Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

yeni bir hayat 11-02-2009 11:00 PM

Alıntı:

gwen1818 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309227)
niye kimse cevap yazmıyor

Alıntı:

gwen1818 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 309200)
Selamlar, öncelikle böyle yararlı bir misyon üstlendiğiniz için teşekkür ederim. 2 gündür sitenizi didik didik ettim ama kafama takılan iki konunun cevabını bulamadım. Şimdi ana sayfada yer alan telkin başlıklarının (ego güçlendirici, kendine güven vs.) bir kaç türde müzik formatı yayınlanmış; new age, sanat müziği, doğa-su sesi, ney ve klasik müzik. Sorum şu: sizin böyle aynı telkin konuları için farklı müzik seçenekleri sunmanız kişinin hoşlandığı müzik tarzını seçmesi için mi, yoksa her müziğinde ayrı işlevi var mı? aynı telkin konusunun farklı müzik türlerini dinlesek bir sakıncası var mı?
Diğer sorum: Genelde ego ve suçluluk arttırma telkinlerine öncelik veriyorsunuz. her ikisini aynı anda nasıl dinleyebiliriz? şöyle ki günlük 7-8 sa. dinleme süresini ikiye paylaştırarak mı yoksa karışık mı? bu iki konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Muhtemelen benim sorularımın da cevabı verilmiştir ama istediğim cevapları bulamadım. Saygılarımla...O0

Merhabalar gwen1818;t678

Mesajını ilk etapta farkedememişim,bunun için özür dilerim..

Öncelikle aramıza hoşgeldinvien1

Farklı müzik tarzları olması kişinin kendi zevkine göre seçim yapması için.. Hepsinde de içerik aynı.Aynı telkini dinlerken, tüm müzik çeşitlerinde aynı içeriği duyuyorsun.. İstersen hepsini sırayla da dinlersin..Ve ya sevdiğini tercih edebilirsin.

Ego ve suçluluk tekinlerini dinlerken 1 ego+1suçluluk veya
2 ego + 2 suçluluk telkinini sırayla dinleyebilirsin..Bu iki telkini günlük 7-8- saat süreyle dinlemende fayda var..

Sonuçlarını da bizimle paylaşırsan seviniriz..

Sevgiler..actionsmile

cipralex 13-02-2009 11:46 AM

Herkese merhabalar telkinleri 6 gündür dinliyorum ve etkisini görmeye başladığımı hissediyorum. İçtiğim suyun ve su içme isteğimin tarifi yok. Benim sormak istediğim soru şu acaba bu telkinler için bir yaş kısıtlaması var mı yani 12-13 yaşındaki birileri de ya da 3 yaşındakiler dinleyebilir mi. dusun2Şimdi yuh diyebilirsiniz bana oncacık çocuğa dinletilir mi bad45diye işte o amaçla soruyorum ya bende. sung66Herkese güzel dinlenceler

Belgin ∞ 13-02-2009 12:12 PM

Merhabalar.

Telkinlerde hiç bir yaş kısıtlaması yok. Ego ve kendine güven telkinlerini çocuklarınıza gönül rahatlığıyla dinletebilirsiniz, kaç yaşlarında olurlarsa olsunlar. Ancak suçluluk duygusu telkinini elinizden geldiğince dinletmemeye çalışın. Herhangi bir zararı olmaz ama yine de bu şekilde yapmakta fayda var.

Keyifli dinlemeler dinlerim.

Sevgiler.

sanemce 13-02-2009 12:14 PM

merhaba cipralex

hastalık sözleri içeren, depresyon, sosyal fobi, sigarayı bırakma telkinlerinin dışındakileri çocuklar da dinleyebilirler.

bununla ilgili sevgili shamanic'in daha önce yazdığı mesajları okursanız daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/diger-sorulariniz/6146-telkinlerin-cocuklara-herhangi-olumsuz-etkisi-olabilir-mi.html

sevgiler

sanemce 13-02-2009 12:21 PM

redflowers aynı anda cevap yazmışız y789

cipralex 13-02-2009 01:02 PM

Ayy süper ailecek telkinleneceğiz. Çok ama çok teşekkür ediyorum hepinize.

tutuba 17-02-2009 07:35 PM

sınıfımda öğrencilerme görsel sanatlardersinde resim yaparkende beraber dinleyebilir miyim

lale85 27-02-2009 10:10 PM

...

