![]() |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? Biz o şekilde öneriyoruz.Ne kadarda olsa hiç suçluluk olmasa bile bebeklikten hatta genlerimiz ile birlikte atalarımızdan gelen suçluluk duygularını taşıyoruz. Madem böyle başladınız ve güzel gidiyorsa dinlemeden devam edebilirsiniz... Biz önerilerde bulunuruz ancak her kişi farklıdır hangi telkini nasıl dinleyeceğinizi kendinizde belirleyebilirsiniz. |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? bilmiyorum doğru yere mi yazıyorum ama benim sunumum yarın(sitede duymayan kalamdı herhalde her yere yazdım smil56) normalde bu gece içim içimi yemesi lazım ama 2 gündür sürekli topluluk önünde konuşma ve kendine güven dinliyorm.şu an kendimi çok rahat hissediyorm eskiden olsa uyuyamazdım sıkıntıdan ama şimdi içimde bir ferahlık duygusu var.bu kadar çabuk etki etmesine inanamıyrm.atakan bey tek kelimeyle süpersiniz başka bişey diyemiyorum.çok dua ediyoum sizin için. art56art56 mlk34 |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? ya uzun zaman geçtiyse ve hala hatrı sayılır bi etki göremediysek.. sad456 |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? bende kilo almayı dinlemeye yeni başladım bakalım etkisi olacakmı? ? |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? Merhaba, ben 1 aydır hatta biraz daha fazla süredir telkinleri dinliyorum. Önceleri uyumadan önce dinliyordum. Sonra kulaklıkla gece boyunca uyurken dinledim. Daha sonra kulaklık rahatsız ettiği için sabaha kadar kısık sesle teypi açık bırakıp dinlemeye başladım ve devam ediyorum. Dinlediğim tüm telkinlerden beklentim var. Ayırt etmek istemiyorum fakat özellikle sigarayı bırakmak istiyorum. Hatta benim için en cazipi buydu. Hiç bir çaba göstermeden bir gün sigara içmek istemediğimi farketmeyi bekliyorum :) Diğer arkadaşların yaşadığı deneyimleri okuyorum, bu yönteme inanıyorum da.. inanmasam bu kadar uzun süre dinleyemezdim ama neden ben de hiç bir deneyim yaşamıyorum? Önerinize ihtiyacım var.. Uygulamada bir yanlışlık mı yapıyorum bilmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? Merhabalar Atakan Bey size birşey danışmak istiyorum. Ben 2 aydır telkinleri dinliyorum. Gündüzleri işyerinde akşamda kısık sesle uyurken dinliyorum.Fakat herhangi bir etkisini farketmedim hala. Acaba önerebileceğiniz birşey var mıdır? iyi günler |
ve nihayet benim gibileri de var diye seviniyorum....ben hiç bir değişiklik başağrısı vs çekmiyorum..çok dinleyemiyorum..saınrım şimdiye dek dinlemem gerekenin yarı süresi kadar dinleyebildim..30 saat oldu belki..80 saati nasıl dolduracağım:)bu telkin içeriklerini duyabileceğimiz şekilde de ayarlasanız daha hızlı yol almaz mıyız:)imp3 lerle kisini bir dinleriz:))) yoksa benim 1 ay dinlemem gerekiyor asıl sorunuma geçmedn önce..hiç bir değişiklik yok bende... sadece doğa versiyolarını dinliyorum günde 2-3 saat türküler eşliğinde...yanlış mı yapıyorum?yanlış değil biliyorum da...1 günde etki görenler var ..KISKANIYORUM. |
Merhaba Günaydın, burada olmak güzel.Bugün 4.günüm.Aslında öyle forumlarda yazabilen biri değilim.Genelde sessizce okuyup,giderim.ooo67Bugün içimden yazmak geldi.Dinlediğimden beri kendimi daha iyi hissediyorum.Kendime güvensizliğim had safhada.Boynumu içeri çekerek yürürüm falan... Sürekli bir endişe hali.Bu gitmeye başladı.Ve daha da iyi olacağına inancım sonsuz 956k Atakan Bey teşekkürlert678 Haftaya evleniyorum.7 Şubatta.Önümüzdeki hafta koşuşturmakla geçecek. Ve telkinlerimden uzak kalacağım istemesemdesadanim. Etkisini kaybetmeyeceğine inanıyorum,inanmak istiyorumu859 Görüşmek üzere sevgilerO0Ve tekrar teşekkürlerrr |
