içerisine girilmemiştir.Eğer öyle olsaydı daha en baştan çok costurucu müzikler koyar müziği ön plana çıkartır tekrarlara önem verirdim.

Ritmotrans için iyi müzik çok tekrar çabuk etki öncelikli hedef değildir.Hatta tam aksine müzik çok fazla ön plana çıkarılmamış telkin tekrarını arttırmak için aynı anda çoklu kayıt yolu tercih edilmemiştir.Mutluluk telkin haric diğer tüm telkinlerin etki süresi telkinin uzunluğuna göre değişmektedir.

Müzik ön planda olmamasına rağmen ve tekrarlar çok fazla olmamasına rağmen başarı oranımız çok yüksek olmuştur.
Telkinlerin etki etmediği kişi sayısı etki edenere oran olarak bakıldığında oldukça düşük kalmıştır.

Telkinleri düzenli dinlemeyen vakit buldukça dinleyen çeşitli nedenlerle bırakanlar elbette yeterli verimi alamamışlardır.Buna karşılık önerilidiği şekilde dinleyen sabırlı olanların büyük bir kısmı umduklarının ötesinde sonuçlara ulaşmışlardır.

Özetle telkin dinlemek uzun vadede ki bu süre yine çok uzun değildir sabır isteyen bir süreçtir.Sabredenler sonuca ulaşırken sabretmeyenler elbette bir kaç gün içinde değişim sağlayamazlar.

Hem sabır hem araştırma okuma gerektiren bir süreçtir bu.Aynı zamanda sitede ki forumda ki yazıları okuyabilir ve diğer üyelerin deneymilerini paylaşabilirsiniz.

Zaten yakın bir zamanda radyo yayınları olacak.O zaman canlı olarak sohbet edebileceğiz.Sorularınızı sorabileceksiniz.

zolax 29-11-2006 01:40 AM

Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

bu müzikleri günde kaç saat dinlemek gerekiyor..dinlerken herhangi bi işle uğraşabilirmiyim?kitap okuma,yazı yazma,herhangi birşey araştırma gibi? tatilsmiley

hayatimdegisti 29-11-2006 01:41 AM

Günde ne kadar çok dinlerseniz o kadar iyidir.Aynı zamanda başka işlerle uğraşabilrsiniz.

turgay0101 02-03-2007 04:31 PM

telkinlerin gece fazla dinlenip gündüz az dinlenmesi bir şeyi etkiler mi

hayatimdegisti 16-04-2007 12:53 AM

Alıntı:

turgay0101 Nickli Üyeden Alıntı
telkinlerin gece fazla dinlenip gündüz az dinlenmesi bir şeyi etkiler mi

Bu kişiye göre değişen bir şey...
Gece dinleyip dha çok verim alanda olabiliyor gündüz daha çok verim alanda...

Acredita 20-07-2007 08:05 AM

Müzikle o kadar güzelki kitap okurken yada bulaşık yıkarken dinlediğimde başka birşey duymuyorum müzikten başka kaptırmış gitmişim biyerleree :)) Fenaa odaklatıyor kendisinee :))

mavi_deniz 26-08-2007 09:28 PM

şimdi sucluluk dugusu ve ego güclendirici bir hafta dinleniliyor daha sonra da istediğimiz telkinleri ekleyebiliyoruz.. pekiiii sucluluk ve ego güclendiriciyi ne zaman cıkartabiliriz?? ben bir hafta sucluluk ve ego dinledikten sonra sıgarayı bırak ve kendine güveni ekledim. bunlarıda ekleyeli bi hafta oldu. yeni telkin ekleyeceğim ama sucluluk ve ego güclendiriciyi çıkarmamı önerirmisiniz?? 4897

hayatimdegisti 26-08-2007 09:31 PM

Alıntı:

mavi_deniz Nickli Üyeden Alıntı
şimdi sucluluk dugusu ve ego güclendirici bir hafta dinleniliyor daha sonra da istediğimiz telkinleri ekleyebiliyoruz.. pekiiii sucluluk ve ego güclendiriciyi ne zaman cıkartabiliriz?? ben bir hafta sucluluk ve ego dinledikten sonra sıgarayı bırak ve kendine güveni ekledim. bunlarıda ekleyeli bi hafta oldu. yeni telkin ekleyeceğim ama sucluluk ve ego güclendiriciyi çıkarmamı önerirmisiniz?? 4897

Suçluluk telkinini çikartin dilerseniz onun yerine kendine güven ekleyin...

