Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Nasıl Dinleyebilirim (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/)
-   -   Genel Kullanım Rehberi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/nasil-dinleyebilirim/1931-genel-kullanim-rehberi.html)

heavenly 1 01-04-2012 01:55 AM

Cevap: Genel Kullanım Rehberi

ya ben 3 gündür düzenli bi şekide dinliyorum telkinleri.çok baş ağrısı yaptı.kısık sesle de dinliyorum ama. yani faydasını göreceğimi de düşünüyorum ama hep böyle baş ağrısı yaparsa dewam etmem zor olcak.ağrı gbi de degil kafam bi ton sanki ağırlıştı.

heavenly 1 01-04-2012 02:01 AM

ya ben kulaklıkla dinlemenın tavsiye edilmedgını bilmiyordm.hep kulaklıkla dinledim.ara da bi normal dnledm ama .etkisi olmadı mı yani şimdi.nasıl anlarım ki kulaklığımda gürültü önleyici olup olmadıgını.dinlemiyeym mi kulaklıkldan yani.

Mirilli 01-04-2012 01:56 PM

Alıntı:

heavenly 1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822295)
ya ben kulaklıkla dinlemenın tavsiye edilmedgını bilmiyordm.hep kulaklıkla dinledim.ara da bi normal dnledm ama .etkisi olmadı mı yani şimdi.nasıl anlarım ki kulaklığımda gürültü önleyici olup olmadıgını.dinlemiyeym mi kulaklıkldan yani.

Telkinleri dinlerken müziğe odaklanmayacaksın bu nedenle gürültü önleyici olmasın deniliyor..

Fakat ben 4 aydır kulaklıkla dinliyorum gayet de güzel sonuçlar aldım ;
Ben gece takıyorum. Tek kulaklıktan dinliyorum kulağımdan da düşmüyor ..
Gündüz dinlemelerinde hoparlör çok daha iyi...
Telkin dinlediğinin farkında olmayacaksın ki bilinçaltın kaydedebilsin

Sevgilerimizle

İnsan_ 01-04-2012 02:12 PM

Alıntı:

Mirilli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822298)
Telkinleri dinlerken müziğe odaklanmayacaksın bu nedenle gürültü önleyici olmasın deniliyor..

Fakat ben 4 aydır kulaklıkla dinliyorum gayet de güzel sonuçlar aldım ;
Ben gece takıyorum. Tek kulaklıktan dinliyorum kulağımdan da düşmüyor ..
Gündüz dinlemelerinde hoparlör çok daha iyi...
Telkin dinlediğinin farkında olmayacaksın ki bilinçaltın kaydedebilsin

Sevgilerimizle

Sende bizden oldun desene mirillimusic45

Mirilli 01-04-2012 02:22 PM

Alıntı:

İnsan_ Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822300)
Sende bizden oldun desene mirillimusic45

sevincli956k aynen İNSAN cım sizden oldum artıkın

İnsan_ 01-04-2012 02:23 PM

Alıntı:

Mirilli Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822301)
sevincli956k aynen İNSAN cım sizden oldum artıkın

O zaman senide kaybettikderty

heavenly 1 02-04-2012 09:37 PM

teş ederim.anladım.yok müziğe odaklanmıyorum,gün içinde işleriin arasında sürekli açık.zaten burada okumuştum yorumlardan.müziğe odaklanılmamsı gerektgini,biliçaltımız algıyor oldugunu.zaten faydasını görmeye başladım yawaş yawaş :) teşekkürler

aritmetiks 15-04-2012 04:19 AM

merhaba ben bi yanlışlık mı yapıyorum

merhaba öncelikle sitenizi bulduğuma çok mutlu oldum şimdiden çok teşekkür ederim, ben epey bi incelikten sonra dediğiniz gibi suçluluk duygusu ve ego konularında yapılmış olan temel telkinleri indirdim büyük bir keyiflede dinliyorum fakat aklıma bir şey takıldı benim indirdiğim müzikler dalga ve kuş sesleri içeriyo oldukçada huzur verrici fakat siz ve birçok arkadaş bu her iki müziğinde çok ağır olduğundan bahsetmiş bir çok yerde hal böyle oluncada ben acaba yanlış bir şey mi indirdim diye düşünüyorum çünkü bana çok huzur verdi bu müzikler cevap alabilisem sevinirim acaba ben yanlış bir şeymi indirdim yoksa tamamen müzik zevklerinin farklılığnıdan mı ağır gelmiş olabilir diğer insanlara
teşekkürler