bazı telkinlerin etki etmesi biraz zaman alabilir dinlemeye davam |
arkadaşlar ben başlıyalı bir ay bile olmadı ve günde taş çatlasa 3-4 saat dinleyebiliyorum ancaak - ya önce Atakan Bey'e kocamaaan bi teşekkür etmem lazımalk78 zira topluluk önünde konuşmakla ilgili azımsanmıycak sıkıntılarım vardı-ve aynı ben on üç şubat itibariyle seksen yedi! kişilik bi toplantıya başkanlık yaptım(hala inanamıyoruum! )ve kayda değer bi sıkıntı da yaşamadım yahucilgin897 herkes akilli olsun dinlemeye devam etsinsmil56 valla sizi bilmem ama benim eylemlerim yine sürecekt678 |
Tebrik ediyorum.. Özellikle topluluk konuşma konusunda telkinlerimiz oldukça etkilidir... sevincli Alıntı:
|
benim bir sorum olacak.bu telkinler kalıcı bir davranış değişikliği yapıyormu?çünkü ben telkinleri dinledikten bir süre sonra (7-8 saat) etkileri yavaş yavaş kayboluyor.ben telkinleri uzun süreden beri dinliyorum ama etkileri gitmeye başlıyor bir süre sonra.kalıcı olması için ne yapmak lazım? |
kalıcı olana kadar dinlemeniz gerekiyor ark5 telkinlerin amacı kalıcı davranış değişikliğini sağlamaktır.. dinlemediğinizde veriminiz düşüyorsa eski kalıplarınızdan henüz kurtulmamışsınız demektir.. kısa sürede kolaylıkla isteklerinizin gerçekleşmesi dileklerimle.. sevgiler.. actionsmile |
merhabalar,ben 4 gündür ego,suçluluk ve güven telkinlerini dinliyorum gün içinde klasik olanı yatarkende su sesi olanı,etkilerini görüyorum bir rahatlık geliyor ama arada kendimi çok kötü hissediyorum kndimi hiç beğenmemeye başlıyorum kilovermek için sağlıklı beslenmek istiyorum fakat veremicem gibi geliyor davranışlarımda gözüken değişme ruh halime bir türlü yansımıyor ne yapmam gerekiyor yardımcı olabilirmisinizzz lütfennn :( |
merhaba syrınks telkinlerin dalgalanma dediğimiz etkilerini görüyorsunuz.. geçici bir durum.. bu konudaki paylaşımları okuyarak daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.. Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri kısa sürede olumlu etkilerini görmenizi dilerim. sevgiler actionsmile |
Çok teşekkür ederim sağol :)) |
öncelikle sitede emegi geçen yetkililere ve forumu dolduran tüm uye arkadaslarima tsk ederim... Bende araniza yeni katildim.Tesaduflere hiç inanmadim , inanmamda:) Temel sorunum +20 kilo olsa gerek:( ...Suan size yazarken telkini dinliyorum. Bu konuda bir kaç mesaj okudum, guvensizliz,suç duyma ,ego ve kilo verme telkinleri mix hale getirim cd yapsam, bu sekilde dinlesem bir sorun olurmu diyecektim. Yani sadece bir telkine odaklanmayip KARISIK halde dinlemek olurmu? Simdiden tsk ederim hepinize. sevgimle... |
merhabalar yas_min hoşgeldiniz yanımıza.. telkinleri dinlemeye ilk ego + suçlulukla başlanmasını öneriyoruz.. günde ortalama 7-8 saat, 15 gün dinledikten sonra diğer telkinlerden hangisine ihtiyaç duyuyorsak onu ekliyoruz. mix derken, telkinleri cdye koyup, sırayla çalmalarıysa bahsettiğiniz dusun2, olması gereken zaten bu etkilerini kısa sürede görmenizi diliyorum. sevgiler actionsmile |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? bende hiçbir şey hissetmedim ego güçlendiricide boy uzatma telkinini almayı