izmirli035 28-10-2007 07:48 AM

merhaba,
ben fransa da turkce ogretmenligi yapiyorum ve uzun zamandir bu konuyla ilgileniyorum. Bir hafta once tesadufen sizin sitenizi kesfettim.bana ilginc geldi ayrica da hosuma gitti, birilerinin benim gibi ilgili oldugunu gormek hos oluyor.
Diger bolumlere de yazmistim ama hic cevap gelmedi ben de buraya yazmaya karar verdim olur ya belki Atakan Bey cevaplar!!! 956k
Ben bu skriptleri dinleyeli 5. gunumdeyim henuz oyle baariz bir etki yok ama ufak tefek kendimi daha rahat hissediyorum. ayrica zayiflama telkinini de 2 gundur dinliyorum sanirim daha epey dinlemem gerekiyor bu yuzden bu konu hakkinda soru sormuyorum.
Benim sorunum su ki; ben karnim doluyken kendimi rahat ve huzurlu hissediyorum, ornegin aksamlari midem biraz kazinsa dolapta ne varsa atistirip soyle rahatlayinca mutlu oluyorum ama geceyi de terleyerek geciriyorum ki bu da igrenc bir sey sonra da aynalara bakamaz oluyorum. Acaba bu bir hastalik midir? Bu konuda ne yapmami onerirsiniz? Simdiden size tesekkur ederim.
Ayrica calismalariniz icin sizi tebrik ediyorum ve de basarilar diliyorum.
bu arada soracak olursaniz boyum 170 cm ve 68 kiloyum , yasim 34
Iyi gunler, hoscakalin
ulku alci

hülyaa 28-10-2007 09:02 AM

Alıntı:

izmirli Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,
ben fransa da turkce ogretmenligi yapiyorum ve uzun zamandir bu konuyla ilgileniyorum. Bir hafta once tesadufen sizin sitenizi kesfettim.bana ilginc geldi ayrica da hosuma gitti, birilerinin benim gibi ilgili oldugunu gormek hos oluyor.
Diger bolumlere de yazmistim ama hic cevap gelmedi ben de buraya yazmaya karar verdim olur ya belki Atakan Bey cevaplar!!! 956k
Ben bu skriptleri dinleyeli 5. gunumdeyim henuz oyle baariz bir etki yok ama ufak tefek kendimi daha rahat hissediyorum. ayrica zayiflama telkinini de 2 gundur dinliyorum sanirim daha epey dinlemem gerekiyor bu yuzden bu konu hakkinda soru sormuyorum.
Benim sorunum su ki; ben karnim doluyken kendimi rahat ve huzurlu hissediyorum, ornegin aksamlari midem biraz kazinsa dolapta ne varsa atistirip soyle rahatlayinca mutlu oluyorum ama geceyi de terleyerek geciriyorum ki bu da igrenc bir sey sonra da aynalara bakamaz oluyorum. Acaba bu bir hastalik midir? Bu konuda ne yapmami onerirsiniz? Simdiden size tesekkur ederim.
Ayrica calismalariniz icin sizi tebrik ediyorum ve de basarilar diliyorum.
bu arada soracak olursaniz boyum 170 cm ve 68 kiloyum , yasim 34
Iyi gunler, hoscakalin
ulku alci

Aramıza hoşgeldin izmirli(Ülkü) t678
bende yeni üyelerdenim,emin ol yazdıkların da okunur cevapları da yazılır burada...ben kendimden örnekler vermeye çalışıcam...sanırım bu tarz yeme alışkanlığı bir çoğumuzda var.Ben özellikle sinirlendiğimde,ya da duygularımı kontrol edemediğimde buzdolabının karşısında bulurum kendimi.amaç açlık değil,sindiremediğim duygularımı yemek yiyerek tıka basa midemi doldurarak (aslında yemekle kendimi kandırmakla) sindirmeye çalışmaktı.bunun psikolojik bir durum olduğunu sonradan dr.gittiğimde anladım.sevilmediğini hissetmek,her olayda kendini suçlamak,güvensizlik başlıca nedenlerinden biriydi dr.umun anlattığına göre,çikolatayı yemekse kendimi sevmediğimin,başkaları tarafından sevilmediğimin düşüncesiyle tatlıdan medet ummaktı..bunu bir hastalık olarak değilde,kendini tanımak olarak görmeni tavsiye edebilirim.telkinleri nasıl dinliyorsun bilmiyorum.ama kendine güven,ego,suçluluk ilk başlangıçta dinlenmesi gerekenlerden.ben kendimce bu tarz bir durum yaşadığımda artık kalkıp midem şişene kadar su içiyorum.neden böyle olduğumu ne düşündüğümü soruyorum kendi kendime..beni üzen faktörleri bulup,yerine beni mutlu eden düşünceleri koyuyorum.düşündükçe istekler kayboluyor ve gece doldurulmamış mideyle rahatça uyuyabiliyorum(şükürler olsun) ...tabi telkinlerde eklenince şimdi bir çok şeyin kaybolduğunu görebiliyorum.kilo almak bir çok bayanın korkulu rüyası..yerken mutlu olduğumuz kadar,yedikten sonraki halimize ayna da baktığımızda da içimizi suçluluk ve pişmanlık kaplıyor,kendimize kızıyoruz,kendimizi sevemiyoruz.ben kendimi kilolu olduğum günlerde sevmediğimi fark ettim.aynalarda kendimle konuşmaya başladım,bunların geçici olduğunu,olması gerektiğini,bu durumun sonucunda harika iki meleğimi dünyaya getirdiğini,her izin güzel olduğunu söylemeye ve kendimi sevmeye başladım,kendimi olduğum gibi kabul ettim.Daha sonrasında gece yemelerim gitti.diyetler yaparak kalan kilolarımı da verdim.kendime güvenim artmaya başladı.benimde boyum 165,şimdiki kilom 58.ancak önceki kiloma inme gibi bir takıntı oluştu şuan.yani 54 e.bunun nedenleri yine benim bilinçaltımda yatıyor.bunu da buldum.Sebep verdiğim kiloları geri alma korkum,eski kiloma düştüğümde yıllarca aynı kilomda kalabildiğimi bilmek.Tabi buda beni rahatlattığı için o kiloya düşmeyi istiyorum doğal olarak.kısacası;bilinçaltımızda bizim bilmediğimiz o kadar çok nedenler var ki bizi mutsuzluğa iten.kendinizle konuşmanızı önerebilirim. kendimce örnekler vermeye çalıştım, ama sitemizde size yardımcı olabilecek bir çok arkadaşımız var.takip ederseniz yakında bir yanıt alacaksınızdır..
sevgiyle kalın.. super

