Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/)
-   -   30 Günde Günlük Mucizeler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/14682-30-gunde-gunluk-mucizeler.html)

isobel 15-11-2008 05:03 PM

30 Günde Günlük Mucizeler
 
30 Günde Günlük Mucizeler Küresel Mucize Projesi Jennifer Hoffman - Uriel Heals


1 nci Gün - Mucize Listeniz
Mucizenin ne olduğunu düşünüyorsunuz? Lotoyu kazanmak mı? Zor bir durumdan kurtarılmak mı? Çaresizce paraya gereksiniminiz olduğunda sokakta yirmi dolar bulmak mı? Bu şeylerin her biri, bir arzunun tezahürüdür ve mucizenin sadece bir parçasıdırlar. Bir mucize lotoyu kazanmadan, kurtarılmadan veya para bulmadan önce gerçekleşen şeydir. Çünkü inandığımızın tersine mucizenin sonuç ile herhangi bir ilişkisi yoktur.
Bunun yerine, mucize tam ona gereksinimimiz olduğunda, sonucu yaratma yeteneğimiz ile ilgilidir. Kendi yaratıcı gücümüze iman, güven ve inanç eksikliğimizi teslim etme, istediğimiz şey için niyet oluşturma ve onu birlikte yaratmak için Evren ile birlikte çalışma istekliliğimiz ile ilgilidir.
Evren'i yardıma çağırdığımız ve onun bize yardım edeceğine tamamen güvendiğimiz an, mucizelerin gerçekleştiği andır. Mucize gerçekte, kim olduğumuzun ve kendi realitemizde neleri yaratmaya muktedir olduğumuzun algısını değiştirdiğimiz anda gerçekleşir. Birçok şeye mucize gözüyle bakarız, ama onlar sadece yaratıcı gücümüzün tezahürleridir. Bir mucize istediğimize karar verdiğimizde ve onu yaratma gücümüzü kabul etmeye istekli olduğumuzda, bu mucizedir. Daha sonra gerçekleşen şey sadece ayrıntıdır.
Çoğu zaman mucizeler yaratmayız, çünkü mucizelerin bizim başımıza gelebileceğine inanmayız. Veya isteriz ve tam bir şeyler gerçekleşecekken, Evren'in bizi işitmediğini veya işittiğini ama yanıtlamaya istekli olmadığını düşünürüz. Sabırlı olmak bazen mucize dersimizin bir parçasıdır.
Ev ödevi: Yaşamınızda yaratmak istediğiniz en azından 1 adet mucize listesi yaratın, 5 ten fazla olmasın.. Listenizi yaratmak için takip edeceğiniz bazı bilgiler:
YAPINIZ:
Ne kadar görkemli olduğunu düşünmenize bakmaksızın, arzu ettiğiniz şeyi isteyin. Mucizeler kalbinizden gelir ve eğer kalbiniz bir şeyi arzu ediyorsa, o sizin için doğru olmalıdır. Sınırlamalar ve beklentiler olmadan isteyin, Evren'in istediğiniz her neyse yerine getireceğini bilin, ama istediğiniz şeye beklentiler eklerseniz veya sizin için mümkün olabilen şeyi sınırlarsanız, bunları yerine getirmez.
Şükranla ve teşekkür ederek isteyin. Evren, isteklerimizi söyler söylemez, isteklerimiz üzerinde çalışmaya başlar, öyleyse sadece isteyin ve aldığınız şey için minnettar olun. Zamanla tezahür edecektir. Umut ettiğiniz zaman çerçevesinde olmasa bile, alacağınızı bilerek isteyin. Evrensel zamanlama her zaman yaşamlarımızda iş başındadır ve kendi kişisel zaman çizelgemiz ile her zaman senkronize değildir.
Doğru yolda olduğunuzun onayını isteyin. Mucizenizin size geldiğinin imanınızı kaybetmeden ve onu alacağınızın onayını her zaman isteyebilirsiniz.
BUNLARI YAPMAYINIZ:
Para istemeyin. Evren enerji ile çalışır ve para sadece enerjinin bir tezahürüdür. Eğer yeni bir arabaya gereksiniminiz varsa, yeni bir araba isteyin, eğer yeni bir ev istiyorsanız, yeni bir ev isteyin ve bunların nasıl ödeneceğine üzülmeyin. Buna üzülmek, seçeneklerinizi sınırlamaktır. Başkaları için istemeyin. Bu sizin yaşamınız, sizin mucizeleriniz ve sizin istediğiniz şey. Başkaları kendi mucizelerini istemeyi öğrenmelidir ve nasıl görünürse görünsün onların yaşamları tam şimdi mükemmeldir. Ve kendi yaşamınızdaki çalışmaya koyduğunuz enerjinin üssel olarak arttığını ve yaşamınızın her parçasına ve etrafınızdaki insanlara yayıldığını hatırlayın. Onlar hazır oldukları zaman sizin yaptığınız değişimlerden yararlanacaktır.
Mucizelerinize zaman çizelgeleri koyun. Onlar ilahi zamanlama ile ve tüm durumlar doğru olduğunda gerçekleşir. Bazen mucizeleri beklemek zorunda kalırız, çünkü Evren, başka bir şey istediğimiz noktaya ulaşmamızı beklemektedir.


2 nci Gün - Başarılısınız
Her zaman başarılısınız, bu anda yaşamınızdaki her şey yaşamınızda bir noktada istediğiniz bir şeylerin başarılı yaratımını temsil eder.
Sizin için şu anda işe yaramıyor olabilmesine rağmen, onu yarattığınız anda, tam olarak istediğiniz şeydi,
size neşe getireceğini ve yaşamınızı bir şekilde daha iyi yapacağını düşünmüştünüz.
Mucize listenize bakın ve tam şimdi yaşamınızda var olan bir şeyleri değiştiren bir şeyler yaratmak isteyip istemediğinize bakın.
Örneğin, eğer yeni bir iş istiyorsanız, şu anda sahip olduğunu işi bir başarı olarak görün.


3 ncü Gün - Yanlış Olan Hiçbir Şey Yok
Evren'de doğru, yanlış yoktur, iyi kötü yoktur. Her şey olduğu şekliyle mükemmeldir ve
yaşamınız mükemmel yaratımınızı temsil eder. Şu andaki durumumuzdan rahatsız olduğumuz zaman,
bunu nedeni enerjimizin değişmesidir, yeni olaylar için hazır olduğumuz yeni bir enerji titreşimindeyiz.
Enerjinin sürekli hareket halinde olduğu dinamik bir Evren'de yaşıyoruz.
Enerjinizi değiştirdiğiniz için, şimdi başka bir şeye hazırsınız ve bu daha önce sahip olduklarınızı yanlış hale getirmez.
Her şey olduğu gibidir. Yargılamanın dışında kalın ve odağınızı mucizelerinizde tutmaya devam edin.
Mucize listenize bakın ve yaratmayı istediğiniz mucizeleri yaratmak için yaşamınızda neleri değiştirdiğinizi not edin.
Maddi sorununuz varsa, kendinizde yanlış bir şeyler yapmadığınızı hatırlatın. Bolluk, bolluk tutumuna sahip olduğumuz ve
istediğimiz şeylerin daha büyük bolluğunu yaratmaya hazır olduğumuz zaman gerçekleşir.
Yanlış hiçbir şey yapmadınız, o zamanlar hak etmiş olduğunuz şeyi yaratmıştınız. Şimdi farklı bir şeye hazırsınız.


