![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Her telkinin içeriği,kendi bölümünde yüklediğimiz mp3lerin alt konu başlığındadır..İşte birkaç örnek: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ve-yazari.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-vardir.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-icerigi.html Eğer telkin içerikleri konusunu göremiyorsanız,altta "Gösteriliş Ayarları"ndan "7 günlük" yazıyorsa "Başlangıçtan beri" olarak değiştiriniz.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Nasıl Dinlenmeli Telkinleri dinlerken müziğin sesini çok açmaya gerek yoktur. Müziğin sesini duymanız kâfidir. Müziğin sesini çok açılması ile etkinin artması arasında bir orantı yoktur. Telkinler dinlenirken başka işlerle uğraşılabilir; TV izleyebilir, kitap okuyabilir, çalışabilir, başka müzik dinleyebilir, kısacası her türlü günlük aktivenizi yapabilirsiniz. Hatta uyurken bile dinleyebilirsiniz (sizi rahatsız etmeyen bir müzik türü ve ses düzeyi ile). Baksa bir telkin sitesinde yukaridaki uygulamanin tam tersi yani telkiner dinlenirken asla bask abirsey yapilmamasi gerektigi , konsantre olarak sadece telkin cd'sinin dinlenmeis gerektigi yaziyordu. Kafama takildi! Rica etsem bu konuda bilimsel bir kac bilgi ve kaynak ile acabilir misiniz? Tesekkur ederim |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Sitenizle bugün tanıştım. Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Ben de bugünden itibaren denemeye başlayacağım. İlk olarak dediğiniz gibi suçluluk ve ego ile ilgili olanları dinleyeceğim. daha sonra diğer konuları teker teker ekleyeceğim.fakat bir sorum olacak: bir konu eklediğimde mevcut olan başka birini çıkarmam gerekiyor mu, yoksa varolanların üstüne mi eklemem gerekiyor? şimdiden çok teşekkürler, hayırlı günler, hayırlı Ramazanlar. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar sevgili ayşenur...hoşgeldiniz yanımıza... evet öncelikle ego güven ve suçluluk telkinlerini dinliyorsunuz... yaklaşık bir hafta 10 gün boyunca günde 7-8 saat...krzm67 daha sonra bu listeye farklı telkinler ekleyebilirsiniz...music45 takıldığınız yerlerde yardımcı oluruz....güzel paylaşımlar dileriz... sevgiler...actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi sevgili shamanıc vasko'nun incelemesi için yazdığın sitelere ben giriş yapamadım .. neden acaba? |
Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bu konu zaten rehber bölümü içinde yer alıyor "Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız" başlıklı bölüm sevgili arkadaşım merak ettiğiniz konular varsa bu bölüm içinde yeterince bilgi bulacağınızı düşünüyorum :)) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar .. arztrkm okumuş olduğun mesajlardaki linkler yaklaşık 2 yıl öncesine ait.. forumumuz vbulletine geçmeden önce kullandığımız forum formatına ait olduğu için o linkler geçersiz oldu.. 12389 ben de hangi mesajlar için link vermiş olduğumu hatırlayamıyorum dusun2 rehber bölüm için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.. Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri sevgiler.. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi :) ben de rehber bölümünde olduğumu düşünmüştüm ama o yazıyı okuyunca kafam karıştı. tamam. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba sucluluk ve ego ıle baslıyoruz verılen saat suerlerı dahılınde. toplam saatı doldurmadan dıgerlerıne gecmememmızı onermıssınız yanı kılo vemre ıcın mın sucluluk ve ego bıtırılmelı yanı2 hafta sonra kılo vermeye gecmelı gun ıcınde calısırken yemek yerken uyurken aktıfken yururken her sekılde sucluluk ve egoyu dınlemelı o halde dogru muyum.. sıtede yenıyım ve yol cızmeye calsııyorum benı yonlendırebılırsenız mutlu olucam tesekkkurler... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi evet sevgili ARCHITECT-TT,doğru tespit etmişsiniz..Bu sürenin bitiminde, diğer telkinleri belli aralıklarla ekleyebilirsiniz.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Hızlı yanıtınız için teşekkur ediyorum. Uyumadan dunyanın tadını cıkaran ve yanımda olan herkese tesekkurler.. sevgıler bu paylasımda olmak cok mutluluk verıcı.. olumlu netıcelerı de paylasmak dılegıyle.