telkinleri 1 aydır aralıksız dinliyorum.10 gün ego ve suçluluğu dinledim sonra ego ve suçlulukla beraber kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememeyi 2 hafta dinledim.sadece gece 8 saat dinliyorum. sormak istediğim şu dinlemek istediğim 7 telkin var bunları 2 gruba ayırdım. ilk gün ego,kendine güven,ertelemeyi bırak peşpeşe gelicek şekilde sürekli dönücek. ertesi gün topluluk karşısında konuşma,sosyal fobi,sosyallik arttırıcı,başkalarının düşüncelerini önemsememe bigün bi grup ertesi gün diğer grup hep bu şekilde dinlesem olur mudusun2 suçluluğu da 2-3 günde bir gündüzleri 2-3 saat dinlemek istiyorum

MERAGİR 27-02-2009 10:21 PM

merhaba niye bu telkinler normal şarkılara eklenmiyor mesela bi ahmet kaya parçasına veya herhangi bi parçaya.daha zevkli olur.teşekürler

sanemce 27-02-2009 10:25 PM

merhaba meragir

telif sorunu olmayan müzikler kullanılıyor..

ama bir yanda telkinleri dinlerken bir yandan da istediğiniz müziği dinleyebilirsiniz.

telkinler winamp, istediğiniz müzik media playerden gibi..

sevgiler actionsmile

Attilax 27-02-2009 10:32 PM

Müzikler özellikle konuşma olmayan müziklerin içine ekleniyor sanırım.
Birde genele hitap etmesi amaçlanıyor.

Bu arada dinleyeli 1 gün oldu ve etkisini hissediyorum.Psikolojik mi bilmiyorum heralde aralardaki mutluluk telkini bana çok tesir etti smil56
uyurken dinledim ,gece birkaçkez uyandım alışık olmadığım için,

su sesi bir tuhaf geliyor içim üşüyor, ama rahatsız etmiyorsung66

lale85 28-02-2009 05:25 PM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310673)
telkinleri 1 aydır aralıksız dinliyorum.10 gün ego ve suçluluğu dinledim sonra ego ve suçlulukla beraber kendine güven ve başkalarının düşüncelerini önemsememeyi 2 hafta dinledim.sadece gece 8 saat dinliyorum. sormak istediğim şu dinlemek istediğim 7 telkin var bunları 2 gruba ayırdım. ilk gün ego,kendine güven,ertelemeyi bırak peşpeşe gelicek şekilde sürekli dönücek. ertesi gün topluluk karşısında konuşma,sosyal fobi,sosyallik arttırıcı,başkalarının düşüncelerini önemsememe bigün bi grup ertesi gün diğer grup hep bu şekilde dinlesem olur mudusun2 suçluluğu da 2-3 günde bir gündüzleri 2-3 saat dinlemek istiyorum

benim bu soruma kimse cvp vermicek miagl34

yeni bir hayat 28-02-2009 08:34 PM

Alıntı:

lale85 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 310722)
benim bu soruma kimse cvp vermicek miagl34

Merhabalar t678

Telkinleri dinlemeye doğru bir şekilde başlamışsınız..Ego ve suçluluğun ilk dinleme aşamasını tamamlamışsınız..Bu güzel..

Şu an dinlemek istediğiniz 7 telkini gruplara ayırmanız doğru değil..
Telkinleri hiçbir şekilde gün atlayarak değil de hergün belli tekrarlarla dinlemelisiniz..Ayrıca bazı telkinler birbirini tamamladığı için ayrı dinlenmesi uygun değildir..

Şu an suçluluğu dediğiniz gibi 2-3 günde bir listenize eklemenizde sakınca yok.

Sosyal fobi yi bu konuda gerçekten rahatsızlık yaşayanlar dinlemeli..Sosyallik artırıcı telkinini yaklaşık bir hafta veya 10 gün dinledikten sonra sosyal fobiyi eklemelisiniz..

ego,ertelemeyi bırak, kendine güven,başkalarının düş. önemsememe,topluluk önünde konuşma ve sos. artırıcı telkinlerini sürekli dinlemeniz gerekli,günde 10-15 saat kadar..
İlk etapta listeyi kalabalık tutmak, geç sonuç almanıza sebep olsa da,size tavsiyem birer hafta aralıkla yeni bir telkin eklemeniz..

