![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Soruyu yeni gördüm. Kulaklıkla dinlemenizin herhangi bir sakıncası yok. Ancak bazı kulaklıklarda gürültü önleyici özellik bulunuyor. Onlar subliminal sesleri kesebilir. Bu da etki görmenizi azaltabilir. Kulaklığınız bu özelliğe sahip değilse istediğiniz şekilde dinlemeyi tercih edebilirsiniz. Ayrıca uzun süre kulaklığın kulağınızda takılı olması da kulağınızın ağrımasına sebebiyet verebilir. Dolayısıyla bizler daha çok sağlık açısından kulaklık yerine hoparlörle dinlemenin tercih edilmesini öneriyoruz. Sevgiler. |
Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Telkinlerin gün içerisinde en fazla 8-10 saat dinlenilmesini öneriyoruz. Başlangıçta 2 telkinle başlayacağınız için bu süre içerisinde ikisini de dinlemeniz gerekiyor. Winamp ya da media playerda zaten yinelenir. Listeniz zamanla çoğaldığı takdirde de bu süre değişmeyecektir. Uygunluğunuzu bağlı olarak azalabilir ama süreyi aşmayınız. Yani her telkine ayrı ayrı o süreyi ayırmayacaksınız. Nitekim telkinlerin teker teker dinlenmesini önermiyoruz. Sevgiler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Cevabınız ve ilginiz için tşk ederim .. :) ben başka bi telkini açmıştım ilk olarak hemen o ikisini açıyorum bunu da diğerlerinden sonra dinlerim inş. . Memnun kalırsam diğer cdlerini de almaya çalışcam inş.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi İyi günler, bir sorum olacaktı. NLP uygulamalarında iki kulaklıktan farklı frekanslarda mesaj verildiğini öğrendim. Bu farklı frekansların farklı kulaklardan mı alınması gerekiyor. Biraz karmaşık oldu :) Şöyle izah edeyim, iki kulaktan farklı frekans yollanmasının beyinde değişik etkiler yarattığını okumuştum. Sizin sitenizdeki telkinlerin nasıl çalıştığını veya NLP nin nasıl bir çalışma mekanizması olduğunu bilmiyorum. Sorum da bu zaten, farklı frekansları iki ayrı kulaktan mı almam gerekiyor? Bu soruyu sorma nedenim, benim bir kulağımın işitmemesi. Telkinleri tek kulaklıkla dinleme şansım var mı? Kullandığım mp3 çalarımda ne yazık ki mono ayarı mevcut değil, hoparlör kullanmayı da genellikle tercih etmiyorum. İlginiz için şimdiden teşekkürler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar, ttli3 Bahsettiğiniz konu çok çoookk başka. Telkinler beyin dalgası değildir. Subliminal olarak hazırlanır. Subliminal de seslerin kısılarak başka seslerin altına gizlenmesidir. Dolayısıyla iki kulağınızla dinlemek gibi bir zorunluluğunuz yok. Kulaklıkla dinlemek gibi bir zorunluluğunuz da yoktur. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi benim de kafama takılan bir konu var. ben de sorayım :) şimdi telkinleri dinlerken tv izleyebilir başka müzik de dinleyebiliriz.. ancak mesaja türkçe müzik dinlerken yada tv izlerken karışma olmuyor mu telkinle. atıyorum tam telkinde bir cümle geçerken tv deki konuşmalardan araya kelimeler girebilme gibi bir durum var mı? bunu bilinç altı nasıl ayırıyor. |
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Cevabınız için teşekkür ederim, telkinleri mutlaka deneyeceğim. Görüşmek üzere :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bende bir soru sorayım bende dinlemeye başladım madem bu kadar etkili bir yöntem nie siteniz duyulmamış siteyi şans eseri buldum inşallah faydasını görürüm diyorum dik durma ve kendine güven meseleleri bence saten kendimizi bu konuda telkin yani inandırdığımız için olan şeyler diye düşünüyorum ayrıca ben üçüncü günüm oluyor bugün ve farklılık hissetmedim daha |
Forumun 77800-den fazla üyesi var. Az değil. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi birde bu site nedendir bilmiyorum yorumların büyük kısmının bir grup tarafından yazıldığı izlenimi oldu sanki hep basmakalıp sözler söylenmiş ve yeni mesaj yazan kişi on yıldır bu konuda bilgi sahibi gibi cevaplar yazmış ilginç.... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Belki burada yorum yazan insanların ilgi alanı olarak kişisel gelişim kitapları okumasındandır. Sonuçta bu konuda temel şeyler de var özel uygulamalar da. Sitede yorum yapan konuyla ilgili uzman kişiler de var bu konuyla hobi olarak ilgilenen, kendi gelişim süreci için uğraşan arkadaşlar da. Tabi herkes istediğini düşünmek de özgürdür. Bu kadar kısa zamanda bu şekilde bi önyargı oluşturmanın fayda getirmeyeceğini düşünüyorum. Önyargılar bize görülmez duvarları ören güçlü engellerdir. En nihayetinde burdaki amacımız hem birbirimize yardımcı olmak hem de destek olmak. İyi günler, mutlu kalın. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ya arkadaşlar birine yaptığım bir yorumu silmek istiyorum. nerden yapabilirim acaba |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi MERHABA,SİZİ BUGUN KEŞFETTİM ÇOK MUTLU VE HUZURLUYUM,TELKİNLERİ İNDİRDİM VE DİNLEMEYE BAŞLADIM,SIRASIYLA TAKİP EDİCEM OLABİLDİGİNE UZUN DİNLEMELER YAPICAM,ETKİSİNİ VE BANA FAYDALARINI OLABİLDİGİNCE BURDAN PAYLAŞICAM..BUNA ÇOK İHTİYACIM VAR..İNANIYORUM VE HİSSEDİYORUM YAPABİLİRİM.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Ben birşey sormak istiyorum.ben ego ve sucluluk telkınlerı hiç cıkarmak istemiyorum.diger eklemek istedgm telkinleri bunlara eklemek istiyorum.sucluluk telkinin çıkarılması gerektıgını ogrendim fakat cıkarmasam digerleri gibi hergun dinlegim listemde o da olsa sorun olur mu ? baska önerileriniz varsa ögrenmek isterim.şimdiden teşekkür ederim :)) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi bugün herşey çok güzel olacak. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi günaydın herkese:) benim sormak istediğim telkinleri indirdikten sonra, flash belleğe yada cd ye aktarıp dinleyebilir miyim? teşekkürler:) |
