Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/)
-   -   30 Günde Günlük Mucizeler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/14682-30-gunde-gunluk-mucizeler.html)

suzzy 06-12-2008 09:16 PM

25 nci Gun – Teslimiyet veya Direnc

Teslimiyet sozcugunu isittigimizde, dusundugumuz ilk sey ‘vazgecmek’ ve savasi kazanamayacagimizi kabul etmektir. Teslim olmak tum cabalarimizi durdurmak ve vazgecmek anlamina gelmez; teslim olmanin gercek anlami olan dovusmeye, mucadele etmeye son vermek anlamina gelir. Teslim olmanin zitti direnctir ve bir seyin calismasi icin cok gayret ettigimiz ve hicbir sey olmadiginda bu enerjinin var oldugunu biliyoruz. Teslim oldugumuz zaman Evrensel enerji ile ilerleriz ve Evren’in bizim icin en iyi olan yonu isaret etmesine izin veririz. Bu en hizli yol olmayabilir, ama en buyuk sifayi, rahatlamayi saglayan yol olacaktir ve mucize ustatligina ulasmanin yolu budur.

Bugun mucizeler listenizi gozden gecirirken, direnc gosterdiginiz alanlari belirleyin. Bir mucizeyi tezahur ettirmeye ‘calisiyor’ ve o ise yaramiyor mu? Teslim olabilir ve size baska bir yolun gosterilmesine izin verebilir misiniz? Direnciniz nerede korku icinde oldugunuzu, birakmaktan korktugunuzu ve seyleri yapmanin yeni farkli yollarini gormekten korktugunuzu gosterir. Teslim olun, huzuru bulursunuz; Evren siz direnmeyi birakana ve teslim olana kadar bekler ve sonra sizi mucizelerinizin gerceklestirilmesinin yonune yonlendirir.
Jennifer Hoffman

suzzy 07-12-2008 09:32 PM

26 nci Gün -- Bagislama veya Kizginlik

Her birimizin bir kurban hikayesi, birilerinin aci veya travmaya neden oldugu yasamimizda bir zaman vardir. Bazen bu kurban hikayeleri geçmis yasamin olaylarindan bakiyelerdir ve bu yasamimizin hedefi bagislamayi ve kurban enerjimizi ruhsal bütünlüge ve güce dönüstürmeyi ögrenmektir.. Kizgin veya incinmis oldugumuz için kendimizi bagislamaktan alikoyarken, bu sadece onu düsündügümüz her seferinde kurban enerjisini tekrarlamaya hizmet eder. En büyük meydan okumalarimizdan biri herkesi kosulsuz bagislamaktir ve kendimizi onlarla paylastigimiz enerjiden kurtarmaktir. Eger bagislamazsak, o zaman bu enerjinin düsük titresiminde oluruz, bu da kizginliktir. Kizgin olmak bizi güçlü hissettirebilmesine ve bize adalet hissi verebilmesine ragmen, bunu yapmak o kisiyle veya durumla baglantilari yerinde tutar ve bunu düsündügümüz her seferinde güçsüzlügümüzü ve kurban hikayemizi onaylar.

Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, geçmisi hatirliyor musunuz ve birilerinin size ‘bagislanamaz’ bir sey yaptigini hatirliyor musunuz? Onlari bagislayabilir misiniz, onlari bagislamak onlari hakli çikarmaz, bu enerjiden ebediyen özgürlesmenizi saglar. Eger bagislamazsaniz, kizginlik içindesinizdir ve bu mucizelerinizin tezahürünü bloke eder.
Jennifer Hoffman

suzzy 09-12-2008 05:36 PM

27 nci Gün – Neredeyse Tamamladiniz

30 Günde Mucizeler programinin sonuna yaklasiyorsunuz. Simdiye kadar nasil gitti? Tezahür eden herhangi bir mucizeniz var mi? Eger varsa mutlu musunuz? Eger yoksa vazgeçmeye hazir misiniz? Bu sizin kalibinizin parçasi mi, hayal kirikligi ve hüsran ile vazgeçmek? Hatirlayin ki çogu zaman sabir derslerimizden biridir ve hepimiz sabirla ilgili dersler aliriz. Sabirli olmak güven ve imana sahip olundugunu gösterir, öyleyse eger mucizeleriniz henüz tezahür etmediyse, sadece sabirli olun ve tezahür edeceklerine güvenin.

Yasaminizin bazi alanlarinda ilerleme gördünüz mü? Zihin halimizi, sesimizi, düsünce kaliplarimizi ve inançlarimizi degistirmek zaman alir ve uygulama gerektirir. Ve bilinçli çaba olmadan, süreç kisa vadede isleyebilir, ama bundan daha uzun islemez. Bu programin amaci, yasaminizda istediginiz seyi tezahür ettirebildiginiz ve bunun gerçeklesmesini saglamak için Evren ile birlikte çalisabildiginiz mucize zihin halini yaratmaya ve mucize üstatligina ulasmaya yardimci olmaktir. Bu, uygulama ve sabirla sizin için gerçeklesecektir.

