![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Ben telkinleri geçen sene 7 ay boyunca düzenli bir şekilde dinledim fakat hiç bir değişiklik görmedim ya ben bir yerde hata yaptım ya da telkinler işe yaramıyor ama şimdi işe yarıcağına inanmak istediğim için tekrardan başlıcam önce sorucaklarım var yine boşa dinlemek istemiyorum ego ve suçluluk 2 hafta dinlenicek bunu anladım. bunların dışında kendine güven, sosyallik arttırıcı, sosyal fobi, topluluk karşısında konuşma, ertelemeyi bırak, başkalarının düşüncelerini önemsememe telkinlerini dinliycem ama bunları dinlerken nasıl bir sıralama izlicem bu birsevincli ve de ne kadar zamanda bir telkin eklicem bu da iki^-^ atakan beyden ya da bilen birinden net bi cvp alırsam sevinirim |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Lale hanımla aynı sorunu yaşıyorum... 2 ay boyunca MP3LERİ dinlememe rağmen biraz bile olsa etkisini görmedim...oysa tüm uyarılara uyduğumu düşünüyorum...neden böyle oldu,üzgündüm ve hala üzgün,hayata çok karamsar bakıyorum...bu siteyi bi çare olarak düşündüm...ama halen ümidimi yitirmedim..peki çare nedir..işte bu sorudur beni üzen cevaplayamamakk..çaresizlik... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Uykuda hoparlorle dinlediniz mi? Aslında telkinlerin etki oranı yüksektir.Çok nadir kişide etki etmez. Birde hayatınızda sizi kısıtlayan duygu başka bir şey olabilir. Sizi mutsuz eden şeyi ne olarak tanımlarsınız. Kimisi için yoğun olan duygu suçluluktur. Kimisi için başka bir şey. Bu duyguyu ortaya çikartip ona gore bir telkin önerisinde bulunabilir. Bol bol yazın.Günlük açın.Yazdıkça ana sorun ortaya çikacaktir. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi temel duygu güvensizlik duygusu diyebilirm.....uykuda kulaklıkla dinleyebildimm |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bu telkinleri dinlenmesinin zararlı olduğu kişiler var mı. telkinlerin zararı var mı |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinlerin hiçbir zararı yok bunu anketler bölümündednde takip edebilirsin..bendeki ilk gelişme birden bel ağrısı başlamıştı yürürken ama sonra anladım ki her zmankiden dik durduğum için vücudum yeni şekline uyum sağlıyormuş..şimdi doğru bir duruşum var..belimin ağrısıda geçti.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
yanlışlıkla size yazmışım kusura bakmayın... |
peki içindeki olumlamaları okudunmu hiç yani metin halinde okuyup özümsedinmi ..evet telkinler etkili..evet bilnç altına hitap ediyor ..ama hayatında duruşunda isteyerek bilerek değiştirmen gereken şeyler var..ben telkinlerin içeriğini özümseyerek okumanızı öneririm..belki hepsini içinizde tam hissedemezsiniz..belki zor..ama onları hayatımıza adepte etmeden hiçbirşey düzelmiyecek üzgünüm..y789 emeğiniz heba olmaz merak etmeyin en azından yola çıkmış ve arayış içindesiniz.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi depresyon telkininde kutsal kitaptan alıntılar var. Burada bazı dinlerin kutsal kitaplarından ayetleri vermek nekadar doğru acaba. Burada dini içerik olması telkinin felsefesine ters geliyor. O halde neden kuran ayetleri veya başka bir sey yokta kutsal kitapdaki lutun karısından bahsediliyor.Farklı bir örnekleme yapılmazmıydı neden bu seçildi. |
