![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi peki ben suçluluk duygumu yok etmek amaçlı ego telkini ile birlikte suçluluk telkinini dinliyorum ama ne zamana kadar tamam bir 10 gün kadar dinlemememiz gerekiyor ben işimi sağlama almakiçin 15gün yapıyorum onu ancak devamında yani düzeldikten sonra suçluluk telkinini dinlememiz suçluluk hissimizi geri getirmezmi? sanki bana ben kendmi iyihissettiğimde biri suçlu değilsin kendini suçlu hissteme diye söylese habire yeniden şüpheye düşer suçluluk hissine kapılırım gibime geliyor :( bu konuda bir açıklama yapan olursa sevinirim :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi mp3 indiremiyorum |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Cevap: Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Alıntı:
yalnız aradaki bu bagırma seslerini bende duyuyorum şaşkınx tam dalmış güzel güzel dinlerken ve huzur içindeyken sıçramama neden oluyor bu arada bagırışmı desem yukses sesle seslenmemi desemmm o garip sesler okadar sesini yuksekte açmıyorum ama evde yanlız oldugumda ve sırf doga müziği dinlediğimde yanında extradan bişi dinlemediğimde sanki kim var orda oluyorum biri bana seslenio yada bagırıo telkinin içinden çok dalmışsam sıçrıyorum yerimden şaşkınxşaşkınxşaşkınx |
bunu ilk defa duydum ve okudum ve çok sevindim bugun telkinlerde 4. günüm ve acayip üşengecim butun gün telkin dinlemekten başka hiçbişi yapmıyorum sanırım bunu 4. günde listeme almamada sakkınca olmıcak diye düşünüyorum ve teyit etmek için yinede sormak istiyorum söylediğiniz doğrultuda seçlulukveego dinliyorum diğer telkinlere destekleyici oldugundan dolayı ertelemeyi bırak telkinini listeme 4.günde katabilirmiyim? bir sakıncası olurmu diğer telkinlerin etkisine? |
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi selamlar tam olarak yapacağım şeyi anlamadım sadece mp3 telkinini dinleyecekmiyim .ve bu mp3 yaklaşık 10 dakika sürüyor (örnek ego)tekrar baştan dinleyecekmiyim daha yeni üye oldum ksr bakmayın :)) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi çok teşekkür ederim Atakan bey |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi öncelikle teşekkür ederim emekleriniz içın.gece dinleyebiliyorum,ikinci gün şiddetli baş ağrısı başladı sanırım bu normal:ancak dinlerken sanki beynimde bomba patladı bu normal mi? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba Atakan bey, Suçluluk duyguları telkinini 3 ay önce 1 ay kadar dinlemiştim ve ilk andan itibaren olumlu değişimler gözlemlemiştim kendimde, daha sonra bilgisayarım arızalandı ve ara verdim dinlemeye istemeyerek, Şimdi son 2 haftadır gene dinlemeye başladım farklı versiyonlarınıda edinerek ( farklı versiyonlar için de teşekkür ederim ) ancak aynı şeyleri gözlemleyemeyince suçluluk duyguları- ney versiyonunu sesini açıp dikkatle dinledim (telkinleri duyabilmek için) ve üst üste iki telkinin olduğunu duydum, yani iki telkinin sesi birbirine karışıyordu, bu karışıklığın nedeni nedir acaba? Ve diğer telkinlerde de böyle bir karışıklık olması mümkün mü? İnsanlık hali telkinli parçanın üzerine bir daha telkin kaydedilmiş olabilir mi acaba? Birde yeni indirdiğimz telkin parçalarında ki telkinleri kontrol etmek için (doğru telkin olup olmadığını) bir program verir yayınlar mısınız, böylelikle telkinleri kontrol edip öyle dinleyebilelim. Teşekkürler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Herhangi bir hata yok telkinlerde. Tüm telkinlerin içinde mutluluk telkini de vardır. O nedenle karışıklık var gibi gelebiliyor. Ancak zaten sesleri duymamanız gerekiyor. Telkinler kulağınıza değil, bilinçaltınıza hitap edecek şekilde hazırlanmıştır. Telkinleri dinlerken biraz daha sesini kısarak dinleyebilirsiniz. Sesleri ayıran stüdyolar var. Ayırtabilirsiniz güven sorununuz varsa. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Sağolun cevabınız için , yani tüm telkinlerde birde mutluluk telkini var ayrıca , böylece 2 telkini aynıanda dinlemiş oluyoruz, bu bilinçli yapıldyysa zaten problem yok, hata olmadığı sürece. ( benim duyduğum ikinci telkinde mutluluk telkiniydi daha derinden geliyordu) Teşekkürler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi slm ben 2 haftadır sucluluk ve ego dinliyorum sık sık depresyona giriyorum cok kiloluyum once hangisini eklemeliyim sucluluk ve egoya devam ediyimmi kendime dinleme planı yapmam icin yardım edermisiniz |
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi kacar saat dinlemem konusundada yardımcı olursanız sevinirim yine aynı yogunluktamı dinlemeliyim gerci hicbizaman 8 10 saat dinleyemedim ama hangilerini kacar saat dinlicem956k |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi 8-10 saat dinleme süresi günlük maksimum dinlenmesi gereken süre. Çabuk etki görmek isteyen arkadaşlarımız 8-10 arası vakitleri varsa dinleyebiliyorlar. Sizin vaktiniz yoksa bu kadar saat dinlemeye tabii ki daha az süreyle dinleyebilirsiniz. Bu sizin uygunluğunuza bağlı. Zaten 2 tane telkin de dinleseniz, listenizde 10 telkin de bulunsa 8-10 saatin aşılmamasını öneriyoruz. Çünkü bilinçaltınıza aldığı telkinleri işlemesi için de vakit tanımak gerekli. Dolayısıyla önceden ne kadar vakit ayırabiliyorduysanız şimdi de aynı yoğunlukta dinlemeye devam edebilirsiniz. Dilerseniz uyurken de dinleyebilirsiniz. O zaman, zaman sorunu da yaşamazsınız. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi tesekkürler |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bişiy sormak istiyrm.. bu telkinler başlangıç olarak ego güçlendiriciyi önerdiniz.. şuanda dinliyrm.. aslında hiç tarzım değil bu tür bi müzik ama harika bişiy.. hoşuma gitti.. ama şöle söliim sonrası ne olabilir.. ya aslında başlangıç,orataları ve sonuncusu olmak üzere hepsini sırayla yazıp,indirebilmemizi sağlayabilirmisiniz...? 1'den kaça kadarsa mesela.. hepsini yazabilrmisiniz.. indirebileceğim şekilde.. |
Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi hyr demek istediğim şu.. bakın sizde sölediniz.. başlangıçta telkinleri ego ve suçluluktur diye.. ben bnm ihtiyacım olanı değil bundan sonra sırasıyla sizce ne önerirsiniz dedim.. özel bişiy yapılsın istemiyrm.. yapabilrmisiniz diyrm zaten yazımda da dikkatlice okursanız.. ya da şöle sölim siz 2 seçenek başlangıca koydunuz.. her bir işin ya da olayın ya da vs.vs. bir giriş-gelişme ve sonuç bölümleri olduğu gibi.. bunda da aynı şey var mı diyrm.. ha yoksa tmm.. ama bişiyler önerileiyo sonuçta.. bundan sonrakileri de yazabilirmisiniz diyrm.. hepsi olsun istyrm çünkü.. bu kadar.. teşekkürler.. |
Yazınızı dikkatlice okudum zaten ancak kendinizde neyi değiştirmek istediğinize dair herhangi bir ifade göremedim. Mp3ler aşağıdaki linkte mevcut: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/ İnceleyip istediklerinizi www.telkinmp3.com adresinden indirebilirsiniz. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi doğru açıklama.. tmm sustum.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Atakan bey telkinleri kulağımızın duyamadığı db seviyesine getiriyorum dediniz. normalde kulağımız bu telkini duymayacaksa neden üzerine müzik koyuluyor. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi yeni başladım hangi telkini ne kdr süreyle dinlemeliyim? birde mesela kilo verme dinlemek istiyorum. yine de en başta ego ve suçluluk mu dinleyeceğim? eğer öyleyse kaçar saat ? |
