Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Kuantum Düşünce (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/)
-   -   30 Günde Günlük Mucizeler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/kuantum-dusunce/14682-30-gunde-gunluk-mucizeler.html)

suzzy 02-12-2008 08:05 PM

15 nci Gün – Büyük Düsünün

Evren her dilegimize karsilik verir ve eger istedigimiz seyi tezahür ettirmiyorsak, çogunlukla bu istemedigimiz için degildir, yeterince istemedigimiz içindir. Istedigimiz seyin çok fazla olup olmadigini veya istedigimiz seyi alip almayacagimizi merak edip isteyerek onu yargiladigimiz zaman, kendimizi sinirliyor oluruz. O zaman Evren korkularimiza karsilik verir, arzularimiza degil.

Bugün listenize bakin ve mucizelerinizin her biri için, gerçekten istediginiz seyi istemis oldugunuzdan emin olun. Yeterince büyük düsündünüz mü? Sahip olabileceginiz sey yerine arzuladiginiz seyi istediniz mi? Potansiyeliniz korkularinizla sinirlidir, öyleyse yapabileceginiz kadar büyük düsünün, sonuçlar sizi hayal kirikligina ugratmayacaktir.
Jennifer Hoffman

suzzy 02-12-2008 08:08 PM

16 nci Gün – Neye Inaniyorsunuz

Inançlariniz realitenizi yaratir, çünkü sözcükleriniz ve eylemleriniz inançlardan ortaya çikar. Bu, kendinizle, yeteneklerinizle, etrafinizdaki dünyayla, potansiyelinizle ve hatta Evren’in (Tanri’nin) sizi ne kadar sevdigi ile ilgili inandiklarinizi kapsar. Inandiginiz her neyse yasaminizda tezahür eder, inançlarinizin bilincinde olmasaniz bile. Onlar yine de yasaminizda tezahür eder.

Bugün listenizi gözden geçirirken, mucizelerinizi nasil gerçeklestirebileceginiz ile ilgili sahip oldugunuz inançlari düsünün. Hatirlayin, bunu yalniz yapmiyorsunuz, siz Evren ile birlikte – yaraticisiniz ve spiritüel partnerlerinizin yardimina sahipsiniz. Eger bunun nasil gerçeklesecegi veya bunu basarip basaramayacaginiz ile ilgili inançlariniz varsa, güçlü oldugunuzu ve kendi realitenizin sorumlusu oldugunuzu kendinize hatirlatin. Süpheyle ilgili olan tüm inançlari, gücünüzü onaylayan inançlarla degistirebilirsiniz.
Jennifer Hoffman

suzzy 02-12-2008 08:08 PM

17 nci Gün – Sükran Içinde Yasamak

Yasaminizin herhangi bir veçhesinde yanlis olan bir sey olmadigi için, pismanlik duyacak, korkacak veya daha farkli bir sekilde yapmayi dilediginiz hiçbir sey yoktur. Zamanin her aninda yapabileceginizin en iyisini yaparsiniz. Ve yasaminizdaki her sey sizin yaratiminizdir. Her insan ve durumun size verecek bir dersi ve kutsamasi vardir. Onlar için minnettar olabilir misiniz? Yasamimizin her veçhesini dönüstürebilmemizden önce sahip olduklarimiz için minnettar olmayi ögrenmeliyiz. Sükran bizi Evrensel enerji akisina sokar ve istedigimizin seyin fazlasini bize getirir. Yasaminizdaki nefret sadece daha önce sahip oldugunuzun fazlasini getirecektir.

Bugün listenizi gözden geçirirken, yasaminizda sükran duyacaginiz en az bes sey bulun. Bu program için bile minnettar olabilirsiniz, görebildiginiz, okuyabildiginiz, isitebildiginiz, yürüyebildiginiz, bugün yeterince yiyecege sahip olabildiginiz gerçegi için sükran duyabilirsiniz. Her gün üzerine ekleme yapacaginiz kendi sükran listenizi yaratin. Minnettarligi uygulayin, sükran duyabileceginiz seylerin sonsuz akisini yaratmaya yardimci olur.
Jennifer Hoffman

suzzy 02-12-2008 08:19 PM

18 nci Gün – Kendinize Inanin

Realitemizin mimari oldugumuzu unuttugumuz zaman, yasamayi istedigimiz hayati yaratmalari umuduyla gücümüzü verdiklerimiz tarafindan hayal kirikligina ugratilabiliriz. Burada bizim için ders kendimize, kendi gücümüze ve yeteneklerimize inanmaktir. Yasamimizdaki her iyi sey, her mucize kendinize ne kadar inandiginizla ve hayallerinizi yansitan bir realiteyi yaratma gücünüzü kullanmaya ne kadar istekli oldugunuzla baslar.