çeviri: Saffet Güner

isobel 15-11-2008 06:58 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
Devamı gelecek arkadaşlar,bu ilk 3 gün smiliyface

perilice58 15-11-2008 07:09 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
y789 her gün birinimi uygulayacağız

isobel 16-11-2008 08:58 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
Evet canım,her gün biri smiliyface

perilice58 16-11-2008 10:42 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
y789 o zaman ben salı günü başlıyom :)) bisiklet

isobel 17-11-2008 11:56 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
4'ncü Gün Yanlış Olan Hiçbir Şeyi Yok



Siz yaratıcısınız, yaşamınızın her veçhesini yaratmak için Evren ile çalışıyorsunuz. Herkesin sahip olduğu gibi sınırsız güce sahipsiniz. Hiç kimse başkalarından daha fazla güce sahip değildir. Neşe veya acı, mutluluk veya üzüntü, huzur veya kaosu yaratan gücümüzü bu şekilde kullanırız. Kendi realitemizin herhangi bir veçhesini dönüştürmek için, tam şimdi, şu anda mevcut olanın sorumluluğunu almalıyız. Sorumluluk alarak, realitemizi yarattığımız gücü onaylıyoruz. İstemediğiniz bir yaşamı yaratmak için kullandığınız güç, istediğiniz yaşamı yaratmak için kullandığınız güç ile aynıdır, sadece gücünüzü farklı bir şekilde kullanmış olursunuz.
Bugün, yaşamınızdaki değiştirmek istediğiniz her durumu yazın. Yazdığınız her bir durumun yanına, 'bundan sorumluyum ve onu dönüştürme gücüne sahibim' yazın. Sorumluluğu alın, böylece hayallerinizin yaşamını yaratmak için gücünüzü bilinçli bir şekilde kullanabilirsiniz.






5'nci Gün Bağımlılığı Bırakmayı Anlamak



İstediğimiz şeylere birçok bağımlılıklarımız olur, bunu nasıl mümkün olacağı, bunun gerçekleşmesi için başkalarını ne yapacağı, bunun gerçekleşmesi için bizim neler yapmamız gerektiği, ne kadar zaman, para ve enerji gerektiği vs – bağımlılıklarımızın listesi çok uzundur ve karmaşıktır. Bu ayrıca korkularımızı veya şüphelerimizi temsil eder, bu şekilde Evren'in istediklerimizi sağlama yeteneğine tamamen güvenmemiş oluyoruz. Ve bağımlılıklar geçmişten gelir – bunlar daha önce her şeyin gerçekleşmiş olduğu yoldur.
Sonuca bağımlılığımızı bıraktığımız zaman, Evren'in mucizelerimizi mükemmel şekilde aktarmasına izin veririz. Yönergelerden biri para istememekti – para sadece enerjidir ve Evren her zaman para ile çalışmaz. İstediğimiz şeyleri mucizevi, şaşırtıcı şekillerde yaratabilir, bu yollara para her zaman dahil değildir. Ama her şeyin para gerektirdiği inancına bağlı kalırsak – ve hiç paramız yoksa – mucizeler yaratma yeteneğimizi sınırlarız. Şüphesiz, Evren bize para verebilir, ama ayrıca başkalarından armağanlar, beklenmedik sürprizler ve yardım alabiliriz. Bağlılığı bırakarak, Evren'in mükemmel şekillerde çalışmasına izin veririz. Ve hatırlayın, sizin mucizeniz başka birinin duasına yanıt olabilir, Evren bunu bilir, ama siz bilmeyebilirsiniz.
Mucizeler listenize bakın ve bu mucizelerin nasıl gerçekleşeceği ile ilgili sınırlamalar veya koşullar yaratan sahip olduğunuz bağımlılıkları yazın. Şimdi bunların ne olduğunu bildiğiniz için, bunları salıvermek ve inanca adım atmak için çalışabilirsiniz, böylece bunlar mucizelerinizin yaratımına müdahale etmez.

isobel 17-11-2008 11:57 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
6'ncı Gün Gecmisi Hizalamak
Gecmisimiz, bu ana kadar yasamimizda gerceklesmis olan her seyi kapsar. Bir dakika once gecmistir. Gecmis deneyimlerimiz su andaki eylemlerimizin temelini olusturur, insan zihni bu sekilde isler. Hayal kirikliklari, mutsuzluk veya yolumuzda blokajlar deneyimledigimiz zaman, 'bunu bir daha yapmayacagimizi' hatirlatan bilincsiz hatirlaticilar olustururuz. Ileri dogru gidebilecegimiz bir durumun ortaya ciktigi her seferinde, gecmisin anilari bu secimin ne kadar guvensiz oldugunu ve nasil basaramayacagimizi bize hatirlatmak icin hucum eder.

Gecmisi, belirli bir zihin yapisiyla elde ettigimiz sonuclarin hatirlaticisi olarak kullanabiliriz. Ornegin, belli turde bir romantik partner secmek kirik bir kalple sonuclanir. Oyleyse farkli bir sekilde secmek icin zihin yapimizi degistirebiliriz veya kalbimizin kirilmamasi icin iliskilerden tamamiyla uzak kalmak icin gecmis deneyimimizi kullanabiliriz. Zihin yapimizi degistirmek gecmisi degistirmez, ama farkli sonuclar yaratan farkli secimler yapmamizi saglar.
Bugun, mucizeler listenize bakin ve mucizelerinizin her bir icin, gecmisinizin bir blokaj yaratip yaratmadigina bakin, bu blokaj suphe, korku veya o surece guven eksikligi olabilir. Zihin yapinizi degistirdiginizi hatirlatin, bu sizin icin sonucu degistirir. Mucizeleriniz, gecmiste ne olduguna bakmaksizin su andaki yeni zihin yapinizdan yaratilacaktir.

heal 18-11-2008 02:49 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
heyecanla devamını bekliyorum ...

isobel 18-11-2008 10:10 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
7 nci Gün – Simdiki An Önemlidir
Geçmisi ait oldugu yere, geçmise koyabildiginizde, simdiki anda yasayabilirsiniz, çünkü simdiki an yasaminizdaki en önemli yerdir. Geçmis tarihtir, gelecek sizin her bir anda yaptiklarinizdan yaratilir.
Bugün, mucizeler listenize bakin ve mucizelerinizin tezahür etmesi için simdiki anda, zamanda bu noktada ne yapabileceginize bakin. Düsüncenizi degistirebilir misiniz, yeni insanlarla tanisir misiniz, bir CV gönderir misiniz veya birilerini arar misiniz? Nasil yönlendirilirseniz, onu yapin, korktugunuz bir sey olsa bile. Zihin halinizi degistiriyorsunuz ve simdiki anda yaptiginiz yeni seçimlerden sürekli olarak yaratilan bir gelecegi bu sekilde yaratirsiniz.
Jennifer Hoffman
Uriel Heals

melodiss 18-11-2008 11:42 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
dusun

Alıntı:

5'nci Gün Bağımlılığı Bırakmayı Anlamak



İstediğimiz şeylere birçok bağımlılıklarımız olur, bunu nasıl mümkün olacağı, bunun gerçekleşmesi için başkalarını ne yapacağı, bunun gerçekleşmesi için bizim neler yapmamız gerektiği, ne kadar zaman, para ve enerji gerektiği vs – bağımlılıklarımızın listesi çok uzundur ve karmaşıktır. Bu ayrıca korkularımızı veya şüphelerimizi temsil eder, bu şekilde Evren'in istediklerimizi sağlama yeteneğine tamamen güvenmemiş oluyoruz. Ve bağımlılıklar geçmişten gelir – bunlar daha önce her şeyin gerçekleşmiş olduğu yoldur.
Sonuca bağımlılığımızı bıraktığımız zaman, Evren'in mucizelerimizi mükemmel şekilde aktarmasına izin veririz. Yönergelerden biri para istememekti – para sadece enerjidir ve Evren her zaman para ile çalışmaz. İstediğimiz şeyleri mucizevi, şaşırtıcı şekillerde yaratabilir, bu yollara para her zaman dahil değildir. Ama her şeyin para gerektirdiği inancına bağlı kalırsak – ve hiç paramız yoksa – mucizeler yaratma yeteneğimizi sınırlarız. Şüphesiz, Evren bize para verebilir, ama ayrıca başkalarından armağanlar, beklenmedik sürprizler ve yardım alabiliriz. Bağlılığı bırakarak, Evren'in mükemmel şekillerde çalışmasına izin veririz. Ve hatırlayın, sizin mucizeniz başka birinin duasına yanıt olabilir, Evren bunu bilir, ama siz bilmeyebilirsiniz.
Mucizeler listenize bakın ve bu mucizelerin nasıl gerçekleşeceği ile ilgili sınırlamalar veya koşullar yaratan sahip olduğunuz bağımlılıkları yazın. Şimdi bunların ne olduğunu bildiğiniz için, bunları salıvermek ve inanca adım atmak için çalışabilirsiniz, böylece bunlar mucizelerinizin yaratımına müdahale etmez.

anlamadım ben bu bölümü...

bağımlılık derken?

anlayabilen arkadaş var mı? sadanim


isobel 19-11-2008 02:31 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
Bağımlılık derken, bizlerin daha önce para konusuyla ilgili edinimlerimizi kastediyor. Mesela,para zor kazanılır, geldiği gibi gider gibi bilinçaltı edinimlerin varsa önce bunları temizlemen gerekir. Özetle bu konuyla ilgili tüm endişelerini bırakman gerekiyor ki para sana gelsin. Umarım izah edebilmişimdir smiliyface

henna 19-11-2008 02:45 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
Çok güzel bir konu açmışsın isobel'ciğim  alk78


Önümde koskoca 2009 krizi duruyor ve ben bu krize işsiz bir üniversite mezunu olarak girmek istemiyorum. sadanim
Bunun içinde mucizelere ihtiyacım vardı.

Bende bugünden itibaren 30 gunluk mucizeleri yapamaya başlıyorum
Teşekkür ederim kiss3

heal 23-11-2008 02:10 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
Alıntı:

isobel Nickli Üyeden Alıntı
5'nci Gün Bağımlılığı Bırakmayı Anlamak



İstediğimiz şeylere birçok bağımlılıklarımız olur, bunu nasıl mümkün olacağı, bunun gerçekleşmesi için başkalarını ne yapacağı, bunun gerçekleşmesi için bizim neler yapmamız gerektiği, ne kadar zaman, para ve enerji gerektiği vs – bağımlılıklarımızın listesi çok uzundur ve karmaşıktır. Bu ayrıca korkularımızı veya şüphelerimizi temsil eder, bu şekilde Evren'in istediklerimizi sağlama yeteneğine tamamen güvenmemiş oluyoruz. Ve bağımlılıklar geçmişten gelir – bunlar daha önce her şeyin gerçekleşmiş olduğu yoldur.
Sonuca bağımlılığımızı bıraktığımız zaman, Evren'in mucizelerimizi mükemmel şekilde aktarmasına izin veririz. Yönergelerden biri para istememekti – para sadece enerjidir ve Evren her zaman para ile çalışmaz. İstediğimiz şeyleri mucizevi, şaşırtıcı şekillerde yaratabilir, bu yollara para her zaman dahil değildir. Ama her şeyin para gerektirdiği inancına bağlı kalırsak – ve hiç paramız yoksa – mucizeler yaratma yeteneğimizi sınırlarız. Şüphesiz, Evren bize para verebilir, ama ayrıca başkalarından armağanlar, beklenmedik sürprizler ve yardım alabiliriz. Bağlılığı bırakarak, Evren'in mükemmel şekillerde çalışmasına izin veririz. Ve hatırlayın, sizin mucizeniz başka birinin duasına yanıt olabilir, Evren bunu bilir, ama siz bilmeyebilirsiniz.
Mucizeler listenize bakın ve bu mucizelerin nasıl gerçekleşeceği ile ilgili sınırlamalar veya koşullar yaratan sahip olduğunuz bağımlılıkları yazın. Şimdi bunların ne olduğunu bildiğiniz için, bunları salıvermek ve inanca adım atmak için çalışabilirsiniz, böylece bunlar mucizelerinizin yaratımına müdahale etmez.[/b]

bu 5. günü anlayamadım ben çözmüş biri açıklayabilir mi?

heal 23-11-2008 02:14 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
ah tamam aşağıdaki açıklanmış kaçırmışım pardon, endişelerden kurtulak gerekiyor ana mantık bu sanırım.

isobel 23-11-2008 06:29 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
8 nci Gün – Nelerden Korkuyorsunuz
Evren'de iki enerji vardir, korku ve kosulsuz sevgi. Gri bölgeler yoktur – bunlari yaratan biziz. Kosulsuz sevgi olmayan sey, korkudur. Ve korku bir çok seyi kapsar, süphe, iman yoklugu, kendini – sabote etme, inkar ve bir çok baska sey. Korkunun geçmisten geldigini hatirlarsak – su anda veya gelecekte korku içinde olmayiz, çünkü hiçbir sey olmamistir – basimiza daha önce gelmis olan seylerden korktugumuzu anlayabiliriz. Hatirlayin, mucizeler yaratmak için zihin halimizi degistirme üzerine çalisiyoruz, öyleyse korkmak için bir neden yok, çünkü korku geçmisin parçasidir.
Bugün, mucizelerinizin her birine bakin ve bunlarla ilgili inançlarinizda su anda herhangi bir korku olup olmadigina bakin. Basaridan, hayatinizin nasil degisebileceginden, baskalarinin ne düsünebileceginden, yeni, harika deneyimlerinizi uygulama yeteneginizden korkuyor olabilirsiniz. Korkuyu tespit etmek önemlidir, çünkü korkularinizin ne oldugunu bildiginizde, artik onlardan korkmak zorunda olmazsiniz. Korkularimizi görmeye izin verene kadar, onlarin çogunu bilmiyoruz ve korkularimizin ne oldugunu bildigimiz zaman, onlarla baris yapabiliriz.


9 ncu gün – Spiritüel Kaynaklarinizi Kullanin
Spiritüel yolumuz bir ögrenme, iyilesme, büyüme ve dönüsüm yoludur. Bu, bireysel bir yolculuktur ve her birimizin izleyecek kendi spiritül yolumuz var. Baskalarinin yardimi olmadan yasamdaki meydan okumalarla yüzlesmek zorunda olabilmemize ragmen, bize yardimci olmak için mevcut olan spiritüel bir ekibimiz var. Bunlar meleklerimiz ve rehberlerimizdir, bu yolculukta bize yardimci olmayi kabul ettiler ve buraya yapmak üzere geldigimiz seyi hatirliyorlar.

