![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Depresyonla ilgili LİNK de bulabilirseniz çok sevinirim.TEŞEKKÜRLER. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Telkinleri hızlandırılmış dinlersek ritimler bozulur mu? |
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Teşekkürler.Suçluluk ile ilgili olanı dinlediğimden beri rüyalarımda beni rahatsız eden kişilerle tartışıyorum.Daha önce söyleyemediğim şeyleri söylüyorum. Uyanınca ben nasıl böyle dedim bunu diyorum.Ne zamana kadar uykumda gerginliğim azalır?Eşimde bir değişiklik yok. Acaba neden? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba arkadaşlar, henüz yeniyim ve bir sorum olacak,yardımcı olursanız sevinirim :) henüz dün başladım dinlemeye,günde 10-12 saatten fazla dinlemenin bir zararı olur mu acaba merak ettim.yani dün akşamdan beri kesintisiz çalıyor da bi sorayım dedim henüz işin başındayken :) teşekkürler şimdiden. |
güzel güzel ilerleme varkrzm67ne kadar süredir dinlediğinizi bilmiyorum ama taa ki o kişilerle tartışmayı bitirene ya da o kişiler aklınıza geldiğinde içiniz cızzz etmeyene kadar dinleyin ben de ilk dinlediğimde o kişileri rüyamda dövdüğümü görüyordum2600sonra bitti yerini güzel rüyalar aldımusic45 |
|
Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi bu arada centcim kaç gündür dinliyorsun bilmiyorum ama suçluluk + ego ile başlayarak(2 hafta kadar dinle ) daha sonra kendine güveni ekle bunuda 10 - 15 gün kadar dinledikten sonra suçluğu arzuna göre ara ara dinlemek koşulu ile çıkararak yeni telkin ekle ama listeni birden kalabalık hale getirme lütfen.. slm ben bu gün başladım dinlemeye suçluluk klasik ve ego güven güçlendirici klasik ile başladım daha sonra ekleyeceğimiz kendine güven mp3 lerini bu isim altında göremedim.yani ego güven ile kendine güzen farklı değilmi. yani doğru bir başlangıç yapmışmıyım.birde şu an klasiklerini dinlemeyi seçtim ard arda dinliyorum bir ego bir suçluluk,3.olarak suçluluk newage eklersem listeme olurmu yoksa tarz değişikliği nasıl bir etki yapar klasiktemi devam etmeliyim.cvp için şimdiden teşekkür ederim.özel msj olarak cevaplarsanız sevinirim kayboluyorum sitede çünkü:) tekrar bulamayabilirim. |
Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba herkese :) ben kendine güven telkinini dinlicem ama ilk telkinim olucak direkt kendine güvenle başlıyorum yani bi sakıncası olmaz demi bu telkni telefonuma kaydetsem ondan sonra kendi sesimlee boyum hakkında hislerimi boyumun kaç olmasını istedigimi bi takım imgelemeler anlatarak kaydetsem dinlesem olurmu :D güvenden sonra kendi sesim gelse hep çalsa dinlesem işe yararmı sizce ? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar...ben de yeni üyelerdenim..daha önce böyle bişey le karşılaşmamıştım.çok ilgimi çekti..incelediğim heryere msj bırakıyorum:))) sizleri çok seviyorum....herşee ağlayan,kendine güveni sıfır,olur olmaz kızaran bu yüzden sosyal hayatı kalmayan çaresiz biriydim.ama çok dua ettim biliyomusunuz allah ım yol göster dedim..ve burayı tesadüf demek istemiyorum ama onun gibi bişeyle buldum işte:)))))binlerce kez şükürler olsun...inanın bu site Allah ın izniyle benim kurtarıcım oldu...telkinleri 3 gündür düzenli dinliyorum..10 saat olmuyo ama uyurken dinlenebileceğini bilmiyodum..bugünden itibaren başlıyorum..ha bi de 2 gündür de ağlıyorum sormayın:))))))))))))))) ama bu iimiş sanırım....:)))) gelişmelerden haberdar etcem...ALLAH IM A EMANET OLUN.... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi nasil indiriliyor bu telkinler ?? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinin üzerine sağ tıklat farklı kaydet de... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Selam! Kafama bir şey takıldı sormak istedim: Acaba değişik telkinleri ardarda dinlesem olur mu? Cevaplarsanız sevinirim. Şİmdiden teşekkrler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar, ben siteye yeniyim şunları merak ediyorum, söz konusu telkinlerin hiçbir şekilde yan etkisi olmuyor mu? Bu konuda eğitim alınmış oldugunu sanıyorum ancak tamamiyle bilimsel ve olası sonuçları gözlenmiş bir sistem midir bu? Uluslararası standartlarda mıdır bu sitede kullanılıp paylaşılan telkin tekniği? Ben emziren bir anneyim, hipofiz bezinin vb beyin aktifiteleri sonucu normalden farklı calısan bazı hormonlar süt salımını