hayatimdegisti 28-10-2007 10:03 AM

Merhaba Ülkü hn
Özellikle kilo verme güven telkini yedikçe mutlu olmak yerine sağlıklı ve dengeli beslendikçe mutlu olmayı sağlayan telkinler içermektedir.
Sizin durumunuz sanirim çok aşiri değil yani bir hastalık olduğunu sanmiyorum.Bildiğim kadarı ile tıkanırcasına yeme bozukluğu var ki bu bilinçsiz yapılan diyetler sonrası ortaya çıkan bir rahatsızlık.(Yemek yeme ve kendini durdurma denetimi bozulmuştur. Çok hızlı yemek yeme, rahatsızlık verene kadar yemek yeme, aç değilken bile büyük miktarda yemek yeme, kişinin ne kadar yediği konusunda utanması nedeniyle yalnız başına yemesi ve sonra da kendini iğrenç,suçlu ve depresif hissetme bulunur. Tanı için belirgin sıkıntı, tıkanırcasına yemek yeme nöbetleri esnasında ve sonrasında suçluluk duyguları ve vücüdün estetiğiyle ilgili kaygılar gerekir)
Bu gibi rahatsızlığı olan kişiler kriz geldiğinde kendilerini kontrol edemezler ve ne var ne yok tıkanıncaya kadar yerler.
Sizin durumunuz anladığım kadarı ile bu derece ileri düzeyde değil.
Sorularınız için daha çok forumu kullanirsaniz daha iyi olur server değiştirdiğimiz için bazi sorular bana ulasmiyor bununla ilgili düzenlemeleri yapiyoruz.
Saygilar

izmirli035 28-10-2007 01:33 PM

merhabalar,
nihayet cevap alabildim cok tesekkur ederim Hulya Hn . a ve de tabii ki Atakan Bey e.benim sorunumla ilgilendiginiz icin cok memnun oldum.yalniz baska ilgilenenler de olur diyorsunuz , Huly Hn. , foruma gidin diyorsunuz ama tam olarak nereyi tiklamam gerekiyor onu da bildirirseniz memnun olurum.
Ayrica , evet benim sorunum oyle asiri degil, oyle obez falan degilim ama bu yeme istegi ve de duzensiz ve sagliksiz yeme istegi beni asiri rahatsiz ediyor.su ana kadar ego guc., kendine guven, ve sucluluk dinledim(6. gunum) iki gundur ise bu listeye de kilo vermeyi ekledim. su sesi olarak dinliyorum oyle ki uyuyakaldigimda ruyamda o suyun sesini oldugu gibi duyup ,evimde bir suyun aktigini ve ailecek onu bulmaya calistigimizi ama hicbir yere zarar vermedigini gordum . uyandigimda ise oldukca sasirmistim.skriptleri dinleyeli beri boyle bir iki garip ruya gordum okudugum kadariyla normal oldugunu soylersiniz umarim.
ayrica belirtmeyi unuttum, ben 3 yildir fransa da ogretmenlik yapiyorum izmir de nisanlimi biraktim yani buralarda ben de yalnizim oda.ve fransa ya geldigimden beri 5-6 kilo aldim ve hala da veremiyoum.bir beden buyudum tabii ki. bu kilo vermeyi dinlersem dediginiz gibi beslenme seklimin duzelecegini umuyorum. atakan bey baska onereceginiz bir sey var mi?? arica dogru mu yapiyorum beni bilgilendirirseniz mutlu olurum. buralarda da kilo sorunu olan cok insan taniyorum.
sizlere iyi gunlerim
hoscakalin
ulku alci cat3500