Sevgiler..actionsmile

dygblmz 06-03-2009 12:37 PM

...

mrb ben sitenize yeni üye oldum..kafama yatan çok düşünceler var burda..kişisel gelişim pozitif düüşünme benm ilgi alanım..ama işin teorik kısmına ihtiyacm var gördüğüm kadarıyla.. telkinlern kendi içimizde bi çok şeyi değiştirmesinin garip bi mucize olduğu gibi..ben bunu ilk defa duyuyorum..somutlaştırılmış düşünceler,durumlar var burda..telkinler gibi..sorularm olacak..telkinlrn günde 10 saatten fazla dinlenmesinn bi zararı olabilir mi? dün başladm ve şuanda sizin de dediğiniz gibi suçluluk ve ego güçlendirici telk. dinliorm 1 hafta böle devam edecek daha sonra ihtiyacm olanlara geçecem..listeme ekleme yapacam yani..ekleme yaparken dinlediğim diğer 2 telkini çıkarmalımıyım?bi de telkinleri dinlemeye başladığm an başım çok ağrıo geçmio ama uykumu getirdi dün gece sabah uyandğma yine aynı baş ağrısı?garip sesler duydum yatarken bi bayann ağlayarak nefes alıp verişi bi an kendim sandm paronayak oldm ya..garip şeler hissediorm daha ilk günden..özel olarak yardımcı olmanınzı istiorm..ilgilenirseniz sevinirim..ii çalışmalar..

shamanic 06-03-2009 10:01 PM

merhabalar dygblmz.. actionsmile

telkinleri fazla dinlemenizin bir zararı olmaz ancak arda bir bilinçaltınızı dinlendirmenizde yarar var..

telkinleri dinlerken eski inanç kalıplarınızı rahatsız ediyorsunuz.. sessizce yerlerini dinlediğiniz telkinlere bırakmalarını istiyorsunuz ama onlarda gitmemek için mücadele ediyor.. sevincli

işte bu mücadele bedenimize yansıyor.. mide bulantısı baş ağrısı iç sıkıntısı gibi..

bu süreçte bulunduğunuz ortamın bol oksijenli olması.. bol su tüketmeniz.. günde bir iki fincan rahatlatıcı çay içmeniz.. yürüyüş yapmanız geçiş sürecinize olumlu olarak yardımcı olacaktır..

güzel haberlerinizi kısa sürede almak dileklerimle..

sevgiler.. t678

dygblmz 09-03-2009 03:32 PM

Alıntı:

shamanic Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311369)
merhabalar dygblmz.. actionsmile

telkinleri fazla dinlemenizin bir zararı olmaz ancak arda bir bilinçaltınızı dinlendirmenizde yarar var..

telkinleri dinlerken eski inanç kalıplarınızı rahatsız ediyorsunuz.. sessizce yerlerini dinlediğiniz telkinlere bırakmalarını istiyorsunuz ama onlarda gitmemek için mücadele ediyor.. sevincli

işte bu mücadele bedenimize yansıyor.. mide bulantısı baş ağrısı iç sıkıntısı gibi..

bu süreçte bulunduğunuz ortamın bol oksijenli olması.. bol su tüketmeniz.. günde bir iki fincan rahatlatıcı çay içmeniz.. yürüyüş yapmanız geçiş sürecinize olumlu olarak yardımcı olacaktır..

güzel haberlerinizi kısa sürede almak dileklerimle..

sevgiler.. t678

teşekkürler:)

MERAGİR 11-03-2009 09:20 PM

herhangi bir şarkıyı yüksek sesle telkini de kısık sesle dinlemekte sakınca var mı??????????????

hayatimdegisti 11-03-2009 09:53 PM

Alıntı:

MERAGİR Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311867)
herhangi bir şarkıyı yüksek sesle telkini de kısık sesle dinlemekte sakınca var mı??????????????

