![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Genel Kullanım Rehberi sayfasının içindesin ve sorduğun sorular zaten bu konuda mevcut..Baştan sona okursan aradığın tüm soruların yanıtlarını fazlasıyla bulacaksın..actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi evet soruyu yanlış sormuşum sanırım.. ego ve suçluluk dnlicem ama inceledim biçok mp3 var türk sanat muziği snra doğa sesleri flan onları anlayamadım |
Yalnız ego ve suçluluğun yenilenen doğa versiyonlarının başında ve sonunda mutluluk telkini de yer adığı için tavsiye ederim..Linki aşağıda.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yenilendi.html Bilgisayarında rar programı varsa dinleyebilirsin..Yoksa yüklemen gerekiyor..actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ilginiz için çok teşekkür ederim.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba bende yeni kayıt oldum.Rehber bölümünde söylendiği gibi ego ve suçlulukla başladım fakat mesela suçluluk telkinlerinden doğa sesleri,klasik müzik gibi mp3ler var bunlardan hangisi dinleyeceğim sadece bir tanesini sürekli dinlemek oluyor mu yoksa hepisini mi(doğa,klasik vs.)dinlemek gerekiyor? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Benim sormak istediğim soru şu.Bazı yerlerde sadece sabit olarak ego güçlendirici olsun deniyor.Bazılarında ise ego güçlendirici ve suçluluk duygusu sabit olsun deniyor.Bu konuda açıklama yaparsanız sevinirim. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bu telkin fayadalarını en iyi hangi şekilde görürüz mesela kulaklıkla mı yoksa hopörlörle mi dinleyerek daha iyi olur |
Fark etmez.Sağlık açısından kulaklık zararlı çünkü bakteri oluşuyor. |
Soruma cevap yok mu? |
|
Ego güçlendirici ve suçluluk duygusu telkinlerini listemizde sabit tutuyoruz.. Fakat bazı üyeler, suçluluk duygusu telkininin dalgalanma sürecini zor geçirebiliyorlar..Baş ağrısı,sinirlilik durumlarını yoğun yaşıyorlar..O zaman arada bir dinlemek daha uygun..Eğer böyle bir sorun yaşamıyorsanız sabit kalabilir..actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Teşekkürler |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Meditasyon yaparken bu müzikleri dinlememimizin herhangi bir sakıncası olur mu acaba? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi cok onemli benim icin gecen haftayida eklersek benim omrum boyunca basaramadigim birsey basardim bu hafta erken kalktim peki simdi erken kakmak benim icin en onemli unsur olduguna gore sucluluk ve ego guclendirici neden on sirada gunduzleri sucluluk gecelei erken kalkma dinliyorum egoyu sonra eklesem olmazmi bugun aksam 20.00 de uykum geldi uyudum gece 01.00de uyandim uykuyla fazla sorunum kalmadigi icin 05.00 de sucluluk duygusu dinliyorum (su sesi) su anda basim cok donuyor mide bulantim var guzel bir his degil neden oldu aciklarmisiniz tesekkurler |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ben sucluluk duygusunu bu hafta sadece 8 saat dinleyebildim su anda dinliyorum cok huzursuz oldum nefes alamiyorum yarinda olursa dinlemicem yada ne zaman dinleyim onun yerine ne koyabilirim |
Alıntı:
|
|
Bu siteye emeği geçen herkese çok teşekkürler ve başarılar. Benim de iki sorum var: 1. Ben bu sabah suçluluk ve ego telkinlerini dinlemeye başladım. Müziği dinlerken telkinleri müziğin arka planında çok sessiz mırıltılar şeklinde duyabiliyorum. Ama rehberde telkinlerin kulağımızla duyamadığımız db'de olduğu yazıyor. Benim müzikte telkinleri mırıltı şeklinde duymamda bir anormallik olabilir mi? 2. Klasik müzik şeklindeki telkinleri indirdim, ancak telkinleri dinlerken sanki ruhum sıkılıyor gibi oluyor ve nefesim daralıyor(sanırım suçluluk telkininden dolayı oluyor). Benim en sevdiğim müzik türü new age. Ancak telif hakkı sorunu nedeniyle bu new age türü telkinleri forumdan kaldırmışsınız. Acaba tüm telkinlerin new age türü olanlarını nereden bulabilirim?dunk56 Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar, ben siteye yeni katıldım sayılır. katıldıktan sonrauzun süre uğramadım. ben katıldığımda mp3lerin indirilmesiyle ilgili sorun yaşınıyordu. İşlerimden vakit buldum ve sonunda indirdim. ego güçlendirme su sesini seçtim. dinlerken en sonda galiba bir ses duydum. sonra bir kaç kez daha dinledim ama bir daha duymadım. o sırada açtığım bir siteden mi diye baktım ama açtığım pencrelerde öyle bir konuşma yapacak site de görmedim. söylenenleri duymuş olmam mümkün mü? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi reosta mırıltılara ne dendiğini anladın mı. benimki mırıltı değildi son cümleleri baya rahat duydum. ama nereden geldiğini anlayamadım. |
öncelikle telkinleri duymanızda bir sorun yok. herkes duyuyor blissy özellikle ney de daha çok duyuluyor. duymak istemezseniz müzik sesini kısmanız fayda sağlayacaktır. sonralıkla new age müzikleri sanırım telif hakkı sorunu olabileceği için kaldırılmış. ben bi açık keşfettim smil56 bi arkadaş gitmeden tüm telkinleri rapidshare ye upload etmiş. sanırım konu başlığı tüm telkinler tek sayfada ydı. orada var new age. işine yarayabilir. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ya benim sorun şunu merak ediyorum mesela matematikten hiç anlamıyoruz formülleri telkinlen müzüin arkasına atsak yazılıya kadar hep dinlesek formülleri ezberlemiş oluyormuyuz ? :D |