kutayhun 15-04-2012 09:01 AM

Cevap: merhaba ben bi yanlışlık mı yapıyorum

Alıntı:

aritmetiks Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 822902)
merhaba öncelikle sitenizi bulduğuma çok mutlu oldum şimdiden çok teşekkür ederim, ben epey bi incelikten sonra dediğiniz gibi suçluluk duygusu ve ego konularında yapılmış olan temel telkinleri indirdim büyük bir keyiflede dinliyorum fakat aklıma bir şey takıldı benim indirdiğim müzikler dalga ve kuş sesleri içeriyo oldukçada huzur verrici fakat siz ve birçok arkadaş bu her iki müziğinde çok ağır olduğundan bahsetmiş bir çok yerde hal böyle oluncada ben acaba yanlış bir şey mi indirdim diye düşünüyorum çünkü bana çok huzur verdi bu müzikler cevap alabilisem sevinirim acaba ben yanlış bir şeymi indirdim yoksa tamamen müzik zevklerinin farklılığnıdan mı ağır gelmiş olabilir diğer insanlara
teşekkürler

yo doğru yapmışsın... ama sürekli dinle.. biri ki kere değil.. ciddiyim..

aritmetiks 15-04-2012 06:26 PM

tekrar merhaba ben yeniden aklıma takılan bir şeyi sormak istiyorum bazı üyelerin yorumlarında okuduğum kadarıyla müziğe odaklanmayın sesi kısık olsun başka şeylerle uğraşın falan yazıyor ben kulaklıla dinliyorum iki gündür nerdeyse aralıksız yani bir yandan ev işi yapıyorum yada markete gittiğim yürüyüşe çıktığımda ve uyurken sürekli kulağımda kuş sesleri vaar ve bu sesler büyük keyif veriyo hatta gündelik işlerimi yaparken bügün hiç sıkılmadım diyebilirim ben zaten tv izleyen biride olmadığım için iki gündür sürekli kulağım ego ve suçluluk duygusu telkinleri var acaba böyle dinlemek yanlışmı olur yani sürekli oses lere odaklanmak yerine başka bir yol mu denesem
teşekkürler şimdiden

Işıldayan Safir 15-04-2012 06:30 PM

Sesleri dinlemek size keyif veriyorsa dinleyebilirsiniz o şekilde. Sorun teşkil etmez. Yani odaklanmak veya odaklanmamak gibi bir zorunluluğunuz yok. Bazı arkadaşlarımız müziklerin altına gizlenen telkinleri duyabilmek için özel bir çaba harcıyorlar. Genellikle onlara odaklanmamalarını söylüyoruz. Bir de telkinleri günde 8-10 saati aşmayacak kadar dinlemenizi öneririz.

Sevgiler.

aritmetiks 15-04-2012 06:38 PM

ilginiz için teşekkür ederim sanırım ben biraz fazla dinliyorum iki gündür önerilen saatlere uymaya çalışıcam, bu arada ben telkinleri kesinlikle duymuyorum zira amaçta bu değilmi duyulmaması
tekrar teşekkürler sevgiler.

Işıldayan Safir 15-04-2012 06:44 PM

Evet telkinler kulaklara değil, direk bilinçaltına hitap eder. O nedenle kulaklarımızla duyamayacağımız bir ses seviyesinde hazırlanırlar. Saatleri özellikle hatırlatma sebebim şu: Önerilen saatlerin üzerinde dinlenildiğinde bilinçaltınıza aldığı telkinleri işleyebilmesi için zaman bırakmamış oluyorsunuz. Bilinçaltına zaman tanımak gerekiyor.

Sevgiler.

aytaçhoca 01-05-2012 11:53 PM

kolay gelsin "hayatım değişti ekibi". ben birkaç yıldır sitenize üyeyim.üye olduğum yaklaşık ilk 2 hafta telkinleri dinledim, pek etki alamadım ve bıraktım. ancak 5 gün önce tekrar dinlemeye başladım(suçluluk ve ego güçl.). hafif baş ağrısı, ani öfke tepkileri,gerginlik, mutsuzluk, hemen heyecanlanma, uykudan tat alamadığım halde sürekli uyuma isteği vb. etkiler yaşıyorum. bu etkileri önceki yıllarda yaşadığımı hatırlamıyorum. günde ortalama toplam 4 saat tlf. veya bilgisayardan dinliyorum. bu etkiler normal midir,aşağı yukarı ne kadar sürer ? yardımcı olmanız dileğiyle... iyi çalışmalar dilerim.

sweeet 02-05-2012 12:07 AM

Bu tarz etkilerin farkında olmanız ne güzel, bunu değişimin başlangıcı sayabilirsiniz. Bu etkiler normal. Ne kadar süreceği de değişimlere ne kadar sürede adapte olacağınıza bağlı geçecektir. Mümkünse günde ortalama 8 saat dinlemekle daha iyi verim alabilrsiniz. İnşallah bu süreçte daha düzenli dinler ve daha çok etkilerini görürsünüz. Yaşadığınız güzel gelişmeleri de bizimle paylaşırsanız çok seviniriz.