shamanic 28-10-2007 04:28 PM

merhaba izmirli.. hoş geldinnn... actionsmile

forum anasayfımızın ortalarına doğru geldiğinde sağlıklı kilo verme kulubü ne tıklarsan bir sürü güzel konu ile seni bekliyor olacağız..
konularımızı inceleyip merak ettiklerini oaradan sorabilir yada farklı zayıflama konularıyla ilgili yeni konular açabilirsin.. b456

sevgiler.. ttli3

Hayatım Değişti Telkinli Kişisel Gelişim Motivasyon Cd'leri > SAĞLIKLI KİLO VERME KLUBÜ > SAĞLIKLI BİLİNÇLİ KİLO VERME super

izmirli035 28-10-2007 05:16 PM

tesekkur ederim ilginize, o bolumu bulmaya caliscam. cat3500

izmirli035 28-10-2007 07:58 PM

iyi aksamlar,
o dediginiz bolumleri buldum zaten biliyordum ama ordan bahsettiginizden haberim yoktu.
yalnizbugun 6. gunum e basimda sidetli bir agri oldu hemen agri kesici aldim ve su an gecti.okudugumda normal oldugu yaziyordu. ama ben ps etmiyorum dinlemeye devam ediyorum , bu
fazlalik olan kilomu vermeliyim sizlerin de destegiyle!!! cilgin897
hoscakalin
iyi gunler
ulku

izmirli035 30-10-2007 04:09 AM

merhaba sayin yetkililer,
dunden beri oyle bir bas agrisi oldu ki 2 ser den 4 agri kesici almak zrunda kaldim sairim mp3 leri etkisinden oluyor. cunku oyle yaziyord bir yerlerde ayrica bilincalti karsi tepki veriyor demistiniz ondan.
neyse artik bugunle sucluluk 1 hafta oluyoronu da listemden cikardim ama arbadaki cd de var hala , boyle arada dinlicem onu. kendimi bu ise oyle kaptirdimki bana macera gibi geliyor... super
hadi sizlere iyi gunler
ulku

izmirli035 10-11-2007 12:41 AM

mehaba yine ben,
yazdiklarima yanit alamasamda yine de yazacagim. soyle ki, ilk dinledigim hafta icerisinde gercekten basim epey agirlasip agrimisti. sonra birden bire geciverdi zaten siteden de okumustum, normal oldugunu!!!
simdi ise 3. haftadayim ve ben ozellikle kilo vermekle ilgili olanini dinliyorum, ama bu ara istahimda sanki artis oldu gibi!! istahta artis olmasinin normal oldugunu yaziyordu ama ben zaten kilo kaybetmek istiyorum, bu muziklerin bir gun ise yarayacagindan eminim sadece biraz sabretem gerekiyor biliyorum.
ayrica bunun yainda iyi seyler de gelisti , kendime olan guvenim artti sanki , smdi basalarinin karsisinda daha rahatim, soylenenleri umursamiyorum ve bunabenzer seyler, cok hosuma gidiyor tabii ama su kilo isini nasil yapcam bilemiyorum??
neyse basinizi sisirdim, herkese yi geceler , gorusme uzere!!! music45
muzikleri dinlemeye devam!!!

hayatimdegisti 10-11-2007 12:45 AM

Alıntı:

izmirli Nickli Üyeden Alıntı
mehaba yine ben,
yazdiklarima yanit alamasamda yine de yazacagim. soyle ki, ilk dinledigim hafta icerisinde gercekten basim epey agirlasip agrimisti. sonra birden bire geciverdi zaten siteden de okumustum, normal oldugunu!!!
simdi ise 3. haftadayim ve ben ozellikle kilo vermekle ilgili olanini dinliyorum, ama bu ara istahimda sanki artis oldu gibi!! istahta artis olmasinin normal oldugunu yaziyordu ama ben zaten kilo kaybetmek istiyorum, bu muziklerin bir gun ise yarayacagindan eminim sadece biraz sabretem gerekiyor biliyorum.
ayrica bunun yainda iyi seyler de gelisti , kendime olan guvenim artti sanki , smdi basalarinin karsisinda daha rahatim, soylenenleri umursamiyorum ve bunabenzer seyler, cok hosuma gidiyor tabii ama su kilo isini nasil yapcam bilemiyorum??
neyse basinizi sisirdim, herkese yi geceler , gorusme uzere!!! music45
muzikleri dinlemeye devam!!!