Meleklerimiz ve rehberlerimiz, spiritüel kaynaklarimiz yasamlarimiza müdahale edemezler, ama onlardan yardim istemeyi hatirladigimiz zaman, bize yardim edebilirler. Onlarla düzenli bir iletisim kurdugunuz zaman, yasaminizda onlarin varliginin daha fazla farkinda olursunuz ve size verdikleri mesajlari isitebilir ve anlayabilirsiniz.
Basmelek Uriel, onunla ilk kez çalismaya basladigimda, kanallikla bana bir kitap yazdirdi, 'Melekleriniz ve Ruhsal Rehberleriniz ile Iletisim Kurmak', bu kitabi www.urielheals.com sitesinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Eger bunun size yardimci olacagini hissediyorsaniz, onu indirin ve okuyun, böylece onlarla nasil çalisacaginizi bilirsiniz, sizinle nasil iletisim kurduklarini anlarsiniz ve onlarin sevgi ve destek mesajlarini isitebilirsiniz.
Bugün, mucize listenize bakarken, bunu tek basiniza yapmadiginizi anlayin. Meleklerinizden ve ruhsal rehberlerinizden mucizelerinize yardimci olmalarini isteyebilir misiniz? Size sevinçle hizmet etmeye istekliler ve yasaminizda onlar için yer açtiginizda size hizmet edebilirler. Mucizelerinizi tezahür ettirmenize yardim etmek için orada olan spiritüel kaynaklarin farkinda olmak için, her gün birkaç dakika zaman ayirmak iyidir.

volk 25-11-2008 12:19 AM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
30 madde mi olacak yoksa 8 günlük çalışma yeterli mi?devamı gelecek mi?Teşekkürler

suzzy 25-11-2008 09:54 AM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
Alıntı:

volk Nickli Üyeden Alıntı
30 madde mi olacak yoksa 8 günlük çalışma yeterli mi?devamı gelecek mi?Teşekkürler

tabiki devamı gelicek bu güzel mesajların...sadece biraz sabır.... super

mesajlar 30 maddeden oluşuyor...sevgiler.. t678

isobel 25-11-2008 08:51 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
10 ncu Gün -- Neyi Bekliyorsunuz
Yaşamımızı beklentilerle veya güvenle idare edebiliriz. Beklenti halinde olduğumuzda, neyin gerçekleşeceğini her zaman biliriz, çünkü bu geçmişte gerçekleşmiş olan şeydir. Güven içinde olduğumuz zaman, neyin gerçekleşeceğini bilmeyiz ve bu tedirgin edici bir süreç olabilir. Ancak mucizeler yarattığımızda ve zihin halimizi değiştirdiğimizde, beklentilerimiz ile ilgili ne yapacağımıza karar vermeliyiz.


Beklentilerimiz gerçekleşeceğini 'bildiğimiz' her şeyi kapsar, 'inanç' mümkündür, beklentimiz belli bir şekilde gerçekleşecektir, çünkü geçmişte de her zaman bu şekilde oldu. Eğer daha önce mucizeler yaratamadıysanız veya yapmaya çalıştığınız her şey bir şekilde tersine dönüyorsa, bunun nedeni beklentileriniz olabilir.


Bugün, mucize listenize bakın ve her bir mucize için, onunla ilgili sahip olduğunuz beklentileri yazın, hem bu mucizeleri bloke edenleri, hem de onları yaratmanıza yardımcı olanları yazın. Beklentilerinizi anlamak, geçmişte ne olmuş olursa olsun, kendinizi şimdiki anda mucizelerinizi çabasızca tezahür ettirebilmenin titreşimine koymanıza yardım eder.


11 nci Gün -- Fikirler
Fikirlerimiz, kendimiz ile ilgili sahip oldugumuz inançlari ve baskalarinin adapte oldugumuz inançlarini kapsar. Digerleri baskalarinin pozitif fikirlerine sahip olabilirken, bizim hatirlayabildiklerimiz negatif fikirler olabilir; yeteneksizligimizi, degersizligimizi ve hatalarimizi onaylayan o negatif inançlar. Yasamimizin herhangi bir aninda birilerinin bizim için kullandigi, basarili olamayacagimiz, istedigimiz seyi yaratamayacagimiz veya hatta yaratmaya çalisamayacagimiz anlaminda yorumladigimiz basit bir ifade, yasamimizin her alanini etkileyen bir inanç yaratir.
Bugün, mucizeler listenizi gözden geçirirken, baska birilerinin fikrinden dolayi basaramayabileceginizi düsündügünüz bazi mucizeler olup olmadigina bakin. Bir zamanlar birinin size mucizeler yaratamayacaginiz inancini yaratan bir seyler söyledigini hatirliyor musunuz? Kendinizle ilgili, degerliliginizi ve yasaminizda mucizeler yaratma yeteneginizi onaylayan yeni bir fikir yaratabilirsiniz. Bunu bugün yapin ki, böylece negatif fikirleri, pozitif fikirlere dönüstürebilirsiniz.


12 nci Gün – Kendi Iyi Seylerinizi Yaratin Yasaminizdaki her seyi siz yaratirsiniz ve sadece siz yaratabilirsiniz. Baska hiç kimse sizin için bir seyler 'yapamaz' veya sizin için bir seyleri gerçeklestiremez. Eger bir kurtarici veya yasaminizi daha iyi yapacak birini ariyorsaniz, istediginiz seyi bulamadan kendinizi bir durumdan digerine, bir insandan digerine gider durumda bulursunuz. Yasaminizda yaratmayi istediginiz iyi seyler sizinle baslar. Baskalari buna katilabilir, ama bunun gerçeklesmesi için niyeti ve enerjiyi siz olusturmalisiniz.
Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, yasaminizda size gelmesini istediginiz kendi iyiliginizin, tüm mutlulugunuzun, nesenizin, huzurunuzun ve sevginin yaratimindan kendinizin sorumlu oldugunuzu hatirlayin; bunlarin gerçeklesmesi için ettiginiz niyetler ve verdiginiz enerjiyle. Mucizeler listenizi iyi seyler yaratmaya bir adim olarak görün, o zaman sürece katilacak olan durumlari ve insanlari çekersiniz.
Jennifer Hoffman - Uriel Heals
Çeviri: Saffet Güner smiliyface

isobel 25-11-2008 08:52 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 
13 nci Gün – Kurban Zihin Hali
Kurban paradigmasi insan deneyimimizin bir parçasidir. Her insanin degersiz, küçümsenmis veya güven eksikligi hissettigi yasaminin bir alani vardir. Bu bize kontrol disinda oldugumuz veya baskalarinin bizden yararlandigini hissettigimiz alanlari bize gösterir. Ama baska bir seviyede, gücümüzü baskalarina verdigimiz veya kendi yasamimizda gücümüzü kullanmadigimiz alanlarda bir kurbaniz. Bu alanlar bize görmezden gelemeyecegimiz sekillerde gösterilir ve bizim için ders istedigimiz seyleri yaratmak ve gücümüzü baskalarina vermeye son vermek için yasamimizda kendi gücümüzü kullanmayi ögrenmektir.
Bugün listenizi gözden geçirirken, bunu daha önce yapamamis oldugunuz için kurban gibi hissediyor musunuz, baskalarinin sizi bloke ettigini hissediyor musunuz veya kendinize zaman birakmayacak sekilde insanlara ve durumlara birçok vaatlerde bulunuyor musunuz? Gücünüzün kontrolünü nasil ele geçirip yasaminizda bir galip olabilirsiniz? Gücünüz, ona baglanmaniz için her zaman oradadir, böylece mucize üstatliginiza adim atabilirsiniz ve gücünüzün farkinda varma, kabullenme bu süreçteki ilk adimdir.
Jennifer Hoffman - Uriel Heals

isobel 27-11-2008 12:40 PM

Ynt: 30 Günde Günlük Mucizeler
 

14 NCÜ GÜN - HANGİ SES DAHA YÜKSEK

Hepimiz iki sese sahibiz, istediğimiz şeyi beyan eden dış sesimiz ve geçmiş hayal kırıklıklarımızı veya hatta mahcubiyetlerimizi işaret ederek çoğu zaman geçmişte ne yapmış olduğumuzun, bunun bizim için nasıl işlemeyebileceğinin bir hatırlatıcısı olarak hizmet eden iç sesimiz. Bu ses ‘iç sesinizdir’ ve size ait olmayabilir, başkalarının size söylediği şeyleri veya hatırlamadığınız geçmiş olaylara dayanarak, yetenekleriniz veya değeriniz ile ilgili sahip olduğunuz kabullenmeleri temsil edebilir.



Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, iç sesiniz mucizeleriniz ile ilgili neler söylüyor? Şüpheyi, korkuyu veya inançsızlığı mı ifade ediyor? İç sesinizi dinleyin, çünkü o mucizeler yaratmanızı engelleyen sestir. İç ve dış sesiniz dengede olduğu zaman, mucizeleriniz işler. Dengede olmadığında, sürekli olarak bir şeyleri yaratmayı isteyerek mücadele edersiniz ve iç sesiniz tarafından temsil edilen kendi korkularınız tarafından durdurulursunuz. Mucizelerinizin çabasız ve korkusuz tezahür etmesi için güvenli bir yer yaratmak için bu iki sesi nasıl dengeleyebilirsiniz?


15 NCİ GÜN - BÜYÜK DÜŞÜNÜN
Evren her dileğimize karşılık verir ve eğer istediğimiz şeyi tezahür ettirmiyorsak, çoğunlukla bu istemediğimiz için değildir, yeterince istemediğimiz içindir. İstediğimiz şeyin çok fazla olup olmadığını veya istediğimiz şeyi alıp almayacağımızı merak edip isteyerek onu yargıladığımız zaman, kendimizi sınırlıyor oluruz. O zaman Evren korkularımıza karşılık verir, arzularımıza değil.



Bugün listenize bakın ve mucizelerinizin her biri için, gerçekten istediğiniz şeyi istemiş olduğunuzdan emin olun. Yeterince büyük düşündünüz mü? Sahip olabileceğiniz şey yerine arzuladığınız şeyi istediniz mi? Potansiyeliniz korkularınızla sınırlıdır, öyleyse yapabileceğiniz kadar büyük düşünün, sonuçlar sizi hayal kırıklığına uğratmayacaktır.

Jennifer Hoffman
Çeviri; Saffet Güler

suzzy 02-12-2008 08:05 PM

15 nci Gün – Büyük Düsünün

Evren her dilegimize karsilik verir ve eger istedigimiz seyi tezahür ettirmiyorsak, çogunlukla bu istemedigimiz için degildir, yeterince istemedigimiz içindir. Istedigimiz seyin çok fazla olup olmadigini veya istedigimiz seyi alip almayacagimizi merak edip isteyerek onu yargiladigimiz zaman, kendimizi sinirliyor oluruz. O zaman Evren korkularimiza karsilik verir, arzularimiza degil.

Bugün listenize bakin ve mucizelerinizin her biri için, gerçekten istediginiz seyi istemis oldugunuzdan emin olun. Yeterince büyük düsündünüz mü? Sahip olabileceginiz sey yerine arzuladiginiz seyi istediniz mi? Potansiyeliniz korkularinizla sinirlidir, öyleyse yapabileceginiz kadar büyük düsünün, sonuçlar sizi hayal kirikligina ugratmayacaktir.
Jennifer Hoffman

suzzy 02-12-2008 08:08 PM

16 nci Gün – Neye Inaniyorsunuz

Inançlariniz realitenizi yaratir, çünkü sözcükleriniz ve eylemleriniz inançlardan ortaya çikar. Bu, kendinizle, yeteneklerinizle, etrafinizdaki dünyayla, potansiyelinizle ve hatta Evren’in (Tanri’nin) sizi ne kadar sevdigi ile ilgili inandiklarinizi kapsar. Inandiginiz her neyse yasaminizda tezahür eder, inançlarinizin bilincinde olmasaniz bile. Onlar yine de yasaminizda tezahür eder.

Bugün listenizi gözden geçirirken, mucizelerinizi nasil gerçeklestirebileceginiz ile ilgili sahip oldugunuz inançlari düsünün. Hatirlayin, bunu yalniz yapmiyorsunuz, siz Evren ile birlikte – yaraticisiniz ve spiritüel partnerlerinizin yardimina sahipsiniz. Eger bunun nasil gerçeklesecegi veya bunu basarip basaramayacaginiz ile ilgili inançlariniz varsa, güçlü oldugunuzu ve kendi realitenizin sorumlusu oldugunuzu kendinize hatirlatin. Süpheyle ilgili olan tüm inançlari, gücünüzü onaylayan inançlarla degistirebilirsiniz.
Jennifer Hoffman

suzzy 02-12-2008 08:08 PM

17 nci Gün – Sükran Içinde Yasamak

Yasaminizin herhangi bir veçhesinde yanlis olan bir sey olmadigi için, pismanlik duyacak, korkacak veya daha farkli bir sekilde yapmayi dilediginiz hiçbir sey yoktur. Zamanin her aninda yapabileceginizin en iyisini yaparsiniz. Ve yasaminizdaki her sey sizin yaratiminizdir. Her insan ve durumun size verecek bir dersi ve kutsamasi vardir. Onlar için minnettar olabilir misiniz? Yasamimizin her veçhesini dönüstürebilmemizden önce sahip olduklarimiz için minnettar olmayi ögrenmeliyiz. Sükran bizi Evrensel enerji akisina sokar ve istedigimizin seyin fazlasini bize getirir. Yasaminizdaki nefret sadece daha önce sahip oldugunuzun fazlasini getirecektir.

Bugün listenizi gözden geçirirken, yasaminizda sükran duyacaginiz en az bes sey bulun. Bu program için bile minnettar olabilirsiniz, görebildiginiz, okuyabildiginiz, isitebildiginiz, yürüyebildiginiz, bugün yeterince yiyecege sahip olabildiginiz gerçegi için sükran duyabilirsiniz. Her gün üzerine ekleme yapacaginiz kendi sükran listenizi yaratin. Minnettarligi uygulayin, sükran duyabileceginiz seylerin sonsuz akisini yaratmaya yardimci olur.
Jennifer Hoffman

suzzy 02-12-2008 08:19 PM

18 nci Gün – Kendinize Inanin

Realitemizin mimari oldugumuzu unuttugumuz zaman, yasamayi istedigimiz hayati yaratmalari umuduyla gücümüzü verdiklerimiz tarafindan hayal kirikligina ugratilabiliriz. Burada bizim için ders kendimize, kendi gücümüze ve yeteneklerimize inanmaktir. Yasamimizdaki her iyi sey, her mucize kendinize ne kadar inandiginizla ve hayallerinizi yansitan bir realiteyi yaratma gücünüzü kullanmaya ne kadar istekli oldugunuzla baslar.

Mucizeler listeniz kendinize, yeteneklerinize ve yasaminizi dönüstürme istekliliginize güçlü bir inanci temsil eder. Bugün listenizi okurken, kendinize inanin. Listenizin kalbinizin arzularini, sizin için önemli olan ve yasaminizda istediginiz seyleri temsil ettigini bilin. Baskalarinin mucizelerinizle ilgili düsündükleri önemli degil, bunlar sizin için önemli ve kendinize inandiginiz zaman tüm gücünüzü ve niyetinizi mucizelerinizin gerçeklesmesini saglayacak enerjiye verirsiniz.
Jennifer Hoffman

suzzy 02-12-2008 08:20 PM

19 ncu Gün – Imaninizi Devam Ettirin

Bildigimiz seye iman etmek kolaydir, görülmeyene veya henüz gerçeklesmemis olana iman etmek kolay degildir, özellikle eger daha önce deneyimlemis olduklarimizdan farkli ise. Mucizeler yaratmak iman gerektirir, çünkü yasaminizda her zaman olan seyden, sizin için var olmanin yeni bir haline geçise, hayallerinizin gerçekten basarildigi ve yasaminizda tezahür edebilecegi yere bir adim ilerdedir. Ancak, henüz gerçeklesmemislerse, onlarin gerçeklesecegini bilme yerinde kalma, iman gerektirir.