düşünüyorum 20 yaşındayım acaba faydası olur mu düzenli olarak istikrarlı bir şekilde dinlesem |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? sadece ego telkinini dinlesek şu an için bir sorun olur mu acaba günde ortalama kaç saat ve kaç gün dinlemem gerek tam olarak yazmıyor burada herkes bir şey söylemiş düzenli dinlemiyorum fırsat buldukça takıyorum kulağıma |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? nitrex,hoşgeldiniz. yukarıda yazıldığı gibi Önce ego ve suçluluk duyguları telkinleriyle başlıyoruz.Günde 7-8 saat ve yaklaşık 10-15 gün dinlemek gerekiyor.Tabii bu sizin kişiliğinize bağlı olan bir durum.Direnciniz güçlüyse daha çok dinlemeniz gerekebilir. Ben de 2.5 gündür dinliyorum.Bazı arkadaşlar 2 gün dinlediklerinde şiddetli mide bulantıları ve başağrılarından sözetmişler,bende ise sorun yok.Sadece telkinleri dinlerken başım hafif sallanıyor. Bunların olmayışı etkilerin henüz başlamadığını mı gösterir? Ama daha 2 gün olduğu için pek takmamaya çalışıyorum.Buna rağmen endişeli tavrım beni korkulara sürüklüyor biraz.Ama bunların geçeceğine inanıyorum. Hele 1 hafta-10 gün geçsin.Olmadı 1 ay beklerim. |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? mrb bende çok çabuk sinirleniyorum ve aklıma hemen ailemden birine işkence yapmak geliyor birgün yapacağımdan korkuyorum ne yapmalıyım? |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? bir şey sorucam hemen hemen bütün telkinler aynı neyden tutta su sesi klasik müziğine kadar acaba bi tanesini dinleyince hepsini kapsıyor bütünmü acaba |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? Her telkinin tüm versiyonlarının içeriği aynıdır baycın, Mesela Ego Güçlendirici telkinin her versiyonunda (su,ney,sanat,klasik vs.) içerik aynı,müziğin çeşitli olmasının nedeni herkesin istediğini sıkılmadan dinlemesi içindir.. |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? merhabalar,ben 6 gündür bazen uyrken, bazen de kitap okurken sadece suçluluk telkinini dinliyorum.ancak herhangi bariz bir değişim farkedemedim.etkili olup olmadığını anlamak için ne yapmam lazım? |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? Alıntı:
Siz sadece suçluluk dinlemissiniz oysa onerimiz suçluluk ego ilk hafta sonra ek diğerleridir. Değişimi farketmek için ilk etkiler anketler bölümüne bakınız orada ki benzer değişimler olmuş mu? |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? ben de o yayınlarda olmak istiyorum.Ses frekansımın çok iyi olduğunu biliyorum. |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? atakan bey telkinleri dinlerken bende baş ağrısı oluyor suçluluk ve ego telkinlerini dinliyorum bu normal mi? |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? merhaban gönül dolusu.,güzel bir değişimi paylaşmak istedim; oğlum 13 yaşında 8ci sınıf öğrencisi çok zeki ders çalışmaya yeterli zaman ayırmıyor, eylül ayından beri geceleri sınav heyecanı, kendine güven, ego, arar ara koruma kalkanı ekleyip cıkararak dinliyoruz dün anne türkce(hoçamız hep takılırdı) ve ingilizce hocası sınıf içerisinde taktir ederek "alihan hepiniz den başarılı bir tek sınavda o grafiğini hızlıca yükseltmiş."diye bahsedince oğulcuğum şevke geldi her gece benimle kavga gürültü 30 sayfa roman okuyor sonra uyuyor.tabi telkinlerden haberi yok bu su sesini duymak istemiyorum diye söylerdi etkisi kaçınılmaz