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba bende aranıza dün katıldım ve burda olmakdan çok memnunum. fakat bi sıkıntım var siteyi baya bi inceledim ama soruma cevap bulamadım bana yardımcı olacak biri varmı? ben tevsiye edildiği gibi ilk önce ego güven güçlendirici ve suçluluk mp3 lerini indirdim fakat ego klasik müziğini 3 faklı linkden indirebileceğim gösterilmiş. ilk linkden indirdiğimde mp3, 7 dk. alternatif linkden indirdiğim mp3 ise 10 dk. bu durumda telkin hangi mp3 de tam olarak verilmiş olabilir. ya 7 dk.lık mp3 de telkin yarıda kesiliyor. yada 10 dk.lık mp3 de telkin birdefa veriliyor ve tekarara geçiyor fakat tekrar yarım kalıyor. buna alternafit olarak ego nun ney versiyonunu indridim bu kez de mp3, 2.48 dk. telkin metnini anasayfada okumuştum ve bu süre bu telkini okumak için bana kısa geldi acaba ney versiyonunu hiç mi dinlemeyim. suçluluk mp3 de de aynı sıkıntıları yaşıyorum hangi versiyonda hamgi mp3 ü dinleyeceğimi şaşırmış durumdayım. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar ertelem su versiyonunu indirdim 4:08 saniye süresi iş yerinde farklıydı.sürelerinin doğru olduğunu nasıl anlarım araştırdım rastlayamdığım için tekrar sorma ihtiyacı duydum şimdiden tşkk. 2 haftadır tüm siteyi okumkla engin bir deryaya dalmış gibiyim bu tarif edilmez yaşanır.ihtiyacı olana bütünün hayrına ulaşması dileğimle. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar... gün içinde değilde mp3 yükleyip uyku zamanını aktif kullanmayı tercih ediyorum.. listemde 7 tane telkinin olması bir sorun yaratırmı?? |
Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi selam kısa bir süredir siteyi inceliyorum. tahmin edemeyeceğiniz kadar heyecanlıyım. öğünmek gibi olmasın sadece sigara telkinine ihtiyacım olduğuna inceledikçe karar verdim. bu iş bu kadar kolaydıda be kardeşim televizyonlara çıkıp heleki şu dumansız hava sahası ilan ettiğimiz günlerde ben gibi madurları neden sevindirmediniz. yok yok sözlerimi yanlış anlamayın. ben burayı bulduğum için sevinçten uçuyorum. şimdi su sesleri arasında yazıyorum bunları. ayrıca sandığınızdan çok daha fazla eşim dostum var bunları severek dinleyip kendini denemek isteyecek olan. sağ olun var olun. dünyada isminiz ve cisminiz durdukça üzüntü yüzü görmeyin. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi music45okula yeni kayıt olmus dilanur aslanı kayıt yaptırmışmı |
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi dusun2 Tam olarak anlayamadım ne okulu ? Sanirim eğitim bölümünde ki okul isimlerinden bahsediyorsunuz. Forumumuzda okulların isimleri ve telleri geçer ancak bunlar bilgi amaçlı vardır söz konusu okullarla forumumuzun ilgisi yoktur actionsmile |
Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba ben acaip yeniyim:) siteye uye olalı 10 dakika oldu daha ama bu telkinleri indiremiyorum üzerine tıkladıgımda acıyor ama kaydetmıyor mp3 player ıma atıp dınlemek ıstıyorum sag tıklayıp farklı kaydet dedıgımde de .htm olarak kayedıyor onuda camıyorum yardımcı olabilirmisniz? |
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar, bende sitenizde yeniyim, ve bu telkinlere gerçekten ihtiyacım olduğunun farkına vardım, yaklaşık bir haftadır da dinliyorum, faydasını gördüm ama daha katetmem gereken çok yol var sanırsam, biraz sabır gerekiyo. Yaptığınız için gerçekten teşekkürler... Gerçi daha müsait bi zamanda daha derin ve kafama takılan soruları da içeren bi mesaj daha yazma planlarındayım ama :) ilk etapta kısaca şunları sormak istiyorum 1-) Şimdi bu telkinleri kulaklık ile dinlesek ama kulaklığı tek kulağımıza taksak acaba bi sorun olur mu, hani kulaklıklar sesi bölerek kulaklara yönlendiriyorsa, bizim takmadığımız kulaklıkta kalabilirmi telkinlerin bir kısmı veya tamamı :) 2-) Ben ney sesini çok seviyorum ama ney telkinindeki makam biraz ince geliyor bana ve belli bi süre sonra yoruyor insanı, acaba daha tok sesli bi makamdan, daha alçak seviyeden bir ney parçası üzerine (örneğin rast makamı) telkinleri uygulayıp, yapma şansınız varmı, insanı daha çok dinlendiriceğine inanıyorum da. biliyorum biraz iş istiyo ama :) eğer ki düşünürseniz aklınızda bulunsun dedim, ben şahsen tercih ederim 3-) Gene aynı şekilde ben kanun sesini de çok severim ve çok dinlerim, acaba kanun üzerine telkinleri hazırlamayı da düşünüyor musunuz :) şimdilik bu kadar, şimdiden Teşekkürler... |