sevgiyle kalınactionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Yaşadığınız şeyler gayet normaldir.Zaten bu tür dirençler olmasaydı herkes hayatını daha çabuk ve fazla çaba sarfetmeden değiştirirdi diye düşünüyorum.Sonuçta daha önceki alışkanlıklarımızdan inançlarımızdan tamamen arınıyoruz onların yerine doğrularını bilinçaltımıza yerleştirmeye çalışıyoruz, bu süreçte biraz dalgalı olacaktır doğal olarak.İnş en kısa zamanda hedeflerinize ulaşırsınız.. Sevgiyle kalın |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi siteye yabancıyım da kusura bakmayın suçluluk ve egoyu indirip ayrı ayrı mı dinlenecek bir hafta suçluluk bir hafta ego mu yoksa winamp da ikisini sadece koyup o şekilde mi dinleyelim teşekkür ederim herşey için. |
Yanımıza hoşgeldiniz..vien1 Ego güçlendirici ve suçluluk telkinlerini beraber,sırayla dinlemelisiniz..Ayrı ayrı dinlemeniz gerekmiyor..actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi teşekkkür ederim yeni bir hayat verdiğiniz bilgiler için |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba bu siteyi gecen sene kesfetmistim ve buyuk bir heyecanla kurallara uygun olarak gece gunduz dinlemeye basladim. Gunduz calisirken, gece uyurken. Hatta her bir telkini 21 gun dinleyerek yeni telkinlere gectim. En buyuk dertlerimden biri olan erteleme hastaligini yenmek icin erteleme telkinini yaklasik 100 gun dinledim ama hic bir etki goremedim. Artik oyle oldu ki ney sesi beynimi tirmaliyor gibi hissediyordum, gercekten cok rahatsiz etmeye basladi ve biraktim. Bu konudaki yorumlarinizi alabilir miyim ? Saygilarimla |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Toplam 1 Eklenti bulunuyor. öncelike suçluluk duygusunu tavsiye ederim. neden mi ? hayatımız boyunca davranışlarımız ve duygularımız yüzünden kaç kez cezalandırıldık , susturulduk ve suçlandık bir hatırlayın bakalım ... önce suçluluk duygusu temizlensin ki, diğer telkinleri dinlerken ammaaannn yarabbimmm ben bunları haketmiyorum ki diye kendimizi suçlamayalım ya da bunlara layık değilim ben bir tırtılım diye aynada kendimizle burun buruna gelmeyelim |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi arkadaslar benım anlamadıgım tamam muzık dınlıyoruz arada arkadan ses gelıyor konusma yanı sanırım o telkın oluyo ama neden cok az ses ve hıcbısey anlasılmıyo :S bu sesı duymak ıcın caba harcayınca :S basına agrılar gırıyo ınsanın ben ılk defa dınledım ama umarım işe yarar saoln ıyı gunler |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merabalar ben sitenize bugün üye oldum ego ve suçluluk duygusu klasik müziklerini dinlemeye başladım. ama yorumları okudum ve baş ağrısı falan olduğunu yazanlar var benim de sınav haftam acaba zararı olur mu bilgi verir misiniz. sınavlardan sonra mı başlamalıyım? bir de hangi plana göre dinlemeliyim acaba şimdiden teşekkürler. |
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-muzik-mi-var/ Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bişey daha sorucam 2 hafta sonra ne dinlemeliyim peki teşekkür ederim cevabınız için. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi buna karar verecek olan sensin neye ihtiyacın var öncelikle bunu bilelim birde ego ve suçluluk 2 hafta sonra listeden çıkarılmasın sabit olsun |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi 2 hafta sonra listeme ekleme yapıcam yani isteğime göre ama ego ve suçluluk devam edecek doğru muyum? teşekkürler hızlı cevabınız için 2 hafta sonra listemi yazarım ve bilginizi alırım. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi aslında zorunda değilsin ama devam etmen daha iyi olur çünkü kimisi bir kaç sefer dinleyerek telkinlerin etkisini görüyor kimisinin ise daha uzun süre dinlemesi gerekebiliyor ortalama 70-80 saat dinlemeniz gerekiyor diye hatırlıyorum ben ama çok daha uzun süre dinlememe ve telkinlerin çok etkili olduğuna inanmama rağmen hala dinliyorum aslında buna ne kadar ihtiyacınız olduğuyla alakalı bir şey diye düşünüyorum şahsi kanaatim :D umarım en kısa sürede olumlu gelişmelerini okuruz görüşmek üzere |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Bir sorum olucak.Telkinlerin çalma listesinde belli bi sıraya göre mi dinlenilmesi gerekiyor ? Yani demek istediğim ego+ suçluluk+kendine güven dinliyorsak sıralamada bi değişiklik yapmamız bir şeyleri değiştirir mi? Ya da bu üçlünün içinde suçluluk telkinini daha fazla dinlemek bi değişikliğe neden olur mu? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi sevgili Zıtkarnasyon :D sıralama önemli değil diğer sorunuzla ilgili şöyle bir şey söyliyim birinden 5 kere diğerinden 1 kere dinlemeniz çok önemli değil yeter ki düzenli dinleyin ama mesela 3 gün bir telkini dinleyip bir günde şunları dinlerim derseniz istediğiniz değişikliği yakalayamayabilirsiniz suçluluklarınızdan arınmak için ihtiyacınız olan güveni eksik bırakırsanız ne kadar verim alırsınız bunu siz düşünün superxy |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba ,suçluluk mp3'ü indiremiyorum.Yardımcı olurmusunuz? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting suçluluk su versiyonu alternatif linki |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:56 PM. |