Büyük ögretmen bir hardal tanesi kadar imaniniz olsa, daglari yerinden oynatabilirsiniz demisti. Ne kadar imana sahipsiniz? Imanla her seyin mümkün olacagina inaniyor musunuz? Mucizeler yaratmak için gereken imandir. Listenizi okurken, imana sahip olmanin, mucizelerin dogru zamanda, dogru sirada gerçeklesecegine güvenmek oldugunu hatirlayin. Imana sahip olun ve istediginiz seye odaginizi devam ettirin.
Jennifer Hoffman

suzzy 02-12-2008 08:21 PM

20 nci Gün – Olma Hali

Olmayi istediginiz kisi olmalisiniz ve sonuçlari aninda görmeseniz bile mucizelerin gerçeklestigine inanmalisiniz. Bazen bu, özellikle üstesinden gelinecek eski inançlariniz oldugunda, kendinizi ikna etmeyi gerektirir. Herhangi bir seyin yasaminizda tezahür edebilmesinden önce, onun için enerji yaratmalisiniz. Olmayi istediginiz kisi olabilir misiniz? Mucizelerinizin tezahür etmesi için beklemek zorunda degilsiniz, hatirlayin, siz onlari ister istemez mucizeler yaratilir. Yasaminizda mucizeler gerçeklestiginde olacaginiz kendine güvenen, neseli, istegini gerçeklestirmis insan olmaya bugün baslayin.

Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, onlarin tezahür etmesine yardimci olmak için nasil olmalisiniz? Kendinize güvenen biri mi olmalisiniz, güvenilir biri mi, daha kuvvetli, daha etkileyici biri mi, enerjinizin nereye gittigine daha çok dikkat eden biri mi? Bugün baslayin, çünkü bu, niyeti olusturmaya ve mucizelerinize odaklanmaniza yardimci olur. Mucizeleriniz kalbinizin arzularidir ve içinizdeki olmayi beklediginiz kisiyi yansitirlar. Siz mucizelerinizsiniz ve mucizeleriniz de siz. Her zaman olmayi istediginiz kisi olun ve birakin mucize enerjisi yasaminizda aksin.
Jennifer Hoffman

suzzy 02-12-2008 08:22 PM

21 nci Gün – Yapma Hali

Bize insan varliklari oldugumuz, insanin yaptiklari seyler olmadigimiz hatirlatilir ve günlük yasamimizin çogunu bir seyler yaparak geçiririz. Ama gerçekte ne yapiyoruz? Sadece mesgul müyüz, yoksa yaptigimiz seylerin bir amaci var mi? Yasamimizdaki herhangi bir gereksinimi ya da arzuyu gerçeklestiriyor mu, yoksa sadece zamanimizi yogun islerle mi dolduruyoruz? Bir an durup zamanimizi nasil geçirdigimizi, neler yaptigimizi gözden geçirirsek, zamanin çogunu odaklanilmamis yogun isle harcadigimizi görürüz. Yaratmayi istedigimiz mucizeler ile ilgili yapma halimize odaklanabilir miyiz?

Bugün, zamaninizi harcadiginiz seylerin listesini yapin. Simdi mucizeler listenize bakin. Yaptiginiz seylerin ne kadari mucizelerinizi destekliyor? Eger desteklemiyorsa, mucizelerinizi yaratmak için daha fazlasini yapmayi taahhüt edin. Yeni bir ev istiyorsaniz, yakin çevrenizdeki evlere bakiyor musunuz? Yeni bir is istiyorsaniz, sirketleri inceleyip onlara CV nizi gönderiyor musunuz? Hatirlayin, siz birlikte – yaraticisiniz ve yaptiginiz seyler enerjinizin mucizelerinizin akmaya devam etmesi için önemlidir ve bu aldiginiz rehberligi izlemeyi kapsar.
Jennifer Hoffman

suzzy 04-12-2008 05:36 PM

22 nci Gün – Davranma Hali

Herhangi yeni bir sürecin baslangici, ne yaptigimizi bilmedigimiz ve ögrenmek için önemli bir zaman harcadigimiz bir periyotla isaretlenir. Ögrenme sürecinde, yaptigimiz seye asinaliga erismek için gerekli olan yeteneklere ve anlayisa asina oluruz. Mucizeler yaratmak da ayni sekildedir, bu yeni bir süreçtir ve bu yeni yetenekleri ögrenerek bir zaman harcamaliyiz. Ancak mucizeler ile bizler sadece sahip oldugumuzu unuttugumuz bir güce yeniden baglaniyoruz. Böylece yaptigimiz seyi biliyormusuz gibi davranabiliriz, çünkü ruhumuzda yaptigimiz seyi biliyoruz, mucizeler zaten gerçeklesmis ‘gibi’ davranirken zihnimize onu yakalamak için zaman veriyoruz, çünkü Evrende mucizeler zaten önceden gerçeklesmistir.

Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, kendinizi mucizelerinize zaten sahipmissiniz gibi davranma haline koymak için neler yapabilirsiniz? Mucizeleriniz simdiki anda gerçeklesirken görebilir misiniz? Mucizelerin, onlari istedigimiz anda gerçeklestigini hatirlayin, realitemizde ortaya çiktiklari zaman degil. Mucizelerinizi almis oldugunuzda yapmis olacaginiz gibi, pozitif, inanmis, kendinden emin ve mutlu olabilir misiniz? Sürece yardimci olmak için, mucizeler zaten gerçeklesmis ‘gibi’ davranin, çünkü evren’in gözünde onlar gerçeklesmistir.
Jennifer Hoffman

suzzy 04-12-2008 06:25 PM

23 ncü Gün – Mucize Zihin Hali

Mucizeler, niyetiniz ve düsünceleriniz birlikte çalistiginda gerçeklesir. Niyet, yaratici enerjiniz için arzu ettiginiz form veya sonucu olusturma sürecidir; düsünceleriniz enerjiyi ileri dogru sevk eden yakittir. Uyum içinde birlikte çalisan düsüncelerin ve niyetin kombinasyonu olmadan, mucizeler yaratma sürecinin çok zor oldugunu görürsünüz, çünkü ilerlemek istediginiz her seferinde, sanki bir seyler sizi geride tutuyormus gibi hissettirir. Veya basari noktasina tam ulastiginizda, her sey dagilir. Suçlu sizin düsüncelerinizdir – farkinda oldugunuz düsünceler degil, her gün düsündügünüz aliskanliga bagli, eski, geçmise - dayanan negatif düsüncelerdir. Çünkü, mucizeler yaratabilmenizden önce, düsüncelerinizin ve niyetinizin birlikte çalismasini saglayan bir ‘mucize zihin hali’ yaratmalisiniz ve yeni düsünce kaliplari gelistirmek için ‘beyninizi egitmelisiniz’.

Mucizeler listenizi odaklanmis niyet ile okuyun ve okurken sahip oldugunuz düsüncelerinize dikkat edin. Düsünceleriniz umut ve vaat mi dolu yoksa, özellikle mucizelerinizin sonucunu henüz görmediyseniz, süphe mi dolu? Mucizelerinizin çabasiz ve sürekli sekilde gerçeklesmesi için, düsünceleriniz ve niyetiniz birlikte çalismali. Öyleyse süphe yaratan düsünceleri saliverin ve mucize makinesinin yasaminizda akmasini devam ettirin.
Jennifer Hoffman

suzzy 06-12-2008 09:15 PM

24 ncü Gün – Evrensel Yasalar

Herkes Çekim Yasasina asinadir, çünkü onunla ilgili çok fazla sey yazildi. Ama bilinçli ve bilinçdisi seviyede çalistigimiz 12 Evrensel yasa oldugunu biliyor musunuz? Bu yasalar birbirimizle ve Yaraticimiz ile baglantimizi, enerji akisini yöneten titresim enerjisini, Evren’de var olan kutuplulugu (zitliklari) ve etrafimizdaki enerjinin bize nasil karsilik verdigini açiklar – bizi yönlendirmez, yönetmez veya kontrol etmez, yalnizca yapmasini istedigimiz seyi yapar.