Tek kulaklıkla dinleyebilirsiniz. Elinizde telif sorunu olmayacak olan böyle güzel enstrumental parcalar varsa paylasiniz zaten telkinleri yenilemeyi düsünüyorum bunları kullanırız. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba, Ben de sitenize üye olalı 3 gün oluyor hatta daha ilk dakikada söylediğiniz ego ve suçluluk telkinlerini indirdim ve dinlemeye başladım, sizlere teşekkür ederim. :) Bu bölümdeki soruları ve cevaplarını tamamen okudum benim merak ettiğim ve birazdan soracağım soru daha önce de sorulmuş fakat gözden kaçmış herhalde, cevaplanmamış olduğu için bir de ben sorayım dedim: İçinde subliminal mesaj olan bir ses dosyasının formatını değiştirirken yani audio cd den mp3 e çevirirken yani kısacası bu tür sıkıştırmalar yaparken subliminal mesaj silinir mi yahut etkisi kaybolur mu? İlginiz için şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba Bu kaliteye bağlı..Eğer kaliteyi çok düşürürseniz sesler bozulabilir.Minimum 128kb kalitesinde öneririm. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Çok teşekkürler, iyi çalışmalar... Not: Bu arada gerçekten hızlıymışsınız... :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi atakan bey, ben bir şey sormak istiyorum. telkinleri çocuklara dinletmek herhangi bir sorun yaratır mı. öğrenme güçlüğü çeken ve son derece içine kapanık bir kuzeninim var. on yaşında bir kız çocuğu. hem okula hem rehberlik araştırma merkezine devam ediyor. fakat gelişme pek görülmedi dördünci sınıfa gitmesine rağmen henüz okumayı bile sökemedi. zamanla gelişme olacağını söylüyorlar ama bilemiyoruz. onun için ne yapabilirim. ne tafsiye edersiniz |
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinleri karışık olarak dinleyebilirmiyiz? mesela dinlerken bir erteleme hastalığı bir kendine güven müziğini dinleyebilirmiyiz? |
Erteleme telkinini ilk etapta Ego ve Suçluluk telkinleri ile beraber dinleyebilirsiniz.. Kendine güven telkinini ise, yaklaşık 10 günlük bir dinleme süresinden sonra listenize eklemelisiniz.. Karışık olarak dinleyebilirsiniz tabii,birer veya ikişer sıra halinde..actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba,sitenizle yeni tanıştım..telkin cd lerini bir kaç sene önce yabancı bir filmde görmüştüm ve çok hoşuma gitmişti. öncelikle,parayla satılan cdler ve ücretsiz mp 3 ler arasında ne fark var onu sorucaktım..ve cretsiz olarak indirebileceğimiz mp 3 ler bu 3tane mp3 mü?yani ego güçlendirme ve suçluluk duyugularını yenme ve özgüven arttırma mı?değilse nasıl indireceğiz?selamlar |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bebeklere zararı oluyormu |
Ücretsiz ve ücretli mp3 arasındaki fark ücretli mp3 ler kişiye özel olarak yapılyor. İçinde adınız geçiyor belli yerlerde, böylece bilinçaltı direk olarak alıyor söylenen sözleri ve bir çok konuda özel telkin yapılabiliyor. Ücretsiz indirebileceğin mp3ler anasayfada http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/ linkinde mevcut. Alıntı:
Sevgiler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar,ben 15 gündür 1 suçluluk+1 ego dinledim. telkinlerin sadece doğa versiyonlarını gece uyurken dinledim.kendimi huzursuz ve bunalımlı hissediyorum.bunlara ek ne dinlemeliyim?suçluluk telkinini kaldırayım mı artık(rehber bölümünde 2.hafta suçluluk telkinini kaldırabilirsiniz demişsiniz.) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Suçluluk telkinini kaldırabilirsiniz ama 1 hafta kadar sonra tekrar ekleyin, dönüşümlü olarak listeye ekleyip çıkarabilirsiniz. Suçluluğun yerine kendine güven telkinini ekleyebilirsiniz. Ayrıca Atakan Bey'in yeni hediyesi mutluluk telkinini de ekleyebilirsiniz. Keyifli dinlemeler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi 15 gündür ego ve suçluluk dinledim şimdi kendime güveni ekledim.bundan sonra kaç gün arayla yeni telkin eklemeliyim?yeni telkin ekledikçe kaldırcak mıyım eskileri?eklemek istediğim çok telkin var da sabırsızlanıyorum biraz blissy |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinleri yeni dinlemey başlıcam ( suçlululk ego )kaç saat dinleyim günde ortalama cvp yazarsanz çok sevnrm birde telknlerin linklerini gnderirsenz çok mutlu olurum |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinleri yeni dnlemeye başlıcam günde kaç saat dnlemem lazım birde hangilerini dnleyeyim lnklerini gnderirsenz çok sevnrm |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:03 PM. |