Çok aşırı olmayacak şekilde kısarak başka müzikle dinleyebilirsiniz.
Müzik sesi telkine gore daha yüksek olabilir.actionsmile

MERAGİR 11-03-2009 10:04 PM

teşekkürler sağolun iiyi geceler

semkur 12-03-2009 08:06 AM

Telkinlerin kopyalanması hakkında bir sorum var

Atakan bey telkinler mp3 formatında. Ben gecede dinlemek istiyorum ama bilgisayardan dinleyince sıkıntı oluyor. Onları Cd formatına cevirerek kopyalasak ve cd çalarda dinlesek. Bu kopyala sırasında telkinerde bir sorun olurmu. Mp3

hayatimdegisti 12-03-2009 11:12 AM

Alıntı:

semkur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311892)
Atakan bey telkinler mp3 formatında. Ben gecede dinlemek istiyorum ama bilgisayardan dinleyince sıkıntı oluyor. Onları Cd formatına cevirerek kopyalasak ve cd çalarda dinlesek. Bu kopyala sırasında telkinerde bir sorun olurmu. Mp3

Audio cd formatina çevirdiğinizde her hangi bir veri kaybı olmayacaktır.

semkur 12-03-2009 04:34 PM

Alıntı:

hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311899)
Audio cd formatina çevirdiğinizde her hangi bir veri kaybı olmayacaktır.

Çok teşekkür ediyorum. Bugün akşam cd ye cevireceğim hemen.

BaskaBirHayat 12-03-2009 05:15 PM

herkese merhaba :)
ben bazilari haric (sigara, kilo, sosyal fobi, kanser) hepsini dinledim faydasini gordum ve goruyorum ancak tam istedigim kadar deil bu yuzden biraz daha dinlemeye devam etmek istiyorum.....bu telkinleri aralarinda ayirip siraya koyup oyle dinlemistim ama simdi hepsini birden dinlemek istiom (21 gun araliksiz denemek istiom), bu etkiyi azaltir mi yada yan etkileri olumu?
bide ben bu subliminal telkinlerle ilgili arastirma yaptim biraz internetten ve bazi yabanci sitelerde asiri derecede telkinlerin ise yariyacagina inanmak ters etki yapabiliyomus bu dogru mu?

hayatimdegisti 12-03-2009 05:18 PM

Alıntı:

BaskaBirHayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 311926)
herkese merhaba :)
ben bazilari haric (sigara, kilo, sosyal fobi, kanser) hepsini dinledim faydasini gordum ve goruyorum ancak tam istedigim kadar deil bu yuzden biraz daha dinlemeye devam etmek istiyorum.....bu telkinleri aralarinda ayirip siraya koyup oyle dinlemistim ama simdi hepsini birden dinlemek istiom (21 gun araliksiz denemek istiom), bu etkiyi azaltir mi yada yan etkileri olumu?
bide ben bu subliminal telkinlerle ilgili arastirma yaptim biraz internetten ve bazi yabanci sitelerde asiri derecede telkinlerin ise yariyacagina inanmak ters etki yapabiliyomus bu dogru mu?

Listenizi kendi isteğinize göre düzenleyebilirsiniz....Bir sakıncası olmaz.

Telkinlerin etki etmesi için inanmak gerekmemektedir.Çok inanmanın etkileri azaltıcı yonde etkileri olacağını düşünmüyorum.
Bu konu ile ilgili ozel mesajla bana kaynak gosterirseniz bir incelerim ne demek istemişler diye...

hayaletlord 16-03-2009 04:40 AM

bu siteyi kuran ve emek veren herkeze selam..nasıl oluyor bilmiyorum ama bu telkin olayı işe yarıyor. mantığı anlatılmasına rağmen, ben tam olarak çözemedim ..fakat işe yarıyor. bu başlık altındaki mesajlara şöyle bir bakındım da ...heralde aynı soru.veya sorular onlarca defa sorulmuş fakat her defasında..zerafet hiç bozulmadan sabırla cevaplanmış..bravo doğrusu..herhalde arada yetkili arkadaşlarda bizlerin sorularından bunalıp bir offf..çekiyorlardıry789ama gösterdikleri sabırdan ötürü tekrar kutluyorum..bu üslup gerçekten güzel ve etkili..sitede sanırım tıkanan tek yer..bu mp3 lerin indirilmesinde yaşanan ve benimde karşılaştığım sorun...ee...kadı kızında bile bukadar kusur olacak elbet..bu sorununda giderileceğinden hiç şüpem yok...

aslında insanların aklına takılan soruyu ben sizlere direkt sorayım...