Bugünkü mucizeler listenizi gözden geçirme sirasinda, mucizelerinizin her birine bakin ve onlarin hangilerinin gerçeklestigini görün. Bazen mucizelerin adimlar veya asamalar seklinde gerçeklestigini hatirlayin, mucizenizin bir parçasi sizin için tezahür etmis olabilir. Pozitif kalin, neredeyse bitirdiniz ve simdi vazgeçmenin zamani degil. Sonuçlara bakin, bazen sonuçlar süptil olabilir, tezahür ettirmeyi istediginiz mucizelere odaklanmis kalin.
Jennifer Hoffman

suzzy 11-12-2008 11:52 AM

28 nci Gün – Vakumu Doldurmak

Insan zihni söyledigimiz veya yaptigimiz her seyin, bize söylenen ve yapilan her seyin sonsuz hafizasina sahip faal bir makinedir. Aslinda, zihin nadiren yeni düsünceleri düsünür, o sadece o andaki duruma yakindan uyan mevcut düsünceyi toplar. Düsüncemizi dönüstürme bilinçli niyeti olmadan, sadece her gün ayni düsüncelerin varyasyonlarini düsünürüz. Düsüncemizi dönüstürdügümüz zaman, düsünce kaliplarimizi degistiriyoruz ve zihne hafizasina ekleyecegi bazi yeni düsünceler vermeliyiz. Eger vermezsek, bir vakum (bosluk) olur ve vakumdan nefret eden zihin, boslugu ilk elde ettigi düsünceyle doldurur.

Bu Küresel Mucize projesi sirasinda, her gün mucize listenizi gözden geçirmeniz istendi. Bunun nedeni, zihnin çalisma seklidir. Her gün listenizi gözden geçirdiginiz ve mucizelerinize odaklandiginiz zaman, zihninize yapacak bir seyler sunuyorsunuz ve siz eski düsünce kaliplarini degistirdiginiz zaman, zihninize sunduklariniz yaratilan vakumu doldurur. Her gün uygulama yapmak ayrica enerjinizi geçmiste olan bitenlere degil (geçmis zihnin en iyi çalistigi yerdir), ilerlemeye odaklamanizi sürdürür. Öyleyse mucize listenizi her gün görebileceginiz bir yere koyun ve zihninizi tam simdi yasaminizda tezahür eden mucizelere odaklamaya devam edin. Bugün mucize listenizi gözden geçirirken, kaç tane eski düsünceyi degistirdiginizi görün, daha pozitif olup olmadiginiza ve yasaminizda mucizelerin gerçeklesip gerçeklesmedigine bakin. Bu, düsünce kaliplarinizin degistiginin onaylanmasidir. Tebrikler, Mucize Zihin Halinize adim atiyorsunuz.

Jennifer Hoffman
Uriel Heals

suzzy 11-12-2008 11:52 AM

29 ncu Gun – Sabir ve Zamanlama

Evren ile birlikte calismakla ilgili hizla ogrenecegimiz iki sey, Evrensel zamanlamanin insanin zamanlamasi ile ayni olmadigi ve sabrin gerektigidir ve sabir cogu zaman derslerimizin buyuk bir parcasidir. Hepimiz sabirsiz olmaya egilimliyiz ve her seyin tam simdi gerceklesmesini isteriz, ama Evrensel yasalarla, enerji ve mucizelerle calistigimiz zaman, seylerin ilahi zamanlama ile gerceklestigini biliriz ve bu deneyimlemeyi istedigimiz zamanlama ile her zaman ayni degildir. Ogrenecegimiz bir sey, her seyin dogru ve en mukemmel zamanda gerceklestigidir ve eger sureci hizlandirmaya calisirsak, korku ve suphe ile sorunumuz olur. Bazen gecikme kilik degistirmis bir kutsamadir, olay gerceklesene kadar onu fark etmeyiz. Ancak berrak olan bir sey vardir, Evreni zorlayamayiz, onu acele ettiremeyiz ve onu gitmesini istedigimiz yone itemeyiz. Cabalayabiliriz, ama sonuclar istedigimiz gibi olmaz ve cok daha azi bile olabilir.