Yazarken soru sormamissiniz ki ondan yanit gelmemiş :)
Aslinda kilo verme konusunda daha çok çalişmalar yapmamiz gerekiyor.Şu an için olanlar yeterli değil..
Kendine güven konusunda ise başari oranimiz yüksek...

ahmelege 23-11-2007 11:05 AM

[b]ATAKAN BEY ,
BEN BAŞLAYALI 1 HAFTA OLDU.SADECE KİLO VERMEYİ DİNLİYORUM.MÜMKÜN OLDUKÇA ÇOK DİNLEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA 1 HAFTADA TOPLAM 40 SAAT FALAN OLMUŞ. BİR YERDE (hatırlamıyorum) 70-80 SAATTEN SÖZ EDİYODUDA.AMA BİLİYORUM NE KADAR DİNLERSEK O KADAR İYİ DEMİŞTİNİNZ.EGO VE GÜVENİ DİNLEYEREK BAŞLAMAMIN DAHA İYİ OLACAĞINI BİLİYORUM AMA ACELECİ DAVRANIYORUM İŞTE.[
/b] EGO VE GÜVENİ DİNLEYENLER BAZI YERLERDE YAZDIKLARINDA 1 HAFTADAN SONRA KESEBİLECEKLERİNİ SÖYLEMİŞLER.ACABA KAÇ SAAT DİNLEDİLER DE KESİYORLAR?VALLA BEN HEM İŞTE HEM EVDE DİNLEMEYE ÇALIŞIYORUM ANCA 3-4 SAAT OLUYOR GÜNDE.
BENDE ŞİMDİ ÖNÜMDEKİ HAFTAYA YANİ 2.HAFTAYA ÖNCE BUNLARLA BAŞLASAM, TOPLAM 1 HAFTADA KAÇ SAAT OLURSA OLSUN DİNLESEM, SONRA BIRAKIP KİLO VERMEYE GEÇSEM OLUR MU?

SEVGİLER...TEŞEKKÜRLER...

hayatimdegisti 23-11-2007 11:19 AM

Aslında en iyisi bu kadar detayli olarak kaç saat dinlediğimizi takip etmemek.İlk etapta kilo vermeyi dinlemissiniz.İkinci hafta ego suçluluk kendine güveni dinleyip ardından kilo vermeye geri donebilirsiniz.
Saat olarakda 70-80 saat ortalama verdiğimiz bir rakamdir.Kişiye gore değişmektedir.Kimisi 10 saat dinleyerekde etkileri gormeye baslayabiliyor.

Alıntı:

ahmelege Nickli Üyeden Alıntı
[b]ATAKAN BEY ,
BEN BAŞLAYALI 1 HAFTA OLDU.SADECE KİLO VERMEYİ DİNLİYORUM.MÜMKÜN OLDUKÇA ÇOK DİNLEMEYE ÇALIŞIYORUM AMA 1 HAFTADA TOPLAM 40 SAAT FALAN OLMUŞ. BİR YERDE (hatırlamıyorum) 70-80 SAATTEN SÖZ EDİYODUDA.AMA BİLİYORUM NE KADAR DİNLERSEK O KADAR İYİ DEMİŞTİNİNZ.EGO VE GÜVENİ DİNLEYEREK BAŞLAMAMIN DAHA İYİ OLACAĞINI BİLİYORUM AMA ACELECİ DAVRANIYORUM İŞTE.[
/b] EGO VE GÜVENİ DİNLEYENLER BAZI YERLERDE YAZDIKLARINDA 1 HAFTADAN SONRA KESEBİLECEKLERİNİ SÖYLEMİŞLER.ACABA KAÇ SAAT DİNLEDİLER DE KESİYORLAR?VALLA BEN HEM İŞTE HEM EVDE DİNLEMEYE ÇALIŞIYORUM ANCA 3-4 SAAT OLUYOR GÜNDE.
BENDE ŞİMDİ ÖNÜMDEKİ HAFTAYA YANİ 2.HAFTAYA ÖNCE BUNLARLA BAŞLASAM, TOPLAM 1 HAFTADA KAÇ SAAT OLURSA OLSUN DİNLESEM, SONRA BIRAKIP KİLO VERMEYE GEÇSEM OLUR MU?

SEVGİLER...TEŞEKKÜRLER...

shamanic 23-11-2007 11:24 AM

merhabalar ahmelege actionsmile

senin vesilen ile tüm arkadaşlarımızı tekrar uyarayım...
forum kurallarımız bölümünde de bahsedildiği üzere büyük harf kullanmak kesinlikle yasaktır...
yazdığımız yazıları ve buraya taşımak istediğimiz makalelerin içerisinden büyük harfleri ayıklamak zor geliyorsa eger..
www.turkcekarakter.com sitesine ziyaret ederek metninizi oraya yapıştırıp tüm harfleri küçük harfe çevir diyerek yeni metni buraya taşıyabilirsiniz...

