![]() |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi merhabalar hikmetkaraman hoşgeldin yanımıza.. actionsmile elbette verim alabilirisiniz ama dinleme süreniz kısaldıkça etkilerinin yaşamınıza yansıma süreside uzar.. onun için mümkün olduğunca uzun saatler dinlenmesini öneriyoruz.. thumbsanim geceleri uyurken de dinleyebilrsin.. bu şekilde de fazlasıyla etkisini göreceksin.. uykulusmile sevgiler.. hismiley |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi emeğinize sağlık |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi emeğinize çok teşekkürler hepsini indirdim vermiş olduğunuz sıra ile dinleyecem daha ilk andan şakaklarımda bir dolgunluk hissetmeye başladım yrl78 tekrar teşekkürler |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Emeğinize sağlık gerçekten cok guzel bır sıte işe yarayacağına inanıyorum..Zaman geçsin biraz bakalım sonuçları sizlerlede paylaşacağım... hismiley cat3500 cilgin897 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi İyi Akşamlar,ben siteye bugün üye oldum.Gerçekten çok faydalı bilgiler içeriyor. Yalnız,size bir sorum olacak.Ben özgüvenle ilgili mp3' ü indİremiyorum. 1 tanesini indirdim.sadece ney sesi vardı.Acaba içinde konuşma geçen hangisi ve nasıl indirebilirim?yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşk.ederim... 4897 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Telkinli müziklerde telkinleri duyamayabilirsiniz. Zaten telkinlerin kulakla duyulmayacak düzeyde olması gerekiyor. Bunda amaç kişinin bilinçaltı direncini düşürmek ve etkiyi hızlandırmaktır. Telkinlerin duyulmaması etkinin olmadığı anlamına gelmemektedir.Duymak ile algılamak farklıdır beynimiz belli bir db(ses seviyesi) altında ki sesleri bilinçaltına iletir.Bu yönteme subliminal kayıt tekniği denmektedir |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi 2 Telkini Aynı Anda Dinleyebilirmiyiz??? |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi merhabalar illeg4l hoşgeldin yanımıza.. zaten birlikte dinlenilmesini tavsiye ediyoruz.. dinlediğimiz telkinler birbirini tamamlayıcı olduğu zaman etkilerini daha kısa sürede yaşamımızda görmeye başlarız.. öncelikle suçluluk ve ego ile başalayacaksınız.. 15 gün sonra suçluluk telkini çıkarıp kendine güveni ekleyebilirsiniz.. bundan sonra kendine güven ve ego telkinleri listenizde sabit olarak kalırken kişisel gelişiminizle ilgili telkinleri belli aralıklarla birnirini destekleyecek şekilde listenize ilave edebilirsiniz.. rehber bölümümüzü inceledikçe bu konularda daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi 2sini aynı anda nasıl dinleyebilirim aynı anda dinlerken rahatsız edici olmazmı.muziklar karışmazmı? |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Mp3 leri aynı anda değil liste yaparak dinleyiniz.Yani bir suçluluk çalsın sonra ego güven çalsın gibi..Media playerde liste yapabilir yada mp3 çalarınızda sira ile dinleyebilirsiniz. hismiley |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi merhaba sitenız gerçekten ilgilenmeye ve denemeye deger.. ben bilinç altına verılen telkinler ile herşeyın başarılabileceğini bilsemde şiimdiye kadar düzenli dinleyemedim müzikleri ama şu andan itibaren düzenli birşekilde başlıyorum inşallah.. emeğiniz için çokk teşekkürler.. |
ANLAMIYORUUUUUUUUUUUUUM sad456 MÜZİKLERİ İNDİRİYORUM AMA TELKİN KONUŞMALARI FALAN YOK NEDİR OLAY BİRİ ANLATABİLİR Mİ????? BU ARADA KOTAMI DA AŞTIM İŞE YARAMAZSA KOTAMI GERİ İSTERİM:) |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Telkinleri yüklediğiniz bölümde benim imzamda rehber bölümü vardır.Orayı mutlaka okuyunuz.Bu soru yüzlerce kez sorulan bir soru.Açıklaması hem portalda hem forumun bir çok bölümünde hemde rehber bölümünde var. İlk etapta deneme amaçlı olarak bir mp3 indiriniz.Siteyi iyice okuyunuz. Bizde dosyaların en yüksek kalitede inebilmesi için server kirası ödüyoruz.Siteyi okumadan kullanmayacaği halde tüm dosyaları indirenler bizim server içinde ayrıca yük oluşturuyor. Bir diğer ricamda forumda tamamı büyük harf kullanmak yasaktır.Forum kurallarımızda özellikle belirtilmiştir. