Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Etkisini Görürüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/)
-   -   Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/445-telkinlerin-etki-edip-etmedigini-anlamak-icin-ne-kadar-beklemek-gerekir.html)

morning 28-04-2009 06:32 PM

Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

nitrex,hoşgeldiniz.
yukarıda yazıldığı gibi Önce ego ve suçluluk duyguları telkinleriyle başlıyoruz.Günde 7-8 saat ve yaklaşık 10-15 gün dinlemek gerekiyor.Tabii bu sizin kişiliğinize bağlı olan bir durum.Direnciniz güçlüyse daha çok dinlemeniz gerekebilir.

Ben de 2.5 gündür dinliyorum.Bazı arkadaşlar 2 gün dinlediklerinde şiddetli mide bulantıları ve başağrılarından sözetmişler,bende ise sorun yok.Sadece telkinleri dinlerken başım hafif sallanıyor.
Bunların olmayışı etkilerin henüz başlamadığını mı gösterir?

Ama daha 2 gün olduğu için pek takmamaya çalışıyorum.Buna rağmen endişeli tavrım beni korkulara sürüklüyor biraz.Ama bunların geçeceğine inanıyorum.
Hele 1 hafta-10 gün geçsin.Olmadı 1 ay beklerim.

bulentbaba012 30-07-2009 11:27 PM

mrb bende çok çabuk sinirleniyorum ve aklıma hemen ailemden birine işkence yapmak geliyor birgün yapacağımdan korkuyorum ne yapmalıyım?

baycın 08-09-2009 01:50 AM

bir şey sorucam hemen hemen bütün telkinler aynı neyden tutta su sesi klasik müziğine kadar acaba bi tanesini dinleyince hepsini kapsıyor bütünmü acaba

yeni bir hayat 08-09-2009 01:56 AM

Her telkinin tüm versiyonlarının içeriği aynıdır baycın,

Mesela Ego Güçlendirici telkinin her versiyonunda (su,ney,sanat,klasik vs.) içerik aynı,müziğin çeşitli olmasının nedeni herkesin istediğini sıkılmadan dinlemesi içindir..

aytaçhoca 05-10-2009 01:04 AM

merhabalar,ben 6 gündür bazen uyrken, bazen de kitap okurken sadece suçluluk telkinini dinliyorum.ancak herhangi bariz bir değişim farkedemedim.etkili olup olmadığını anlamak için ne yapmam lazım?

hayatimdegisti 05-10-2009 01:36 AM

Alıntı:

aytaçhoca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 495630)
merhabalar,ben 6 gündür bazen uyrken, bazen de kitap okurken sadece suçluluk telkinini dinliyorum.ancak herhangi bariz bir değişim farkedemedim.etkili olup olmadığını anlamak için ne yapmam lazım?

Bende 5. gün etki göstermişti.Ancak bir günde etki gören olduğu gibi 2 haftada da etkileri farkeden olabiliyor..
Siz sadece suçluluk dinlemissiniz oysa onerimiz suçluluk ego ilk hafta sonra ek diğerleridir.

Değişimi farketmek için ilk etkiler anketler bölümüne bakınız orada ki benzer değişimler olmuş mu?

Olinka 14-10-2009 04:11 PM

ben de o yayınlarda olmak istiyorum.Ses frekansımın çok iyi olduğunu biliyorum.

kezban aksel 10-11-2009 05:46 PM

atakan bey telkinleri dinlerken bende baş ağrısı oluyor suçluluk ve ego telkinlerini dinliyorum bu normal mi?

songulakpinar 20-11-2009 04:55 PM

merhaban gönül dolusu.,güzel bir değişimi paylaşmak istedim; oğlum 13 yaşında 8ci sınıf öğrencisi çok zeki ders çalışmaya yeterli zaman ayırmıyor, eylül ayından beri geceleri sınav heyecanı, kendine güven, ego, arar ara koruma kalkanı ekleyip cıkararak dinliyoruz dün anne türkce(hoçamız hep takılırdı) ve ingilizce hocası sınıf içerisinde taktir ederek "alihan hepiniz den başarılı bir tek sınavda o grafiğini hızlıca yükseltmiş."diye bahsedince oğulcuğum şevke geldi her gece benimle kavga gürültü 30 sayfa roman okuyor sonra uyuyor.tabi telkinlerden haberi yok bu su sesini duymak istemiyorum diye söylerdi etkisi kaçınılmaz diyorum.partysmileykrzm67
değişimlerin böyle net sonuçlarıyla paylaşmaya devam edicem teşekkürler iyiki varız hepberaber burdayız.

shamanic 20-11-2009 05:48 PM

sevgili songülakpınar bu güzel habere çok sevindim 956k

çocukların bilinçaltı bizlerden daha çabuk tepki veriyor..
bunun için özellikle ego kendine güven mutluluk gibi telkinlerimizi dinletmeniz çok yararlı olacaktır.. ark5

sevgili kezban aksel baş ağrınızın olması da olmaması da gayet normal..
hepimizin direnç gösterdiği noktalar farklı olabilir..

görünmeyen alana uyguladığımız yani bilinçaltına verdiğimiz yeni komutlar nedeni ile eskiler giderken biraz gürültü yapabilirler .. y789

bu gürültüyü hissettirmek içinde bedenizmide ki hassas bölgelerimizi kullanırlar.. baş ağrısı mide bulantısı bu nedenle geçici süre olabilir..

isterlerki telkinleri bırak da onlarda hayatta kalmaya devam etsin.. oysa sen artık yeni bir hayat istediğin için buradasın.. 25889

istediğimiz hedefe ulaşabilmek için geçici olan bu dönemleri kararlı bir şekilde katlanacağız..

daha ayrıntılı bilgi için;

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/gecici-bas-agrisi/

bol bol su iç.. bitki çayı ve açık hava yürüyüşeri iyi gelecektir..

daima güzel haberlerinizi almak dileklerimle..

sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 PM.