gösterdiğiniz ilgi ve anlayıştan dolayı teşekkür ederim hepinize... ark5

sorunuza gelince ahmelegecim.. pc05

http://hayatimdegisti.com/forum/ne_k...m-t2908.0.html

http://hayatimdegisti.com/forum/ynt_...25896#msg25896

yukarıda ki linklede daha önceden sormuş olduğunuz benzer sorular cevaplanmıştır...

yinede aklınıza takılan başka sorularınız olursa elimizden geldiğince cevaplarız...
en kısa zamanda arzuladığınız hedeflerinize ulaşmanız temennisiyle...
sevgiler... ttli3 actionsmile

ahmelege 27-11-2007 06:43 AM

cevaplar ve uyarı için teşekkürler... atakan bey bir daha bu konularda sorum olmayacak emin olabilrsiniz artık....
(Zira sürekli deyazılarım konusunda uyarı almaktayım:))

suzzy 27-11-2007 07:13 AM

Alıntı:

ahmelege Nickli Üyeden Alıntı
cevaplar ve uyarı için teşekkürler... atakan bey bir daha bu konularda sorum olmayacak emin olabilrsiniz artık....
(Zira sürekli deyazılarım konusunda uyarı almaktayım:))

aaaaa... ahmelegeciğim bak şimdi boşuna alınganlık yapmışsın.... pc05
hiç öyle şey olurmu... haksızlık etmemelisin bence....tabiki sorularımız olucak ve tabiiki bu sorularınada her zaman yanıt bulacaksındır..ve sitemizde her kes çok yardımsever ...bence bıkmadan usanmadan araştırmalarına devam et ve bizlerle çekinmeden her şeyi paylaş...eminim aradığın her şeyi burda bulacaksın...çünkü burada aynı zamanda büyük bir dayanışma ve güçlü dostluklar var...seni her zaman armızda görmek dileğiyle ...sevgiyle kal... ark5

b456

hülyaa 27-11-2007 07:46 AM

ahmelege alınganlık yapmamış suzzycim..bak yazılarının sonlarına gülücük işareti koymuş..
zira alınganlık yapılacak bir şeyin olmadığının farkında bence ttli3
sadece konuyu anlatılanlardan dolayı iyice kavramış artık..bu yüzden de konuyla alakalı başka soru sormayacağım diyor.. smil56
yazıların konusunda uyarı alan sadece sen değilsin ki ahmelegecim..ben ilk yazdığımda şiirlerimi büyük harfle yazıyordum..siteye öyle bir heyecanla dalış yapıp üye olmuştum ki...üyelerin dikkat etmesi gereken kurallar bölümüne hiç uğramamıştım bile.. sevincli
shamanicciğim beni tatlı diliyle uyardı..bende ona göre dikkat ettim..burada insan ayırımı yok..şimdi seni uyarmasalardı valla kızardım..bana yasakta başkasına değil mi diyeeee.. cilgin897
yazıların konusunda uyarı almak,senin alınman anlamına gelmiyor değil mi?zira ben alındığını düşünmüyorum..paylaşımlarını bizler bekliyoruz..saygı ve sevgiler.. t678

shamanic 27-11-2007 09:16 AM

çok kötü espri olcak biliyorum... vizontele hatırası

zira nedirr ?? khkh56

ahmelege cim ark5

her zaman hepimizin dediği gibi biz burada büyük bir aileyiz...
bir başlık altında farklı görüşlerden laf yarışı yapar.. diğer başlıkta aynı görüşte birbirimizi destekleriz...

ben sizlere forum kurallarını hatırlatırken.. hımm dur şunu uyarayım bak yanlış yapmış diye düşünerek değil..
bu dostalar uzun süre bizlerle olacak.. deneyimlerini acı tatlı anılarını ve her geçen gün artan mutluluklarını bizlere aktaracaklar...
doğru başlasınlar ki.. her zaman doğruda kalsınlar arzumdan kaynaklıdır...

yeni geldiğimiz bir yerde elbet her konuyu bilecek değiliz... onun için birbirimize destek oluruz diye düşündüm...
kim bilir bizim senden öğrenecek.. kazanacak ve yolumuzu aydınlatacak ne güzel bilgilerin vardır...

yeni yazı formatın gayet şık olmuş... thumbsanim

bu çiçekler senin için... tüm ailemiz adına kabul et...

http://www.harunyahya.org/duvarkagidi/images/18.gifhttp://www.harunyahya.org/duvarkagidi/images/17.gif

ahmelege 29-11-2007 11:12 PM

hepinize ilginiz için teşekkürler.
site kurallarını okumadığımız zaman tabiki biz hatalıyız.
kardeşim bende üstüste iki hata yapmışımfarkındadeğilimyavvv:))))
2 haftadır dinlemekteyim .başağrısı biraz oluyor yine de ama inancım sonsuz..
gelişmeleripaylaşalım...
herkese sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. kiss3