Bugun mucizeler listenizi gozden gecirirken, ilahi zamanlamanin sizin yarariniza nerde isledigini gorebiliyor musunuz, belki bir seyleri geciktiriyordur ve size baska bir sey getiriyordur? Nerede bir sabir dersi aliyor olabileceginizi gorebiliyor musunuz? Sabir nasil beklemek gerektigini ogrenmek ile ilgili degildir, gucumuze ve gereksinim duydugumuz seyi tam olarak dogru zamanda yaratmak icin bizimle calisan hayirsever bir Evrene nasil iman edecegimizi ogrenmekle ilgilidir.
Jennifer Hoffman

suzzy 12-12-2008 12:46 PM


30 ncu Gün – Mucizelerinizi Fark Etmek

Bu, 30 Günde Günlük Mucizeler küresel mucize programinin sonudur. Son 30 günde mucize üstatligina kisisel yolculugunuzda size rehberlik eden bilgiler aldiniz. Mucize listenizi yarattiniz ve sonra enerjinizi mucizeler yaratma yeteneginizle hizalamak için blokajlari uzaklastirmak için çalistiniz.

Mucizeleriniz sizin için tezahür etti mi? Eger etmediyse, onlarin geleceklerini bilin. Mucizeleriniz beklediginizden daha farkli bir sekilde geldi mi? Bazen mucizeler asamalar veya adimlar halinde gelir ve eger dikkat etmediyseniz (çünkü daha büyük bir sey umuyoruz), dogru yolda oldugumuzu, mucizemizin yolda oldugunu gösteren küçük seyleri kaçirabiliriz. Sizin için gerçeklesen küçük seylere, beklenmeyen kutsamalara, mucizelerinizin gelmekte oldugunu söyleyen aldiginiz küçük onaylama örneklerine dikkat edin. Sizin istediginiz ayni seyi elde eden birinin onu nasil almis oldugunu anlattigini dinleyebilirsiniz – bu sizin isteginizin yolda oldugunun onaylamasidir, baskalarinin aldiginin, sizin almadiginizin isareti degil. Her gün sizin için mucizelerin gerçeklesmesini bekleyin, hayal kirikligina ugramazsiniz. Ve süreç içinde mucizeleriniz de gelecektir.

Mucizeler yaratma sürecini hizlandirmanin en iyi yolu, her gün yasamimizdaki her sey için sükran duyarak yasamaktir. Daha fazlasini istemeden önce, sahip olduklarimiz için minnettar olmaliyiz. Sükranla yasadigimiz zaman, yasamlarimizi yaratmadaki sorumlulugumuzu kabul ederiz ve böylece mucizelerimizi tezahür ettirme gücüne sahip oluruz. Evren’in enerjisi sükran ve kosulsuz sevgiye dayanir ve yasamlarimizda bu enerjilerle yasayabildigimiz zaman, mucizevi hayatlar yasamamiza izin veririz. Bu akisa adim attigimizda, realitemiz üzerinde sahip oldugumuz gücün farkinda oluruz.

Mucizevi hayatlar yaratmak ve yasamak kim oldugumuzu hatirlama sürecinin parçasidir; Evrensel enerjiye ayak uydurarak çalisirken, hayallerimizin yasamini birlikte – yaratabilen ilahi ve sonsuz ruhsal varliklariz. Bunu yaptigimiz zaman, her yerde herkesin de aynisini yapmasini saglariz. Bu bizim Evren’e geri armaganimizdir, insanligin bilincini yükseltmek ve cenneti dünyaya getirmek.

Tebrikler, mucize üstatligina adim attiniz. Ve sizlere, mucizevi yasaminizin her gününde en muhtesem kutsamalari diliyorum.

Jennifer Hoffman

tiriniti 12-01-2009 05:18 PM

suzzycim seni kalpten tebrik ediyorum muhteşem bir dizi olmuş ellerine sağlık canımıniçi..kiss3

suzzy 12-01-2009 10:06 PM

Alıntı:

tiriniti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 262723)
suzzycim seni kalpten tebrik ediyorum muhteşem bir dizi olmuş ellerine sağlık canımıniçi..kiss3

canım çok teşekkür ederim...beğenmene sevindim..

öncelikle bu güzel mesajların çevirisini yaparak bizlerle paylaşan sevgili saffet güler'e teşekkür ediyorum..

ve konuyu başlatan sevgili isobele'de teşekkür etmek istiyorum...wink77

fakat son dönemlerde kendisi yanımızda olamadığından devamını ben getirmiş oldum...actionsmile
sevgiler...

ECEM18 12-01-2009 11:48 PM

emeğine sağlık suzzycim çok güzel bir paylaşım 2588925889258892588925889

kırmızıtarçın 23-02-2009 03:39 PM

Dün başladım , umarım listemdeki herşeyi zamanları gelince elde ederim.. çok teşekkür ederim bu konu için. birde bir sorum olacaktı: Diyelim ki şimdi bir liste yaptım ama zamanlarını geniş verdim ;1 yıl- 5 yıl gibi ve bunun 30 günlük zamanını başarıyla bitirdim; daha sonra yeni ve farklı zamanlı farklı konulu bir liset ile aynı 30 günlük mucizeyi kullanabilirmiyim??
çok teşekkürler...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:52 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.