Telkinleri dinlemeye başlarken evet, öncelikle 1 hafta kadar sadece ego güçlendirici, suçluluk duyguları ve kendine güven telkinlerimizi dinliyoruz. Bir haftanın ardından kilo verme telkinini listenize eklemenizi tavsiye ediyoruz. :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi teşekkür ederim ;) yalnız bişe daha ego ile suçluluk yazıyodu sitede kendine güveni demi dinlicem? bide nasıl olucak listeye bu 2sini atıp ard arda mı dinlemeliyim yoksa 3 4 saat ego 3 4 saat suçLuLuk mu? |
|
Telkinler ritmotrans yöntemiyle hazırlanıyor. O nedenle fon olarak müzik kullanılıyor. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhabalar benim de kafamda sorular var.aslına ağustosta dinlemeye başlamıştım ama direnç mi gösterdi neyse canım dinlemek istemedi ve bıraktım şimdi tekrar başlamak istiyorum.en baştan başlayacağım fakat gece dinlemeyi seviyorum ben ve oğlumda benim yanımda yatıyor o da olumsuz etkilenir mi?ayrıca küçükken oğluma ego kendine güven veya oğlumun kişisel gelişimi için ne dinletebilirim etkisi nasıl olur? |
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Telkinleri kendi sesimizle hazırlamamız mı faydalı olur.yoksa baskasının sesiyle olan telkinlerimi dinlemeliyiz? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba. Neredeyse sitedeki bütün ''ki'' ler ayrı yazılmış. Bişeyi yarım bilmek en kötüsü. Sadece bağlaç olan ''ki'' ayrılır oysa. Yukarıdaki yazıda ''dünyada ki'', ''altında ki'' gibi vb bir sürü hata yapılmış. Böyle bir detaya takılmamı aptalca ve yakışıksız bulabilirsiniz ama eminim yazıyı yazan da doğru yazmak isteyecektir. Belirtmeden edemedim. Sevgiler... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi olumlama cümlelerinde.şimdiki zamanı kullanmamız şartmıdır acaba. çünkü bazı olumlamalarda geniş zaman kipi kullanmak kişiye daha inandırıcı geliyor. örneğin okuduğum herşeyi hatırlıyorum.yerine okuduğum herşeyi hatırlarım. istediğim herşeye konsantre oluyorum yerine istediğim herşeye konsantre olurum.demek daha etkili olmazmı. bilinçaltına deneyimlenmiş bir olay gibi aktarılıyor böyle.hatırlarım.olurum yinede bu konuda Atakan beyden yardım istiyorum. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Zaten şimdiki zaman ve geniş zaman kullanılır. Sadece şimdiki zaman kullanılarak hazırlanmaz olumlamalar. Öyle bir zorunluluğunuz yok yani. Ancak gelecek zaman kipleri kullanılmaz. Çünkü isteklerinizi bir sonraki zamana ötelemiş olursunuz. Olumlamaların amacı da istediğimiz durumun içinde olmaktır. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Bu arada bir şey eklemeyi unuttum. Şimdiki zamanı kullanırken de bir şeyi daha önceden deneyimlemiş olduğunuzu anlatabilirsiniz. Bunun için çok fazla geniş zaman kullanmanıza gerek yok. Özellikle bana göre devamlı ben hatırlarım, ben yaparım, ben ederim gibi cümleler kullanırsanız direnç oluşturabilirsiniz. Çünkü bu belirsiz geliyor insana. Zaten önemli olan tekrar ediyorum yaşamak istediğiniz durumun içinde olmanızdır. Bunun için şimdiki zaman yeterlidir. Eğer olumlama metinleriniz çok kısaysa ben şimdiki zamanda hazırlayın derim. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkinleri yeni dinlemeye başladım,ve hemen uykum elir hemde 3dk içersin de uyuyup gidiyorum. bir diğer gün yolda giderken dinlemeyi denedim, bu sefer de sesler cok sınır bozucu gelmeye başladı ve yarı da bıraktım... kısacası dinleme denemelerimin sonuna kadar gidemedim. yardımcı olabileceginiz tavsiyeler var mı acaba...? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba... Sitenizi 2 ay kadar önce keşfettim bu zamana kadar kuantum düşünce tekniğiyle baya bi ilgilenmiştim o konuda arastırma yaparken sizi buldum..Ücretsiz olan mp3 lerınızı ınceledım dnledım ve ıse ve yaradıklarını bılıyorum ozellıkle erken kalkma mp3 ü baya bı ısıme yaradı...Gecen hafta sizden bolluk ve zenginlik isme özel cd si siparisinde bulundum ben ve 2 arkadasım daha.. aynı cd de üçümüzünde ismine özel olarak hazırlandı.. ilk dinledigimde baş agrısı ve mıde bulantısı oldu , bunun normal oldugunu bılıyorum ama sımdı yavasca azalmaya basladı sanırım alıstım..Sormak ıstedıgım bu cd yı ne kadar sure dınlemem gereklı ? yanı 21 gün kuralı bunlarda da gecerli mi ? ve de etkılerını nasıl anlayabılırım çünkü ben 10 gündür başka birisinin sigarayı bırakma cd sını dınlıyorum (ama sadece gündüz dinliyorum) sizden aldıgım cd yı de gece yatarken takıyorum ve sabaha kadar doğa seslerıyle çalıyor ..bu şekilde etkisini görürmüyüm ? çünkü dinlerken uyku modunda oluyorum ? En çok merak ettıgım etkısını nasıl hıssedecegım bazı kısıler ruyalardan bahsetmıs v.s herkes ıcın gecerlımıdır bunlar yoksa degıskenlık gosterır mı ?? Sanırım çok soru sordum :))) Teşekkürlerrry789 |
Tekrar Merhaba... Sorulara niçin cevap verilmiyor acaba ???? Bilgilenmek amacıyla paylaşımlar yapılıyor burda ...Ayrı topic mi açmak gerekiyor sorulara cevap alabilmek için..? |
Öncelikle forum içerisinde hesap sorar tarzda mesajlar yazmazsak sevinirim. Yanıt vermek bir tercihtir. Cevap yazmak tercih edilebilir ve edilmeyebilir. ttli3 Telkinlerin etkilerini deneyimleyerek kendiniz farkedeceksinizdir zaten. O nedenle etkileri nasıl anlayacağınız gibi bir soruya kendi adıma yanıt verme gereği duymadım. Onun dışında başkası tarafından hazırlanmış bir çalışma hakkında bir yorum yapamayız. Genel olarak forumumuzdaki telkinlerin etkisinin kişiden kişiye farklılık gösterdiğinin defalarca söylenen bir şey olduğunu söyleyebilirim. Ve uyurken dinlenebileceğini de söylüyoruz. Sorularınızın yanıtlarına bu başlık altında ve genel olarak rehber bölümünün tamamında ulaşabilirsiniz. Bunlar çok sık sorulan sorular... ttli3 Takdir edersiniz ki birçok benzer hatta aynı soruyla karşılaşıyoruz ve her birine yanıt vermekten sıkılabiliyoruz. O nedenle üyelerimizden soru sormadan önce rehber bölümünü incelemelerini rica ediyoruz. Rehber bölümümüzde bilgilenmeniz için yeterli açıklamalar mevcut. Bu konuda da bizlere karşı anlayışlı olunmasını rica ediyorum. ttli3 Daha detaylı bilgi almak için rehber bölümünü incelemenizi öneririm. Sevgilerimle. actionsmile |
Telkinleri dinlerken.... Selam.Telkinleri uyurken kulaklıkla dinliyorum.Kulaklıkla dinlemek telkinlerin etkisini azaltır veya çoğaltır mı?Ayrıca bir sorum daha var.Mesela ego güçlendirici sanat müziği dinliyorum diyelim.Telkini dinlerken pür dikkat müziğemi konsantre olmam mı lazım?Yoksa telkinleri dinlerken başka işlerle uğraşsamda olur mu?Ne kadar rehber bölümünü okusamda kafama takıldı...İlginiz ve anlayışınız için teşekkürleridea3happy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM. |