kutsal kitaplar seni neden tedirgin etti..telkinler sesleniş kutsal kitapların amacı aynı değilmi..amaç aynı o yüzden telkinler de alıntılar var..amaç huzur.. amaç yüksek hayrına kavuşmak.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Selam...Yararlı çalışmalarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.Emeğinize sağlık...10 yaşındaki oğlum da telkinleri dinleyebilir mi?Özlem Hanım ve Atakan Bey kimdir?Özgeçmişlerini öğrenmek isterdim.Sitede bu konu ile ilgili bilgi var mı? Şimdiden teşekkürler... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi portal da hakkımızda bilgi vardır. telkinleri oğlunuz dinleyebilir.ancak depresyon,sigra birakma telkini gibi telkinleri yaninda dinlemeyiniz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi İlginiz için çok teşekkürler.Bu arada benim için çok yararlı oluyor telkinler.Herşey gönlünüzce olsun... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Takma adımla birlikte görülen teğmen ne anlama geliyor? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bu telkinlerin farklı bir yerde (hatta kitabı var o kişinin) günlük 8-10 saatlik versiyonlarının yenilerini yapmışlar günde 3-4 saat dinlemek yeterli oluyomuş teknolojik bir gelişme söz konusu herhalde? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba ben biraz önce üye oldum. Biraz gezindim fakat sorumun cevabıyla ilgili birşey bulamadım. Sormak istediğim şu;ben bana özel bir telkin sipariş verdiğimde ne kadar zaman içinde sizden alabilirim ve o da ücretsiz mi? |
İsme özel telkinler ücretli olarak hazırlanıyorlar. Ne zaman size ulaşacağı ise Atakan beyin iş yoğunluğuna bağlı. Ama genel olarak 10-15 gün içinde hazırlanmış olur. Kendisiyle görüşürseniz böyle bir durumda daha net bilgi alabilirsiniz. Sevgilerimle. |
|
Tamam kendisiyle görüşeceğim çok teşekkür ederim. Benden de sevgiler.. |
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi selam arkadaşlar bişe sormak istiyorum en fazla kaç telkin dinliyorsunuz ben şü anda 2 telkin dinliyorum artık başka telkınlerde dinlemk istiyorum öncekileri listeden çıkarıpdamı başka ekleyeyim yoksa dinlediklerimiz üzerinemi ekleyeyim teşekürlerr |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi selam siteniz çok güzel telkinler içinde çok teşekkürler. ben bu telkinleri geçen sene dinlemeye başlamıştım ve çok işime yaramıştı fakat o zaman pcye sahip olmadığımdan ve mp4ümün bozulmasından dolayı da devam edememiştim şimdi pc alır almaz hemen siteye geri döndüm. Bu arada bir sorum olacak şimdi bu ilk iki telkini dinledikten sonra ihtiyacımız olan telkinleri bir bir eklicez ya,peki her bir telkini ekledikçe daha öncekilerden çıkartıcaz mı? eğer çıkartmıcaksak liste süresi uzayacağı için telkin süreleri kısalmayacakmı etkisi azalırmı |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi actionsmile Alıntı:
Sadece suçluluk duyguları cok fazla olan ve bu telkin ağir gelebilecek kisilere bir süre cikarmalarini önermekteyiz. Tekrar hoş geldiniz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bugun aranıza ılk defa katılıyorum.parcaları bırkac kez dınleyebıldım bı gun ıcerısınde.sorulara nekadar yorumyapmam dogrudur bılemem ama sozlu olanlar hakkında sunu soylemek ıstıyorum muzıklerde telkınler sozlerde,sozlerdekı telkınlerde ezbere dayalı soylerken hıssettırdıklerınde.kısının kendını motıve etmek ıcın soylemesı gerekenleri soyletıyor eger yanlıs anlamadıysam.mesela 'bızcamlıcanın 3 guluyuz aşk bahcesının bulbuluyuz,dıllerde gezer soylenırız gamsız yasarız eylenırız' gıbımı? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi hocam bu boy uzatmayla ilgili olan telkin cd sine nasil ulasabiliriz lutfen yardimci olun gunlerdir ariyorum bulamiyorum????? |
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi öncelikle bu telkinleri paylaştığınız için teşekkürler fakat bende suçluluk duygusu yok ve mutsuzda değilim sadece güven eksikliğim ve topluluk önünde konuşamama sorunum var bu yüzden suçluluk duygusunu dinlemesem bir sorun olurmu? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba Suçluluk ve ego temel telkinler. Ancak tabii ki topluluk konuşma kendine güven telkinlerini dinleyerek de sonuç alabilirsiniz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi öncelikler herkese merhabalar. siteyi 3 gün önce keşfettim ve çok araştırma yaptım.. aslında bakarsak bu sitede birçok insanın ihtiyacına yönelik bilgiler mevcut.. burda vakit geçirmekten mutluluk duydum. bu telkinleri daha öncesinde hiç bilmiyordum.. ve bende etkilerini görmek istediğim için başladım ego ve suçluluk telkinlerini dinlemeye.. sitenin kesinlikle kötü amaçlı olduğunu düşünmüyorum.. okuduklarım mantığıma yattı fakat anlayamadığım bişey var.. bu kadar kolay bi şekilde bu dediğiniz etkileri görmek mümkün olabilir mi? insanlar çoğu şeyi yaşayarak öğrenirler tecrübelerle daha mutlu biri haline gelebilirler.. gerçekten bu kadar kolay mı ? ben sık sık depresyona giren biri olarak 'depresyon dünde kaldı' adlı telkinin etkilerini görsem muhteşem olurdu ... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi korku1 bende senin gibiyim ama çaktırmam depresyona girdiğimi evime kapatırım kendimi şuan yaptığım gibi ama artık telkinler var ve dostlar her gün olumlu mesajlar veren dostlar birde telkinlerde olunca depresyondamıyım tatildemiyim anlamıyorum valla |
Zaten bu yüzden dünyada oldukça yaygin kullaniliyor. Ritmli okuma tekniği sitemize özgüdür ve etki süresi daha kisadir. Ortalama etki süresi 5 gün ile 1 aydır. Ancak 2 günde de etki görenler olabiliyor.Bu biraz kişinin dirençleri ile ilgili. Ve telkinlerin ona ne kadar hitap ettiği ile. Asıl sorunu suçluluk olan kişide daha çabuk etki eder. Depresyon için suçluluk ego ve kendine güven telkinleri ile başlayınız.Daha çabuk etki görürsünüz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi teşekkür ederiim atakan bey =) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi yaa ben anlayamıyorum.......... şimdi butelkinler bu doğa seslerinin içinde mi gizli? ACELE CEVAP PLSSSS |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Forumlarda gerekli açıklamalar mevcut,ben aradım bulamadım diyorsan forumlardan okuduklarımı aktarabilirim.Doğa sesleri,ney ve müziklerin altında belli bir ritimde kısık sesle okunan telkinler var.bu telkinleri kulağınız duymasada beyniniz bunları algılamaktadır. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi vaaayy eğer öyleyse vallaha bravo :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Atakan bey merhabalar,böyle bir fırsat sunduğunuz için,güzel bilgiler verdiğiniz için kısacası emekleriniz için öncelikle teşekkür etmek istedim.Aranıza yeni katıldım ve telkinleri dinlemeye başladım.Yalnız sormak istediğim bi kaç şey var.Öncelikle telkinleri günde 8-10 saat olmak üzere kesintisiz mi dinlemek gerekiyor,yoksa örneğin 2 saat dinleyip 3 saat ara vermiş olsak ama toplamda 8-10 saat dinlesek etkisi azalır mı?Bir de ben telkinlerden hariç olumlama yapıyorum bir konu üzerinde sabah ve akşam olmak üzere bu şekilde yapmaya devam etsem çok mu yüklenmiş olurum?Teşekkürler... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi benim de bir sorum olacaktı girlhahaçok sorulan bölüme baktım ama sorumun cevabını bulamadım bir türlü ben telkinleri cep tele indirdim ve ceptelden dinliyorum telkinlerin etkisi kaybolurmu?dusun2birde ben ego güçlendirici ile başladım daha sonra listeme ekleyeceğim telkinleri bunlara ilave olarakmı dinlemem gerek yoksa dinlediklerimi listeden çıkarıp yenilerini mi dinlemeliyim?şimdiden sizlere çok teşekkür ederim . kiss3 |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ben cevap bekliyorum lütfen cevap heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy blissysite yönetimi kusura bakmayın bu üyelerin soruları bitmez ne yapalım !y789 |
Hopörler'den dinlenilmesi öneriliyor...telefondan dinleyipte verim alamayanlar oldugu gibi..verim aldıgını söyleyenlerde olmuştur.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi alk78çok teşekkür ederim daha açıklayıcı oldu |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:39 PM. |