![]() |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Arkadaşlar foruma uzun zamandır üyeyim ve mp3 lerin hemen hemen hepsini indirdim. Fakat bir türlü düzenli dinleyemediğim için etkilerini paylaşamadım. telkinleri gece de dinleyebilmek için bir mp4 aldım, bu şekilde daha düzenli dinleyebilirim sanırım... Ego + suçluluk + zinde uyanma + erteleme alışkanlığı şeklinde başlıyorum. Çalışamalarınız için sizlere teşekkür ederim 25889 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
BEnce direkt olarak 4 telkinle başlama,çünkü acele edince istenilen verim alınamıyor deniliyor ve sonra yine baştan başlanıyormuş:) ilk olarak sadece ego ve suçluluk olsun derim ben super |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi ben yaklaşık 3-4 aydır dinliyorum etkisini gördüm gerçekten hayatımı olumlu yönde değiştirdi diyebilirim saçma gibi gelicek ama bende bağımlılık yaptı aklıma geldiği her an dinlemek istiyorum yani hiç bi zaman bırakmak istemiyorum bi zararı yoktur umarım |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi merhaba, ben yeni üye oldum ve sitenizi çok begendim, emegi geçen herkese tesekkür ederim. Benim bi sorum olucak...ben çok çekingen birisiyim (yani öyle böyle degil akrabalarimla bile konusmakta zorlaniyorum ama bu en çok okul hayatimi etkiliyor sinif arkadaslarimla, ögretmenlerimle veya herhangi biriyle konusamiyorum adeta kapali bir kutu gibiyim. Konusmak zorunda kalincada ellerim fln titriyor sesin kisiliyor ve yüzüm kizariyor). Kendime ne gibi bir liste hazirlamam gerekiyor? Günde kaç saat dinlemeliyim? Lütfen yardimci olun bana kurtarin beni bilinç altimdaki bu saçmaliklardan... |
Özellikle sizin durumunuzda telkinler daha fazla etki eder ve farkı daha belirgin hissedebilirsiniz. Suçluluk ego güçlendirici bir hafta dinledikten sonra listenize sosyallik topluluk konuşma ekleyiniz. Günlük toplam 7-8 saat dinlemeniz yeterli olacaktır. Müzik olarak da ilk etapta karısık tercih ediniz.Yani klasik ney new age doga listenizi yapip dinleyiniz. |
Merhaba Atakan bey, Tam tavsiye ettiginiz sekilde degil ama telkinleri zamanim oldugunda 2-3 saat yada bütün gün evdeysem mesela hafta sonlari 5-6 saat dinledim (bazi günler hiç dinleyemedim ama...) Yani bu sekilde dinlegim için iki hafta kadar dinledim, ayni faydayi görürüm dimi? |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhaba Günlük 7-8 saat dinleyemiyorsanız 3-4 saat dinlemenizde etki görmenizi sağlar. Önemli olan istikrarlı bir şekilde her gün dinlemek ara vermemektir.. Aileniz ile ilişkileriniz ve bahsettğiniz konularda telkinler faydalı olacaktır.Hatta siz değişimleri diğer dinleyenlere göre daha belirgin hissedebilirsiniz. actionsmile |
|
Ynt: Genel Kullanım Rehberi merhaba sitenize yeni üyeyim sapkal89 suçluluk telkinini dinliyorum diğer telkinlerle karıştırıp hepsini birlikte dinlesem bir sakıncası olurmu neutrali5 tşkler clapping |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhaba n3c0. Öncelikle yanımıza hoşgeldin.Telkinlere öncelikle suçluluk+ego ile başlaman tavsiyedir.Bu şekilde 15 gün dinleyebilirsin,özellikle gece uyurken dinlemen çok faydalı olacaktır.15 günün ardından ihtiyacına göre diğer telkinleri de ekleyebilirsin. Mutlu paylaşımlar. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi çok teşekkürler anında cvp geleceğini hiç tahmin etmiyordum blissy kaç gündür işten dolayı çok yorgunum bunu dinledim ve uyku bastırdı ben normaldede uyurken kral tv yi açarım öyle yatarım müzikle uyumak çok güzel birşey hpm1 afedersiniz bir sorum daha olucak? ney sesinin arasında durduğunda falan sesler konuşmalar duyuyorum bu ne oluyo muzik sorunlu olduğundanmı yoksa bilerek yapılan birşeymi açıklamasını yaparmısınız dusun tşkler 25889 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi O duyduğunuz sesler Atakan Bey'in sesi ttli3 Müziklerin altında ritimli okumayla okunan telkinler mevcut.Aralarda ses yükseldiği için onu duyuyorsunuz.Ama tavsiyemiz sesi çok fazla açmamanızdır. |
merhaba ben de siteye yeni üye oldum. önce depresyon dünde kaldı ile başlamıştım ama sonra dediğiniz gibi ego ve suçluluğu dinlemeye başladım. ilk bir hafta bu şekilde dinledikten sonra depresyonu ekleyeceğim. fakat benim birşey dikkatimi çekti, telkinlerin içeriklerini de sitede vermişsiniz. dinlerken okumamız mı gerekiyor?? ya da dinlemediğimiz zamanlarda okumakta bi sakınca var mı? şimdiden teşekkürler, emeğiniz için de teşekkürler.. |
Merhaba Yasal06.Öncelikle yanımıza hoşgeldiniz. Telkinlerin içerikleri sadece ne telkini aldığınızı bilmeniz açısından verilmiştir.Bilgi sahibi olmak açısından bir kez okuyabilirsiniz.Ama devamlı okumanız gerekmiyor. Dinlemediğiniz zamanlada okumanızda bir sakınca yok elbet ama,dinlemek kadar fayda saglayacağını sanmıyorum. |
tekrar hepinize merhaba çok ilginç ama neden bilmem ailemden birileri gibi hissediyorum artık sizi :) bugun 8 gün oldu ego ve suçluluk telkinlerimde ve inanın kendimi çok iyi hissediyorum ve tekrar tekrar burda emegi geçen tüm insanlara çok ama çok teşekkürediyorum Rabbim hepinizden razı olsun:) suan kendine güvenide ekledim listeme ama bişeyde karar veremedim yardımcı olursanız çok sevinirim ben pek toplumda konuşamayan veya sosyal çevre pek edinemiyen biriyim:( yaşım 37 bundan sonrada ne kadar başarılı olabilirim bu konuda bilemiyorum ama :) bu listeme ayrıca bu problemime katkıda bulunması için ne dinlememi önerirsiniz sosyallik arttırıcı , topluluk karşısında konuşma ve sosyal fobi var ama hangisi bana daha çok yarar saglar suan bilemedim şimdiden çok teşekkürederim verdiginiz bilgiye |
Merhaba kayrasu, Ego güç. ve kendine güvenle birlikte sosyallik artırıcı ile topluluk önünde konuşma telkinlerini dinleyebilirsin.. Sos.artrıcı yı bir hafta dinledikten sonra sosyal fobiyi de eklersin..Listeyi bir anda kalabalıklaştırmaktansa telkinleri belli aralıklarla eklemek daha faydalı...Aşağıdaki linki incelemende fayda var.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...ilirim-14.html Farkındalıklarının artması dileklerimle.. Sevgiler...kiss3 |
acaba anlamışmıyım??? üstad merhaba.. oldukça yeniyim ayın 3ünden beri sizlerin arasındayım.. yeni başlayanlar için suçluluk ve ego telkinleri öneriliyor ama bunlaarın yanına bir 3.yü 4.yü eklesek çokmu erken olur??uyurken ego+suçluluk+zinde uyanmayı dinliyorum..gün içinde ise ego+kendine güven+suçluluk 3lsünü dinliyorum..bu sizce doğru olarak yorumlanabilirmi?? |
