![]() |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? Alıntı:
|
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? merhaba, bugün 5. günüm.hergün yaklaşık 16 saat dinliyorum.bazen iyiyim çok, bazen gene ağlamaklı olabiliyorum ve o zmnlar acaba ebnde işe yaramıcak mı endişesine kapılıyorum.buarada iyi olduğum zamanalrda olumlamalar yapıyorum ama kötüyken moralim bozuluyor.sizce bu normal mi; bu kadar dinlememe rağmen hala böle gel-gitler yaşamam. belkide hala işe yaramaya başlamadı bende ? |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? buarada sanırım telkinleri dinlerken hep aklımda ve sürekli düşünüorum kendimi.hayatı yaşamaya brıakamıyorum kendimi.ilgimi başka yere vermek istesemde konsantre olamıyorum:( |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? meyve meyve ciğim gelgitler yaşadığın zaman..özelikle git ler yaşadığında, bunu zaten hemen fark ediyorsun..özellkle bu zamanlarda, yakandan tut ve çıkar kendini bu durumdan...aslında git lerimiz neyi nerede yanlış yaptığımızı ortaya çıkarıyor diye düşünüyorum, farkında ol ama, esas bu durumu yaşadığın zaman olumlamalara hız ver..canın istemesede olumlamalarını yaz, yüksek sesle tekrarla... telkinlerin faydasını görmesen burada olmazsın...gider kendi içinde kendine acıyarak vakit geçirirsin..faydalı olmuşki, hala daha araştırıyorsun..iyiki burdasın saygılı sevgiler |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? teşekkür ederim çok:) böyle sabırsızlandığım zaman kendime kızıyorum aslında sonuçta daha 6gün oldu elbetteki bişiler yavaş yavaş düzelicek.belki bikaç kişiden "etkileri 3. günde hissettim yada ben anında hissettim" gibi yazılar okuyunca dedim bende nie hemen olmadı.zaten bugün mesela çok mutluyum, kendime çok güveniorum.(gerçi normal hayatta da zaten bazen iyi bazen kötüyüm) ama iyi olan ilk defa işin ucunu bırakmıyorum hemen vazgeçmiyorum ve dinledikçe, yeni telkinler ekledikçe kzıarma huyumunda geçiceğine inanıyorum.birazdan bir fuara gideceğim bin tane insanla tanışacağım. sonuçta burdaki telkinelrin amacı bize ihtiyacımız olan alt zemini hazırlamak biraz güç vermek gerisi bize kalmış tabii. |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? valla ben etki gostermesi icin 1 gun bekledim sadece. uykusuzluk sikayetiyle dinlemeye basladim. Dinledigim gunun aksami uyumaya basladim. tesaduf olup olmadigini anlamak icin bir hafta bekledim yorum yapmadan once. Ama hala uyuyorum. derty dinlemeye devam ediyorum tabi ki. topluluk onunde konusma ve ego guclendiriciyi dinliyorum. Gerci yeni baslayanlar icin onerilen telkinler bu diil ama ne biliyim burdan basladim. gayet de iyi hissediyorum. Onemli olan da o sanirim. Harikalar yaratmasam da heyecanimin epeyce yatisdigini hissediyorum. |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? sosyal fobi telkinini tek başına dinlersem etki eder mi? arkadaşımla beraber kilo verme telkinini 10 dakika dinlemiştik.başımız çok ağrıdı ama onun telkini durdurunca geçti benim arttı ve iştahımı açtı gibi sizce devam etmelimiyim ters tepki yapmış olabilir mi?bu arada bu telkinleri başka bir şarkı dinlerken dinleyebilirmiyim? |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? İlk önce sosyal fobi telkinini dinlemenizi önermiyoruz.Suçluluk ego daha sonra ise sosyallik artırıcı kendine güven ve diğer telkinleri yavaş yavaş ekleyiniz. Sosyal fobi telkinini aslında günde 1-2 kez dinlemeniz yeterli olacaktır.Sürekli dinlemenize gerek yoktur. Başka müzik dinlerken telkin dinleyebilirsiniz. |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? ille dinlemem mi gerekiyo benim bu Sucluluk'u Atakan Bey? Yani ne bileyim, sanki bir seyden sucluluk duymuyorum da o yuzden dinlemek vakit kaybi olacakmis gibi bi dusunceye kapildim. Cok yanlis belki de. Ille dinlemeliysem simdi (yani 1 haftanin sonunda) baslasam olur mu? yine de ona ikame edebilecegim bir telkin varsa solerseniz sevinirim. Ben bi haftadir topluluk karsisinda konusma ve ego guclendirici dinliyorum. Ve hayatim sirf bu ikisiyle bile bir hayli degisti :) |
Ynt: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? bu arada bu kadar acele etmemdeki sebep de haftaya benim icin cok onemli olan bir sinava girecek olmam. Cok akici ve guzel konusmam gerekiyor. Hatta sinav stresinden kurtulmayi da dinleyecektim de dedim o kadar da sirayi bozup disiplinsizlik yapmiyim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:40 AM. |