Değişiminiz istediğiniz yönde, gelişiminiz bol olsun. :)

Mutlu ve huzurlu günler dilerim.

Sevgiler.

aytaçhoca 02-05-2012 11:06 PM

çok teşekkürler... sabredeceğim bakalım. sigrt56

kutayhun 03-05-2012 05:45 PM

hocam ben 2 ay sürekli dinledim.... hem de daha çok telkin dinledim... emin ol iki aydan sonraki dinlemelerde herhangi bir kafa ağrısı falan olmuyor.... ondan sonra zihin alışıyor.. ve gelsin bakalım güzel etkiler...

huriye_89 12-05-2012 07:06 PM

arkadaşlar benim daha önce sorduğum ama cevap alamadığım bir sorunum var ;
2 aydır toplamda 8 tane telkin dinliyorum ;
- Suçluluk Duygusu
- Ego Güçlendirici
- Mutluluk Telkini
- Topluluk Karşısında Konuşma
- Sosyal Fobi
- Sosyallik Arttırıcı
- Kendine Güven
- B. D. Önemsememe
ama buna rağmen yabancı bir ortama girdiğimde bi gerginlik oluşuyo, konuşacağım varsa bile kısa kesiyorum. Bu zamanla aşılabilir mi ? Gelecek hafta başındaa ego güçlendiriciyi çıkarıp koruma kalkanını koymayı düşünüyorum siz ne önerebilirsiniz ?

komando_asker19 04-06-2012 05:27 PM

merhabalar bir sorum olcaktı ben sosyal fobi tedavisi ve depresyon tedavisi görüyorum bununla beraber ilaç kullanıyorum acaba ilacla beraber bu telkinleri dinlesem herhangi bir zarar görürmüyüm

Işıldayan Safir 04-06-2012 09:04 PM

Hayır zarar görmezsiniz.

derinnsu 08-06-2012 04:27 PM

Mrb. telkinleri dinlemeye yeni başladım, bir kaç tane telkin indirdim indirdiklerimi sırayla dinlesem şöyle ki, biri bittiğinde aynısını değil de bir başka telkini dinlesem faydasını görür müyüm, her birinin etkisini de ayrı ayrı görür müyüm?
İki üç telkini beraber dinlemeye başladım ve şu an baş ağrısı hissediyorum normal midir bu?

pervasız 09-06-2012 07:51 PM

önce ego ve sucluluk duygusunu dinle 2 hafta kadar. kısık sesle dinle. sonra eklersin listene yeni telkinler :)

Önem 30-08-2012 12:27 PM

Telkinler hangi beyin dalgasında kayıt edilmiş.Yani gündüz mü,gece formatında mı dinleyeceğiz?

sweeet 30-08-2012 12:34 PM

Telkinlerde bildiğim kadarıyla dinlemek için özel bir beyin dalgası yok. Bizim sitemizde yer alan telkinler subliminal yani bilinçaltının duyabileceği bir şekilde ve ritmotrans tekniği ile hazırlanmıştır. Telkinleri gece, gündüz, rutin hayatınıza devam ederken, işte, yolda, ders çalışırken vs. her yerde her zaman emek harcamadan dinleyebilirsiniz. Telkinleri bir müzik oynatıcısı kullanarak minimum müzik veya su sesini duyacak kadar ses seviyesinde açıp dinleyebilirsiniz.

Sevgiler.

Stien I Bjerget 24-09-2012 03:17 PM

Güzel bir paylaşımm.Cumartesiden beri dört tane telkin dinliyorum.Galiba sabırsızım ondan hemen hersey değişsin istiyorum..
Bugün ilk iki telkini ego ve güven güçlendirici,suçluluk telkinleri dinleyeceğim.Yalnız şunu farkettim kendimde zihnim çok direnç gösteriyor dinlerken kaşlarımı ve şakaklarımı gergin hissediyorum.Hafif bir ağrı ama tamda ağrı denemez ve içimde bir korku var ya olmazsa ya etki etmezse diye içimdeki şüpheyi nasıl serbest bırakacağım bilmiyorum acaba dinledikçe bu kendilinden kaybolup gider mi?Cevaplarsanız sevinirim.

sweeet 24-09-2012 04:54 PM

"Telkinlerin olumlu etkilerini görmeye hazırım." tarzında olumlamalarla endişelerinizi indirgeyebilir misiniz sizce? Bence denemeye değer.