Evrensel yasalar yarattiginiz seye karsilik veren bir sekilde mucizelerinizi tezahür ettirmek için sizinle birlikte çalisir.. Evren yargilamaz, sadece sizin enerjinize yanit verir. Mucizelerinizle tam olarak mesgul oluyor musunuz ve onlari yaratacak enerjiyle rezonansa giriyor musunuz? Sizin katiliminiz olmadan mucizeleriniz tezahür etmez, kullandiginiz enerjiyle baslayin. Düsüncelerinizi ve sözcüklerinizi izleyin, bunlar mucizelerinize ne tür enerji verdiginizi bilmenizi saglar.
Jennifer Hoffman

suzzy 06-12-2008 09:16 PM

25 nci Gun – Teslimiyet veya Direnc

Teslimiyet sozcugunu isittigimizde, dusundugumuz ilk sey ‘vazgecmek’ ve savasi kazanamayacagimizi kabul etmektir. Teslim olmak tum cabalarimizi durdurmak ve vazgecmek anlamina gelmez; teslim olmanin gercek anlami olan dovusmeye, mucadele etmeye son vermek anlamina gelir. Teslim olmanin zitti direnctir ve bir seyin calismasi icin cok gayret ettigimiz ve hicbir sey olmadiginda bu enerjinin var oldugunu biliyoruz. Teslim oldugumuz zaman Evrensel enerji ile ilerleriz ve Evren’in bizim icin en iyi olan yonu isaret etmesine izin veririz. Bu en hizli yol olmayabilir, ama en buyuk sifayi, rahatlamayi saglayan yol olacaktir ve mucize ustatligina ulasmanin yolu budur.

Bugun mucizeler listenizi gozden gecirirken, direnc gosterdiginiz alanlari belirleyin. Bir mucizeyi tezahur ettirmeye ‘calisiyor’ ve o ise yaramiyor mu? Teslim olabilir ve size baska bir yolun gosterilmesine izin verebilir misiniz? Direnciniz nerede korku icinde oldugunuzu, birakmaktan korktugunuzu ve seyleri yapmanin yeni farkli yollarini gormekten korktugunuzu gosterir. Teslim olun, huzuru bulursunuz; Evren siz direnmeyi birakana ve teslim olana kadar bekler ve sonra sizi mucizelerinizin gerceklestirilmesinin yonune yonlendirir.
Jennifer Hoffman

suzzy 07-12-2008 09:32 PM

26 nci Gün -- Bagislama veya Kizginlik

Her birimizin bir kurban hikayesi, birilerinin aci veya travmaya neden oldugu yasamimizda bir zaman vardir. Bazen bu kurban hikayeleri geçmis yasamin olaylarindan bakiyelerdir ve bu yasamimizin hedefi bagislamayi ve kurban enerjimizi ruhsal bütünlüge ve güce dönüstürmeyi ögrenmektir.. Kizgin veya incinmis oldugumuz için kendimizi bagislamaktan alikoyarken, bu sadece onu düsündügümüz her seferinde kurban enerjisini tekrarlamaya hizmet eder. En büyük meydan okumalarimizdan biri herkesi kosulsuz bagislamaktir ve kendimizi onlarla paylastigimiz enerjiden kurtarmaktir. Eger bagislamazsak, o zaman bu enerjinin düsük titresiminde oluruz, bu da kizginliktir. Kizgin olmak bizi güçlü hissettirebilmesine ve bize adalet hissi verebilmesine ragmen, bunu yapmak o kisiyle veya durumla baglantilari yerinde tutar ve bunu düsündügümüz her seferinde güçsüzlügümüzü ve kurban hikayemizi onaylar.

Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, geçmisi hatirliyor musunuz ve birilerinin size ‘bagislanamaz’ bir sey yaptigini hatirliyor musunuz? Onlari bagislayabilir misiniz, onlari bagislamak onlari hakli çikarmaz, bu enerjiden ebediyen özgürlesmenizi saglar. Eger bagislamazsaniz, kizginlik içindesinizdir ve bu mucizelerinizin tezahürünü bloke eder.
Jennifer Hoffman

suzzy 09-12-2008 05:36 PM

27 nci Gün – Neredeyse Tamamladiniz

30 Günde Mucizeler programinin sonuna yaklasiyorsunuz. Simdiye kadar nasil gitti? Tezahür eden herhangi bir mucizeniz var mi? Eger varsa mutlu musunuz? Eger yoksa vazgeçmeye hazir misiniz? Bu sizin kalibinizin parçasi mi, hayal kirikligi ve hüsran ile vazgeçmek? Hatirlayin ki çogu zaman sabir derslerimizden biridir ve hepimiz sabirla ilgili dersler aliriz. Sabirli olmak güven ve imana sahip olundugunu gösterir, öyleyse eger mucizeleriniz henüz tezahür etmediyse, sadece sabirli olun ve tezahür edeceklerine güvenin.

Yasaminizin bazi alanlarinda ilerleme gördünüz mü? Zihin halimizi, sesimizi, düsünce kaliplarimizi ve inançlarimizi degistirmek zaman alir ve uygulama gerektirir. Ve bilinçli çaba olmadan, süreç kisa vadede isleyebilir, ama bundan daha uzun islemez. Bu programin amaci, yasaminizda istediginiz seyi tezahür ettirebildiginiz ve bunun gerçeklesmesini saglamak için Evren ile birlikte çalisabildiginiz mucize zihin halini yaratmaya ve mucize üstatligina ulasmaya yardimci olmaktir. Bu, uygulama ve sabirla sizin için gerçeklesecektir.

Bugünkü mucizeler listenizi gözden geçirme sirasinda, mucizelerinizin her birine bakin ve onlarin hangilerinin gerçeklestigini görün. Bazen mucizelerin adimlar veya asamalar seklinde gerçeklestigini hatirlayin, mucizenizin bir parçasi sizin için tezahür etmis olabilir. Pozitif kalin, neredeyse bitirdiniz ve simdi vazgeçmenin zamani degil. Sonuçlara bakin, bazen sonuçlar süptil olabilir, tezahür ettirmeyi istediginiz mucizelere odaklanmis kalin.
Jennifer Hoffman

suzzy 11-12-2008 11:52 AM

28 nci Gün – Vakumu Doldurmak

Insan zihni söyledigimiz veya yaptigimiz her seyin, bize söylenen ve yapilan her seyin sonsuz hafizasina sahip faal bir makinedir. Aslinda, zihin nadiren yeni düsünceleri düsünür, o sadece o andaki duruma yakindan uyan mevcut düsünceyi toplar. Düsüncemizi dönüstürme bilinçli niyeti olmadan, sadece her gün ayni düsüncelerin varyasyonlarini düsünürüz. Düsüncemizi dönüstürdügümüz zaman, düsünce kaliplarimizi degistiriyoruz ve zihne hafizasina ekleyecegi bazi yeni düsünceler vermeliyiz. Eger vermezsek, bir vakum (bosluk) olur ve vakumdan nefret eden zihin, boslugu ilk elde ettigi düsünceyle doldurur.