-namaste- 30-03-2008 11:06 PM

merhabalar
telkinlerin devamlı dinlenmesi gerektiği söyleniyor ama gerçekleşmesi için bir araya bir boşluğa ihtiyaç yokmu sizce .çünkü şöyle bir hikaye okumuştum.çocuğun bir tanesi telekinezi yoluyla suyu hareket ettirmek istiyor ve ama olmuyor o sırada telefon çalıyor ve çocuk sinirlenip telefona gidiyor ve döndüğünde su tastan dışarıya taşmış bir halde görüyor ve başarılı olduğunu anlıyor.bu olay sonra şu şekilde kaydediliyor olmasını istediğin düşünceye yoğunlaştıktan sonra gerçekleşmesi için serbest bırakmak olarak adlandırılıyor.kendi deneyimimden anlatayım ben nil gün hanımın chakra cd sini dinlerken (subliminal) aralıksız dinlediğim zaman hiç birşey olmuyordu bazen yorgunken dinleyemediğimde ertesi gün vücudumda enerjileri hissedebiliyordum o bir günlük arada .daha sonra bazı zamanlar bilinçli olarak bir gün dinliyordum bir gün dinlemiyordum boşluklarda kesinlikle etkisini görüyordum.bu cdleri 2-3 sene dinledim bir ara 3-4 ay kadar dinleyemedim o sıradaki boşlukta okadar arttıki etkileri şuna inandım serbest bırakmak gerek bazen etkileri almak için.1 aydır filan dinliyorum. daha önce yazdım durgunluk olduğunu hala devam ediyor acaba 1 hafta kadar ara versem serbest bıraksam nasıl olur.
teşekkürler

matlatari 31-03-2008 12:52 AM

selamlar bu telkinleri namaste arkadaşımla beraber dinliyoruz kendisiyle arkadaşız ve beraber çalışıyoruz ve cdlerin etkilerini beraber sıkça konuşuruz ancak farklı zamanlarda ayrıyken hissederiz bu etkileri ertesi gün de paylaştığımzda bu etkilerin ikimizdede olduğunu görüyoruz şimdi arkadaşımın söylediği konuya en son değinicem biz bu telkinlere adam akıllı ego ve suçlulukla başladık tavsiye ettiğiniz gibi ancak en son onlara ilave olarak topluluk telkinini ortalama olarak aynı anda ekledik diğer telkinlerin etkilerini gördük ikimizde ancak topluluk telkininden 2 hafta sonra bizde bi durulma yaşandı ve açıkçası beklediğimiz etkileri tam anlamıyla göremedik bizim çalıştığımız ortam biraz tenha diyebilirim kapalı bi ortamdayız ve akşama kadar gördüğümüz kişiler de sabit insanlar ve fazla konuşmak gibi bi vaktimizde olmuyo acaba bu durulma hissi bizde bu yüzden kaynaklanmış olabilir mi ve ayrıca arkadaşımın dediği gibi telkinleri dinlemeye kısa bir ara versek etkilerini görürmüyüz bırakıp ara vermek istiyoruz en fazla hiç olmazsa bir hafta kadar ama her ne kadar etkilerin komple yok olmayacağını bilsekte yine de içimizde bir endişe var bize bu konuda yardımcı olursanız seviniriz açıkçası ara vermekten çok bırakmayı bile düşünüyoruz çünki aşırı derecede yoğun bir bunalma yaşıyoruz
cevabınız için şimdiden teşekkürler...

hayatimdegisti 31-03-2008 01:27 AM

Merhaba
Telkinlere dilerseniz bir süre ara verebilirsiniz.Daha önce dinlemiş olduklarınız boşa gitmez.

matlatari 31-03-2008 02:07 AM

peki ara vermek yerine ego, suçluluk ve topluğu listemizden çıkartıp başka telkinler dinlesek olur mu acaba
ayrıca cvp için de teşekkürler...

hayatimdegisti 31-03-2008 02:10 AM

Alıntı:

matlatari Nickli Üyeden Alıntı
peki ara vermek yerine ego, suçluluk ve topluğu listemizden çıkartıp başka telkinler dinlesek olur mu acaba
ayrıca cvp için de teşekkürler...