kesebiliyor? Bu durumda emziren annelerin bu sistemden faydalanmasının bir sakıncası var mıdır? Hiçb çıkar gözetmeksizin sanal paylaşımda bulunma günümüzde hiç alışık olunmayan bir durum. Bu konuda benim gibi tereddütte olan site üyelerinin yorumlarını okudum katıldıklarım var.ancak şöyle düşünüyorum, bugün izledigimiz reklamlar, diziler, dinledigimiz sarkılarda da benzer bir etki gizlenmiş olabilir, bu olasılıga ragmen bu kaynakları günlük hayatımızın bir parçası haline getirmekte tereddüt etmezken bu siteden bu kadar korkmanın anlamsız oldugunu da düşünüyorum ben. Umarım siteye olan bu güvenim boşa çıkmaz. Bu arada telkinleri kullanan site üyelerinin sonuçları ve deneyimlerini paylaştıkları bir sayfa var mı bu sitede? Bebegimle ilgilendigim için cok fazla incelemeye vaktim olmadı, özür diliyorum şimdiden sorum için. Bir de boy uzatma ile ilgili bir telkin de var sanırım?nerede bulabilirim? Şimdiden teşekkürler...actionsmile |
cevabınızı bekliyoruz. şimdiden teşekkürler.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar hepinize...ben 3 haftadır bu siteye düzenli olarak giriyorum ve bütün mp3'leri indirdim ve düzenli olarak anlatıldığı şekilde dinledim ve hala da dinliyorum .yaklaşık günde 8-10 saat arası(uyurken dinlemiyorum,gündüz telefonda dinliyorum)ancak hala belirgin bir etkisini görmüş değilim,lütfen bana yardım edin,cevaplarınızı acilen bekliyorum,şimdiden teşekkür ederim,İYİ Kİ VARSINIZZ.. |
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar..İlk olarak ego ve suçlulukla başladım.listemde 3 suçluluk 4 ego güçlendirici telkin vardı ve bu listeyi günde 8-10 kere tekrarlayarak dinliyordum,bu şekilde 2 hafta sürdü ve suçluluğu çıkarttım listeden şuan sosyallik arttırıcıyı koydum listeme,4 sosyallik arttırıcı 5 ego telkini yaptım şimdi listemi ve 1 haftadır dinliyorum ancak dediğim gibi hala etkisini görmüş değilim.. ilginiz için tşk.ederim. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Sitede okudum 2.haftdan sonra suçluluğu çıkartıp başka bi telkin eklememiz gerektiği söyleniyordu ben de bu yüzden öyle yaptım,bir de ben sürekli kendimi suçlayan biriyim ve bu his halen geçmiş değil,en iyisi suçluluğu tekrar ekliyeyim ben.:) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinleri kopyaladıkcaa etkisi azalır mı acaba?? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Nereye kopyaladıkça anlamadım ne demek istemediğini?? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Acaba bu telkinleri müziksiz halde nereden indirip dinleyebilirim? Ve bu telkinlerin sesini duyabileceğim ayrı bir yeri var mı? Maksadım ben başka bir şeyle ilgilenirken ve müzik çalmadan bir şekilde etrafımda telkin devam etsin. Ve ne dinlediğimden emin olmak için yazılı metin dışında bir de sadece telkinin verildiği sesi duymak istiyorum. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Cevap veren yok sanırım!:( |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Bir şey merak ediyorum şimdi bu telkinler sadece psikolojidemi yararlı yani mesela derslerdede işe yarayabilirmi? ...bilinç altına tarih ders konuları anlatılsa mesela yada edebiyat vs..:D :D öğrenilebilinirmi ?? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Şimdi matematik ders (konu anlatım videosu) izlerken aklıma geldi...(ÖSS ye hazırlanıyorumda:) Dersi dinlerken alta şu doğa sesli sınav jeyecanından kurtul müziğini koydum sanki akarsu kenarında ders çalışıomuş gibi oluyorum :D :D işte aklıma şey geldi şimdi matematikte yada diğer derslerde sözel sayısal karışık ders videosu izlerken alttan da zihnin açık çok kolay ve iyi anlıyorsun..tek okumada yada tek dinlemede anlıyorsun gibi telkinler veren bir müzik dinlesen örneğin doğa sesi :D çok yararlı olmamı??Sizden böle bir müzik yapmanızı Rica ediyorum alttan alta Zihnin açık algıların kuvvetli falan desin :D yaparsanız çok memlun olurum şimdiden çok teşekkürler :D |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi SELAM BEN 2 HAFTADIR YENİ WERSİON EGO VE SUCLULUK DİNliordum bu hafta eskileri dinlemeye başladım bi zarrarı olurmu şöyle ego sucluluk sos.arttırıcı 3 ünü dinlemeye başladım bunların süresi onlardan yarıyarıya az daha erken etki görürüm die düşündüm yardım??? yoksa yeni wersionlara dewamıı etsem??ooo67 |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba..telkinleri dinlmeye bu gün başlamayı düşünüyorum ancak bir sorum var...direk sigarayı bırkmaya destek telkiniyle başlayabilrimiyim..yada ona destek olarak hengisini dinlemeliyim..cvp verirseniz çok sevinrim hemen başlamak istiyorum çünki.