Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz > Kendine Güven

Uyarılar

Kendine Güven Telkini İçeriği

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kendine Güven Kendine Güven Telkini İçeriği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız super Self Confidence / Fear Bu mp3'ü forum bölümünden yükleyebilirsiniz. You now become aware of the self confidence within you. You are self reliant, self confident and filled with independence and determination. You have opened your mind to the inner ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendine Güven telkin cd indir izle İstanbul Kendine Güven nerededir kimdir Kendine Güven çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendine Güven hipnoz Kendine Güven olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendine Güven hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendine Güven kuantum düşünce kitap haberi

Kendine Güven Telkini İçeriği

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10-01-2007, 07:37 PM   #1 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Kendine Güven Telkini İçeriği

super
Self Confidence / Fear

Bu mp3'ü forum bölümünden yükleyebilirsiniz.

You now become aware of the self confidence within you. You are self reliant, self confident and filled with independence and determination. You have opened your mind to the inner security that was laying dormant within you. You are transformed ... you are self confident. You think confidently, you talk confidently, and you project an image of self confidence. You are independent and filled with inner security. You are self confident internally and externally. You inner confidence has emerged.

You are creating a new positive reality. You now experience all the warmth and joy in life while detaching from the negativity. From this moment on you see the positive side of everything that happens in your life. You see positive opportunities in everything you experience. You positive thinking now results in a more positive life. You experience a feeling of overall well-being and mental calm. You are at peace with yourself, the world, and everyone in it. Each and every day you experience more and more positive results of your positive thinking.

Your self esteem is increasing. Your self confidence is increasing. You feel enthusiastic about your life and look forward to the challenges. You now breathe life with new optimism ... with new enthusiasm. A happy, self assured inner you has emerged. You are a positive individual who sees the problems only as opportunities. You are patient, calm and harmoniously centered at all times.

You let go of all fear-based emotions such as blame, jealousy, guilt, anger and possessiveness. These negative emotions are now part of your past and you use them only as building blocks for a more positive future. You are independent and self responsible and you fully realize that you are unlimited in you ability to create your own reality.

You keep your mind like calm water. You remain centered at all times; this means to be physically relaxed, emotionally calm, mentally focused and alert. You are confident and secure about everything. You maintain a calm mind and you think only positive thoughts. You no longer worry about things you cannot change. You are confident and secure, mentally at peace.

Kendine Güven/Korku

İçinde sessizce bekleyen kendine güvenin farkına varıyorsun.Sen kendine güvenli bağımsız ve kararlılık ile dolu bir bireysin.Zihnini uyandırdın ve içindeki içsel güvenlik hissi de seninle birlikte uyandı.Değişim başladı ve devam ediyor.Kendine güvenin artarak devam ediyor.Artık kendine güven hayatında etkilerini göstermeye başladı.Düşünme biçimin ,konuşman her halin kendini ifade ediş tarzın, kendine güvenli bir insan olduğunu belli ediyor.Bağımsızsın ve kendi içinde güven ile dolusun.İçin yeterince güven duygusu ile dolduğu için dışarıda güveni aramıyorsun.İçinde ki güven o kadar fazla ki bu duygu dışarı da yansıyor.Senin olduğun her yer adımını attıgın an güven ile doluyor.İçinde ki güven gün geçtikçe daha belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor.

Olumsuz duygular yerini olumlu duygulara bırakıyor.Olumsuz duygular etkilerini kaybettikçe hayatın daha eğlenceli bir hal almaya başladı.Şu andan itibaren her olayın olumlu tarafını görüyorsun

Bu düşünce tarzı hayatını da daha olumlu hale getiriyor.Zihinsel olarak muhteşem bir dinginlik ve rahatlık hissediyorsun.Kendinle barışıksın ve kendini koşulsuz. seviyorsun .Her geçen gün olumlu düşüncenin etkileri belirgin bir şekilde artarak devam ediyor.

Özsaygın artıyor kendine güvenin artıyor kendine değer veriyorsun.Hayatın eğlenceli ve huzur verici bir hal aldı.Geleceğe ve hayatında karşına çıkabilecek mücadelelere ilgi ve istek ile bakıyorsun.Yeterince donanımın ve fazlasıyla kendine güvenin var olduğu için her mücadeleye koşarak gidiyorsun çünkü onlar daha fazla huzur ve eğlence demek.İçinde ki mutlu ve kendine güvenli sen ortaya çıktı.Olumlu düşünen ve problemleri fırsat olarak gören kendine güveni artarak devam eden bir insansın.Sabırlı rahat ve dengeli olman kendine güvene ek olarak sahip olduğun muhteşem özellikler ortaya çıktı.