Sevgiler.

Stien I Bjerget 24-09-2012 05:07 PM

Olabilir aslında denemeye değer gerçekten teşekkür ediyorum..Böyle deyip sonra dinlemeye başlayayımm ..

sweeet 24-09-2012 05:17 PM

Dinlerken bile söyleyebilirsiniz aklınıza geldikçe gün içinde de. Hissederek ve inanarak söylemek en etkili yoludur.

gündoğuşu 30-09-2012 08:23 PM

Merhaba 5 gün önce telefonla çekirdek inanç çalışması yaptım cd lerimi bekliyorum bir sorum vardı sanırım bu siteden istediğimiz telkinleri ücretsiz indirebiliyouz buradaki telkinlerin ücretli telkinlerle arsındaki farkı nedir ücretli olanların etkisi dahamı çok görülüyor birde ücretli telkinlerdede mi başta suçluluk ve ego güçlendirici telkinleri dinliyeceğiz?

Işıldayan Safir 01-10-2012 02:31 PM

Alıntı:

gündoğuşu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 831173)
Merhaba 5 gün önce telefonla çekirdek inanç çalışması yaptım cd lerimi bekliyorum bir sorum vardı sanırım bu siteden istediğimiz telkinleri ücretsiz indirebiliyouz buradaki telkinlerin ücretli telkinlerle arsındaki farkı nedir ücretli olanların etkisi dahamı çok görülüyor birde ücretli telkinlerdede mi başta suçluluk ve ego güçlendirici telkinleri dinliyeceğiz?

Evet ego ve suçluluk telkinleri başlangıç telkinleridir. Herkesin ilk olarak başlangıç telkinlerini dinlemesini öneriyoruz. O nedenle ücretsizdir. Çekirdek inanç çalışmanızın ardından hazırlanacak telkinler ise çekirdek inancınıza uygun olarak isminize özel hazırlanmaktadır.

Sevgiler.

maximum90 18-11-2012 09:27 PM

Herkese merhaba. telkinli müzikler ile fiziksel değişim sağlanılabilir mi? mesela kişiye özel hazırlanan bir telkin ile vücuttaki tüylerden de kurtulunabilir mi? çok teşekkürler yardımlarınız için..

drex 15-12-2012 03:23 PM

ücretsiz olarak verilen ve isme özel ücretli telkinler arasındaki fark ne?

drex 17-12-2012 10:28 PM

bilen yokmu?

mahmutali1 19-12-2012 06:44 PM

Alıntı:

drex Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834650)
ücretsiz olarak verilen ve isme özel ücretli telkinler arasındaki fark ne?

cevap senin sorunun içinde krzm67

ceko_25 19-12-2012 07:38 PM

telkinlerin faydaları farklı en önemlileri bedava olanlar

Mgnnge 23-12-2012 02:48 AM

sucluluk ve ego güçlendirme telkinlerini ne kadar sure dinlememiz gerekiyor kendi telkinlerimize geçmeden önce lutfen acil cevaplandirin cok merak ediyorum ve bir an önce kendi telkinime gecmek istiyorum cok heycanliyim bu konuda benim uzerimde ise yarayip yaramiyacagini cok merak ediyorum

Mgnnge 23-12-2012 02:53 AM

sanırım ben sorumun cevabini muhammed isimli uyenin sorusunu okuyunca aldim
ama soruyu sormadan once gormemistim onu kusura bakmayin tesekkurler...

mustafaemir_ 15-02-2013 11:50 AM

bu telkinlerin hiçbiri indirilmiyor.başlamadan bırakmak zorunda kalacağım sanırım

sweeet 15-02-2013 12:40 PM

http://hayatimdegisti.com/forum/dikk...da-burada.html

esyu_es 06-03-2013 11:30 AM

selam... telkinleri cep telefonumdan dinleyebiliyorum şöyle bir sorunum var telefonla birisi beni aradığında ve uyarı mesajlarında kesiliyor bu durumda kaldığım yerden devam etsem bir sakıncası olur mu? yoksa baştan mı başlatmalıyım ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 PM.