Alıntı:
Öncelikle aramıza hoşgeldin..vien1 Belirttiğiniz gibi telkinleri dinlemeye ego ve suçluluk ile başlıyoruz..10-15 günlük dinlemeden sonra diğer telkinleri belli aralıklarla listemize ekliyoruz.. Listen güzel, bu şekilde de dinleyebilirsin...Önemli olan süreklilik... Sonuçları bizlerle paylaşırsan seviniriz.. Sevgiler...actionsmile |
merhabalar.. zinde uynama ve ertelemeyi bırak telkinleri kısa ve eyleme geçirici özelliklerindne dolayı diğer telkinleri tamamlayıcı etkiye sahip.. super bunun için ilk günlerden itibaren dinlenilebilir.. music45 sevgiler.. actionsmile |
Herkese merhaba bende sitenizle dün tanıştım.ve dün gece telkinleri dinledim. Benim kafama takılan birşey var ilk olarak suçluluk ve ego ile başlayın demişsiniz ve bütün telkinlerin değişik müzk türleri var ve bende suçluluk ve ego için hepsini indirdim. Ancak mp3 playerime yüklediğimde bir suçluluk bir ego için telkin çalıyor veya karışık çalıyor bunun bir sakıncası olabilir mi? Bir de mesela suçluluk için sadece bir, ego için sadece bir müzik türünü mü dinlemek lazım yoksa hepsini de değişik değişik dinleyebilirmiyiz? Yanıtınız için şimdiden teşekkürler diliyorum ve yarınlarıma umutla bakabileceğimi umuyorum bu telkinler sayesinde. |
Merhaba Telkinleri farklı müziklerle karışık dinleyebilirsiniz.actionsmile Dilerseniz gündüz karışık gece uyku için daha uygun olan doğa versiyonlarını dinleyiniz.. Paylaşımlarınızı bekliyoruz. Alıntı:
|
COK KIYMETLI YAPIMCILAR BENIM BIR KAC SORUM OLACAK. FAZLA VAKTIM OLMADIGINDAN BÜTÜN METINLERI INCELEYEMEDIM; BELKIDE CEVAPLARI VERILMISTIR.BU YÜZDEN SIMDIDEN ÖZÜR DILERIM 1- GECE MÜZIGI TAMAMEN SESSIZE ALIYORUM CÜNKÜ HEM UYUYAMIYORUM HEMDE ESIM RAHATSIZ OLUR, FAYDASI OLUR MU? 2- COCUKLARIN DA DINLEMESINDE SORUN VAR MI? 3- UZUN SÜRE UYGULAYIPTA MEMNUNIYETINI IFADE EDEN MESAJLARA RASTLAMADIM (BELKIDE TAMAMINI OKUYAMADIGIMDAN OLABILIR) SIZIN BU KONUDA DENEYIMINIZ VAR MI? 4 - YAKLASIK OLARAK NE KADAR ZAMAN DEVAM ETMELIYIZ? SIMDIDEN TESEKKÜR EDER BASARILAR DILERIM |
Alıntı:
Gece müziği rahatsız etmeyecek şekilde kısık dinleyebilirsiniz.Tamamen sessize almaktan kastınız eğer bu ise etkili olacaktır.Yok tamamen kısılırsa etkili olmaz tabii ki Çocuklar içinde özgüven için faydalıdır yanlız sigara bırakma depresyon gibi telkinleri dinletmeyiniz. Uzun süre dinleyip toplantılarımıza katılan kişiler oluyor.Böyle uzun süreli fayda gören bir çok kişi vardır. Kişiye göre dinleme süresi değişir.Önemli olan kişinin olumlu düşünmeyi alışkanlık haline getirmesidir.Eğer olumlu düşünceyi içselleştirirseniz bir kaç ay dineyebilirsiniz daha sonra haftada bir iki kez tekrar edebilirsiniz. Forumda büyük harfle yazmamanızı rica ediyoruz... actionsmile Teşekkürler.. |
slmlar yaklasik 1 haftadir telkinleri dinliyorum. fakat kulaklik kullanmiyorum bilgisayarimdan sesi acarak uyurken dinliyorum. kulaklik kullanmak sartmi.tskurler |
Alıntı:
Sevgiler..actionsmile |
bu siteyı yeni keşfettim sanırım benim iç kı keşifleride buradan yapabileceğim emeği geçen herkese tşkr ederim sağoluuun |
Sinav heycani telkinini sadece sinava girecegimizde dönemlerde mi yoksa çok daha önceden mi baslamamiz gerekio? |