Mucizeler listeniz kendinize, yeteneklerinize ve yasaminizi dönüstürme istekliliginize güçlü bir inanci temsil eder. Bugün listenizi okurken, kendinize inanin. Listenizin kalbinizin arzularini, sizin için önemli olan ve yasaminizda istediginiz seyleri temsil ettigini bilin. Baskalarinin mucizelerinizle ilgili düsündükleri önemli degil, bunlar sizin için önemli ve kendinize inandiginiz zaman tüm gücünüzü ve niyetinizi mucizelerinizin gerçeklesmesini saglayacak enerjiye verirsiniz.
Jennifer Hoffman

suzzy 02-12-2008 08:20 PM

19 ncu Gün – Imaninizi Devam Ettirin

Bildigimiz seye iman etmek kolaydir, görülmeyene veya henüz gerçeklesmemis olana iman etmek kolay degildir, özellikle eger daha önce deneyimlemis olduklarimizdan farkli ise. Mucizeler yaratmak iman gerektirir, çünkü yasaminizda her zaman olan seyden, sizin için var olmanin yeni bir haline geçise, hayallerinizin gerçekten basarildigi ve yasaminizda tezahür edebilecegi yere bir adim ilerdedir. Ancak, henüz gerçeklesmemislerse, onlarin gerçeklesecegini bilme yerinde kalma, iman gerektirir.

Büyük ögretmen bir hardal tanesi kadar imaniniz olsa, daglari yerinden oynatabilirsiniz demisti. Ne kadar imana sahipsiniz? Imanla her seyin mümkün olacagina inaniyor musunuz? Mucizeler yaratmak için gereken imandir. Listenizi okurken, imana sahip olmanin, mucizelerin dogru zamanda, dogru sirada gerçeklesecegine güvenmek oldugunu hatirlayin. Imana sahip olun ve istediginiz seye odaginizi devam ettirin.
Jennifer Hoffman

suzzy 02-12-2008 08:21 PM

20 nci Gün – Olma Hali

Olmayi istediginiz kisi olmalisiniz ve sonuçlari aninda görmeseniz bile mucizelerin gerçeklestigine inanmalisiniz. Bazen bu, özellikle üstesinden gelinecek eski inançlariniz oldugunda, kendinizi ikna etmeyi gerektirir. Herhangi bir seyin yasaminizda tezahür edebilmesinden önce, onun için enerji yaratmalisiniz. Olmayi istediginiz kisi olabilir misiniz? Mucizelerinizin tezahür etmesi için beklemek zorunda degilsiniz, hatirlayin, siz onlari ister istemez mucizeler yaratilir. Yasaminizda mucizeler gerçeklestiginde olacaginiz kendine güvenen, neseli, istegini gerçeklestirmis insan olmaya bugün baslayin.

Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, onlarin tezahür etmesine yardimci olmak için nasil olmalisiniz? Kendinize güvenen biri mi olmalisiniz, güvenilir biri mi, daha kuvvetli, daha etkileyici biri mi, enerjinizin nereye gittigine daha çok dikkat eden biri mi? Bugün baslayin, çünkü bu, niyeti olusturmaya ve mucizelerinize odaklanmaniza yardimci olur. Mucizeleriniz kalbinizin arzularidir ve içinizdeki olmayi beklediginiz kisiyi yansitirlar. Siz mucizelerinizsiniz ve mucizeleriniz de siz. Her zaman olmayi istediginiz kisi olun ve birakin mucize enerjisi yasaminizda aksin.
Jennifer Hoffman

suzzy 02-12-2008 08:22 PM

21 nci Gün – Yapma Hali

Bize insan varliklari oldugumuz, insanin yaptiklari seyler olmadigimiz hatirlatilir ve günlük yasamimizin çogunu bir seyler yaparak geçiririz. Ama gerçekte ne yapiyoruz? Sadece mesgul müyüz, yoksa yaptigimiz seylerin bir amaci var mi? Yasamimizdaki herhangi bir gereksinimi ya da arzuyu gerçeklestiriyor mu, yoksa sadece zamanimizi yogun islerle mi dolduruyoruz? Bir an durup zamanimizi nasil geçirdigimizi, neler yaptigimizi gözden geçirirsek, zamanin çogunu odaklanilmamis yogun isle harcadigimizi görürüz. Yaratmayi istedigimiz mucizeler ile ilgili yapma halimize odaklanabilir miyiz?

Bugün, zamaninizi harcadiginiz seylerin listesini yapin. Simdi mucizeler listenize bakin. Yaptiginiz seylerin ne kadari mucizelerinizi destekliyor? Eger desteklemiyorsa, mucizelerinizi yaratmak için daha fazlasini yapmayi taahhüt edin. Yeni bir ev istiyorsaniz, yakin çevrenizdeki evlere bakiyor musunuz? Yeni bir is istiyorsaniz, sirketleri inceleyip onlara CV nizi gönderiyor musunuz? Hatirlayin, siz birlikte – yaraticisiniz ve yaptiginiz seyler enerjinizin mucizelerinizin akmaya devam etmesi için önemlidir ve bu aldiginiz rehberligi izlemeyi kapsar.
Jennifer Hoffman