Bu Küresel Mucize projesi sirasinda, her gün mucize listenizi gözden geçirmeniz istendi. Bunun nedeni, zihnin çalisma seklidir. Her gün listenizi gözden geçirdiginiz ve mucizelerinize odaklandiginiz zaman, zihninize yapacak bir seyler sunuyorsunuz ve siz eski düsünce kaliplarini degistirdiginiz zaman, zihninize sunduklariniz yaratilan vakumu doldurur. Her gün uygulama yapmak ayrica enerjinizi geçmiste olan bitenlere degil (geçmis zihnin en iyi çalistigi yerdir), ilerlemeye odaklamanizi sürdürür. Öyleyse mucize listenizi her gün görebileceginiz bir yere koyun ve zihninizi tam simdi yasaminizda tezahür eden mucizelere odaklamaya devam edin. Bugün mucize listenizi gözden geçirirken, kaç tane eski düsünceyi degistirdiginizi görün, daha pozitif olup olmadiginiza ve yasaminizda mucizelerin gerçeklesip gerçeklesmedigine bakin. Bu, düsünce kaliplarinizin degistiginin onaylanmasidir. Tebrikler, Mucize Zihin Halinize adim atiyorsunuz.

Jennifer Hoffman
Uriel Heals

suzzy 11-12-2008 11:52 AM

29 ncu Gun – Sabir ve Zamanlama

Evren ile birlikte calismakla ilgili hizla ogrenecegimiz iki sey, Evrensel zamanlamanin insanin zamanlamasi ile ayni olmadigi ve sabrin gerektigidir ve sabir cogu zaman derslerimizin buyuk bir parcasidir. Hepimiz sabirsiz olmaya egilimliyiz ve her seyin tam simdi gerceklesmesini isteriz, ama Evrensel yasalarla, enerji ve mucizelerle calistigimiz zaman, seylerin ilahi zamanlama ile gerceklestigini biliriz ve bu deneyimlemeyi istedigimiz zamanlama ile her zaman ayni degildir. Ogrenecegimiz bir sey, her seyin dogru ve en mukemmel zamanda gerceklestigidir ve eger sureci hizlandirmaya calisirsak, korku ve suphe ile sorunumuz olur. Bazen gecikme kilik degistirmis bir kutsamadir, olay gerceklesene kadar onu fark etmeyiz. Ancak berrak olan bir sey vardir, Evreni zorlayamayiz, onu acele ettiremeyiz ve onu gitmesini istedigimiz yone itemeyiz. Cabalayabiliriz, ama sonuclar istedigimiz gibi olmaz ve cok daha azi bile olabilir.

Bugun mucizeler listenizi gozden gecirirken, ilahi zamanlamanin sizin yarariniza nerde isledigini gorebiliyor musunuz, belki bir seyleri geciktiriyordur ve size baska bir sey getiriyordur? Nerede bir sabir dersi aliyor olabileceginizi gorebiliyor musunuz? Sabir nasil beklemek gerektigini ogrenmek ile ilgili degildir, gucumuze ve gereksinim duydugumuz seyi tam olarak dogru zamanda yaratmak icin bizimle calisan hayirsever bir Evrene nasil iman edecegimizi ogrenmekle ilgilidir.
Jennifer Hoffman

suzzy 12-12-2008 12:46 PM


30 ncu Gün – Mucizelerinizi Fark Etmek

Bu, 30 Günde Günlük Mucizeler küresel mucize programinin sonudur. Son 30 günde mucize üstatligina kisisel yolculugunuzda size rehberlik eden bilgiler aldiniz. Mucize listenizi yarattiniz ve sonra enerjinizi mucizeler yaratma yeteneginizle hizalamak için blokajlari uzaklastirmak için çalistiniz.

Mucizeleriniz sizin için tezahür etti mi? Eger etmediyse, onlarin geleceklerini bilin. Mucizeleriniz beklediginizden daha farkli bir sekilde geldi mi? Bazen mucizeler asamalar veya adimlar halinde gelir ve eger dikkat etmediyseniz (çünkü daha büyük bir sey umuyoruz), dogru yolda oldugumuzu, mucizemizin yolda oldugunu gösteren küçük seyleri kaçirabiliriz. Sizin için gerçeklesen küçük seylere, beklenmeyen kutsamalara, mucizelerinizin gelmekte oldugunu söyleyen aldiginiz küçük onaylama örneklerine dikkat edin. Sizin istediginiz ayni seyi elde eden birinin onu nasil almis oldugunu anlattigini dinleyebilirsiniz – bu sizin isteginizin yolda oldugunun onaylamasidir, baskalarinin aldiginin, sizin almadiginizin isareti degil. Her gün sizin için mucizelerin gerçeklesmesini bekleyin, hayal kirikligina ugramazsiniz. Ve süreç içinde mucizeleriniz de gelecektir.

Mucizeler yaratma sürecini hizlandirmanin en iyi yolu, her gün yasamimizdaki her sey için sükran duyarak yasamaktir. Daha fazlasini istemeden önce, sahip olduklarimiz için minnettar olmaliyiz. Sükranla yasadigimiz zaman, yasamlarimizi yaratmadaki sorumlulugumuzu kabul ederiz ve böylece mucizelerimizi tezahür ettirme gücüne sahip oluruz. Evren’in enerjisi sükran ve kosulsuz sevgiye dayanir ve yasamlarimizda bu enerjilerle yasayabildigimiz zaman, mucizevi hayatlar yasamamiza izin veririz. Bu akisa adim attigimizda, realitemiz üzerinde sahip oldugumuz gücün farkinda oluruz.

Mucizevi hayatlar yaratmak ve yasamak kim oldugumuzu hatirlama sürecinin parçasidir; Evrensel enerjiye ayak uydurarak çalisirken, hayallerimizin yasamini birlikte – yaratabilen ilahi ve sonsuz ruhsal varliklariz. Bunu yaptigimiz zaman, her yerde herkesin de aynisini yapmasini saglariz. Bu bizim Evren’e geri armaganimizdir, insanligin bilincini yükseltmek ve cenneti dünyaya getirmek.

Tebrikler, mucize üstatligina adim attiniz. Ve sizlere, mucizevi yasaminizin her gününde en muhtesem kutsamalari diliyorum.

Jennifer Hoffman

tiriniti 12-01-2009 05:18 PM

suzzycim seni kalpten tebrik ediyorum muhteşem bir dizi olmuş ellerine sağlık canımıniçi..kiss3

suzzy 12-01-2009 10:06 PM

Alıntı:

tiriniti Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 262723)
suzzycim seni kalpten tebrik ediyorum muhteşem bir dizi olmuş ellerine sağlık canımıniçi..kiss3

canım çok teşekkür ederim...beğenmene sevindim..

öncelikle bu güzel mesajların çevirisini yaparak bizlerle paylaşan sevgili saffet güler'e teşekkür ediyorum..

ve konuyu başlatan sevgili isobele'de teşekkür etmek istiyorum...wink77

fakat son dönemlerde kendisi yanımızda olamadığından devamını ben getirmiş oldum...actionsmile
sevgiler...

ECEM18 12-01-2009 11:48 PM

emeğine sağlık suzzycim çok güzel bir paylaşım 2588925889258892588925889

kırmızıtarçın 23-02-2009 03:39 PM

Dün başladım , umarım listemdeki herşeyi zamanları gelince elde ederim.. çok teşekkür ederim bu konu için. birde bir sorum olacaktı: Diyelim ki şimdi bir liste yaptım ama zamanlarını geniş verdim ;1 yıl- 5 yıl gibi ve bunun 30 günlük zamanını başarıyla bitirdim; daha sonra yeni ve farklı zamanlı farklı konulu bir liset ile aynı 30 günlük mucizeyi kullanabilirmiyim??
çok teşekkürler...


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.