Şimdi geride kırıntıları kalan utanma,kıskançlık,suçluluk,kızgınlık,sahiplenme ile ilgili korkularının gitmesine izin veriyorsun.Bu olumsuz duygular geçmişte kaldı.Bu korkularında gitmesiyle içinde uyanan kendine güven duygusu daha fazla yer buldu ve bu duygulardan boşalan yeri doldurdu.Şu anda tüm bedeninde kendine güven duygusunu hissediyorsun.İçinde güvende olduğun için dışarıda bulunduğun yer her neresi olursa olsun güvendesin.Dışarıda güven aramıyorsun.

Zihnin sakin ve parıl parıl parlayan bir su gibi.Her zaman fiziksel ve duygusal olarak rahat olmana ragmen zihinsel olarak uyanıksın.Zihnin berrak ve sana cevapları kolaylıkla veriyor.Doğru zamanda doğru yerde bulunuyor doğru şeyi söylüyorsun.Zihnin senin rehberin ve sende değştiremeyeceğin şeyler için endişelenmeyerek onun rehberliğine karşılık veriyorsun..Rahatsın huzurlusun kendi içinde güvendesin.



 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2007, 03:05 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 310
Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart Kendine Güven Telkini İçeriği

atakan bey selam ben bu scrpti dinlerken new age versiyonunu en başta sizin sesinizi duyuyorum sanıyorum mutlu ol iyi ol diye başlıyor bu konuşma bu yazıya uymuyor nedeni nedir acaba teşekkürler
__________________
çareSİZseniz çareSİZsiniz
skorpy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2007, 03:29 PM   #3 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez
 
Üyelik tarihi: May 2006
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 5,723
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Kendine Güven Telkini İçeriği

Telkinlerin 2006 versiyonlarında mutluluk telkini ayrı idi.2007 olanlarda ise mutluluk telkini sabit.
Yani aynı anda hem mutluluk hem kendine güven bir arada dinliyorsunuz.
__________________
http://www.hayatimdegisti.com
Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin
https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2007, 03:35 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2007
Mesajlar: 310
Tesekkür: 0
111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart Kendine Güven Telkini İçeriği

ANLADIM TEŞEKKÜRLER
__________________
çareSİZseniz çareSİZsiniz
skorpy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2007, 10:45 AM   #5 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 1
Tesekkür: 0
1 Mesajina 21 kez İyi ki varsın denildi
delta is an unknown quantity at this point
Standart Kendine Güven Telkini İçeriği

Kendine Güven/Korku

İçinde sessizce bekleyen kendine güvenin farkına varıyorsun.Sen kendine güvenli bağımsız ve kararlılık ile dolu bir bireysin.Zihnini uyandırdın ve içindeki içsel güvenlik hissi de seninle birlikte uyandı.Değişim başladı ve devam ediyor.Kendine güvenin artarak devam ediyor.Artık kendine güven hayatında etkilerini göstermeye başladı.Düşünme biçimin ,konuşman her halin kendini ifade ediş tarzın, kendine güvenli bir insan olduğunu belli ediyor.Bağımsızsın ve kendi içinde güven ile dolusun.İçin yeterince güven duygusu ile dolduğu için dışarıda güveni aramıyorsun.İçinde ki güven o kadar fazla ki bu duygu dışarı da yansıyor.Senin olduğun her yer adımını attıgın an güven ile doluyor.İçinde ki güven gün geçtikçe daha belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor.

Olumsuz duygular yerini olumlu duygulara bırakıyor.Olumsuz duygular etkilerini kaybettikçe hayatın daha eğlenceli bir hal almaya başladı.Şu andan itibaren her olayın olumlu tarafını görüyorsun

Bu düşünce tarzı hayatını da daha olumlu hale getiriyor.Zihinsel olarak muhteşem bir dinginlik ve rahatlık hissediyorsun.Kendinle barışıksın ve kendini koşulsuz. seviyorsun .Her geçen gün olumlu düşüncenin etkileri belirgin bir şekilde artarak devam ediyor.