''yaw kardeşim tamam çok faydalı, bu telkinler.bunu yaşayarak görüyoruz.hem de ücretsiz...siz niye bu amme hizmetini karşılıksız yapıyorsunuz.?.altında ne var.? yoksa bir toplu bilinç altı yönlendirmemi yapılmak isteniyor.?.siz delimisiniz.?.yoksa maddi kaygılarınızmı var.?.amacınız ney? .mevlana göçeli çok oldu..kimse karşılıksız birşey yapmaz bu zamanda..söyleyinde bilelim..sizin karınız ne bu işten.?'' veya benzeri....sakın yanlış anlaşılmasın özellikle tırnak içinde yazdımm..bu ..sorular ilk başta benim de aklımdan geçti..ve dürüst olmam gerekirse..bazılarıda halen cevap bekliyor..lafı evirip çevirmeden direk yazmak istedim..kesinlikle kabalık veya saygısızlık etmek gibi bir niyetim asla yok... dikkat ediyorum genel de bu tür sorularada...hep kıyısından köşesinden..çıtlatarak soruluyor...insanlar anlayıp güvenmek istiyorlar...tabi bu güven olayı gerçek hayatta bile tam anlamıyla mümkün değilken burada sağlamak imkansız...ama ben en azından başlangıç aşaması olan suçluluk-ego ile ilgili telkinlerin bende olumlu anlamda beklenen etkiyi göstermeye başladığını söyleyebilirim...ve bunu okuyan insanlar bilsin isterim..elbette farklı kazanımlarım oldukça bu sitede yine farklı konu başlıkları altında paylaşırım ve bundan da asla çekinmem....benim sizlerden ufak bir ricam şu; telkinler ile ilgili müzikleri daha fazla çeşitlendirmek mümkünmüdür..bilmiyorum.. tabi belki çok uzun zaman ve emek alan işlerdir..takdir sizlerin..umarım bu iş gerçek anlamda insanlar için olumlu ve faydalı bir iştir..ben fayda gördükçe elbetteki başka insanlar içinde vesile olacağım...sorulara sabırla vermiş olduğunuz cevaplar ve kibar üslubunuz için teşekkür ederim..saygılar..

yeni bir hayat 16-03-2009 04:57 AM

Merhabalar avcıeri;

Olumlu sözleriniz için teşekkürler..Bu emeğin farkında olanlar da olmayanlar da sizin de belirttiğiniz gibi..Günümüzün çıkar şartları,bazen bizleri bu tarz düşünmeye itebiliyor..
Telkinlerin,üstelikte herkesin hayatında çok önemli değerler içeren çeşitlerinin burada ücretsiz olmasında tabii ki bir maneviyat yatıyor..Bunun başından beri farkında olmamla beraber,Atakan Bey'in hayatının çok özel bir dönemini bizle paylaşması bunu daha da anlamama vesile oldu..
Ben ilgili mesajın linkini vereyim size,sözü fazla uzatmadan..actionsmile

http://www.hayatimdegisti.com/forum/89289-post61.html

hayaletlord 16-03-2009 04:09 PM

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 312338)
Merhabalar avcıeri;

Olumlu sözleriniz için teşekkürler..Bu emeğin farkında olanlar da olmayanlar da sizin de belirttiğiniz gibi..Günümüzün çıkar şartları,bazen bizleri bu tarz düşünmeye itebiliyor..
Telkinlerin,üstelikte herkesin hayatında çok önemli değerler içeren çeşitlerinin burada ücretsiz olmasında tabii ki bir maneviyat yatıyor..Bunun başından beri farkında olmamla beraber,Atakan Bey'in hayatının çok özel bir dönemini bizle paylaşması bunu daha da anlamama vesile oldu..
Ben ilgili mesajın linkini vereyim size,sözü fazla uzatmadan..actionsmile

http://www.hayatimdegisti.com/forum/89289-post61.html

Çok teşekkür ederim ben de bu yazıyı daha önce okumamıştım..Nasıl gözümden kaçmış..Evet gerçek anlamda tüm yayıplara ve kazançlara rağmen hayata direnmek,uyum sağlamak,herşeye rağmen yaşayabilmek,vs... ismine ne dersek diyelim..bence de budur..ve keşke bu yazıyı tüm üye arkadaşlar okusa...bundan sonra kendi adıma sizleri daha iyi ve yakından tanıyabilmek aynı zmanda fikir paylaşımları yapabilmek için..daha fazla çaba göstereceğim..yazıyla ilgili buradan yorum yapmak istemiyorum..fakat benim bu yazımı okuyan herkezin bu hayat dersi niteliğindeki..yazıyı okumalarını şiddetle öneriyorum..bakkk.. içim bir garip oldu şimdi yaw..:(..çok teşekkür ederim..konuştuğum herkeze..umut ve sevgiyle kalın...saygılar.

