Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Etkisini Görürüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/)
-   -   Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/445-telkinlerin-etki-edip-etmedigini-anlamak-icin-ne-kadar-beklemek-gerekir.html)

Işıldayan Safir 08-04-2011 03:11 PM

Cevap: Telkinlerin Etki Edip Etmediğini Anlamak İçin Ne Kadar Beklemek Gerekir?

5 telkin çok bile 3 hafta için. Bir süre daha böyle dinlemeye devam edin. Etki görmek için acele etmeyin. Bu kadar fazla telkin ekleyip bir anda etki görmeniz zor zaten. Etki görme süreniz her bir telkin için bölünmüş oluyor sonuçta. Tekrar sayısı azalıyor çünkü. O nedenle sindire sindire dinlerseniz telkinleri daha yararlı olacağı kanaatindeyim. Bir ay bile dinlemeden listenizde 8 telkin olmasını aşırı buluyorum.

Sevgilerimle. actionsmile

Hakan_ 08-04-2011 03:57 PM

Bence telkinlerin etki edip etmediğini anlamak için beklememek gerekir.Genel belirtileri rehber bölümünde yazıyor susama, geçici baş ağrısı, halsizlik hissi vs vs bu tarz olumsuz gibi gözüken yan etkiler olabilir ama bunların sebebi bilinçaltındaki olumsuz inançların yerinin olumlulara bırakırken gösterdiği dirençtir.Telkinlerin bilinçaltınızda oluşturduğu inançların yaşamınıza yansımasına gelince bu bilinçaltınızın durumuna göre değişebilir bence.Bu süreç bir kaç ayda olabilir bir iki senede.Günün birinde beklemeyi bıraktığınızı ve anı yaşadığınızı, herşeyin yoluna gittiğini birden farkederseniz bilinki telkinler etki etmiştir.

lade 11-04-2011 04:30 PM

merhabalar sayın zerytha ben telkinlerin henüz etkisini görmediğimi söylemiştim. .Sizde ego ve suçluluğu sabitle demiştiniz.şu anda mp3 çalarımda 6 tane telkin var.biraz fazla gibi o yüzden suçluluğu listeden çıkarmak istiyorum.diğer telkinlere daha çok ihtiyacım var çünkü.siz suçluluğu sabitle dediğiniz için tereddütte kaldım.suçlluk telkinini listeden çıkarmalımıyım yoksa 6 telkinli olarak dinlemeye devam etmelimiyim.Bu arada telkinlerin etkisini henüz görmedim.

froyaa 31-08-2011 01:14 AM

merhaba.benim bikaç sorum var.cevaplarsanız çok sevinirim.
ben mayıs ortası gibi dinlemeye başladım telkin müziklerini ve iki ay süreyle dinledim.dinlemeden önce okudum tabi nasıl ne kadar ve hangi sıralamayla dinlemem gerektiğini.bu sürede bir kaç telkin ekledim listeme.bir süre sonra farkettim ki rutine binmeye başladı.baştaki gibi etkilerini farkedemediğimden dahası en başa döndüğümü düşündüğümden bıraktım dinlemeyi.kafama takılan şu ki:yaklaşık 5 telkin dinliordum ve 8 saat gibi bir süre dinleyebiliyordum.acaba yetersizmidir?..bir diğer merak ettiğim şey ise dinlemeye başladıktan sonra bilinç altına yerleşen düşünceler yada silinen negatif düşünceleri desteklemek amaçlı uygulamam gereken başka metodlar mı olmalı.ne kadar süre bu telkiler dinlenemeli.ne zmn bırakılabilinir.ya da ara verip sürekli olarak dinlenmeli midir?..
tüm yardımlarınız ve güzel enerjiniz için hepinize çok teşekkürler 956k

MarEspEraNZa 31-08-2011 01:25 AM

etki süreleri kişiden kişiye değiştiği söyleniyor. buna ek olarak olumlama, nefes çalışması, eft tarzı yapabilirsin ek olarak

froyaa 31-08-2011 04:28 PM

Alıntı:

ikiesitbir Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805868)
etki süreleri kişiden kişiye değiştiği söyleniyor. buna ek olarak olumlama, nefes çalışması, eft tarzı yapabilirsin ek olarak

çok teşekkürler yalnız bu çalışmalarla ilgili nerden detaylı bilgi sahibi olabilirim bir de eft yi anlayamadım.

nurbanu25 31-08-2011 04:51 PM

merhaba
ben mesela çekirdek inanç telkinlerimi dinliyorum.özlem hanım 10 gün dinle 3 gün ar ver demişti. o şekilde uyguluyorum.telkinin yanında olumlama,7-11 nefes egzersizi,eft,yürüyüş gibi birçok yöntemi uygulayabilirsin.iyi çalışmalar...

MarEspEraNZa 03-09-2011 01:15 AM

Alıntı:

froyaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 805881)
çok teşekkürler yalnız bu çalışmalarla ilgili nerden detaylı bilgi sahibi olabilirim bir de eft yi anlayamadım.

her biri forumda mevcut 12389
eft ise kişisel gelişim dallarından bir tanesi sadece956k

başarılar

ecot640 02-01-2012 04:36 PM

ben geçen senenin basında sucluluk ve ego telkini dinlemiştim ama üzerinden epey zaman geçti. baska bi konuda bahsetmiştim kedim öldü öleli ( 2 ay oldu) yemek yiyorum. aslında normal yiyorum ama zayıflamak isteyen birine göre fazla. ve hastalık derecesinde takıntılarım var diyebilirim . normalde bütün gün bişey yemeyip spor yaparak 1 ayda 9 kilo vermiştim. o sırada kedim öldü ve yemeye basladım. geri kilo almadım ama vermem durdu dolayısıyla.
ben de kilo verme telkini dinleyeyim dedim ama pek bir faydasını gördügüm söylenemez. ilk 2 gün basım agrıdı ama pek bir fark yok.acaba basta sucluluk telkınını dinledigimden mi böyle oldu? cünkü ölüm vs gibi olaylar insanda sucluluk yaratıyor. acaba yemek yememin sebebi sucluluk mu?
cünkü normalde sürekli yeşillikle beslenen bir insanım yemeklerle bir derdim yok. ve kilo verme telkinini dinleyeli 4 kg falan aldım ama ölçülerimde bir degisiklik yok bu kısmı hiç anlamadım. ama bugun de düne göre 1.5 kilo eksik cıktım. acaba telkin yüzünden mi?
fazla soru sordum farkındayım ama gerçekten kötü hissediyorum bana yardım ederseniz sevinirim

razor123 10-02-2012 01:55 PM

bir telkini örnegin kendine güveni kaç saat dinlemek gerekir etkisi kalıcımıdır ne kadar sürer dinleyecegim toplam süreyi ne kadar bir zamana yaymalıyım ? yardımcı olursanız sevinirim

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:41 AM.