zamanınız varsa önceden başlamanız iyi olur.. telkinlerin tekrarlanması önemli olduğu için sınavdan çok daha önce dinleyenlerde daha kolay ilerleme olabilir.. zamana karşı oluşan stresten uzak oldukları için.. yanı sıra kendine güven ego telkinlerinide dinleyin.. actionsmile sevgiler.. |
2 telkini bir arada dinleyebilir miyiz?? |
2 telkini sira ile dinleyebilirsiniz.Ancak aynı anda dinlemekten kasıt eş zamanlı ise yani media player'da birini winamp'de birini açıp dinlemk ise bu şekilde dinlemeyiniz. |
1 haftadır ego güçlendiricyi dinledim acaba kendine güven telkininemi geçsem yoksa ego güçlendiriciye mi devam etsem hangisi içerik olarak daha iyi acaba? |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız - Hayatım Değişti Telkinli Cd'leri yukarıda vermiş olduğum linki araştırabilirsiniz... genelde ilk üç telkini dönüşümlü dinlemenizi öneriyoruz...ego güven ve suçluluk telkinleri... daha sonra eklemek istediğiniz telkini listenize ekleyebilirsiniz... sevgiler...actionsmile |
merabalar herkese; Atakan bey ritmotrans tekniğini doğru kullanmak adına bi soru takıldı kafama..ben bilgisayar basında sürekli müzik dinlemeyi severim..bu yüzden bi yandan sevdiğim şarkıları dinlerken bi yandan da telkinlerin doğa versiyonlarını dinlemeye karar verdm..dinlediğim şarkının sesini açınca su sesi duyulmamaya başlıyo,ama aslında dinlediğim şarkıyı açmasam sesi duyulacak kadar açık..bu durumda da telkinleri algılayabilir miyim? |
Alıntı:
Dinlediğiniz müziği açın ama su sesi de bir miktar da olsa gelsin.. actionsmile |
çok çabuk cevapladığınız için çook teşekkürler.. ayrıca böyle bi siteyle bize bu telkinleri sağlamanız açısından teşekkürü borç bilirim..t678 |
umarım herşey çok güzel olur |
Selamlar, öncelikle böyle yararlı bir misyon üstlendiğiniz için teşekkür ederim. 2 gündür sitenizi didik didik ettim ama kafama takılan iki konunun cevabını bulamadım. Şimdi ana sayfada yer alan telkin başlıklarının (ego güçlendirici, kendine güven vs.) bir kaç türde müzik formatı yayınlanmış; new age, sanat müziği, doğa-su sesi, ney ve klasik müzik. Sorum şu: sizin böyle aynı telkin konuları için farklı müzik seçenekleri sunmanız kişinin hoşlandığı müzik tarzını seçmesi için mi, yoksa her müziğinde ayrı işlevi var mı? aynı telkin konusunun farklı müzik türlerini dinlesek bir sakıncası var mı? Diğer sorum: Genelde ego ve suçluluk arttırma telkinlerine öncelik veriyorsunuz. her ikisini aynı anda nasıl dinleyebiliriz? şöyle ki günlük 7-8 sa. dinleme süresini ikiye paylaştırarak mı yoksa karışık mı? bu iki konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim. Muhtemelen benim sorularımın da cevabı verilmiştir ama istediğim cevapları bulamadım. Saygılarımla...O0 |
merhaba bişey sorabilirmiyim sadece merak ettiğimden soruyorum..mesela ego güven güçlendirici,kendine güven vb.telkinleri insan dinledikçe ben merkezli,bencil olmaz mı aydınlatırsanız sevinirim..dusun2 |
Alıntı:
Aşağıdaki konuyu incelemeni öneririm.. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...in-anlami.html |
niye kimse cevap yazmıyor |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:54 PM. |