harme 22-03-2009 06:25 PM

Merhaba,az önce benzer telkin cd leri hazırlayan türkçe bir site gördüm burada cdlerin nasıl dinleneceği konusunda gündüz dinleme yapılmaması ve 21 gün dinlendikten sonra 1 hafta ara verilmesi ve bu periyodun 3 kez tekrar edilmesi belirtilmiş.Bunun nedenin ise bilinçaltı enerjimizin dışa vurumu için gerekli ve şart olan süre olarak belirtilmiş.Ayrıca binoral vuruşlar (binaural beats), saf bilinçaltı teknik (pure subliminal),ters mesaj (reverse messages),karışık stereo (stereo confusion) gibi 4 farklı teknikle hazırladığından bahsediliyor.Ben Atakan beyden bu teknikler özellikle dinleme süresi konusundaki düşüncelerini merak ediyorum.Saygılar...

hayatimdegisti 22-03-2009 06:41 PM

Dünyada telkin cd'leri hazırlayan siteler benzer yöntemleri kullanırlar.Yani subliminal,supraliminal binureal ve diğer yöntemleri.

Bu yöntemlerin etki oranı Ritmotrans'a göre daha düşüktür.
Dünyada bu tür cd ler konusunda en iyi site Wendy'nin sitesidir.İngilizce olan ve tüm dünyaya açık olan ve senelerdir devam eden bu sitenin üye sayısı sanıyorum sadece 3000 ler civarındaydı..

Subliminal teknikler kullanan sitelerin hep birbirini örnek almaları aynı yöntemleri kullanmaları sonucu kişisel gelişim cd leri son zamanlarda çok da gelişim kaydedememistir...

Bu tür sitelerin ülkemizde açılmasını olumlu buluyorum.Bu sayede daha çok kişi bu tür konulardan haberdar olmuş oluyor...
Mutlaka faydalı olduğu kişiler de vardır...

Bana gelen geri bildirimler uyku getirdiği ,etkilerinin sınırlı olduğu yönünde...
Diğer sitelerden subliminal'den haberdar olup bizim sitemizde ki telkinleri dinleyip olumlu geri bildirimlerde bulunanlar var.

Dinleme şekli için şunu söyleyebilirim..Telkinleri dinledikten sonra bizde sürekli dinlemek yerine özellikle kişisel gelişim amaçlı dinleyenlerin haftada bir iki kez tekra etmelerinin yeterli olduğunu söylüyoruz.Çeşitli dinleme yöntemleri tercih edilebilir.

topalsolucan1905 22-03-2009 06:54 PM

Benimde bir sorum var cevap veren olursa cook sevinecem :D
Ben yeni dinlemeye başladım şimdi ney dinliyorum neyin sesi diger türlere göre birz yüksek şimdi televizyon izliyorum ama ney sesi cok az geliyor bunun bir yararı varmı herkes var diyor ama telkinler daha kısık sesle geliyor onlar tv sesleriyle karışıyor o zaman bir yararı olurmu

keskin38 22-03-2009 08:14 PM

Hoşgeldin aramıza topalsolucan956k

Ben nacizane cevap vermek isterim. Muzıkle tv seslerının bırbırıne karısmasında herhangi bir sorun olacagını sanmıyorum. Burada önemli olan müziğin arkasındaki telkinler. Sonucta tv kapalı olsa sadece muzıklerı dınlesen de bazı new agelerde sarkı sözleri de var.Yanı demem o ki muzık dınlerken tv de ızleyebılırsın kıtap da okuyabılırsın,arkadaslarınla sohbet de edebılırsın,hatta uyuyabılırsın de... Dınledıgın muzıklerdeki telkinleri bilinçaltın duyuyor ve kaydedıyor.Mevcut olumsuz duygu ve dusuncelerı silip telkinlerdeki olumlu dusunceleri yerlestırmeye baslayacak. Bu elbette zaman alacak.Bilinçaltının yogunluguna baglı.2 hafta boyunca ego ve sucluluk telkınlerını dınlemeye devam et.Sonrasında onlara ılave olarak kendıne guven telkınını ve dıger tercıh ettıklerını ekle...

Başlangıcta duygu bosalmaları, dalgalanmalar, fiziksel rahatsızlıklar - bas agrısı,bas donmesı,mide bulantısı vs- yasayabılırsın.Endişe etmene gerek yok.Bunlar dogru yolda ilerledigini gösterir.Yanı bılıncaltın temizliğe baslamıs demektiry789

Fayda görmen dileğiyle....