suzzy 04-12-2008 05:36 PM

22 nci Gün – Davranma Hali

Herhangi yeni bir sürecin baslangici, ne yaptigimizi bilmedigimiz ve ögrenmek için önemli bir zaman harcadigimiz bir periyotla isaretlenir. Ögrenme sürecinde, yaptigimiz seye asinaliga erismek için gerekli olan yeteneklere ve anlayisa asina oluruz. Mucizeler yaratmak da ayni sekildedir, bu yeni bir süreçtir ve bu yeni yetenekleri ögrenerek bir zaman harcamaliyiz. Ancak mucizeler ile bizler sadece sahip oldugumuzu unuttugumuz bir güce yeniden baglaniyoruz. Böylece yaptigimiz seyi biliyormusuz gibi davranabiliriz, çünkü ruhumuzda yaptigimiz seyi biliyoruz, mucizeler zaten gerçeklesmis ‘gibi’ davranirken zihnimize onu yakalamak için zaman veriyoruz, çünkü Evrende mucizeler zaten önceden gerçeklesmistir.

Bugün mucizeler listenizi gözden geçirirken, kendinizi mucizelerinize zaten sahipmissiniz gibi davranma haline koymak için neler yapabilirsiniz? Mucizeleriniz simdiki anda gerçeklesirken görebilir misiniz? Mucizelerin, onlari istedigimiz anda gerçeklestigini hatirlayin, realitemizde ortaya çiktiklari zaman degil. Mucizelerinizi almis oldugunuzda yapmis olacaginiz gibi, pozitif, inanmis, kendinden emin ve mutlu olabilir misiniz? Sürece yardimci olmak için, mucizeler zaten gerçeklesmis ‘gibi’ davranin, çünkü evren’in gözünde onlar gerçeklesmistir.
Jennifer Hoffman

suzzy 04-12-2008 06:25 PM

23 ncü Gün – Mucize Zihin Hali

Mucizeler, niyetiniz ve düsünceleriniz birlikte çalistiginda gerçeklesir. Niyet, yaratici enerjiniz için arzu ettiginiz form veya sonucu olusturma sürecidir; düsünceleriniz enerjiyi ileri dogru sevk eden yakittir. Uyum içinde birlikte çalisan düsüncelerin ve niyetin kombinasyonu olmadan, mucizeler yaratma sürecinin çok zor oldugunu görürsünüz, çünkü ilerlemek istediginiz her seferinde, sanki bir seyler sizi geride tutuyormus gibi hissettirir. Veya basari noktasina tam ulastiginizda, her sey dagilir. Suçlu sizin düsüncelerinizdir – farkinda oldugunuz düsünceler degil, her gün düsündügünüz aliskanliga bagli, eski, geçmise - dayanan negatif düsüncelerdir. Çünkü, mucizeler yaratabilmenizden önce, düsüncelerinizin ve niyetinizin birlikte çalismasini saglayan bir ‘mucize zihin hali’ yaratmalisiniz ve yeni düsünce kaliplari gelistirmek için ‘beyninizi egitmelisiniz’.

Mucizeler listenizi odaklanmis niyet ile okuyun ve okurken sahip oldugunuz düsüncelerinize dikkat edin. Düsünceleriniz umut ve vaat mi dolu yoksa, özellikle mucizelerinizin sonucunu henüz görmediyseniz, süphe mi dolu? Mucizelerinizin çabasiz ve sürekli sekilde gerçeklesmesi için, düsünceleriniz ve niyetiniz birlikte çalismali. Öyleyse süphe yaratan düsünceleri saliverin ve mucize makinesinin yasaminizda akmasini devam ettirin.
Jennifer Hoffman

suzzy 06-12-2008 09:15 PM

24 ncü Gün – Evrensel Yasalar

Herkes Çekim Yasasina asinadir, çünkü onunla ilgili çok fazla sey yazildi. Ama bilinçli ve bilinçdisi seviyede çalistigimiz 12 Evrensel yasa oldugunu biliyor musunuz? Bu yasalar birbirimizle ve Yaraticimiz ile baglantimizi, enerji akisini yöneten titresim enerjisini, Evren’de var olan kutuplulugu (zitliklari) ve etrafimizdaki enerjinin bize nasil karsilik verdigini açiklar – bizi yönlendirmez, yönetmez veya kontrol etmez, yalnizca yapmasini istedigimiz seyi yapar.

Evrensel yasalar yarattiginiz seye karsilik veren bir sekilde mucizelerinizi tezahür ettirmek için sizinle birlikte çalisir.. Evren yargilamaz, sadece sizin enerjinize yanit verir. Mucizelerinizle tam olarak mesgul oluyor musunuz ve onlari yaratacak enerjiyle rezonansa giriyor musunuz? Sizin katiliminiz olmadan mucizeleriniz tezahür etmez, kullandiginiz enerjiyle baslayin. Düsüncelerinizi ve sözcüklerinizi izleyin, bunlar mucizelerinize ne tür enerji verdiginizi bilmenizi saglar.
Jennifer Hoffman


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:41 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.