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar ben aranıza yeni katılıyorum.. Merak ettiğim sadece ben hep müzik duyuıyorum neden hiç konuşma duymuyorum bu normalmi çok tşk ederm özel msj olarak cvp atarsanız okumam daha kolay olacaktır.. iyi akşamlar |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi http://www.hayatimdegisti.com/forum/..._mi_var-b12.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ yukarıda vermiş olduğum linkler sorularınız için size yardımcı olacaktır.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar, ben yeniyim anlayamadığım için sormak istiyorum. ben dünden beri uğraşıyorum bu gün iki tane ego ile ilgili mp3 indirdim ancak, sadece müzik var sesli bir mesaj duyamıyorum. teşekkürler |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi sn asnev... umarım yardımcı olur... Alıntı:
|
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Arayan mevlasini da bulur belasini da... cok sükür aradigimiza kavustuk, vesile olan arkadaslardan Allah razi olsun. Bu kadar kisinin olumlu enerjileri ya da memnuniyetleri ya da dualari diyelim size eminim huzurlu ve güzel bir hayatin kapilarini coktan acmistir diye tahmin ediyorum sevgili site kuruculari... Beni lütfen yanlis anlamayin, sorum sizi köseye SIKIStirmak icin degil, aklima takilan bir noktayi aydinlatmak, böylece mp3leri daha inanarak dinleyip daha cabuk faydalarini görmek amaciyla. Ben herseyin dogali makbuldür diyerek doga seslerini dinliyorum ama bütün mp3lerde ayni su akiyor, ayni yerden, ayni sekilde.Demek istedigim ayni ses dosyasi, sadece süreleri farkli.Ayrica arada bir yerde cok kisa ve hafiften bir insanin digerine seslenmek icin bagirdigini duyuyorum. Sorum ayni ses dosyasiyla nasil farkli etkiler elde ediliyor?Sadece süre farkliligi mi etken buna?Icindeki telkinler farkli diyeceksiniz ama cok özür dilerim gercekten bir telkin okundugundan süpheliyim.Yine de okunuyor diyorsaniz inanirim tabiiki... Bu arada telkinlerin faydasini gördügümü itiraf etmeliyim, cok düzensiz ve cok az dinlememe ragmen kendimi o anda ve sonrasinda daha iyi ve huzur dolu hissettim. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Hoşgeldiniz.. Her telkinin mp3'ü 3 kayıdın birleşiminden oluşmaktadır... 1-Arka planda ki müzik yada doğa sesi 2-Mutluluk Telkini 3-Ana Telkin(Suçluluk ,ego,kendine güven vs) Mutluluk telkini hepsinde sabit olduğu için arada duymuş olduğunuz seslerin aynı gelmesi normaldir. Onun altında olan telkinler ise her mp3'de farklı farklıdır. Alıntı:
|
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar.Bu ortalama 10 saatlik günlük dinleme süremizi hesaplarken, uyurken dinlediğimiz süreyi tam zamanlı olarak eklemelimiyiz.Cevap muhtemelen evet ;ama benim bütün gece su sesi ile uyuduğum ve gün içinde bu mp3leri dinlemelerimin sadece bir iki saaatle sınırlı kaldığından dolayı bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim. y789 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi merhabalar peacemaker.. bilincimiz uykuda olsada bilinazltımız her daim uyanık.. uyurken dinlediğin telkinler bilinçaltına ulaşıyor... super endişen olmasın.. keyifli dinlemeler.. music45 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar,forumda mutlaka yazdığını biliyorum ama bulamadım sorayım dedim smiliyface etkileri en çok hissedenler kimler?sf'lilermi acaba,çünkü şöyle düşünüyorum normal bir insan bu telkinleri dinlediğinde ona tabiiki çok şey katar yani onda olanları daha da geliştirir arttırır diye düşünüyorum ama örneğin sf'li birisi bunları dinlediğinde onda olamayanları yada çok düşük derecede olanları kazandırır diye düşünüyorum doğrumuyum acaba arkadaşlar? smiliyface |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Evet güzel bir soru telkinleri dinlemek için illa o durumda olmak gerekir mi ki? dahada geliştirmek için dinlenirmi katılıyorum düşüncene bence olabilir ama bilen cevaplasın hismiley |
|