Olabilir...Kendine güven sosyallik arttitirici koruma kalkani gibi telkinleri dinleyebilirsiniz.

meyvemeyve 03-04-2008 05:19 PM

merhaba,
bugün 5. günüm.hergün yaklaşık 16 saat dinliyorum.bazen iyiyim çok, bazen gene ağlamaklı olabiliyorum ve o zmnlar acaba ebnde işe yaramıcak mı endişesine kapılıyorum.buarada iyi olduğum zamanalrda olumlamalar yapıyorum ama kötüyken moralim bozuluyor.sizce bu normal mi; bu kadar dinlememe rağmen hala böle gel-gitler yaşamam. belkide hala işe yaramaya başlamadı bende ?

meyvemeyve 03-04-2008 05:22 PM

buarada sanırım telkinleri dinlerken hep aklımda ve sürekli düşünüorum kendimi.hayatı yaşamaya brıakamıyorum kendimi.ilgimi başka yere vermek istesemde konsantre olamıyorum:(

hayalayaz 04-04-2008 11:33 AM

meyve meyve ciğim
gelgitler yaşadığın zaman..özelikle git ler yaşadığında, bunu zaten hemen fark ediyorsun..özellkle bu zamanlarda, yakandan tut ve çıkar kendini bu durumdan...aslında git lerimiz neyi nerede yanlış yaptığımızı ortaya çıkarıyor diye düşünüyorum, farkında ol ama, esas bu durumu yaşadığın zaman olumlamalara hız ver..canın istemesede olumlamalarını yaz, yüksek sesle tekrarla...
telkinlerin faydasını görmesen burada olmazsın...gider kendi içinde kendine acıyarak vakit geçirirsin..faydalı olmuşki, hala daha araştırıyorsun..iyiki burdasın saygılı sevgiler

meyvemeyve 04-04-2008 01:14 PM

teşekkür ederim çok:) böyle sabırsızlandığım zaman kendime kızıyorum aslında sonuçta daha 6gün oldu elbetteki bişiler yavaş yavaş düzelicek.belki bikaç kişiden "etkileri 3. günde hissettim yada ben anında hissettim" gibi yazılar okuyunca dedim bende nie hemen olmadı.zaten bugün mesela çok mutluyum, kendime çok güveniorum.(gerçi normal hayatta da zaten bazen iyi bazen kötüyüm) ama iyi olan ilk defa işin ucunu bırakmıyorum hemen vazgeçmiyorum ve dinledikçe, yeni telkinler ekledikçe kzıarma huyumunda geçiceğine inanıyorum.birazdan bir fuara gideceğim bin tane insanla tanışacağım. sonuçta burdaki telkinelrin amacı bize ihtiyacımız olan alt zemini hazırlamak biraz güç vermek gerisi bize kalmış tabii.

chilem 12-04-2008 10:35 PM

valla ben etki gostermesi icin 1 gun bekledim sadece. uykusuzluk sikayetiyle dinlemeye basladim. Dinledigim gunun aksami uyumaya basladim. tesaduf olup olmadigini anlamak icin bir hafta bekledim yorum yapmadan once. Ama hala uyuyorum. derty dinlemeye devam ediyorum tabi ki. topluluk onunde konusma ve ego guclendiriciyi dinliyorum. Gerci yeni baslayanlar icin onerilen telkinler bu diil ama ne biliyim burdan basladim. gayet de iyi hissediyorum. Onemli olan da o sanirim. Harikalar yaratmasam da heyecanimin epeyce yatisdigini hissediyorum.

ege3 13-04-2008 11:10 PM

sosyal fobi telkinini tek başına dinlersem etki eder mi? arkadaşımla beraber kilo verme telkinini 10 dakika dinlemiştik.başımız çok ağrıdı ama onun telkini durdurunca geçti benim arttı ve iştahımı açtı gibi sizce devam etmelimiyim ters tepki yapmış olabilir mi?bu arada bu telkinleri başka bir şarkı dinlerken dinleyebilirmiyim?

hayatimdegisti 13-04-2008 11:19 PM

İlk önce sosyal fobi telkinini dinlemenizi önermiyoruz.Suçluluk ego daha sonra ise sosyallik artırıcı kendine güven ve diğer telkinleri yavaş yavaş ekleyiniz.
Sosyal fobi telkinini aslında günde 1-2 kez dinlemeniz yeterli olacaktır.Sürekli dinlemenize gerek yoktur.

Başka müzik dinlerken telkin dinleyebilirsiniz.

chilem 14-04-2008 12:39 AM

ille dinlemem mi gerekiyo benim bu Sucluluk'u Atakan Bey? Yani ne bileyim, sanki bir seyden sucluluk duymuyorum da o yuzden dinlemek vakit kaybi olacakmis gibi bi dusunceye kapildim. Cok yanlis belki de. Ille dinlemeliysem simdi (yani 1 haftanin sonunda) baslasam olur mu? yine de ona ikame edebilecegim bir telkin varsa solerseniz sevinirim. Ben bi haftadir topluluk karsisinda konusma ve ego guclendirici dinliyorum. Ve hayatim sirf bu ikisiyle bile bir hayli degisti :)

chilem 14-04-2008 12:47 AM

bu arada bu kadar acele etmemdeki sebep de haftaya benim icin cok onemli olan bir sinava girecek olmam. Cok akici ve guzel konusmam gerekiyor. Hatta sinav stresinden kurtulmayi da dinleyecektim de dedim o kadar da sirayi bozup disiplinsizlik yapmiyim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:14 AM.