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Su an listemde; Ego-doga, Ego-klasik, sucluluk-doga, sucluluk-ego ve son olarak mutluluk telkinini ekledim.. acaba fazla mi arkadaslar? ve iki egoyu yada iki suclulugu ardarda dinleyebilirmiyim.. bu konuda acil cevap yazarmisiniz arkadaslar... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Zaten soylediginiz sirada dinliyordum... geceleri doga seslerini dinliyorum cunku rahatsiz etmiyor insani... dinlemeye dun basladim.. gece ve gunduz tamamen doga seslerini dinleyebilirim demi...? illa klasik filan dinlemek gerekmiyor kisisel tercih oldugu icin sanirim... birde zaten butun muziklerde icerik olarak telkinler ayni... daha cabuk veya daha uzun sonuc almamda bir etkisi olur mu sizce... ego-doga, sucluluk-doga ve mutluluk telkini gece gunduz dinlemeye calisiyorum... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Listemde ego-doga, sucluluk-doga ve mutluluk telkini(o da doga) gece gunduz dinlemey calisiyorum.. ve hiz kesmeden iki hafta filan dinledikten sonra kendine guven telkini ekleyip suclulugu cikarsam mi dusunuyorum yada cikarmam... Kesinlikle haklisiniz bende ilk dinledigimde gecen haftaydi sanirim kendimi cok mutlu hissettim o an ve kendi kendime gulmeye basladim acikcasi.. benimde ilk dinlememde etki etti.. pazar gununden beri devamli dinlemey calisiyorum... ve gecen gece uyurken de dinledim.. sabah unv ye gidince daha farkli gorundugumu hissettim.. cogu kizin gozleri bendeydi bugun.. cok samimi soyluyorum... gercekten de telkinlerin cok cok etkisi var.. insan huzur buluyor ve rahatliyor yeniden dogmus gibi hissediyor... Bunun icin emegi gecen herkese cok tesekkur ediyorum iyiki varsiniz ve birbirimizi burda bir sekilde tanimis olduk... Size sormak istedigim bir sey daha var.. telkinlerin insanlar uzerinde olumlu etkileri tamamen kisiye oturdugu zaman.. telkinleri dinlemeye vaz mi gecmeli? eger vazgecerse buyu bozulur mu? yani kisi eskisi gibi mi hisseder... her zaman dinlememiz kisiler uzerinde bir sey yaratir mi...? hayatta cogu seyin fazlasi zarar derler.. telkinlerinde oyle mi.... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba aranıza yeni katıldım ve tesadüfen buldum sizi.nerden bulduğumu bile anımsamıyorum.ama belkide tesadüf değil.bulmam gerekiyodu buldum.bilemiyorum.evet herkes gibi benimde sorunlarım var ama ben mp3 leri dinleyemedim nasıl dinleyebilirim.merak ettimde:))))))) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Bende sorucaktım aynı şeyi. O0 |
Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yenilendi.html linkinden ilk etapta dinlemeniz gereken telkinleri bulabilirsiniz..Ayrıca mutluluk telkinini de ilk etapta dinleyebiliyorsunuz..Her telkini ilgili konu başlığının ilk mesajında bulabilirsiniz.. İçinde bulunduğunuz rehberi de incelemeyi unutmayınız.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bunları dinlerken birşey okumamız gerekiyormu |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bunlar bi müzikle dinlenmiyomu ya açıp su sesi mi dinlicez skan67 |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Arkadaslar ego guclendirici ve sucluluk duygulari telkinlerinin yeni versionlari ile eski versionlari karisik dinlesek olur mu? yeni olan ego guclendirici 21 dakikadan olusuyor.. eski olan da sanirim 7 dakika idi... ikiside listemde olsa problem olur mu? yada eski yerine yeni olan versionu mu dinlesem daha iyi sonuc alirim... bu sordugum soru sucluluk duygusu icinde gecerli yeni ve eski olan.... |
Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Değerli Site yöneticileri Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili bir konu mevcut. Yayınlamış olduğunuz bilgilerin bir kısmı yanlış yazılmış doğru olanı yazıyorum İlgililere iletebilirseniz çok sevinirim.. Teşekkürler Çerkeş Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Hükümet Caddesi No: 60 Çerkeş / ÇANKIRI / TÜRKİYE tel: +90 376 766 10 12 +90 376 766 10 18 +90 376 766 10 81 Fax +90 376 766 28 28 E-Posta info@cerkes.bel.tr |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:46 PM. |