Ynt: Genel Kullanım Rehberi merhaba..ben de acemiyim henüz :) bütün soru ve cevapları okudum ve özetle anladığım şu; - ilk etapta "suçluluk" ve "ego güçlendirici" telkinini günde 10-15 saat olmak üzere 2 hafta dinliyoruz. - sonra çoğunlukla önerilen "kendine güven" telkinini listemize eklemek (başkalarınını düşüncelerini önemsememek'i ekleyenler de olmuş..suçluluk duygularımız çoğunlukla başkalarının düşüncelerinden kaynaklandığı için) - eklediğimiz her telkini de sanırım en az ikişer hafta tutmamız gerekiyor listede, yenisini eklemeden önce. - telkinleri bir suçluluk bir ego güçlendirici şeklinde dinlemek üstüste 5 saat ego 5 saat suçluluk dinlemekten daha faydalıymış - telkinleri uykuda dinlemek etkiyi azaltmıyormuş arttırıyor bile olabilirmiş. dolayısıyla zaman sorununu çözmüş oluyoruz. tam netleştiremediğim sorular şöyle; - ilk iki hafta listemizde 2 çeşit (suçluluk+ego güçlendirici) telkin olacağına göre listemizi daha sık dinlemiş olacağız.liste uzadıkça sıklık azalacak şu durumda? telkinleri kaç kere dinlediğimiz değil de kaç saat dinlediğimiz önemli sanırım? - yeni telkin ekledikçe listeden diğerlerini çıkaracak mıyız? çıkaracaksak hangisini/lerini çıkaracağız? - ekleyeceğimiz telkinler bizim için aciliyetine göre mi yoksa suçluluk+ego güçlendirici den sonra mutlaka kendine güven+başkalarının düşüncelerini önemsememe mi eklenmeli öncelikli olarak? (bu 4 telkinden sonra istediklerimize geçiyoruz sanırım?) - her eklediğimiz telkin listede 10gün yada 2 hafta gibi bir süre kalmak zorunda ? (daha erken sonuç almadıkça..) son olarak emeklerinize çok teşekkürler. ciddi bir sabır işi gerçekleştiriyorsunuz burada. karma'ya inanan biri olarak sizlerin de yaşamalarında güzel etkiler olmuş olabileceğini düşünüyorum :) gerçekten burayı bulmak bile bana şimdiden çok iyi geldi. günlük bölümüne kendi gelişim sürecimi aktarmayı düşünüyorum telkinleri dinledikçe. sevgilerimle. tender45 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi e.z.gia sen çok profesyonel bir acemisin .. tebrik ederim.. ttli3 gayet güzel bir özet çıkarmışsın.. sorularına gelince; suçluluk ego kendine güven diğer telkinler için doğru bir zemin oluşturmak adına mutlaka listende olması gerekenler.. bir inşaatın temeli gibi.. temel ne kadar sağlamsa üzerine o kadar çok kat çıkabiliriz.. bizler bir gökdelen yapmak istediğimize göre ona göre temel atmalıyız.. suçluluk bu noktada eski yapılanmamızın yıkılmasını hissettiren bir telkin.. bunun için iki üç haftadan sonra yorucu gelebilir ve listeden dönem dönem tekrar dinlemek üzere çıkartılabilir.. örneğin hafatada iki gün gibi.. ertelemeyi bırak ve zinde uyan telkinleri kısa ve eyleme geçirici oldukları için ilk günlerden itibaren dinlenilebilir.. bundan sonraki adım atılırken kendi hedefimize göre gruplandırrak basamak basamak ilerlenilmeli.. örneğin sf si olan bir kişi sosyallik arttırıcı topluluk karşısında konuşma sosyal fobi telkinlerine ağırlık vermeli.. aynı şekilde bu kişinin kilo problemi varsa bunu ikinci plana atabilir çünkü ; belki sf yüzünden bastırdığı duygular yeme alışkanlığının değişmesini sebep olmuştur.. ana sorun çözüldükçe kendiliğinden kilo vermeye başlayacaktır.. bu şekilde hedef belirlenerek hareket edilirse hem liste birden çok kalabalık olamış olur hemde daha kısa sürede daha etkili sonuçlar alınmış olur.. temeli oluştururken her eklediğimiz telkinin etkileri yaşantımıza yansıyıp kalıcı hale gelene kadar listemizde olmasında yarar var.. bu noktada dikkat etmemiz gereken.. örneğin; deperesyon telkini gece gündüz sürekli dinlememeli.. onun yerine günde bu telkin bir iki saat dinlendiyse ilaveten sosyallik arttırıcı eklenerek depresyon listeden çıkartılabilir.. genelde depresif olduğumuzda sosyal bağlarımızı kopartma eğiliminde oluruz nedeniyle.. sorundan çok çözüme odaklı hareket etmekte yarar var diye düşünüyorum.. sevgiler.. hismiley |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi çok teşekkür ederim cevaplarınız için ttli3 kafam netleşti resmen y789 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi hayırlı günler.bir haftadır siteye üyeyim.siteyi yeni keşfettim.aslında keşiflerin de insanın arayışlarının bir sonucu olduğunu düşünüyorum.sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum öncelikle.forum olaylarından pek anlamam ama kafamda bir soru var ve bunu paylaşmam gerekiyor.belki sorumun cevabı vardır biryerlerde.