Sevgiler....

turkvezir 25-03-2009 09:35 PM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

merabalar benim bir sorum olacak.suçluluk duygularını tek başına dinlenmemesi gerektiğini söylemişsiniz.ben ego güçlendirici yi çok dinledim.acaba suçluluğun yanında ego güçlendirici yerine kendine güveni dinlesem ya da sadece suçluluğu dinlesem olurmu

turkem 28-03-2009 02:24 PM

selam Shamanic.Sitenizde bulunmaktan çok mutluyum.ben güzel bir yola girdiğimi düşünüyorum ve tesadüfe inanmıyorum.doğruluğun ve güzelliğin olduğu heryerdeyim.reiki ile yakından ilgileniyorum ve 1.aşamadayım.ama hayata bakışım çok negatif kendimi bulmak için her yolu deniyorum insanlar çılgınca bulsada.özelden de görüşebilirsek sevinirim.ışıkla kalın.

duygu460 28-03-2009 06:25 PM

Ben bişe sormak istiyorum ben 10 güne yakın zamandır telkinlerleyim.Şöyle yaptım 4 gün boyunca sucluluk ve ego telkinlerini dinledim sonra listeden sucluluk çıkardım ve sosyallik arttırıcı yı ekledim yani ego+s.arttırıcı. Sizce sucluluk telkinini erken mi çıkardım bide şöyle yaptım. Listem şu şekilde 1x ego+3x sos.art+1 ego+3 xsos art
Cevap verirseniz sevinirim ve bu sosyallik artırıcı telkinin etkisini hissedemiyorum sanki..Bunu nasıl anlayabilirim.....

hayatimdegisti 28-03-2009 06:32 PM

Sosyallik arttırıcı telkinin etkisi insanlara daha çabuk iletişim kurabilmenizdir.
Normalde tanımadığımız insanlara karşı mesafemiz vardır.Bu telkin bu mesafeyi azaltır doğal ve içten gelen bir şekilde insanlarla iletişiminizi sağlar.
Suçluluk biraz erken çıkmış gibi..Eğer suçluluk telkini siz çok rahatsız etmediyse listenizden bu kadar çabuk çıkarmayın.
Ayrıca topluluk konuşma telkini de sosyallik için etki sağlayacaktır

duygu460 28-03-2009 06:48 PM

Çok tşk ederim bide şu lyaptığım listenin bir etkisi olurmu...
1x ego+3x sos.art+1x ego+3xsos...

Ayrıca şunları söylemek istedim.Siteniz abartısız söylüyorum üyeleriyle bu kadar ilgili olan bence 1. site sizi coook tebrik ediorum. Acaba bu yazdığım şeyler telkinlerin etkisinden mi :D:D:D ( şAkaydı ) Tüm site yönetimine ve sahibine cook tşk ediorum...

hayatimdegisti 28-03-2009 08:54 PM

Tabii ki yaptığınız liste etkili olur.Ancak 3 sosyalik yerine topluluk konuşma ekleyebilirsiniz.
1Suçluluk ,1ego,2sosyallik ,1toplululuk konuşma da güzel bir seçenek olabilir

yesıl 29-03-2009 05:54 PM

mrblar ben yenı katıldım hayatımda yolunda gıtmeyen seyler var teasadüf bu siteyle karsılastum yardımcı olursaız sevınırım kılom fazla ve pspkolojık oldugunu düsünüyorum nerden baslayım lınklerınız wındovs medıa plear olarak ınıyo ama bılgısyarım acmıy ne yapabılırım tskler

selma abla 31-03-2009 03:11 AM

merhabalar ben bilgisayar kullanmakta acemiyim şu müzik indirme işini beceremedim lütfen yardımcı olabilirmisiniz

keskin38 31-03-2009 09:37 AM

Hoş geldiniz selma abla :) yukarıda kırmızı renkte mp3 lerı buradan yukleyınız yazısına tıkladıgınızda karsınıza cıkan lıstede baslangıc olarak ego vuven guclendırıcıyı tıklayınız. acılan sayfada farklı versıyonlardan tercıh ettıgınıze tıklayıp ılk mesajdakı lınke sag tıklayıp hedefı farklı kaydet dedıgınızde ıslemınız tamamdır.

Çok mu karışık anlattım acaba :S

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:15 PM.