![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi sağ kulak sol kulak gibi dikkat edilmesi gereken bir şey midir? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi çocuklar için ritmotrans uygunmudur acaba ? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ben bo konuya açık cevap veremeyeceğim ama yaşları önemli bence 12 yaşından büyük herkes dinleyebilir.... atakan beye sormak gerek... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi telkınlere tum dıkkatımı veremıyorum telkını dınlerken kafam baska yere gıdıyo ozamanda telkının bı faydası olmuyor ne yabmalıyım acıl yardım edın saygılar |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi tam olarak bır bılgı verrmısınız :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba.. bir ayı aşkın zamandır ego, suçluluk, kendine güven telkinlerini dinliyorum. şu sura yeni telkinler de eklemeye başladım. günde toplam 5-6 saat dinliyorum. yalnız telkin dinlemeye başladıktan birkaç gün sonra tırnak yemeye başladım. ve de şu anda basbayağı bırakamıyorum. hala inatla dinliyorum telkinleri ama geçici bir tepki gibi gelmiyor artık bu bana. tesadüf diyemeyeceğim çünkü bu olay aralıklı olarak sanıyorum 4 seferdir başıma geliyor. huzursuz bir ruh hali oluşturuyor aralarda sıkışmış kalmış gibi. içinde olan bir cümle vs bana ters mi geldi acaba? olabilir mi böyle bir şey? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba, nerden soru sorabileceğimi bulamadığım için burdan yazıyorum. Ben şunu merak ediyorum; telkinler ( sosyal fobi için olanında duyuluyor zaman zaman, ordan biliyorum) erkek sesiyle seslendirilmiş, bir kadın olarak bilinçdışım buna nasıl tepki veriyordur acaba? yani dinleyen bir erkekteki etkisini görür müyüm, ayrıca bilinç dışımda bir karmaşaya neden olur mu?uy897 Teşekkürler |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Sorun olmaz. Telkinleri nasihat veren biri gibi düşün. Gönül rahatlığı ile dinleyebilirsiniz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar, Ego ve suçluluğu ilk 2 hafta dinleyin demişsiniz.günde 8 saat dinlersem o zaman egoyu 4 sucluluguda 4 saat dinlemiş oluyorum. bu yeterlimi yoksa 8+8 = 16 saat mi dinlemem lazım?? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi ben panik atak hastasıyım .anafranıl kullanıyorum .biraz düzeldim.acaba ilaçlarımı bırakırsam delırırmıyım.bırde kızm 17 yaşında obsesıf takıntısı var. tedavı oluyor.kızım ılerde panık atak olurmu. lütfen cevap verırmısınız |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi İlaçları birden bırakmak yerine azaltarak bırakmak veya doktor gözetiminde bırakmak daha doğru olur. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba arkadaşlar 2010 dan beri müzikleri dinliyorum telkin müziklerinin çok işime yaradığının ve bana çok şey kattığını düşünüyorum kendimi geliştirmede katksı büyük ama artık bırakmak istiyorum çünkü ona bağımlı gibi yaşamak istemiyorum ve dinlemediğim zamanlar sanki daha dikkatli davranıyorum.2 sene önce bırakmayı denedim ancak kendimi mutsuz hissetmeye başladığım için tekrar başladım şimdi tekrar bırakmayı deniyorum ama dinlemediğim günler kendimi biraz kötü ve yetersiz hissediyorum telkinleri tamamen bırakma konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi akşamlar actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Telkin dinlemeye yeni başlayacağım ve ego+suçluluk ile başlayacağım ama hep aynı müziği dinlemek istemiyorum sabahları new age versiyonunu geceleri ney versiyonunu dinlememde sakınca varmıdır _? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Cevap verebilecek bir arkadaşımız yok mu ? :( |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi hayır sakınca yok dinleyebilirsiniz. İsterseniz aynı anda bile farklı versiyonları arka arkaya dinleyebilirsiniz. |
sevgili darkscream78.. telkin süreleri 8uzunlukları) farklı olduğu için, dinleme süreniz eşit olmaz... 1-2 hafta daha dinleyip daha sonra isterseniz suçluluğu çıkarıp diğer telkinleri ekleyebilirisiniz.. suçluluğu çıkarmadanda ekleme yapabilirsiniz.. hiç etki hissetmediyseniz, müzik çalarınızın sesini 1-2 kademe arttırarak tekrar dinlemeye devam ediniz... saygılar.. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Bazen ufak ayrıntılara o kadar da takılmamak gerek diye düşünüyorum. Sadece kendinizi izleyin ve değişimin keyfine varmaya çalışın sevgiler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Mp3 Dinle,Bedava Müzik,Şarkı Dİnle,Ücretsiz Albümler,Şarkı Sözleri,Klip izle burdaki telkinler'in metinlerine baktığım da ingilizce yazıyor sonra altında türkçe yazıyor siz türkçe demişsiniz ama tekrar soruyorum bunlar ingilizce mi türkçe mi acaba teşekkürler :) |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Telkinler Türkçedir. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba bir günde birden fazla telkin dinleyebilirmiyiz?mesela bugun ego ve sucluluk yarım saat birini yarım saat birini dinlemek istedim. birde istediğimiz kadar telkin ekleyebilirmiyiz listemize.şimdi iki telkinle başladım. 2 hafta sora bi tane 3 tane birden sora 4 sora 5 bunları sürekli dinlemek istedim mesela |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merhaba, telkinler türkçedir demişsiniz. telkın cd bana yenı geldi ancak sözlü birşey yok içinde |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Sevgili mukercan en az iki telkini günde 8 saate kadar dinleyebilirsin. 2 telkin çalma listesi gibi sırasıyla çalsın. 4 saat biri sonra 4 saat diğeri değil. Sıralı beyin sürekli aynı şeyi dinlemekten bıkar. Sevgili hbgo telkin metinleri türkçedir. Fakat kayıt stili subliminaldir. Subliminal sesleri bilincimiz değil bilinçaltımız algılıyor. Bu da etkisini arttırıyor. Ücretli ve ücretsiz tüm telkinler bu yöntemle hazırlanıyor. Yani bu çok normal bir şey. Sesleri duymaman telkinleri duymadığın anlamına gelmez. Ses boşluklarında bazen telkinler kısmı de olsa duyulabiliyor. Ücretli telkinler için metinleri de tekrar onlarla irtibata geçerek isteyebilirsin. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi merabalar bende yüz kızarma telkini aldım fakat dinlemeye başladığımdan beri daha fazla kızarmaya başladım acaba içinde kızarma kelimeleri geçtiği için mi tepetaklak oldum lütfen bu konuyla ilgili yardımcı olur musunuz ego suçluluk kendine güven ile birlikte dinliyorum |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Meraba.Bu telkinleri kulaklıklamı yoksa hoparlörlemi dinlemem gerek yardımcı olursanız sevinirim. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Her ikisini de kullanabilirsiniz. Sesi kulak tırmalamayacak yükseklikte açmak telkinlerin çalışması için yeterli. Sadece kulaklık ile dinlenenler de var ancak onlar binaural yöntemle hazırlananlardır. Atakan Bey'in tüm telkinleri kulaklık veya hoparlör ile dinlenebilir. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi kulaklık çok eski veya kalitesiz değilse kulaklıkla dinlenebilir . onun dışında telkinlerle ilgili sorularınızı arayıp sorabilirsiniz . |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Sevgili angelmaki bu konuyla ilgili Atakan Beyle iletişime geçmenizi tavsiye ederim. Sevgiler. |
bu sayfayı inceleyiniz.. sevgiler... |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi atakan beyle nasıl iletişime geçebilirim acaba? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Telefon numaraları var iletişim bölümünde oraya bakabilirsiniz. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi acil biri bana mesaj atabiliri bunları hazırlamayla ilgili birşey soracam |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Açıklama için çook teşekkürler. Aklımdaki bütün soruları yanıtlamışsınız. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba sevgili Çekirdek İnanç ailesi, Bende kendi problemlerimi çözmek adına birçok psikoloji ve kişisel gelişim kitapları okumaktayım. Sonra da araştıra araştıra sizi buldum. Ben mükemmelliyetçi bir insan olduğumdan dolayı bir soru sormak istiyorum bu çalışmadan-telkinden- maksimum verim elde edebilmem için... Sorum şu; - İşim çok yoğun olduğundan dinleme fırsatım olmuyor akşamleyin 2-3 saat dinliyorum sonra bölünüyorum yemek yiyorum bazen ailemle sohbet ediyorum. Onları karşıma alıp da "hadi telkin dinleyelim", ya da tek kulağıma kulaklık takıp bir taraftan ailemle sohbet edemem. Onlara saygısızlık olur.Sonra yine odama geçiyorum ve dinlemeye başlıyorum. Uyurken de dinliyorum tabii ama maksimum verim 8-10 saat arası. Ben 5 saat ancak uyuyabiliyorum. Bu kesintili dinlemeler verimi ne derece de etkiler? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Kimse yok mu? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba Telkinler günde maksimum 8 saat dinleyiniz. 5 saat ara ara dinleseniz yine de etkili olacaktır. t678 Alıntı:
|
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhaba birşey sormak istiyorum,şimdi bu telkinlerin çoğunu dinlemek istiyorum , her telkinden bir tane seçip ve bunları gün içerisinde karışık olarak dinlesem etkili olurmu acaba ? |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Olur tabi ki ama çok dinlediğin için ve birden dinlediğin için etkileri uzun süre sonra gelebilir. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Kilo verme Ada ve Kilo verme güven bölümündeki telkinlerin indirme linkleri ölmüş, güncellemenizi rica ederim. En son 2007 de ki paylaşımlar var hala. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Çekirdek inanç yaptırdım ve 6 telkin dinliyorum.Ben hala bir etki göremedim.Çok üzüyor bu durum beni.21 gün dinleyip 10 gün ara veriyorum.5 tur tamamladım.Umudumu kaybediyorum giderek. agl34 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:42 PM. |