diyorum.partysmileykrzm67 değişimlerin böyle net sonuçlarıyla paylaşmaya devam edicem teşekkürler iyiki varız hepberaber burdayız. |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? sevgili songülakpınar bu güzel habere çok sevindim 956k çocukların bilinçaltı bizlerden daha çabuk tepki veriyor.. bunun için özellikle ego kendine güven mutluluk gibi telkinlerimizi dinletmeniz çok yararlı olacaktır.. ark5 sevgili kezban aksel baş ağrınızın olması da olmaması da gayet normal.. hepimizin direnç gösterdiği noktalar farklı olabilir.. görünmeyen alana uyguladığımız yani bilinçaltına verdiğimiz yeni komutlar nedeni ile eskiler giderken biraz gürültü yapabilirler .. y789 bu gürültüyü hissettirmek içinde bedenizmide ki hassas bölgelerimizi kullanırlar.. baş ağrısı mide bulantısı bu nedenle geçici süre olabilir.. isterlerki telkinleri bırak da onlarda hayatta kalmaya devam etsin.. oysa sen artık yeni bir hayat istediğin için buradasın.. 25889 istediğimiz hedefe ulaşabilmek için geçici olan bu dönemleri kararlı bir şekilde katlanacağız.. daha ayrıntılı bilgi için; http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/ bol bol su iç.. bitki çayı ve açık hava yürüyüşeri iyi gelecektir.. daima güzel haberlerinizi almak dileklerimle.. sevgiler.. |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? merhaba ben eski üyelerden fikir almak istiyorum.uzun zamandır dinleyip de kalıcı etki görenler çok oldu mu,hakikaten hayatınız değişti mi,değiştiyse çok mu değişti :)) ve bu kalıcı etkiyi dinlemelerinden nekadar süre sonra gördüler? |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? Alıntı:
ben eylülde dinlemeye başladım ekim 12 de bir vesile oldu ve sigarayı bıraktım.5 sene once bir denemiştim bırakmayı ama hemen başlamıştım ama şimdi aklıma bile gelmiyor. Şun a inanıyorum ki sigara hakkındaki düşüncemin değişmesini sigarayı bıakma telkinine borçluyum.12389 ogünden beri hiç sigaa yakmadım ama bir kez yakarsam devam etmeyecegımden eminim.hani öyle olur ya.bu arada şunu söylemeliyim 199o lı yıllardan beri aktif içen biriyim y789hani pasif içici sanmayın bu kadar kolay yazıyorum diye. kendime ocak ayında yeniyılda burada bir günlük açıcam. paylaşırız orada. herkese mutlu yıllar partysmiley |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? cevabınız için teşekkür ederim,sigarayı bırakmanıza çok sevindim :) hem de isteyerek,iradeli bi şekilde bırakmanız çok güzel,onun haricinde de güzel olumlu etkileri olmuştur muhakkak :) |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? ben 1 haftadır suçluluk ve ego guçlendırıcıyı dınlıyorum... 5. gun gercekten degıstıgımı farkettm daha sonra tekrar eskı halıme döndüm... hala dinliyorum fakat herhangi bir etkisini göremedim . acaba artık dinlemesem mi? |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? yaşadığınız dalgalanma çok normal bende sürekli yaşıyorum dinlemeye devam edin daha 1 hafta olmuş zaten |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? umarim mesajima cevap gelir. ben sucluluk ve ego guclendiriciyi 2 haftadir gunde 10 saatten fazla dinlemekteyim. ilk gunler basim agridi. fakat bu kadar uzun sure dinlememe ragmen en kucuk bir etkisini bile gormedim. acaba neden? telkinlerin etkilemedigi insanlar var midir ve ben bu kategoriden miyim? cevabinizi bekliyorum simdiden tesekkur ederim |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? Telkinleri bilinçaltınız muhakkak alıyordur ancak herkeste yarattığı sonuçlar değişiklik arz etmekte. Kimisi çok kısa bir süre dinleyip etkisini görmeye başlarken kimilerinde bu süreç uzayabiliyor. Sizinki de böyle bir durum olabilir ama bu uzun bir süreç ve etkileri görmek için sabırlı olmanız gerekiyor. Değişimi hemen sağlamaya çalışmak biraz zor olur. Çok da dinlemiş sayılmazsınız açıkçası. Önerilen zaten en az 70-80 saat kadar dinlemeniz sizinde yaklaşık her biri o civarda şuanda. Dinlemeye devam edin :D |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? etki etmemesi imkansız bişey dik durma veya göz temasında rahatlık,daha net tepkilerde mi hissetmediniz? |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? ilgilendiginiz icin cok tesekkur ederim, farkli bir bolume yazdigim yaziyi buraya da copy paste yapiyorum: merhabalar atakan bey ve diger arkadaslar, daha anlasilir ve net olmak icin ulasmak istedigim hedef uzerinde biraz durmakta fayda goruyorum; disardan bakildiginda sogukkanli, kendine guvenen, kendini iyi ifade edebilen ve diger insanlara yardim edebilecek olgunlukta olan bir insan profili ciziyorum, yani cevremdeki kisilerin hakkimdaki intibalari bu. ama ben kendi ic dunyamda gorundugum gibi saglam bir kisi degilim. gel gitleri olan, olaylara duygusal tepkiler veren, heyecanini kontrol edememekten dolayi ruhunda aci hisseden, kisiligine saldiri riski hissettiginde kalbi carpan ve yuzu kizarabilen, yaptigi hatalardan dolayi kendini cok zor affeden her ne kadar ortami idare edecek kapasite ve bilgiye sahip gorulsem de (ve bir bakima boyle olsam da) kendimde bu gucu hissetmedigim icin kalabalik ortamlardan kacip kurtulusu yalnizlikta arayan zayif biriyim. amacim; ic huzuru ve dengeyi yakalamak, duygularimi kontrol altina alip kendi kendime hukmedebilmek, risk karsisinda icimin dalgalanmamasi, kalbimin bu siddetle carpmamasi, yuzumun kizarmamasi, sesimin titrememesi, cevremin benden bekledigi yardimi onlara istekle sunabilmek (kendimi izole ettigimde bencil gibi algilaniyorum, cok seyi olan ama insanlarla bunu paylasmak istemeyen, onlari ciddiye almayan biri. icimdeki yetersizlik duygusunun kimse farkinda degil) bilmiyorum kendimi ifade edebildim mi!.. iki haftadir sucluluk ve ego guclendiriciyi gunde on saatten daha uzun sureyle dinlemekteyim ama etkilerini gormuyorum. kisiligimi ve kisiligimde yapmak istedigim degisimleri eger biraz olsun anlatabildimse, fikrinizi almak istiyorum. ne yapmaliyim? ve etki gormemem normal mi,ya da ben mi farkedemiyorum, ya da bu kadar kompleks bir ic dunyasi olan birinin (cok azini aktardim) basvurmasi gereken baska yollara mi ihtiyaci var? Atakan bey ve diger arkadaslar, hepinizin fikirlerini merak ediyorum, yazarsaniz beni cok mutlu edeceksiniz, hepinize simdiden tesekkur ediyorum. saygilar |
Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? merhaba . ben telkinlerini bugün dinlemeye başladım. tavsiyeniz üzerine önce ego yu ekledim. benim verimli sonuç almam için bu telkini en az ne kadar dinlemem gerekiyo. ve günde ne sıklıkta ? ayrıca diğer sorum: bu mp3 ü dinlerken başka bir mp3 te dinleyebilirmiyim . yani gün içinde hem bunu hem başka bi konuyu örneğin özgüven gibi, . yoksa bunu tamamlayıp etkisini aldıktan sonra mı ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:41 PM. |