Özsaygın artıyor kendine güvenin artıyor kendine değer veriyorsun.Hayatın eğlenceli ve huzur verici bir hal aldı.Geleceğe ve hayatında karşına çıkabilecek mücadelelere ilgi ve istek ile bakıyorsun.Yeterince donanımın ve fazlasıyla kendine güvenin var olduğu için her mücadeleye koşarak gidiyorsun çünkü onlar daha fazla huzur ve eğlence demek.İçinde ki mutlu ve kendine güvenli sen ortaya çıktı.Olumlu düşünen ve problemleri fırsat olarak gören kendine güveni artarak devam eden bir insansın.Sabırlı rahat ve dengeli olman kendine güvene ek olarak sahip olduğun muhteşem özellikler ortaya çıktı.

Şimdi geride kırıntıları kalan utanma,kıskançlık,suçluluk,kızgınlık,sahiplenme ile ilgili korkularının gitmesine izin veriyorsun.Bu olumsuz duygular geçmişte kaldı.Bu korkularında gitmesiyle içinde uyanan kendine güven duygusu daha fazla yer buldu ve bu duygulardan boşalan yeri doldurdu.Şu anda tüm bedeninde kendine güven duygusunu hissediyorsun.İçinde güvende olduğun için dışarıda bulunduğun yer her neresi olursa olsun güvendesin.Dışarıda güven aramıyorsun.

Zihnin sakin ve parıl parıl parlayan bir su gibi.Her zaman fiziksel ve duygusal olarak rahat olmana ragmen zihinsel olarak uyanıksın.Zihnin berrak ve sana cevapları kolaylıkla veriyor.Doğru zamanda doğru yerde bulunuyor doğru şeyi söylüyorsun.Zihnin senin rehberin ve sende değştiremeyeceğin şeyler için endişelenmeyerek onun rehberliğine karşılık veriyorsun..Rahatsın huzurlusun kendi içinde güvendesin.




delta isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2007, 11:13 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2006
Mesajlar: 170
Tesekkür: 0
57 Mesajinıza toplam 165 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kadirayvaz is an unknown quantity at this point
Standart Kendine Güven Telkini İçeriği

Telkin içeriği ve etkileri süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
__________________
Yapabileceğine inanmak, kendi kendini gerçekleştiren bir kehanettir. ANTHONY ROBİNS
kadirayvaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-04-2007, 06:50 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 490
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
turgay0101 is an unknown quantity at this point
Standart Kendine Güven Telkini İçeriği

Gerçekten harika bir telkin müthiş...
__________________
Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus
turgay0101 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2007, 12:06 AM   #8 (permalink)
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 7
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
özgeeee is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği

gerçekten çok güzelllllllllll
özgeeee isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2007, 04:32 PM   #9 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: May 2007
Mesajlar: 33
Tesekkür: 0
14 Mesajinıza toplam 41 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
canozanyazar is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği

AZ ÖNCE DİNLEDİM VE GERÇEKTEN PSİKOLOJİKMEN KENDİMİ ÇOK RAHAT HİSSEDİYORUM.BU BULUŞ İNSAN HAYATINDAKİ ÖNEMLİ BULUŞLARDAN BİRİSİ BENCE VE KESİNLİKLE AYAKTA ALKIŞLANMAYA DEĞER...

YANLIZ BİŞEY SORACAM BU İNDİRDİĞİMİZ MP3 KAÇ DEFA DİNLEMEMİZ GEREKİYOR?
__________________
İNSANLAR NE KADAR AZ DÜŞÜNÜRLERSE O KADAR FAZLA KONUŞURLAR.
canozanyazar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-05-2007, 05:45 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Feb 2007
Mesajlar: 173
Tesekkür: 0
22 Mesajinıza toplam 56 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Korkunc is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: Kendine Güven Telkini İçeriği

Your wish... is my command! Puffff
Korkunc isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Kendine Güven Telkini İçeriği

Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Kendine Güven Kendine Güven Telkini İçeriği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız super Self Confidence / Fear Bu mp3'ü forum bölümünden yükleyebilirsiniz. You now become aware of the self confidence within you. You are self reliant, self confident and filled with independence and determination. You have opened your mind to the inner ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kendine Güven telkin cd indir izle İstanbul Kendine Güven nerededir kimdir Kendine Güven çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kendine Güven hipnoz Kendine Güven olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kendine Güven hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kendine Güven kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.