çok baktım ama bulamadım.ben de telkinleri bir haftadır dinlemeye çalışıyorum.ilk etapta dinlediklerimi sırasıyla dinliyordum.dinlediklerimin,sonra uzun bir zamana yayıldığını ve az sayıda dinleyebildiğim için iki ayrı programdan iki ayrı grup yaptım ve iki farklı telkinleri aynı anda dinliyorum.böylelikle daha kısa zamanda daha fazla telkin dinliyorum.doğru yapıp yapmadığımı ve bu şekilde yapışımın telkinlerde olumsuz birşey oluşturup oluşturmayacağını sormak istiyorum.tekrar sitede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Hoş geldin ark5 cevaplamak için yazmıyorum bu soru beni aşar ama merak ettiğim şu 2 ayrı program derken diyelim bir winap a yükledin örneğin ego telkinini sonra medyaplayera da suçluluğu yükledin ikisinide aynı anda açtın gibi mi? ama sorun güzel bakalım bizde aydınlanalım iyi akşamalar hismiley |
yani bi telkinli müzik dinliyorken diğer yandan başka müzik (telkinsiz) dinlenmesinde sakınca yok diye biliyorum. bu dediğin aynı anda çorba içip baklava yemek gibi bişey olsa gerek dusun |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi evt aynen öyle birşey ama mecburdum bu soruya.kafada kalacağına en azından yanıtlanır inşaallah. |
|
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Münin Arkadaşım actionsmile sanırım arkadaş 2 telkini birlikte dinlemekten bahsediyor hımmmm blook vallahi nasıl olurki mesala ben hepsinin su sesini indirdim medyaplayi suçluluk telkinini winaptada egoyu açsam nasıl olsa ikiside su sesi acaba beyinde bir sıkıntı yaratır mı? yani telkinleri dinlerken TV seyredeceğime iki telkin dinlerim olayı çabuklaştırırım blook hadi hayırlısı inşallah olurda dinlemek istediğim ama bir an önce daha öncekilerin bitmesini beklediğim telkinler yüklerim..ben bu telkin olayına süper ötesi inanıyorum birde bilinç altı belgeselleri var o yüzden artık aklımda hiç şüphe yok şimdi sustum ve cevabı 4 gözle bekliyorum hismiley |
Bu şekilde 2 telkini bir arada dinlemeyi önermiyoruz.Bunun yerine liste yapiniz bir o bir diğeri sıra ile çalsın. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi çok teşekkür ederim yanıt için.bundan sonra sırayla dinlerin. |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhaba Telkinleri indirdim ve gece uyurken dinlemeyi tercih ediyorum. Mp3 playera yükledim sabaha kadar tekrar tekrar dinleyebiliyoum bu şekilde. Hepsini aynı anda dinlemek ne derece doğru olur? |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Selam rehber bölümünde nasıl dinlemeliyim kısmı var.orada aklından geçen ve geçecek olan ( hatta hadi ya bu soruyu sormıyayım belki saçma bulurlar diyeceğin ) tüm sorların cevaplarını bulabilirsin hatta utananadam o saçma sorularında büyük bir kısmıda benim 88a malesef sevgiler hismiley |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhaba bende sitenizi bugün buldum ve hemen üye oldum anladığım kadarıyla öncelikle en az iki hafta ego ve suçluluk telkinleri dinlenecek bunlara kısa olduğu için ertelemeyi bırak ve zinde uyanda eklenebilir.Bu dördüyle başlamak istiyorum ancak benimde kilo ve sigara problemimde var malesef ve biran önce bu problemlerimi çözmek istiyorum açıkçası..Hemen ilk hafta bu ikisinide eklesem bir sorun olurmu acaba? Yardımcı olursanız çok sevinirim |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar sea... hismiley Hoş geldin aramıza... vien1 15 gün suçluluk-ego telkinlerini dinle, sonra diğerlerini de ekleyebilirsin... super İlk başlarda fazla telkin eklememelisin...Bu konuda rehber bölümünü incelersen yardımcı olacaktır... http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/ Sağlıcakla.. t678 |
Ynt: Genel Kullanım Rehberi Depresyon ile ilgili olarak telkinleri doğru bir şekilde dinlemek istiyorum. Okuduklarımdan anladığım dinleme şekli aşağıdaki gibidir. Telkin Adı Hafta Saat Suçluluk + Ego(Güven) 1-2 8-10 Suçluluk + Ego(Güven) + Kendine Güven 1-2 8-10 Suçluluk + Ego(Güven) + Kendine Güven +Depresyon 1-2 8-10 Etkili bir sonuç almak için doğru dinleme yöntemi nedir ? Her iki haftada bir yeni bir telkin ekleyerek mi dinlememeliyiz? Teşekkürler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:44 AM. |