çok teşekkürler |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Tabi ki dinleyebilirsiniz telkinler benim hem telefonumda hem de bilgisayarımda mevcut. Ben dinliyorum. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi çok teşekkürler sweet:)) aktarılırken kayıplar oluyor diye ya duydum yada okudum bi yerde o nedenle sormak istedim... teşekkür ederim.. |
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yebilirim.html içiniz rahat olsun. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi gün içinde kilo verme ve sigarayı bırakma telkinlerini ard arda dinleyebilir miyiz? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Ego+ suçluluk dinleme dönemini bitirdiyseniz. İstediğini telkinleri ard arda dinleyebilirsiniz. Mesela bir telkin listesinde 3-4 telkin çok değil. |
hayatimdegisti Selam Atakan bey.Sizin hazirladiginiz mp3lerin ve genellikle subliminal telkinlerin yan tesirleri oluyormu?Baska psikolojik hallar yaratmiyor ki?Ve bu telkinlerin tesiri beyinde iz birakmadan ne zaman kecib gider?Yoksa telkinler insanin beyninde omurluk iz birakiyor? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Selam Atakan bey.Sizin hazirladiginiz mp3lerin ve genellikle subliminal telkinlerin yan tesirleri oluyormu?Baska psikolojik hallar yaratmiyor ki?Ve bu telkinlerin tesiri beyinde iz birakmadan ne zaman kecib gider?Yoksa telkinler insanin beyninde omurluk iz birakiyor? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi selamlar ben telefonuma yükleyip gece başımın ucuna koyup öyle dinliyorum kulaklık kullanmadan telefonun hoporlöründen yani fark olmaz sanırım kulaklık çıkıyo çünkü saygılar |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba Telkinler doğal seslerin ritmleri ile oluşturulmuştur.Dolayısı ile yan etkisi yoktur.Sadece bazı dirençler yaşanabilir bunlar da geçicidir. |
Nasıl yani kulaklık olmuyor mu ? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi herkese selamlar bişey sormak istiyorum zihin gücüyle kanser hastaları iyileşebiliyorsa bende gözlük kullanıyorum mesala buna yoğunlaşarak gözlüklerimden kurtulabirmiyim acaba |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Eğer gerçekten istediğiniz buysa denemeye değer bence. Telkin dinleyen arkadaşlardan biri gözlüğe ihtiyacı kalmadığını paylaşmıştı yakın zamanda. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post814283 Bu arkadaşın ne derece bir problemi vardı yine sizin ne kadar bir görme probleminiz var bilmiyorum. Diğer taraftan göz kusurlarının iyileştirilebileceğini okumuştum. Ben de düşünce gücüyle tedaviye inanıyorum. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ya bu örnek müzikler beni korkutuyor daha bilindik müziklerle konulması mümkün değil mi acabaO0 |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Telif hakkı nedeniyle konulmuyor bildiğim kadarıyla, korkulacak birşey yok. Doğa sesli olanları indirip dikkatinizi vermeden kulağınızın duyacağı ses seviyesinde dinleyebilirsiniz. Yanında başka işlerinizle uğraşabilir, başka müzikler dinleyebilir, okuyabilir veya TV seyredebilirsiniz. Diğer alternatif uyurken de dinleyebilirsiniz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi aa tv izlerken falan da mı olur iyi madem süpermiş teşekkür ediyorum |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi şöyle yapsam olur mu telefonuma atsam kulaklıkla dinlesem o sırada herhangi başka işlerle uğraşsam. kulaklık konusu kafamı karıştırdıda |
|
kulaklıkla dinleyebiliyor muyuz etkisi kaybolmuyor mu o zaman? ben sanki şimdiye kadar kulaklık tavsıye edilmiyor direk dinlenmesi gerekiyor diye aklımda kalmış?? ben o yuzden gece uyurken bilgisayardan dinleyemedıgım için telden kulaklık ile de dinlemiyordum.. |
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba iyi çalışmalar, kolay gelsin ... Ben telkinleri dinlemede 3. günümdeyim. 1 haftadan sonra listeme Ertelemeyi Bırak telkinini eklemeyi düşünüyorum. Peki ben Ertelemeyi Bırak telkininin etkilerini gördükten ve yeterince tatmin olduktan sonra listemden çıkarabilir miyim? Eğer listemden çıkarırsam Ertelemeyi Bırak telkininden gördüğüm etkiler azalır mı veya kaybolurmu? Şimdiden teşekkürler... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba sesi çok kısıp da dinleyebilirmiyiz? illa müziği duymak gerekio mu? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Müziği az da olsa duymanız gerekiyor. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:40 AM. |